evt canım hergün aynı saat.lerde yapmaya özen göster bana akşam 6 ve 8 arası demişlerdi.adetinin 2 veya 3 günü yumurta büyütme ignenle beraber yine lucrin kulanacaksın günde 2.igne yani kısaca arkadaşım tedavi buyunca igne ilaç yaklaşık 3.hafta boyunca içiyoruz.zaten hemşireler sana anlatır okdar uzun ve yorucu bir yolculuki inşallah yüzümüz güler.
slm cnm benim transferim oldu beklemedeyim 15.kasım test günüm paylaşırım burdan.benim doktorum ulun beydi ama yur dışına çıktı süleyman bey baktı onun yerine sonra yine ulun bey geldi yani ikide benim doktorum oldu.zaten önemli olan ekibin iyi olması şuan ben yatıyorum genelde dikkat ediyorum kendime bakalım hayırlısı artık allahtan.
merhaba arkadaşlar nasılsınız oğluşum rahatsızlandı teyzeleri kaç zamandır onunla uğraşıyoruz yeni bebeklerde burun tıkanıklığı oluyor kaç kez doktora gittik bişey yok hasta değil dediler en son götürdük dayanamadık akut bronşit olmuş yavrum ilaç kullandık çok şükür iyi şimdi
nursin canım bende geçen kuban bayramında sen gibi adet oldum ve tedaviye başladım şimdi oğlum içerde uyuyo seni anlıyorum mübarek zamanda başlıyosun pozitif ol boşver valla ben herşeyi boşvermiştim öyleki hamile gibi davranıyodum ağır kaldırmıyodum sorana dokuz ay bulanığım diye söylüyodum dinleniyodum kendimi mutlu edecek şeyler yapıyodum ve bol bol su içiyodum bak bu çok önemli bol bol su iç ve proteinden zengin beslen ben öyle yaptım şimdiden hayırlı olsun canım
hayırlı olsun ulun bey beyi tercih ettim tedavi için acaba doğru tercih olmuş mu?
74umut ve verdam
allah bağışlasın bebeişlerinizi
inşallah bizlerde kucağımıza alırız o günleri görürüz inşallah
birşey sorucam siz coraspin ve elevit kullandınızmı?
bana 6.aya kadar coraspin elevit doğum sonrasında bile kullanılacak dediler.
hayırlı olsun ulun bey beyi tercih ettim tedavi için acaba doğru tercih olmuş mu?
Kızlar umut anneleri pazartesi test günüm hastaneler tatilmiş hemşireyi aradım test yapana kadar ilaçları iç dedi test yapmadan ilaçları burakma dedi.ben 1.hafta daha nasıl bekliyecegim benim durumuda olan oldumu siz ne yaptınız ne tavsiye edersiniz.
git özel hastahanede yaptır neden 1 haftada bekliyorsun illakin orda yaptırman gerekmiyor canım unutma inşallah güzel haberler alırsın şimdi bile yaptırsan belli olur haberin olsun
git özel hastahanede yaptır neden 1 haftada bekliyorsun illakin orda yaptırman gerekmiyor canım unutma inşallah güzel haberler alırsın şimdi bile yaptırsan belli olur haberin olsun
umut canım bir sorum daha olacak sana bu kullandıgımız ilaç ve igneleri sonuç pozitif olursa kullanıyoruz,peki negatif olursa kullanıyormuyuz biliyormusun merkez cevap vermiyor.
Kızlar umut anneleri pazartesi test günüm hastaneler tatilmiş hemşireyi aradım test yapana kadar ilaçları iç dedi test yapmadan ilaçları burakma dedi.ben 1.hafta daha nasıl bekliyecegim benim durumuda olan oldumu siz ne yaptınız ne tavsiye edersiniz.
slm derya benim adetin bugün 23.günü lucrine bugün başlıyorum bu gece yapıcam aynı saatte yapıyoruz sanırım aşılamalarda o şekilde olmuştu adet olduğun gun ara dediler bayramın 2.gunu adet olurum buyuk ihtimal ama neden kaybın olabilirmiş anlamadım
kızlar umut anneleri pazartesi test günüm hastaneler tatilmiş hemşireyi aradım test yapana kadar ilaçları iç dedi test yapmadan ilaçları burakma dedi.ben 1.hafta daha nasıl bekliyecegim benim durumuda olan oldumu siz ne yaptınız ne tavsiye edersiniz.
canım ben aradım öğlene kadar acıkmış ben yanlış mı bilgi aldım ?
merhaba arkadaşlar nasılsınız oğluşum rahatsızlandı teyzeleri kaç zamandır onunla uğraşıyoruz yeni bebeklerde burun tıkanıklığı oluyor kaç kez doktora gittik bişey yok hasta değil dediler en son götürdük dayanamadık akut bronşit olmuş yavrum ilaç kullandık çok şükür iyi şimdi
nursin canım bende geçen kuban bayramında sen gibi adet oldum ve tedaviye başladım şimdi oğlum içerde uyuyo seni anlıyorum mübarek zamanda başlıyosun pozitif ol boşver valla ben herşeyi boşvermiştim öyleki hamile gibi davranıyodum ağır kaldırmıyodum sorana dokuz ay bulanığım diye söylüyodum dinleniyodum kendimi mutlu edecek şeyler yapıyodum ve bol bol su içiyodum bak bu çok önemli bol bol su iç ve proteinden zengin beslen ben öyle yaptım şimdiden hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?