canım ben aradım öğlene kadar acıkmış ben yanlış mı bilgi aldım ?
tabi inşallah deyildir ama negatif olursa kullanmıyorsun ama ben iyi haber bekliyorum pazartesi sende hadi bakalım canım
slm umut nsl cnm benim 12 çıktı iyimi kötümü bilmiyorum doktorum 2.sonra tekrar test istedi senin ne çıkmıştı hatırlayabiliyormusun.artık bu 48 saat hiç geçmez.
benimki 185 çıkmıştı ama benimki ilk önce ikizdi canım hadi hayırlısı inşallah bayramı rahat geçir iyi düşün iyi olsun
slm nihan ben kan testi yaptırdım sonuç 12 çıktı çok üzüldüm agladım tutmadı diye. doktorumu aradım doktorum ilaçlarını kullan şuan için pozitif 2.gün sonra terar test yaptır beni ara dedi.sen ne yaptın senin kaç çıktı doktorun ne söyledi.yaa meraktan ölücem acaba degerler yükselirmi aynımı kalır.
hakkında hayırlısı deryacım inşallah değerin artar
bizlere buradan o müjdeli haberi verirsin
[/QU
teşekkür ederim dünyadaki en zor şey olsa gerek diye düşünüyorum o kadar kötü bir duyguki hayal kırıklıgı yaşamak tarifi imkansız. allah kimseye yaşatmasın isteyen herkezin kucagını doldursun. ben yarın tekrar test yapıcam degerler yükselirse güzel yoksa kimyasal gebelik olucak yazarm buradan.
bence hiç farketmez hepsi çok iyi benim dr süleyman beydi hayırlısı olsun canım
şimdi topigim içerde yatıyor
kızlar tedavimi troit yüksekliği nedeniyle ertelemek zorunda kaldım
Kızlar haber veremedim hamileyim :)
inşallah bu sefer kucağıma alabilirim bebeğimi
yok canım ulun bey bi dahiliye uzmanına görünmem gerektiğini söyledi yarın gideceğim ona göre düştüğü zaman başlayacağım tedaviye sen nasılsın
deryacıgım neyaptın merak etim birşeyde yazmamışsın
yok canım ulun bey bi dahiliye uzmanına görünmem gerektiğini söyledi yarın gideceğim ona göre düştüğü zaman başlayacağım tedaviye sen nasılsın
teşekkür ederim canım hamileyim şükürler olsun bugün ögrendim. ama daha bitmedi 12.gün sonra keseyi görmeye gidecegim sonra kalp atışlarını duyuncaya kadar rahat edemeyecegim.bunlara ragmen çook mutluyum allah herkeze kısmet etsin bu duyguyu.
teşekkür ederim canım hamileyim şükürler olsun bugün ögrendim. ama daha bitmedi 12.gün sonra keseyi görmeye gidecegim sonra kalp atışlarını duyuncaya kadar rahat edemeyecegim.bunlara ragmen çook mutluyum allah herkeze kısmet etsin bu duyguyu.
çok güzel çok sevindim senin adına inşallah saglıklı bir şekilde alırsın kucagına bebişinizi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?