Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

Çok teşekkürler canım bilgisayarım bozuldu bakamıyorum hep bayramın 2.gunu adet olucam buyuk ıhtımal arıcam sonra adetimin 3.gunu hastaneye gitcem sanırım bakalım ya hayırlısı çok korkuyorum ve heyecanlıyım

merhaba arkadaşlar nasılsınız oğluşum rahatsızlandı teyzeleri kaç zamandır onunla uğraşıyoruz yeni bebeklerde burun tıkanıklığı oluyor kaç kez doktora gittik bişey yok hasta değil dediler en son götürdük dayanamadık akut bronşit olmuş yavrum ilaç kullandık çok şükür iyi şimdi
nursin canım bende geçen kuban bayramında sen gibi adet oldum ve tedaviye başladım şimdi oğlum içerde uyuyo seni anlıyorum mübarek zamanda başlıyosun pozitif ol boşver valla ben herşeyi boşvermiştim öyleki hamile gibi davranıyodum ağır kaldırmıyodum sorana dokuz ay bulanığım diye söylüyodum dinleniyodum kendimi mutlu edecek şeyler yapıyodum ve bol bol su içiyodum bak bu çok önemli bol bol su iç ve proteinden zengin beslen ben öyle yaptım şimdiden hayırlı olsun canım

hayırlı olsun ulun bey beyi tercih ettim tedavi için acaba doğru tercih olmuş mu?

geçmiş olsun canım şimdi ne kadarlık oldu bebişin benimkinede öyle diyoyorllar birşeyi yok diye anlamadım benimki 4 aylık oldu canım

74umut ve verdam
allah bağışlasın bebeişlerinizi
inşallah bizlerde kucağımıza alırız o günleri görürüz inşallah
birşey sorucam siz coraspin ve elevit kullandınızmı?
bana 6.aya kadar coraspin elevit doğum sonrasında bile kullanılacak dediler.

canım inşallah sizlerde alırsınız kucagınıza bebişlerinizi eleviti dogumdan sonrada devam ama coraspirini 7aydandan sonra bırakmıştım öyle hatırlıyorum ben

hayırlı olsun ulun bey beyi tercih ettim tedavi için acaba doğru tercih olmuş mu?

benim doktorumda ulun beydi o yurt dışındayken süleyman bey ilgilenmişti.ama ulun bey yumurta toplama işelemi ve transfere gelicem demişti geldi.ulun bey tedavi boyunca olur veya olmaz demiyor,bekleyip görücez diyor olmazsa hayal kırıklıgı yaşamayalım diye sanırım.benimde 15.kasım test günüm çok heycanlıyım ilk tüp bebek denemem daha önce 5.aşılama ve 5.hayal kırıklıgı oldu.inşallah umut ugurlu gelir bana ve benim gibi anne olmak isteyen sana ve bizim gibi bebek isteyen herkezin yüzü güler arkadaşım.hayırlısı olsun.

Kızlar umut anneleri pazartesi test günüm hastaneler tatilmiş hemşireyi aradım test yapana kadar ilaçları iç dedi test yapmadan ilaçları burakma dedi.ben 1.hafta daha nasıl bekliyecegim benim durumuda olan oldumu siz ne yaptınız ne tavsiye edersiniz.

git özel hastahanede yaptır neden 1 haftada bekliyorsun illakin orda yaptırman gerekmiyor canım unutma inşallah güzel haberler alırsın şimdi bile yaptırsan belli olur haberin olsun

git özel hastahanede yaptır neden 1 haftada bekliyorsun illakin orda yaptırman gerekmiyor canım unutma inşallah güzel haberler alırsın şimdi bile yaptırsan belli olur haberin olsun

umut canım bir sorum daha olacak sana bu kullandıgımız ilaç ve igneleri sonuç pozitif olursa kullanıyoruz,peki negatif olursa kullanıyormuyuz biliyormusun merkez cevap vermiyor.

umut canım bir sorum daha olacak sana bu kullandıgımız ilaç ve igneleri sonuç pozitif olursa kullanıyoruz,peki negatif olursa kullanıyormuyuz biliyormusun merkez cevap vermiyor.

tabi inşallah deyildir ama negatif olursa kullanmıyorsun ama ben iyi haber bekliyorum pazartesi sende hadi bakalım canım

canım ben aradım öğlene kadar acıkmış ben yanlış mı bilgi aldım ?

canım sende yarın mı öğreneceksin sonucu benim gibi

kızlar hadi hayırlısı rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
inşallah bizlere o güzel haberi verirsiniz

Desteğin için çok teşekkürler canım adetim erken geldi şuan hastaneden yazıyorum 3.gunumdeyim kan verdim ultrason çekildim ilaçlara başlıcam kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…