raporu nerden alacaksın ?
Günaydınlaarr a.s.
Bende artık bi umut annesi adayıyım :CüvCüv: dün test günümdü şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürdü..Bundan sonrada sağlıkla ilerleriz inşallah..
Listeye benimde ismimin yazılmasını arz ederim olumunekankayizsmile
merhaba umut anneleri
şu an uzun protokol tedavisindeyim inşallah benim adımda o listede yer alır boshayallersmile
drum ulun bey 2. denemem olacak
kızlar size birşey soracam,henüz ulun beyle bu konuda konuşmadım
sizlerede tek embriyo yasası uygulandımı yoksa drun görüşüne göre 2 tanede transfer edilebiliyormu bilmiyorumkismile
hımm listeye baktımda erkek bebek çoğunluğu var sanırım rabbim versinde cinsiyeti hiç önemli değil yeterki hayırlısıyla gelsin sağlıklı sıhhatli gelsin :Saruboceq:
cnım allah yardımcın olsun aynı zamanda olacaktık ama malesef ben kasıma erteledim geç olsun güç olmasın şu kısamı uzunmu kim karar veriyo canım yada neye göre karar veriyorler..
sağolasın canım inşallah sende hayırlısıyla başlarsın tedaviye
yinede karşılaşabiliriz eğer tedavide bir aksaklık olmazsa kasımın ortalarına kadar ordayım belkide daha fazla gidişata bağlı yerimseniben
kasımın kaçında başlıyorsun sen
galiba tokattan gelecek olan hasta sensin biz ilk görüşmede yasemin hn. la görüşürken o söylemişti biz karşıdan geliyoruz biraz uzağız dedim oda ne uzağı daha tokattan gelen hastalarımız var demişti kaydirigubbakcemile3
canım şimdi bu uzun yada kısa tedaviyi drun belirliyor benim ilki kısaydı bu sefer uzun deneyelim dedi muayenede yumurta rezervimi iyi buldu ben ulun beye ama uzun protokol daha genç olanlara uygulanmıyormu dedim oda sende gençsin dedi bu arada yaşım 32 kaydirigubbakcemile3 hee birde pkolulara kesinlikle uzun uygulanmıyormuş diye biliyorum
nasıl raporlu fiyattan alabiliyorsun?ilaç alırken çok diklkatli olmalıyız tarihi geçmiş olabilir v.s genel olarak ilaç fiyatları bütün ecz aynı, evet bu ilaçlar pahalı ilaçlar alırken indirim yaptırıyoruz ama yarı yarıya raporlu fiyatan nasıl olurda verebilir bu ecz bana hiç mantıklı gelmedi.
bebeğimi kaybettim...düşük yaptım 2 gün önce..listeden ismimin silinmesini istiyorum..Allaha emanet olun...
bende umutta şansını deneyenlerdenim...bugün 9.günüm inşallah sizler gibi bizde pozitif sonucu görürüz hayırlısı ile...
hamişler dua edin bizlere :)))
bebeğimi kaybettim...düşük yaptım 2 gün önce..listeden ismimin silinmesini istiyorum..Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?