Merhaba ;
Güzel arkadaşlarım cesur yürekli güzel bayanlar....
nasılsınız?
Canım benim yaa...
Yaşadığın bu durumlar o kadar tanıdık ki iiyice içimize işledi galiba.
Her zaman dikkat kesilmeyeceğimiz herşeye biz dikkat kesilir oluyoruz elimizde değil.
Çok istiyoruz bekliyoruz.
Bende buna benzer fesatlık oluyor malesef....çok üzüüyorum böyle düşündüğümü hissettiğimi yakalayına kendimi birde buna üzülüyorum.
ama elden gelir birşey yok inşh çabalarımız emeklerimiz karşılığın alacağız.
yalnız değilsin canım hepimiz böyleyiz.hassasız....
canım benim yaa
sen ne ince düşünceli bir insansın...bende aynısı yapardım inan ki...
inşh Allahım nasip edecek hepimize inşh.
Canım benim gümbür gümbür ses verecekler...Çifte bayramın olacak inşh haberlerini beliyoruz.
ısrar etsek bizimki yapar mı bilmiyorum.eşim biraz ağzını aradı ama sıcak bakmıyor pek galiba.belki de doktora bırakmak en iyisi.sende var mı bu arada hamilelik ya da çocuk? noldu tedavilerin?
Canım biz hemşehri sayılırız seninle Erzincan'ın neresindensin? Ben suşehri lirim ben Refahiye yakınım:)
Kızlar biliyorsunuz 3 tane embryo oluşmuştu bugün aradılar durumları iyiymiş 3. Emb olarak dondurmuşlar . Şimdide inş kaliteli çözülürler diye beklicez zaten 3 tanecik(
Kızlar yavrularımın kalp atışlarını duydum ama birtanesin biraz yavaş iki gün sonra tekrar gidicem ama Dr bir tanesini sonandıracak çünkü çok riskli dedi yoksa hepsini birden kaybedebilirmişim ne yapcam bilmiyorum anne olarak nasıl evladına kıyar ve nasıl seçer
Merhaba
Bugün transferin 9. günü. Evde test yaptım ve negatif çıktı, sizce artık bir şeyler görüyor olmam gerekmez miydi? Bu yaklaşık 1,5 yıl içerisinde transfer edilen 5. embriyo. Ve artık dondurulmuş yok. Yeniden tedaviye başlamak demek bu . Şu anda bile tüm iğne yerleri mor . Gerçekten o stresi nasıl kaldırırım bilmiyorum. İsyan etmemek için sürekli kendimi bir şeylerle oyalamaya çalışıyorum.
Yoğun iş temposundan her an yazamasam bile burada benim gibi dertleri olan ve beni akrabalarımdan daha iyi anlayacak sizin gibi dert dostlarının olması çok iyi birşey. Tanımıyorum sizleri ama İYİ Kİ VARSINIZ!
sevgiler
Maşallah maşallahhhhh çok güzel bi haber
Canım 3 tenesinide transfer yapsalar olmaz mı :26:
Canım erzincan kemaliye bilirmisin :26:
Ooo bilmezmiyim en yakın arkadaşım kemaliyeli:)
Canım senin tedavinde uzun protokoldü sanırım bende senin gibi öğretmenim ve yazın deneyelim dedik ulun bey yokum deyince 1 ay erteledik bugün doğum kontrol hapının son günü bitince başlayacağız ama transfer 1 ay sonra yapılırsa tatile denk gelmiyor inşallah olumlu sonuç alırızda 1ay önce 1 ay sonra önemli değil bu arada bende Erzincan çayırlılıyım ayrıca sayıya takılma önemli olan kaliteli olması öyle olmasaydı da dondurmazlardı içini ferah tut
canım bencede doktora bakmak en iyisi biz sorduk ilk etapta doktor yasak dedi olmaz...sonra transferden bi çıktım 2 embriyo transfer etmişler....sürpriz oldu bizede....oluruna bakmak en iyisi
hakkınız da hayırlısı
Doğru diyorsun cnm doktora bırakmak en iyisi zaten ikiz gebelikte riskli diyorlar
Benim ikinci tedavim düşükle sonuçlandı:85:
Eylül ekim gini 3. Tedaviye başlıcam allah izin verirse
Kizlar normalde bizim tüp bebek tedavilerden birkaç arkadaşım ve kardeşim haricinde kimsenin haberi yok. Teyzem dün gece rüyasında beni görmüş ,doğum yapmışım bir oğlum olmuş adını da Hüseyin koyacak mısızhayra yordvm, gerçi bu sene artık bebek düşünüyoruz deyince herkes güzel haberler beklentisinde onun için de böyle rüyalar görenler çok da,transfer sürecinde olunca hemen sonuca yormak istedim
Kizlar normalde bizim tüp bebek tedavilerden birkaç arkadaşım ve kardeşim haricinde kimsenin haberi yok. Teyzem dün gece rüyasında beni görmüş ,doğum yapmışım bir oğlum olmuş adını da Hüseyin koyacak mısızhayra yordvm, gerçi bu sene artık bebek düşünüyoruz deyince herkes güzel haberler beklentisinde onun için de böyle rüyalar görenler çok da,transfer sürecinde olunca hemen sonuca yormak istedim
kızlar nerdesinizzzz?herkes bayram telaşında galiba sesiz kaldı burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?