Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar bişi sorucam
ulun bey eşime certix hap verdi maşallah biraz pahalıymış
Sizin eşlerede verdimi merak ettim :26:

ben hiç duymadım cxnaım şifa olsun inşh...

Allahım hayırlı kapılar açsın canım....
Tez zamanda güzel sonuçlar alın inşh...

biz eşimle fulyada başaldık Emre beye oraya gittik çünkü ilk azospermi olarak tedavi görüyorduk.
fulya biraz tuzlu...
benim eşimde hem daha pahalı diye hemde Kocaeliden gelip gidiyoruz yol diye umutu tercih etti ama bana kalsa bende fulya yı isterdim...
ama maddiyat zorlar orda...

Canım benim ben dondurulmuşları unuttum resmen ya şimdiden eşime yeni Dr tedavi araştırma peşindeyim

canım benim zor biliyorum ama
azcık daha gayret pozitif ol azcık daha....

canım bendede bir değişiklik yok ben kimseye söylemediğim için sadece ablamın haberi var oda uzakta ikizleri var gelemez .canım hiç bir şey olmaz ben sabah yağmur yağdığı için dışarıya cıkamadım evde 45 dk yürüyüş yaptım evde yürüş yapmak çok zor oluyo şimdi hava güzel iğnemi yaptım birazdanda jelimi yapıp eşimle dışarıya cıkacagız hiç bir şey olmaz canım

kızlar nerelerdesiniz..................

Nasılsın canım?inşallah muhip, sen ve yakında transferleri olucak arkadaşlardan güzel haberler alıcaz.ben de persembe günü merkezdeydim bi dahaki adetimden sonra rahim filmi çektiricem sonraki de bayrama denk gelicek diye kararsızım seninde bayramda oldu ya tedavin nasıl bi zorluk yaşadın mı bi de ohhss olmuştun ya diğer tedavinde bu seferkinde gonal f başlangıç dozun ne kadardı ben ohss tekrardan olabilirmişim çok doz düşürülürse yumurta az olur diye kötü olurmuş artık Rabbimin takdiri.senin günlerin nasıl geçiyo?

Keşke tanışabilseydik nasip belki transferlerimiz aynı zamana denk gelir ben gittiğimde 3 çift falan vardı ama merkez kalabalık olmamasına raģmen 3 te olan görüşmeye biz 45 dk sonra girebildik bekledik yani bizde sen ne zaman adet oldun bu ay bi de şimdi muayene oldum dedin ya ücret ödedin mi onun için.ben muayene olmadım ulun bey rahim filmi çektir ondan snra tekrardan tedaviye başlayalım dedi ben de hesaplamalarıma göre yumurta toplama işlemim bayrama denk gelebilir büyük ihtimal ama bayramda merkezde dönüşümlü olarak çalışıyorlar çünkü geçen sene de aynı zamanlardı ilk merkeze gittiğimde ulun beye sormuştum bayramdan sonra başlasak daha iyi olur demişti hatta bu gittiğimde de söledim geçen seneyle aynı zamanlar olucak uğursuz gelmesin dedim de güldü sahi sen rahim filmini nerde çektirdin tatlım nasıl zor bi işlem mi ?bi de ohss olayını sordun mu ben sordum yaşayabilirsin dedi çünkü benden 18 yumurta toplandı ya bu kadar az sayıyla ohss yaşanması pek görülmüyomuş .sen neler yapıyosun bu arada ?

Kızlar bugün transferimiz oldu,2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi.şimdi umutla 21 ağustosu bekliyoruz.dualarınizda beni de unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…