Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

bende umutu düşünüorum..eşimde sorun...izmitten gidip geleceğim ve çalışıyorum...kafam karışık açıkcası

gözün aydın turuncuuu

bende umutu düşünüorum..eşimde sorun...izmitten gidip geleceğim ve çalışıyorum...kafam karışık açıkcası
Bizde izmitten geliş gidiş yaptık canım bundan 2-3 ay öncesine kadar..gerçi tedavinin son aşamalarında kaynımlarda kalmıştım İst'da eşimde ara ara gelip gitti iş sebebiyle..Şükürler olsun bende umut annesi oluyorum artık..inşallah seninde güzel haberlerini alırız..Rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

amin canım inşallahhh

tel aç söyle canım
ben ücretsiz dimi ön muayene demiştim evet demişlerdi.ödeme yapmadım
bu arada hamiş olanlar hala hangi ilaçları kullanmaya devam ediyorsunuz.
ben progestan hap ve iğneleri kalp atışına kadar kullandım sonra jele geçtim
elevit doğuma kadar sonrasında bile
coraspin 6.aya kadar

Merhaba arkadaşlar bende aranızdayım kasımda olucak bizimde kısmet olursa bayrama denk gelicek ama bu aya rapor yetişmedi de hayırlısı olur inşallah herkes ve benim için

eğer raporun yoksa ve çidere üyeysen ücertesizmiş yoksa 150 tl...nedenide onlarınk ön görüşme değilmiş muayneymiş

canım ilk tedavimizde merkez bize rapor çıkartmıştı onlar çıkarmıyacakmı bize raporu..unuttum ya üzerin den 3 yıl geçti...

Merhaba Hanımlar,

Bir dogal gebeligim düşük ile sonuclandı. Sonrasında bir aşılama yapıldı ama tutmadı. Şİmdi tup bebek uzerıne yogunlaştım ancak; Umut Bebek,İstanbul Tüp Bebek arasında muallakta kaldım. Sız ne onerırsınız?

bende ilk geveliğim kimyasal gebelikti düştü...tüpüde umutta düşünüyorum...bence aralık yada ocak gibi eşimi ikna edersem tabi

bende ilk geveliğim kimyasal gebelikti düştü...tüpüde umutta düşünüyorum...bence aralık yada ocak gibi eşimi ikna edersem tabi

bende kendı kendıme araştırıyorum,düşünüyorum belki çook erken gerıldım ama bekleyecek gücüm kalmadı artık. umut bebek paket fiyat verıyor. muayne olduktan sonra transferın yapılana kadar surecte yapılacak ıslemler ve ılaçlar ıcın. ist tüp bebek te ilaçlar işlemler için merkeze oduyorsun ayrıca ilaçlarını alıyorsun.

ben rapor çıkartıcam ...o zaman ilaç hariç 1300 ödiyorsun....raporsuz 5000 e ilaçlarını ordana veriyorlar, ilaçlarımı ben alıcak dersen 3500

ben rapor çıkartıcam ...o zaman ilaç hariç 1300 ödiyorsun....raporsuz 5000 e ilaçlarını ordana veriyorlar, ilaçlarımı ben alıcak dersen 3500

bende rapor olayını dusundum hatta hazıran 2011 de 3.yıl oluyor ama o zaman 2 aşılama daha yapılması lazım yanı 3 aşılama tamamlamak gerekiyor. dedım ya bekleyecek halim kalmadı

bende rapor olayını dusundum hatta hazıran 2011 de 3.yıl oluyor ama o zaman 2 aşılama daha yapılması lazım yanı 3 aşılama tamamlamak gerekiyor. dedım ya bekleyecek halim kalmadı

kuzum banada aşılama demişti ama eşimin değeri düşünce büyük ihtimalle üroloji tüp için rapor kararı verip kurula sokacak

seni anlıyorum...ne zaman öğrendiniz tedaviyele hamile kalacağını

slmm canımm yanii rapor alırsak 1300 ilaclarla 3500 mü demek istedın...CADIARZU

yok canım şimdi rapor alırsan ilaçları zaten dışardan ve indirimli alıyorsun....ben gonal f 1500mg ve çatlama iğnesine (aşılama raporum çıktığında) 250 tl felan ödemiştim...şimdi dozajı fazla olur zaten....neyse 1300 sadece aşılama için ama ilk muayneydi semen testiydi....tahminen ilaçlarla bilikte 2500 felan tutar...

3500 olan raporsuz ve ilaçları dışardan alırsan ki fiyat, 5000 de paket yapmışlar ilaçlar dahil...umarım anlatabildim şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…