Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Gecmis olsun Canim Rabbim bizlere yardım etsin ne diyeyim çokl zor bi sınavımız var aynı seyi bende kac ay once yasadım ilk denememdi aynı gun transferimiz olmuştu benim tutmadı ben ikinci tedavi için muayeneye gittiğimde o kadın hamileydi Cok üzüldüm kendime imrendim ama ben sirami beklerken kadin muayene olup cikti agliyodu eside cok kotuydu bi problem vardi belliki sonra dedim ne veriyosan hayirlisini ver Rabbim.sabrini veriyo ikide olmadı üçte olmadı dörtte Allahkerim beklemedeyim Rabbim en kısa zamanda isteyene versin

biz ilk görüşmemizde konuşmustuk senin yaşın için çift embriyo yasak denmişti tek yapmak zorundayız.sence bu durum değişirmi yani emriyo dutumuna göre çift yapma ihtimali varmı.birde benim yumurtlar daha dün toplandı bu gün 5 tane döllendiği söylendi bu sayı azalma ihtimali varmı....şimdiden teşekkürler..

Amin allah bize hem sabır hem huzur versin. Rabbim bize yardım etsin.

Kuzummm benim belim bacaklarim cok agridi dunde kasigimda batmalar hissettim yada psikolojik bilmiyorum bugun hic bir seyim yok turp gibiyim sanki bebek yok bende olmadimi acaba diye cok
Dusunuyorum benim yarin adet gunum bide gelirse naparim diye icimde korku var dusunmek istemiyorum psikolojimiz yipraniyo sende birak evde dvd varsa koy komik bi film izle transferi unut olsekte parcalasakta krndimizi su akar yolunu bulur bosver ben artik akisina biraktim canim acaba demiyorum sonucu degistiremeyiz cunku sende oyle yap

Bende Yatarken dinliyorum kendimi tatlı bi sancı fln oluyo sanki sonra yok heveslenmiyim diyorum aman sıkıldım düşünmekten kaynanamda Canin bisey istiyo mu diyo bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah olacağı varsa olur olmasada bizim kocalarimizin canı saolsun.ilaçları kullanınca olmazsın Canim Hic korkma ben alıştım bıraktıktan iki gun sonra oluyorum

merhaba kızlar dün akşamdan beri çok kötüyüm istemeden dökülüyor yaşlar tutamıyorum
bugün işe gitmem gerekti gitmedim, gidemedim
oysaki ne kadarda hazırlamıştım kendimi olumsuzluğa ama hep kendimi kandırmışım
heleki eşimin beni teselli etmeye çalışması üzüntüsünü bile yaşayamıyor adam erkekler için bu gibi durumlar daha zor
hem bizi teselli etmesi gerek hemde üzüntüsünü belli etmemesi
onun akşamki çabasını görünce daha çok üzülüyorum
birkaç güne atlatırım diye düşünüyorum bu 3 oldu daha alışığım dayanırım diyorsun ama öyle değilmiş gittikçe daha çok koyuyor kızlar
teli sessize aldım arkadaşlar arıyor açmıyorum birtek eşimle görüştüm sabahtan beri oda merak etmesin diye birazda sizlere içimi dökeyim dedim rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın yaşatırsada sabrını versin
dualarım sizinle kızlar

Kismetten ote koy yok canim aynen kocalarimiz sagolsun

canım yaşadığın kolay birşey değil gerçekten rabbim sabır versin ama inan ki tek değilsin herkesin farklı bir sıkıntısı var güçlü olmaya çalış zor evet belki birkaç gün sonra bende seninle aynı duyguları yaşayacam ama ne yapalım...bizler enazından şansımızı deneyebiliyoruz..hiç deneyemeyen ibsanlar var..bak sana ne anlatacam..benim işyerinde bir şef var bana hep yardımcı olmuştu ilk günden çünkü o da bebişine bu yolla kavuşmuştu..bana dediki tedavin bittikten sonra ilacın artarsa lütfen bana ver bir tanıdığım var tüp bebek tedavisi yapması lazım ama ilaçları alacak tedaviyi yapacak gücü yok...ben de ondan sonra kendime kızdım...benmiyim çaresiz....diye kendime kızdım bizim hiçolmazsa umudumuz var bu heyecanı yaşıyoruz...evet olumsuzluklar yaşıyoruz...belkide hiç olmayacak...ama enazından şansımız denemek için fırsatlarımız oluyor.....lütfen sende bunları düşün belki iyi gelir sana..ok...

cok gecmış olsun canım Allah yardımcımız olsun bu surecte... benim tedavi süreci cok zor gecti ohss oldugum ıcın senin bahsettiğin gibi iğneyle vucudumdan tabı ozel bolgeden karına kadar uzanan bıseyle 27 tup sıvı alıdı.o da cok kötüydü.simdi bakalım yasayıp görücez eğer ulun bey uygularsa seninki de cikolata kisti miydi aldırdıktan sonra bi daha olustu mu Bu işlemi ne kadar ücrete yaptırdın.Seninki bu sefer olcak ALLAHIN izniyle dualarım senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımla...............

Canim kiyamam gozyasina gecicek canim inan daha dondurulmuslarin var sagligin yerinde esin yaninda kwndini birakma bizim sinavimizda buymus Rabbim inssss daha fazla sinamasin seni simdi guclu olmaya calis bence isede git kafan dagilsin

Allah yardımcın olsun Canim bi daha sorun yasamazsın insallah en kısa zamanda tedavine baslar guzel sonuc alırsın. Canim yumurtalik kıstı benimki galiba o zaman stresten oldu sonra tekrarliycak diye Cok korktum ama tekrarlamadı Cok şükür bide o an acı çektim zaten ne varsa adetle atıldı bitti sonrasında bisey olmuyo yani. Fiyat olarakta Bilmiyorumki Canim ben imza attım işlemleri esim halletti beni hazırladılar ya tam bilmiyorum bide bizim dosya baya kabarık esimde ameliyat oldu baya extradan biseyler cikti Umut'a yatırdık paraları resmen

Cnm ben bu duyguyu 8 kez yasadim.rabbim birdaha yasatmasin. Cooook zor biliyorum.helede bu durundayken cevrenizde yeni evlilerin cifter cifter dogurmasi dahada zorlaştırıyor. Sana tavsiyem cok bunaldiginda ölümü dusun.bu hayatin birgun bitecegini, ilelebet devam etmeyecegini,ve bu dunyanin bir sahne oldugunu ve herkesin bir rolü oldugunu ,cocugu olanda olmayanda bundan en fazla 80 yil sonra bu dunyadan gocup gercek olan yasama gidecegini dusun.
Bunu cok derinden hissederek yap .bak goreceksin Huzur bulacaksin.birde rabbim senden gelene raziyim demeye calis
Ahcanim kabullenmek en kolay olani.sorgularsan , niye boyle dersen cok zorlasiyor isimiz.
Allah yardimcin olsun.

sağolasın canım evet şükredecek o kadar çok şey varki ben bu tedaviye başlarken hangi yol benim için hayırlıysa o şekilde bana kavuştur evladımı diye dua ettim hep sadece yaram çok taze ondandır bu üzüntüm
Canim kiyamam gozyasina gecicek canim inan daha dondurulmuslarin var sagligin yerinde esin yaninda kwndini birakma bizim sinavimizda buymus Rabbim inssss daha fazla sinamasin seni simdi guclu olmaya calis bence isede git kafan dagilsin
evt hafizecim sınavımız büyük rabbim daha büyüklerini yaşatmasın
zaten tek umudum şimdilik donmuş bebişlerimde rabbim o zaman ol der inşallah

canım bu dediğini varya dün bende kendiliğinden oldu yatakta üzüntümden sessizce ağlarken birden gözümün önüne geldi kendimi gördüm (mezarda)annemi sevdiklerimi bir bir gözümün önünden geçti birden silkelendim o kadar soğuk geldiki hissettiklerim anlatamam
sanki yaşadıklarımı biliyormuşçasına sende böyle şeyler yazınca bir tuhaf oldum tevafuk bu olsa gerek allah razı olsun canım tesellin için biraz daha iyiyim şimdi forumda başka hikayelerde okudum halime bi nebze şükrettim

Canim Cok iyi anlıyorum her negatif insanın ömründen ömür çalıyor bir kac güne insallah kendini toplarsin Allahtan gelmiş Amenna diycez dua edelim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebekler versin Bız ağlıyoruz icimizi döküyoruz eslerimiz ne yapsın Rabbim Sabri'ni veriyo insallah donmuslarin can olur sana

Bence ilk 2-3 gun bisey olmazsa gelisimi durmazsa allahin izniyle bisey olmaz benim en basinda 2 taneydi sonuna kadar ikiside durdu nasip canim

Iiki embriyo transferide hic sormadim biliyo musun bana iki tane transfer edermisiniz diye aksine iki tane dese istemem diyodum cunku ikiz gebelik riskli diye sonra ne derlerse tamam dicem dedim hic bisey sormicam embriyolar kalitelimi diye bile sormadim transferde dedilerki iki tanr transfer edecez siz bilirsiniz dedim

Yani kendini illa tek cift diye Şartlandırma bak ikisi de tuttu biri gitti kanama yasadim tek olsaydi bu kadar korku cekmicektim belkide sen hayirlisini iste birak dr nasil biliyosa oyle yapsin belki iki transfer yapar

Kizlar cocuk ins rabbim nasip etsin hepimize ama yalan dunyanin meyvesi bide soyle birsey var biz 5 kardesiz herkes evli kendi dunyasinda anne baba yine yalniz demek istedigim bu dunyada eninde sonunda iki kisi hatta tek kisi kalicaz
Bi tanidigim kadin var kocasiyla bosanmis oglu vardi askerligini yapti geldi arkadaslari piknige cagirmis gideken arabasi takla atmis oldu kadin gencecik tek basina kaldi evlat acidi oyle birsey ki kafayi yedi Rabbim kimselere vermesin hakkimizda enguzelini versin

Hz ayseninde cocugu olmamis.rivayete gore allah ; ayse kulumu oyle cok seviyorumki cocuk verirsem bana olan sevgisi bolunur diye vermiyorum dermis.insallah bizide seviyordur:))

Aynen Oyle Canim eninde sonunda tek kalicaz benim dayım gencecik gitti cocukları var ama olan ölene oluyo o yuzden once saglık huzur isteyelim Rabbim dilemisse er yada gec anne oluruz

amin canım inşallah umudum onlarda zaten rabbim sizlerin yüzünü güldürür inşallah
bazen bende bunu düşünürüm ne için savaşıyoruz sadece bir evlat sahibi olabilmek tek amacımız sanki rabbim her türlü hayırlısını versin inaşallah
Hz ayseninde cocugu olmamis.rivayete gore allah ; ayse kulumu oyle cok seviyorumki cocuk verirsem bana olan sevgisi bolunur diye vermiyorum dermis.insallah bizide seviyordur:))

inşallah canım öyledir benim şu ana kadar ettiğim duaları rabbim geri çevirmedi bubuda çevirmiyecek sadece sabır diliyorum
daha iyiyim sanki kızlar sizinle konuşmak iyi geldi en azından ağlamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…