- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Kızlar bişi sorucam
ulun bey eşime certix hap verdi maşallah biraz pahalıymış
Sizin eşlerede verdimi merak ettim :26:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız , transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun , bügün bizde merkezdeydik o bayanın konuşmalarını bizde duyduk :) maşşallah Rabbim herkese yaşatsın . Sonuç değerlendirmesini yaptık selen hanımla 3. Güne kadar embriyolar yumurtaların performansına bağlıymış 3. Günden sonra spermler aktif oluyormuş ve dna ları harekete geçiyormuş yani sonrası spermlerin kalitesiyle ilgiliymiş bir arkadaşta yazmıştı daha önce . Bu konuşmayı dün memorıalda görüştüğümüz Prof Dr murat Başar ve Nur doku zEylül'de ayrı ayrı aynı şekilde yaptılar . Yani 3. Gün 5.gün olayı buymuş ayrıca embriyoları 5 . Güne taşımak merkez açısından ayrıca külfetmiş dün memorıaldaki Dr Nur hn söyledi doğrusunu yapmışlar bizde olsak öyle yapardık dedi. Dün gitmişken orda da muayene oldum farklı biley söylemedi bir sıkıntı yok , bizim peoblemimiz erkek infertilitesiEşim murat beyi pek sevmedi aslında şöyle söyleyim Emre beyi çok seviyor o nedenle başka Dr a gitmek istemiyor , murat bey ikinci tesenin sperm bulma açısından riskli olduğunu söyledi %30 şans verdi tese öncesi de en fazla 6 ay mutlaka iğne tedavisini önerdiğini söyledi . Öte yandan Emre bey kesinlikle iğne tedavisine karşı ancak bir eksiklik durumunda iğne tedavisi olabileceğini söyledi . Emre bey 9. Ayda gel hormonlara bakalım sonrasına karar veririz dedi çok umutlu değil ama çıkabilirde diyor . Ayrıca umutla ilgili olumsuzlukları selen hnmla konuştum ön büro elemenlerının be işletme müdürlerinin değiştiğini , kendilerinin de sıkıntı yaşadıklarını söyledi ayrıca devlet hastanesine benden başka benzetenlerde varmış daha ben söylemeden kendisi söyledi:) daha büyük yer bakıyorlarmış . Çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar durum böyle memorıal daha kaliteli duruyor umut daha sıcak ve bizi bağlayan Emre bey ne yapacağımızı bilmiyoruz İnşallah hepimiz doğru kararlar veririz ...
Hadi yaaa sendemi ordaydın içimdende demiştim acaba topikten konuştuğum varmı diye arada da bakındım sanki tanıyacakmışım gibi
Benim şimdi kafam fena karıştı napalım şimdi başka merkezemi gidelim gerçi ben fulyaya çok gitmek istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor
Canım benim ben dondurulmuşları unuttum resmen ya şimdiden eşime yeni Dr tedavi araştırma peşindeyim
Iyiyim aycen elh.,bir yaramazlik yok,dun eşimin yeğeni geldi ,allah tan esim 1 haftadır izinli bana çok birsey yaptırmıyor,ama sürekli de yatmıyorum. Ya bu arada hemşire 3 günden sonra clexane jel i yaptıktan sonra 1 saat yürüyüş yapın demişti ya ben korkuyorum birsey olur diye ya 15 dk yürüdüm bugün :44:
Bilemedim ki ne yapsam?..
kızlar nerelerdesiniz..................
kızlar nerelerdesiniz..................
Bileydim bende randevumu perşembe gününe alırdım ne güzel boşmuşta ben dün baya bekledim çook kalabalıktı
evett yaaa donmuşları tedaviden sanmıyorlarmışBende duyunca çoook şaşırmıştım
canım ben eylül başı gibi adet olucam ulun bey hesapladı yumyumları toplamaya yetişemem ama transferine yetişirim diyince bende direk hepsinde sizin olmanızı istiyorum dedim o yüzden ben ekim olmasını istedim yanı eylülün ortalarına doğru gelir
eşime neden vitamin verdi bende tam olarak bilmiyorum sanırım doğal yollardan da olsun diye çünkü ulun bey ekime kadar içsin dedi
ayyyyy benim tedavim de bayrama denk gelecek offf yaaaaa napıcaz biz şimdi ekimdemi iptal olacak bayramda merkez açık olurmu ki:85:
Kızlar bugün transferimiz oldu,2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi.şimdi umutla 21 ağustosu bekliyoruz.dualarınizda beni de unutmayın
Canım transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz dualarım sen ve topikteki transferi olan tüm arkadaşlarımla:)Kızlar bugün transferimiz oldu,2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi.şimdi umutla 21 ağustosu bekliyoruz.dualarınizda beni de unutmayın
hayırlı olsun cnm ya allah inşallah melkelerini sana bağışlar herkes olumlu sonuç alırKızlar bugün transferimiz oldu,2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi.şimdi umutla 21 ağustosu bekliyoruz.dualarınizda beni de unutmayın
ii asıl sen nasılsın nasıl gidio bebişler nasıl bu arada benm üç gün gecti ama yinede umudm yokMeraba canlar nasılsınız
iyiyim caım sen nasılsın bebişler nasıl doktora ne zaman gidicenMeraba canlar nasılsınız
ii asıl sen nasılsın nasıl gidio bebişler nasıl bu arada benm üç gün gecti ama yinede umudm yok
ya gecikiosam ya delircem meraktan ama işte korku daha büyük bide bnm hiç belirtim yokki göğüslerim adet olmadan cok acırdı o bile yok sadece ara ara adet sancım oluyocanım yaaa test yaptırsana merak etmiyormusun
canım bence 2-3 gün daha bekle olmaz sa baktır bence kandaya gecikiosam ya delircem meraktan ama işte korku daha büyük bide bnm hiç belirtim yokki göğüslerim adet olmadan cok acırdı o bile yok sadece ara ara adet sancım oluyo
inşallah canım sırayla coştururuz topiğicanım inşallah ardarda güzel haberler veririz burdan
teşekkür ederim canım,inşallah hepimize nasip olur güzel haberler vermekCanım transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz dualarım sen ve topikteki transferi olan tüm arkadaşlarımla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?