bebeğimi kaybettim...düşük yaptım 2 gün önce..listeden ismimin silinmesini istiyorum..Allaha emanet olun...
bebeğimi kaybettim...düşük yaptım 2 gün önce..listeden ismimin silinmesini istiyorum..Allaha emanet olun...
arkadaşlar merhaba;
ben umut tüpbebekte tedavi gördüm ve şuan hamileyim..sonucumu salı günü öğrendim..kafamı karıştıran birşeyi sormak istiyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
doktorum bana yumurta toplama işleminden sonra estrofem verdi..test gününe kadar kullanmamı istedi...sonucum pozitif olunca hastaneyi aradım hemşire bana ilaçların hiçbirini bırakmadan devam etmemi istedi..sonra öğrendim ki orada tedavi görüp hamile kalan yakın bir arkadaşıma test sonucu pozitif olduktan sonra bıraktırmışlar..bende bunu duyunca hemşireyi cepten aradım ve sordum..kalp atışını duyana kadar devam edicez bu ilaca dediler..peki dedim...
2 gün önce devlet hastanesine ilaçlarımı yazdırmak için gittiğimde kadın doğumcu bu ilacı yazamam hamilelere vermiyoruz dedi...şimdi benim kafam çok karıştı..sizlerde bu ilaca devam etmişmiydiniz?
canım ben de keseyi gördüğümde aradım aynen devam dediler. kalp atışını duyduğumuzda aradım. biz keseyi gördükten sonra bıraktırıyoruz hemen bırakın dediler. ben hiç bii şi anlamadım. eskiden 8. haftada bıraktırıyorlarmış. bu siteden öğrendin. ama kadın doğum uzmanları problem yaratıyor yazmıyorlar ilacı. ben bulunduğum ilde tüp bebek merkezinden yazdırıyordum. zaten sorumluluk aslında sonuna kadar tedavi gördüğümüz tüp bebek merkezinde. ben sadece durumumu anlatabildim canım. ama merkez ilaçlar konusunda ne diyorsa onu uygula. her k.doğum doktorunun kendi tarzı var. süleyman bey bana eleviti kesinlikle bırakmıyoruz dedi. başka bir doktora gidiyorum bana gerek yok bırak diyor. aspirin 24. haftada bırakılacak diyor merkez doktor bana gerek yok bırak diyor. ben sadece merkezi dinliyorum. benim gibi yüzlerce hastaları var ama doktoruma devam eden tek tüp bebek hastası benim. kolay gelsin. gebeliğğin hayırlı olsunc anım...
canım seni yakalamışken birşey daha sorayım..bende pek ağrı filan olmuyor arada belim ağrıyor ama kasıklarım filan ağrımıyor..sence bunlar normal mi?ağrımıyor diye de korku giriyor içime..hayırlısıyla şu riskli dönemi bir atlatabilseydim..
seninde gebeliğin hayırlı olsun canım..sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun..
aslında ağrı konusuna hiç takılmıyordum hatta ağrı olucak diye korkudan ölüyordum ağrıyla beraber kanamam olursa diye..ama topicleri okudukça ağrı sanki iyi birşeymiş gibi gelmeye başladı..kese oluşurken ağrı oluyormuş sanırım,bende de olmayınca ağrı,acaba kese oluşmadımı diye evhamlanmaya başladım.....
amin inşallah canım..allah tamamına erdirssin canım..
hayırlı olsun arkadaşlar
bende estrofemi kalp atışına kadar kullandım.
şimdi 12.haftamdayım ve eleviti doğum sonuna kadar
coraspinide 24.haftaya kadar kullanıcam.
bende tüp bebek merkezini arıyorum soruyorum onlara güveniyorum
çünkü bizimki kıymetli gebelik tecrübeleri çok fazla
hayırlı olsun arkadaşlar
bende estrofemi kalp atışına kadar kullandım.
şimdi 12.haftamdayım ve eleviti doğum sonuna kadar
coraspinide 24.haftaya kadar kullanıcam.
bende tüp bebek merkezini arıyorum soruyorum onlara güveniyorum
çünkü bizimki kıymetli gebelik tecrübeleri çok fazla
aslında ağrı konusuna hiç takılmıyordum hatta ağrı olucak diye korkudan ölüyordum ağrıyla beraber kanamam olursa diye..ama topicleri okudukça ağrı sanki iyi birşeymiş gibi gelmeye başladı..kese oluşurken ağrı oluyormuş sanırım,bende de olmayınca ağrı,acaba kese oluşmadımı diye evhamlanmaya başladım.....
canım nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik...
arkadaşlar merhaba;
ben umut tüpbebekte tedavi gördüm ve şuan hamileyim..sonucumu salı günü öğrendim..kafamı karıştıran birşeyi sormak istiyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
doktorum bana yumurta toplama işleminden sonra estrofem verdi..test gününe kadar kullanmamı istedi...sonucum pozitif olunca hastaneyi aradım hemşire bana ilaçların hiçbirini bırakmadan devam etmemi istedi..sonra öğrendim ki orada tedavi görüp hamile kalan yakın bir arkadaşıma test sonucu pozitif olduktan sonra bıraktırmışlar..bende bunu duyunca hemşireyi cepten aradım ve sordum..kalp atışını duyana kadar devam edicez bu ilaca dediler..peki dedim...
2 gün önce devlet hastanesine ilaçlarımı yazdırmak için gittiğimde kadın doğumcu bu ilacı yazamam hamilelere vermiyoruz dedi...şimdi benim kafam çok karıştı..sizlerde bu ilaca devam etmişmiydiniz?
canım iyi gidiyor çok şükür
3.ayımdayım artık.benim mide bulantılarım olmadı.genel anlamda bir sorun yaşamadım.
ilk başlarda kasık ağrılarım olmuştu okadar.
dün kontrolüm vardı kıpır kıpırdı çok güzel bir duygu, insan inanamıyor.
mucizem benim diyorum
inşallah allah herkeze bu duyguları yaşatsın.
sağlıkla kucağımıza alalım.
Süleyman Tosun..iyiki doktorum oymuş Allah ondan 100 bin kere razı olsun...beslemesiz hiçbir işlem yapmadı... kese görmeye giderken ona özel tatlı yaptırıcam...çok seviyorum doktorumu çooookkkkkkdoktorun kimdi?
hayırlı olsun hepinizinki merkezdekileri dinleyin onlar bıkmaz merak etmesen ben dr geliyordum soracaklarımı unutuyordum ultrasonda bebeişimi görünce tekrar telefon açıyordum ama bıkmadan cevap verdi süleyman bey ve topigimi kucagıma aldım onlar ilaçları nezaman bırakacagınızı söylüyorlar canım elıvıtı doguma kadar devam balık yagı devam ama öbürleri teker teker bırakacaksın degerinde anormal deyil allah yardımcın olsun ani hareketlerden kaçın hepiniz dikat edin inşallah kucanızada alırsınız benim gibi
3.ayımdayım artık.benim mide bulantılarım olmadı.genel anlamda bir sorun yaşamadım.
mucizem benim diyorum
mucizem benim diyorum
merhaba umut anneleri
şu an uzun protokol tedavisindeyim inşallah benim adımda o listede yer alır boshayallersmile
drum ulun bey 2. denemem olacak
kızlar size birşey soracam,henüz ulun beyle bu konuda konuşmadım
sizlerede tek embriyo yasası uygulandımı yoksa drun görüşüne göre 2 tanede transfer edilebiliyormu bilmiyorumkismile
hımm listeye baktımda erkek bebek çoğunluğu var sanırım rabbim versinde cinsiyeti hiç önemli değil yeterki hayırlısıyla gelsin sağlıklı sıhhatli gelsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?