kızlar umutta ilk görüşme ücretlimi
allah bağışlasın canım darısı bana inşallahhhhhhh
hilalciğim kızını paylaşamayacaklar artık....
gözün aydın turuncuuu
Bizde izmitten geliş gidiş yaptık canım bundan 2-3 ay öncesine kadar..gerçi tedavinin son aşamalarında kaynımlarda kalmıştım İst'da eşimde ara ara gelip gitti iş sebebiyle..Şükürler olsun bende umut annesi oluyorum artık..inşallah seninde güzel haberlerini alırız..Rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:bende umutu düşünüorum..eşimde sorun...izmitten gidip geleceğim ve çalışıyorum...kafam karışık açıkcası
Bizde izmitten geliş gidiş yaptık canım bundan 2-3 ay öncesine kadar..gerçi tedavinin son aşamalarında kaynımlarda kalmıştım İst'da eşimde ara ara gelip gitti iş sebebiyle..Şükürler olsun bende umut annesi oluyorum artık..inşallah seninde güzel haberlerini alırız..Rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:
ilk örüşme ücretlimi ücretsizmi anlayamadım yaaa
eğer raporun yoksa ve çidere üyeysen ücertesizmiş yoksa 150 tl...nedenide onlarınk ön görüşme değilmiş muayneymiş
Merhaba Hanımlar,
Bir dogal gebeligim düşük ile sonuclandı. Sonrasında bir aşılama yapıldı ama tutmadı. Şİmdi tup bebek uzerıne yogunlaştım ancak; Umut Bebek,İstanbul Tüp Bebek arasında muallakta kaldım. Sız ne onerırsınız?
bende ilk geveliğim kimyasal gebelikti düştü...tüpüde umutta düşünüyorum...bence aralık yada ocak gibi eşimi ikna edersem tabi
bende kendı kendıme araştırıyorum,düşünüyorum belki çook erken gerıldım ama bekleyecek gücüm kalmadı artık. umut bebek paket fiyat verıyor. muayne olduktan sonra transferın yapılana kadar surecte yapılacak ıslemler ve ılaçlar ıcın. ist tüp bebek te ilaçlar işlemler için merkeze oduyorsun ayrıca ilaçlarını alıyorsun.
ben rapor çıkartıcam ...o zaman ilaç hariç 1300 ödiyorsun....raporsuz 5000 e ilaçlarını ordana veriyorlar, ilaçlarımı ben alıcak dersen 3500
bende rapor olayını dusundum hatta hazıran 2011 de 3.yıl oluyor ama o zaman 2 aşılama daha yapılması lazım yanı 3 aşılama tamamlamak gerekiyor. dedım ya bekleyecek halim kalmadı
ben rapor çıkartıcam ...o zaman ilaç hariç 1300 ödiyorsun....raporsuz 5000 e ilaçlarını ordana veriyorlar, ilaçlarımı ben alıcak dersen 3500
slmm canımm yanii rapor alırsak 1300 ilaclarla 3500 mü demek istedın...CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?