Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kesinlikle haklısın yaran taze....canım her şey yoluna girecek inşallah..

haklısın canım ben de öle düşünüyorum....zaten yasal olan neyse o olsun ısrar etmem ben kendim de demem sordum bana yasak dedi ben tekrar söylemem karışarak belki hakkımızda hayırlı olanı engellemiş oluruz...her şey olacağına varır...teşekkür ederimmm

sabır sabır sabır zaman en güzel ilaç

kızlar naber nasılsınız cuma günü rahim filmi çektircem haydarpaşa numune hastanesinde 7 yıl önce çektirmiştim o zaman hiç bir acı duymamıştım ama şimdi içimde acayip bir korku var.sonucu alırsam pazartesi veya salı günü doktora gidirim.ama karar veremedim acaba yeni başlayan bayan doktorla görüşsem mi diyorum .eşim diyorki bir görüş istersen cünkü o şimdi kendini kanıtlamak için elinden gelini yapar bilmiyorum kafam çok karışık siz nedersiniz kızlar?

Kafanı karistirmak istemem ama ben gittim bu bayana
Solda cok guzel bir yumurtan var dedi.
Sasirdim normalde 12. Gunu yumurtlardim.16 gunu hala catlamamismi yumurtsm dedim. Sasirdim açıkçası. Dun rapor için zeynep kamile gittim.utrasona girdim kist var dedi.yani kadinin gordugu yumurt degil kistmis.biraz acikcasi guven konusunda tereddüt yasadim.seninde denemen cok benim gibi.ulun beye git bence.ben bayan doktordan vazgeçtim .süleyman beye devam edecem

Heycanla ve korkuyla bekliom

Korkacak bir şey yok. Bu onların devamlı yaptığı bir işlem. Senin açından da bebeğine doğru attığın adım. Hani filmlerde yaparlar ya, uzakta bir ışık vardır, ona doğru yürürsün, yürürsün, yaklaştıkça ışığın içinde koyu bir nokta belirir. İlerledikçe silüet belirginleşir...
Sen şimdi ışığın içindeki noktayı gördün. Bir adım daha atınca silüeti belirginleşecek. Bir sonraki adımda biraz daha biraz daha derken ultrasonda daha da belirginleşecek. Sonra zaten yüzünü gözünü, elini ayağını, burnunu kulağını göreceksin.

canım yaaaa dogru diyosun .süleyman bey kiminle beraber çalıyor canım

Doktor seçimine bir şey diyemem tabi ama eğer yumurta zamanında çatlayamadıysa kiste dönüşmesi için bir gün bile yetiyor. Hem çatlama hep aynı sürede de olmuyor. Stres, yediklerin, hareketliliğin, ilaçlar vs. her şey etkiliyor. Ama en çok stres. Yani birisinin yumurta diğerinin kist görmesi normal. Aynı durumu ben de yaşamıştım onun için diyorum. Bir de ben aynı doktora gitmiştim. Kendi dediğini yalanlamış gibi olmuştu.

Kalbin negüsel nası mutlu ettin bni allhım hepimize bu güselliği yaştsın inş

Canim bende umutlu gibiradyomarda cektirdim ve sifir aci. Belki senin bunyenden kaynaklanmis olabilir ve oyle reklam felan demediler hic son teknoloji dediler

işte ben kendımı bılıyorum ağrı auram çok ama çok düşük manyak bişiii:) acısızda bıle acıdı dusunun yanii:)

c kollu dıye yenı bır cıhazmıs benım tupler açık bırde benım acayıp fazla yumurtlamam var bızım sorun erkekte sperm az ve yavas olayı :))

Yasin kac cnm senin 30 un altindaysan cok zor .iyi bir 5. Gun embriyosunu 1 tane koyar. Embriyolarina gore transfer sayisi belirleniyor.

Eğer yaş 35 altındaysa ve ilk ya da ikinci denemeyse 1 embriyo koymak zorunda. 35 yaş üstü ve/ veya en az üçüncü deneme ise embriyo durumu, yaş, tedavi geçmişi gibi bir çok etkene bakıyor.

Eğer yaş 35 altındaysa ve ilk ya da ikinci denemeyse 1 embriyo koymak zorunda. 35 yaş üstü ve/ veya en az üçüncü deneme ise embriyo durumu, yaş, tedavi geçmişi gibi bir çok etkene bakıyor.

Cnm birazda doktorun insiyatinde .artik eskisi gibi dikkat etmiyorlar.basariyi arttirmak icin bazen transfer sayisini artiriyorlar.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim beni güzel korkuttun :18:
Uyardığın iyi oldu. Bana da fazla acımaz demişti. Canım da kıymetlidir benim. Muayenede bile ahlayıp oflarım. Yıkardım herhalde merkezi

Tup bebekten sonra bende hep oldu ilk bir kac ay.kan sulandirici ignelerin etkisi olabilirmis cnm .Sonra geciyor.ama doktor anlamaliydi bence yumurtami kistmi.
Ben cin gibibir doktor istiyorum yani cok iyi super olsun falan:)))
Napayim ya cookk cektim.

Yeni yeri fulyada cnm.3 hastanenin labarutariyla anlasmis.memorial bahceci fulya .Diğeri ni hhatirlayamadim.avrupada otuyoyorsan suleymanla gorus cnm sen onun hastasimiydin

canım yok ben anadolu yakasındayım hatta istesem yürüme bile gidebilir arabayla 5 dk sürüyo.evet süleyman bey benim doktorum hatta ablamın doktoru bile oydu ablamın ikizleri var şimdi biri kız biri erkek

Hoşgeldin. İnşallah sana vesile olacak doğru yeri bulursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…