Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar merkezden aradılar 9 tane yumurtadan 6 tanesine işlem yapmışlar 5 tanesi döllenmiş...şimdilik ii görünüyor...psrşembe haber vereceklermiş transfer gününü

Gayet iyi cnm sayi.onemli olan devamliligi ama bence sorun olmayacak.hayirli olsun simdiden:))

sağol ayşecim inşallah canım...sayının azalma ihtimali vr değil mi

Var ama sayinin önemi yok cnm.benim o kadar cok tecrubem varki sana yazayım rahatla biraz
1. Deneme 18 yumurta 5. Gune sadece 2 embriyo kaldi
2. Deneme 16 yumurta 5. Gune sadece 2 embriyo kaldı
3. Deneme 12 yumurta 5. Gune 4 embriyo kaldi.
4. Deneme 9 yumurta 5. Gune 3 embriyo kaldi
5. Deneme 8 yumurta 5. Gune 3 embriyo kaldi.
Ayrica hafize arkadadimizin 4 yumurta 3 tane 5. Gun embriyo su kaldi.

Yani sayi hic önemli degil.hatta sayi azaldikca yumurta kalitesi artiyor.
Kafana bisey takma 2 tane 5. Gun embriyo olsa bile sana bol bol yeter.

Aysegul sen bilirsin kac tane transfer edilecege nasil karar veriyo benim 4 tane 5. Gun vardi 1 tane transfer yapti

Cnm embrolari numaralandiriyorlar.yani 5. Gunu embriyolarinda puanlamasi var.senin embiyolarinin puanı cok yuksek. ( ne yiyip ne ictiysen:)))
Senin tutma ihtilami cok yuksek. O yuzden tek yeterli diye dusunmustur doktor.
5. Ve 6. Gun embriyolarininda kalitesi var.senin 6 .gun embrolarin cok cok iyi
Kabuklarindan cikmislar.bosunami diyorum 3 çocuk olur peşpeşe diye.
Tabi allahin ol demedi gerek.

Yok cnm .Doktor embriyolara ve kacinci gunu donduruldularina gore sayiya karar veriyor.3 yada 4 unu cozebilirler.

benm toplandı 3. gün dokuz tne donduruldu 14 martta da transfer yapılcak aksilik olmazsa bnde acaba 2 tane yaparmı dedim mesela 4 tane cözldüü 2 tanesi sağlıklı bitanemi trasfer yapıo yine

ya sen negüsel anlatıon banada anlat ya (

benm toplandı 3. gün dokuz tne donduruldu 14 martta da transfer yapılcak aksilik olmazsa bnde acaba 2 tane yaparmı dedim mesela 4 tane cözldüü 2 tanesi sağlıklı bitanemi trasfer yapıo yine

Yasin kac cnm senin 30 un altindaysan cok zor .iyi bir 5. Gun embriyosunu 1 tane koyar. Embriyolarina gore transfer sayisi belirleniyor.

Doktorda oyle dedi de beni mi kandiriyo moral olsun diye dedim cunku umutluya cok iyi kalitede 2 tane vsr onlari ayirmayalim demis ikilemde kaldim amannn tutacak olunca 2. Gunde bile tutuyo
Ama senle kinusmak moral oluyo bana Allah razi olsun :)
Bu arada daha oncede yazdim ben tedaviden onceki ay saracoglunun bal polen ari sutu karisimini yedim esimede yedirdim sonra hetgun iki tane kuru incir ceviz findik yedim siylemeyi borc bilirim belki inlarin faydasi olmustur ama tedavi baslayinca yemedim fazla doping olmasin diye :)

Yasin kac cnm senin 30 un altindaysan cok zor .iyi bir 5. Gun embriyosunu 1 tane koyar. Embriyolarina gore transfer sayisi belirleniyor.

25 yaşındayım ben ilk denemem olcak 24 toplandı yumurta ara verildi dondrulan sayısı da 9 şuan işte ilaca başladım 14 martta transfer olcak dedi ama tahlil yapılcakmış o normal cıkarsa dedi

25 yaşındayım ben ilk denemem olcak 24 toplandı yumurta ara verildi dondrulan sayısı da 9 şuan işte ilaca başladım 14 martta transfer olcak dedi ama tahlil yapılcakmış o normal cıkarsa dedi

Cnm sana iyi kalite 1 tane embriyo koyarlar.ams cok gecssin sansin yüksek. Birde dondurulmus embriyo transferi sansini dahada artırır. Hersey cok yolunda gorunuyor.allaha kalmis.insallah yuzun guler cok yorulmadan:))

Doktor embriyonun geleceğini goruyor cnm.falci gibi:))tahminide dogru cikmis.2 tanesi 6. Gunu dondurulabilmis.

Gecmis olsun arkadasim bende ki cikolata kisti 4 cm sol over de var bi tane ilk tedavide amh hormonuma bakildi o deger cok guzel cikti o yuzden rahim filmi falan istenmedi benden.Bu polip nasil bi kist bi de ben kistin icini bosaltir diye korkuyorum laparoskopi ne oluyo sen ne kadar ucret odedin bu isleme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…