Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ben o konularda çook hassasım cnm :85:

ısrar etsek bizimki yapar mı bilmiyorum.eşim biraz ağzını aradı ama sıcak bakmıyor pek galiba.belki de doktora bırakmak en iyisi.sende var mı bu arada hamilelik ya da çocuk? noldu tedavilerin?

Doğru diyorsun cnm doktora bırakmak en iyisi zaten ikiz gebelikte riskli diyorlar
Benim ikinci tedavim düşükle sonuçlandı:85:
Eylül ekim gini 3. Tedaviye başlıcam allah izin verirse

Kuzummmmm senin mesajını dün okudum ama yazamadım çok yoğundum ama okuduğumda bi ohhh dedim
Hamile kalıncada sıkıntılar bitmiyor Allahım sen yardım et :85::85:

Canımcım ben burda neler neler okuyorum ikizlere hamile kalıpta idrar testinde negatif sonuç gören o kadar çoook varki
Üzülme diyemicem insan ister istemez üzülüyor zaman su gibi geçerde biran önce pozitif sonucu alırsın cnm benim
Bende sıfırdan başlıcam onun stresi var iğne olmak istemiyorum Çok zor bi süreçten geçiyoruz allah yardımcımız olsun

Ooo bilmezmiyim en yakın arkadaşım kemaliyeli:)

Canım senin tedavinde uzun protokoldü sanırım bende senin gibi öğretmenim ve yazın deneyelim dedik ulun bey yokum deyince 1 ay erteledik bugün doğum kontrol hapının son günü bitince başlayacağız ama transfer 1 ay sonra yapılırsa tatile denk gelmiyor inşallah olumlu sonuç alırızda 1ay önce 1 ay sonra önemli değil bu arada bende Erzincan çayırlılıyım ayrıca sayıya takılma önemli olan kaliteli olması öyle olmasaydı da dondurmazlardı içini ferah tut

Tedavin hayırlı olsun canım.evet uzun protokol oldu canım lucrin iğne kullandım ben opudan önce ulun bey rahim çok yoruldu bi adet dönemi geçirince yapıcam dedi bakalım kısmetse 10 gün sonra adet olucam 2. Günü yine ordayım.erzincanlılar çoğaldı ya gidiyomusunuz memlekete bizim yaylamız var fırsat buldukça gidip geziyoruz. Erzincan da girlevik şelalesi var oraya gezmeye geliyorduk müthiş bi yer:)

canım bencede doktora bakmak en iyisi biz sorduk ilk etapta doktor yasak dedi olmaz...sonra transferden bi çıktım 2 embriyo transfer etmişler....sürpriz oldu bizede....oluruna bakmak en iyisi
hakkınız da hayırlısı

Biz de öyle yapcaz heralde, dediğin gibi hayırlısı canim

Doğru diyorsun cnm doktora bırakmak en iyisi zaten ikiz gebelikte riskli diyorlar
Benim ikinci tedavim düşükle sonuçlandı:85:
Eylül ekim gini 3. Tedaviye başlıcam allah izin verirse

Inşallah canım 3.tedavin hayırlı olur, kavuşurSun evladına. Allah hepimize bu güzel duyguyu tez zamanda yaşamayı nasip eder insallah

Kizlar normalde bizim tüp bebek tedavilerden birkaç arkadaşım ve kardeşim haricinde kimsenin haberi yok. Teyzem dün gece rüyasında beni görmüş ,doğum yapmışım bir oğlum olmuş adını da Hüseyin koyacak mısız hayra yordvm, gerçi bu sene artık bebek düşünüyoruz deyince herkes güzel haberler beklentisinde onun için de böyle rüyalar görenler çok da,transfer sürecinde olunca hemen sonuca yormak istedim

canım ne güzel bir rüya görmüş teyzen inşallah hayırlısı ile gerçekleşir

Canım ne güzel rüya Allah hayırlar versin inş:)

canım arkadaslarım kader yoldaşlarım herkesin bayramı mübarek olsun seker tadinda nice bayramlara transfer olucak ve sonuc bekleyen arkadaslara cifte bayram olması dileğiyle mutlu kalın CANLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…