bebeğimi kaybettim...düşük yaptım 2 gün önce..listeden ismimin silinmesini istiyorum..Allaha emanet olun...
allah tamamına erdirssin canım..
aminnnn...sağol canım..rabbim isteyen herkeze nasip etsin.
1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı
2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı
3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı
4-sedasem hamiş
5-fatma hamiş
6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı
7-gunsen hamiş
8-sedemsan hamiş
9-74umut 1-erkek bebek
10-gamzelim.66 hamiş
11-yorgunn hamiş
12-oyadeniz hamiş
13- gulızr hamiş
14-simten81 hamiş
15-limon - kabuğu hamiş
slm kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz.? tavsiye edeceginiz birşeyler varsa yazarmısınız.
sırt üstü yat 4 gün en azınsan dilen sadece yemek ve tuvalet ihtiyacın için kalak ben öyle yapmıştım hadi hayırlısı yediklerine dikkat et
Merhaba arkadaşlar bende dun ilaçlarımı aldım sanırım uzun protokol olacak ama kafamı karıtıran sorular var bı dunya ilaç aldım 1 kutu lucrin 7kutu puregon 6kutumerional 1 kutuda ovitrelle sizce normal mı bu ilaçlar bana çok geldi adetten önce lucrıne başla dediler diğerleri ne zamn daha bilmiyorum
Teşekkürler derya76 siz ne aşamadasınız bilgilerinize ihtiyacım olacak umuttamı yaptırdınız sizde benim doktorum süleyman bey ama adetim bayrama denk geleceği için ulun bey de bana bakabilirmiş paslaşacaklarmış doktorlarendişelenme hepsini kullanacaksın lucrını yumurta topalama işleminden bir gün önceye kadar kullanıcaksın digerlerinide adetin 3 günü başlıyacan sırayla hepsini kullanıcaksın hatta transferden sonra yine igne ilaç kullanıcaksın hayırlısı olsun onları düşünme güzel şeyler düşün.
Teşekkürler derya76 siz ne aşamadasınız bilgilerinize ihtiyacım olacak umuttamı yaptırdınız sizde benim doktorum süleyman bey ama adetim bayrama denk geleceği için ulun bey de bana bakabilirmiş paslaşacaklarmış doktorlar
Teşekkürler derya76 siz ne aşamadasınız bilgilerinize ihtiyacım olacak umuttamı yaptırdınız sizde benim doktorum süleyman bey ama adetim bayrama denk geleceği için ulun bey de bana bakabilirmiş paslaşacaklarmış doktorlar
öncelikle hayırlı olsun arkadaşlarım
benimde sözde ulun beyde başlamıştım.
yaz dönemine denk geldiği için doktorlar izindelerdi bi süleyman bey bi ulun beyde tedavi gördüm.hatta toplama ve transferi süleyman bey yaptı.
benim için farketmezdi .ikiside çok iyiler bence
önemli olan tedaviye bizim cevap vermemizde herşey yolunda gitti çok şükür olumlu sonuç aldık
allah hepinize nasip etsin
Slm derya benim adetin bugün 23.günü lucrine bugün başlıyorum bu gece yapıcam aynı saatte yapıyoruz sanırım aşılamalarda o şekilde olmuştu adet olduğun gun ara dediler bayramın 2.gunu adet olurum buyuk ihtimal ama neden kaybın olabilirmiş anlamadımbenim tedavim adet olmadan önce başladı.sen gittinmi görüşmeye lucrin kullanmaya adeten önce başlamıştım ben merkezi aradım sekreter bana adetin 3.günü gelin dedi ben onu dinlemedim gittim ulun beyde iyiki geldin yoksa 1 ay kaybın olurdu dedi bilgin olsun
Slm derya benim adetin bugün 23.günü lucrine bugün başlıyorum bu gece yapıcam aynı saatte yapıyoruz sanırım aşılamalarda o şekilde olmuştu adet olduğun gun ara dediler bayramın 2.gunu adet olurum buyuk ihtimal ama neden kaybın olabilirmiş anlamadım
Slm derya benim adetin bugün 23.günü lucrine bugün başlıyorum bu gece yapıcam aynı saatte yapıyoruz sanırım aşılamalarda o şekilde olmuştu adet olduğun gun ara dediler bayramın 2.gunu adet olurum buyuk ihtimal ama neden kaybın olabilirmiş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?