Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı

2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı

3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı

4-sedasem hamiş

5-fatma hamiş

6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı

7-gunsen hamiş

8-sedemsan hamiş

9-74umut 1-erkek bebek

10-gamzelim.66 hamiş

11-yorgunn hamiş

12-oyadeniz hamiş

13- gulızr hamiş

14-simten81 hamiş

15-limon - kabuğu hamiş

Son düzenleme:

bu listeye bende yazılmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar bende dun ilaçlarımı aldım sanırım uzun protokol olacak ama kafamı karıtıran sorular var bı dunya ilaç aldım 1 kutu lucrin 7kutu puregon 6kutumerional 1 kutuda ovitrelle sizce normal mı bu ilaçlar bana çok geldi adetten önce lucrıne başla dediler diğerleri ne zamn daha bilmiyorum

endişelenme hepsini kullanacaksın lucrını yumurta topalama işleminden bir gün önceye kadar kullanıcaksın digerlerinide adetin 3 günü başlıyacan sırayla hepsini kullanıcaksın hatta transferden sonra yine igne ilaç kullanıcaksın hayırlısı olsun onları düşünme güzel şeyler düşün.

Teşekkürler derya76 siz ne aşamadasınız bilgilerinize ihtiyacım olacak umuttamı yaptırdınız sizde benim doktorum süleyman bey ama adetim bayrama denk geleceği için ulun bey de bana bakabilirmiş paslaşacaklarmış doktorlar

öncelikle hayırlı olsun arkadaşlarım
benimde sözde ulun beyde başlamıştım.
yaz dönemine denk geldiği için doktorlar izindelerdi bi süleyman bey bi ulun beyde tedavi gördüm.hatta toplama ve transferi süleyman bey yaptı.
benim için farketmezdi .ikiside çok iyiler bence
önemli olan tedaviye bizim cevap vermemizde herşey yolunda gitti çok şükür olumlu sonuç aldık
allah hepinize nasip etsin

slm cnm benim transferim oldu beklemedeyim 15.kasım test günüm paylaşırım burdan.benim doktorum ulun beydi ama yur dışına çıktı süleyman bey baktı onun yerine sonra yine ulun bey geldi yani ikide benim doktorum oldu.zaten önemli olan ekibin iyi olması şuan ben yatıyorum genelde dikkat ediyorum kendime bakalım hayırlısı artık allahtan.

benim tedavim adet olmadan önce başladı.sen gittinmi görüşmeye lucrin kullanmaya adeten önce başlamıştım ben merkezi aradım sekreter bana adetin 3.günü gelin dedi ben onu dinlemedim gittim ulun beyde iyiki geldin yoksa 1 ay kaybın olurdu dedi bilgin olsun

inşallah bizimde yüzümüz güler arkadaşım darısı bizim başımıza...

Slm derya benim adetin bugün 23.günü lucrine bugün başlıyorum bu gece yapıcam aynı saatte yapıyoruz sanırım aşılamalarda o şekilde olmuştu adet olduğun gun ara dediler bayramın 2.gunu adet olurum buyuk ihtimal ama neden kaybın olabilirmiş anlamadım

canım şöyle ben umut tüp bebek merkezini aradım tüp bebek yaptırmak istiyorum ne zaman gelmem gerekiyor dedim.adetinin 3 günü gelmen gerekiyor dedi sekreteri bende onu dinlemedim bir gün sonra gittim.ulun bey ilaçlarımı yazdı 2.gün sonra lucrine başladım eger sekreteri dinleyip adeti bekleseydim 1.ay zaman kaybım olacaktı çünkü lucrini adet olmadan kullanmaya başlıyorsun onun için yazdım sana.

evt canım hergün aynı saat.lerde yapmaya özen göster bana akşam 6 ve 8 arası demişlerdi.adetinin 2 veya 3 günü yumurta büyütme ignenle beraber yine lucrin kulanacaksın günde 2.igne yani kısaca arkadaşım tedavi buyunca igne ilaç yaklaşık 3.hafta boyunca içiyoruz.zaten hemşireler sana anlatır okdar uzun ve yorucu bir yolculuki inşallah yüzümüz güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…