Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

Bende 3 negatif aşılamadan sonra aradan 1 sene geçtiktikten sonra ctesi için ulun beyden randevu alarak mikro denemesine başlıyorum. Korkuyorum , endişeliyim neler olacak beni neler bekliyor acaba rahat olmaya stres yapmamaya çalışıyorum ama nasıl olcak onuda bilmiyorum.

Off kafam çok karışık 4 seneden beri uğraşmaktan yoruldum artık. Doğal yolla 6,5 yaşında bir kızım var , inşallah bu yolda allahım kimseyi yarı yolda bırakmaz , inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz. Hayırlısıyla sağ sağlim bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Bugün adet günüm ctesi 3. gün olacak şimdi bana ne gibi tedavi uygulanacak uzun kısa protokol nasıl oluyor , bunlar daha çok kime uygulanıyor. Bende herhangi bir sorun yok yumurta rezervim güzel , tüpler açık sorun eşimde hareket problemi var. Bu işlemler kaç günde biter acaba nezaman transfer olur

saolun canlar

raporu nerden alacaksın ?

Arkadaşımıza sormussun ama gormusken yazmak ıstedım bellı prosedurler var 3 yıl evlı olmak son 1 yada daha fazla zamandır korunmamış olmak ve en az 3 aşılamayı olumsuz bıtırmıs olmak vs vs vs vs.

Sonrasında hastanelere basvurup cıkartabiliyorsun. Istanbul' da özellerde cıkarabiliyor ki dıger yerlerde de yapabiliyorlardır.

İstanbul' da yaşayan hanımlar,

Raporsuz tedaviye devam eden hanımlar, Göztepe Medıcal Park' ın altında bır eczane var bilgilerini bulmaya calıcagım orda puregon ve gonal f gıbı ıgnelerı raporlu fıyatı gıbı alabiliyorsunuz.

nasıl raporlu fiyattan alabiliyorsun?ilaç alırken çok diklkatli olmalıyız tarihi geçmiş olabilir v.s genel olarak ilaç fiyatları bütün ecz aynı, evet bu ilaçlar pahalı ilaçlar alırken indirim yaptırıyoruz ama yarı yarıya raporlu fiyatan nasıl olurda verebilir bu ecz bana hiç mantıklı gelmedi.

1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı

2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı

3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı

4-sedasem hamiş

5-fatma hamiş

6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı

7-gunsen hamiş

8-sedemsan hamiş

9-74umut 1-erkek bebek

10-gamzelim.66 hamiş

11-yorgunn hamiş

12-oyadeniz hamiş

13- gulızr hamiş

14-simten81 hamiş

15-Turuncu hamiş

Son düzenleme:

ARAMIZA HOŞ GELDİNa.s.

merhaba umut anneleri
şu an uzun protokol tedavisindeyim inşallah benim adımda o listede yer alır boshayallersmile
drum ulun bey 2. denemem olacak
kızlar size birşey soracam,henüz ulun beyle bu konuda konuşmadım
sizlerede tek embriyo yasası uygulandımı yoksa drun görüşüne göre 2 tanede transfer edilebiliyormu bilmiyorumkismile
hımm listeye baktımda erkek bebek çoğunluğu var sanırım rabbim versinde cinsiyeti hiç önemli değil yeterki hayırlısıyla gelsin sağlıklı sıhhatli gelsin :Saruboceq:

ceylin naz bende yeni başladım tedaviye doktorum ulun bey bugün 3. günüm bana da 1 adet embriyo transferi yapılacak

cnım allah yardımcın olsun aynı zamanda olacaktık ama malesef ben kasıma erteledim geç olsun güç olmasın şu kısamı uzunmu kim karar veriyo canım yada neye göre karar veriyorler..

cnım allah yardımcın olsun aynı zamanda olacaktık ama malesef ben kasıma erteledim geç olsun güç olmasın şu kısamı uzunmu kim karar veriyo canım yada neye göre karar veriyorler..

sağolasın canım inşallah sende hayırlısıyla başlarsın tedaviye
yinede karşılaşabiliriz eğer tedavide bir aksaklık olmazsa kasımın ortalarına kadar ordayım belkide daha fazla gidişata bağlı yerimseniben
kasımın kaçında başlıyorsun sen
galiba tokattan gelecek olan hasta sensin biz ilk görüşmede yasemin hn. la görüşürken o söylemişti biz karşıdan geliyoruz biraz uzağız dedim oda ne uzağı daha tokattan gelen hastalarımız var demişti kaydirigubbakcemile3

canım şimdi bu uzun yada kısa tedaviyi drun belirliyor benim ilki kısaydı bu sefer uzun deneyelim dedi muayenede yumurta rezervimi iyi buldu ben ulun beye ama uzun protokol daha genç olanlara uygulanmıyormu dedim oda sende gençsin dedi bu arada yaşım 32 kaydirigubbakcemile3 hee birde pkolulara kesinlikle uzun uygulanmıyormuş diye biliyorum

aa şaşırdım şimdi benimi hatırlıyorlar ben sadece bir kez tel konuşmuştum onlarla eşimde emre beyle görüşmüştü bir kez yüz yüze bence tesadüfen aklına gelmiştir yada tek ben değilimdir. canım ben bayramdan önceki ctesi orda olmayı düşünüyorum görüşmek için tedavimde vallahi adet tarihime göre olcak 25 ,26 gibi sanırım bende 28 yaşındayım bu arada inşallah karşılaşırız...

katılıyorum sana bu ilaçları bir çok defa kullandığım için çok iyi biliyorum çok pahalı ilaçlar bunlar banada mantıklı gelmedi:uhm:

bebeğimi kaybettim...düşük yaptım 2 gün önce..listeden ismimin silinmesini istiyorum..Allaha emanet olun...

bende umutta şansını deneyenlerdenim...bugün 9.günüm inşallah sizler gibi bizde pozitif sonucu görürüz hayırlısı ile...
hamişler dua edin bizlere :)))

bende umutta şansını deneyenlerdenim...bugün 9.günüm inşallah sizler gibi bizde pozitif sonucu görürüz hayırlısı ile...
hamişler dua edin bizlere :)))

hamile deyilim ama inşallah isteyen herkese yaşatsın allahım güzel haberlerini bekleyelim hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…