sağolasın canım evet şükredecek o kadar çok şey varki ben bu tedaviye başlarken hangi yol benim için hayırlıysa o şekilde bana kavuştur evladımı diye dua ettim hep sadece yaram çok taze ondandır bu üzüntüm
evt hafizecim sınavımız büyük rabbim daha büyüklerini yaşatmasın
zaten tek umudum şimdilik donmuş bebişlerimde rabbim o zaman ol der inşallah
canım bu dediğini varya dün bende kendiliğinden oldu yatakta üzüntümden sessizce ağlarken birden gözümün önüne geldi kendimi gördüm (mezarda)annemi sevdiklerimi bir bir gözümün önünden geçti birden silkelendim o kadar soğuk geldiki hissettiklerim anlatamam
sanki yaşadıklarımı biliyormuşçasına sende böyle şeyler yazınca bir tuhaf oldum tevafuk bu olsa gerek allah razı olsun canım tesellin için biraz daha iyiyim şimdi forumda başka hikayelerde okudum halime bi nebze şükrettim
Bence ilk 2-3 gun bisey olmazsa gelisimi durmazsa allahin izniyle bisey olmaz benim en basinda 2 taneydi sonuna kadar ikiside durdu nasip canim
Iiki embriyo transferide hic sormadim biliyo musun bana iki tane transfer edermisiniz diye aksine iki tane dese istemem diyodum cunku ikiz gebelik riskli diye sonra ne derlerse tamam dicem dedim hic bisey sormicam embriyolar kalitelimi diye bile sormadim transferde dedilerki iki tanr transfer edecez siz bilirsiniz dedim
Yani kendini illa tek cift diye Şartlandırma bak ikisi de tuttu biri gitti kanama yasadim tek olsaydi bu kadar korku cekmicektim belkide sen hayirlisini iste birak dr nasil biliyosa oyle yapsin belki iki transfer yapar
merhaba kızlar dün akşamdan beri çok kötüyüm istemeden dökülüyor yaşlar tutamıyorum
bugün işe gitmem gerekti gitmedim, gidemedim
oysaki ne kadarda hazırlamıştım kendimi olumsuzluğa ama hep kendimi kandırmışım
heleki eşimin beni teselli etmeye çalışması üzüntüsünü bile yaşayamıyor adam erkekler için bu gibi durumlar daha zor
hem bizi teselli etmesi gerek hemde üzüntüsünü belli etmemesi
onun akşamki çabasını görünce daha çok üzülüyorum
birkaç güne atlatırım diye düşünüyorum bu 3 oldu daha alışığım dayanırım diyorsun ama öyle değilmiş gittikçe daha çok koyuyor kızlar
teli sessize aldım arkadaşlar arıyor açmıyorum birtek eşimle görüştüm sabahtan beri oda merak etmesin diye birazda sizlere içimi dökeyim dedim rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın yaşatırsada sabrını versin
dualarım sizinle kızlar
aksilik olmazsa 14 mart dedi dün ulun bey
hayırlı olsun......
kızlar naber nasılsınız cuma günü rahim filmi çektircem haydarpaşa numune hastanesinde 7 yıl önce çektirmiştim o zaman hiç bir acı duymamıştım ama şimdi içimde acayip bir korku var.sonucu alırsam pazartesi veya salı günü doktora gidirim.ama karar veremedim acaba yeni başlayan bayan doktorla görüşsem mi diyorum .eşim diyorki bir görüş istersen cünkü o şimdi kendini kanıtlamak için elinden gelini yapar bilmiyorum kafam çok karışık siz nedersiniz kızlar?
Heycanla ve korkuyla bekliom
Kafanı karistirmak istemem ama ben gittim bu bayana
Solda cok guzel bir yumurtan var dedi.
Sasirdim normalde 12. Gunu yumurtlardim.16 gunu hala catlamamismi yumurtsm dedim. Sasirdim açıkçası. Dun rapor için zeynep kamile gittim.utrasona girdim kist var dedi.yani kadinin gordugu yumurt degil kistmis.biraz acikcasi guven konusunda tereddüt yasadim.seninde denemen cok benim gibi.ulun beye git bence.ben bayan doktordan vazgeçtim .süleyman beye devam edecem
Kafanı karistirmak istemem ama ben gittim bu bayana
Solda cok guzel bir yumurtan var dedi.
Sasirdim normalde 12. Gunu yumurtlardim.16 gunu hala catlamamismi yumurtsm dedim. Sasirdim açıkçası. Dun rapor için zeynep kamile gittim.utrasona girdim kist var dedi.yani kadinin gordugu yumurt degil kistmis.biraz acikcasi guven konusunda tereddüt yasadim.seninde denemen cok benim gibi.ulun beye git bence.ben bayan doktordan vazgeçtim .süleyman beye devam edecem
Korkacak bir şey yok. Bu onların devamlı yaptığı bir işlem. Senin açından da bebeğine doğru attığın adım. Hani filmlerde yaparlar ya, uzakta bir ışık vardır, ona doğru yürürsün, yürürsün, yaklaştıkça ışığın içinde koyu bir nokta belirir. İlerledikçe silüet belirginleşir...
Sen şimdi ışığın içindeki noktayı gördün. Bir adım daha atınca silüeti belirginleşecek. Bir sonraki adımda biraz daha biraz daha derken ultrasonda daha da belirginleşecek. Sonra zaten yüzünü gözünü, elini ayağını, burnunu kulağını göreceksin.
Canim bende umutlu gibiradyomarda cektirdim ve sifir aci. Belki senin bunyenden kaynaklanmis olabilir ve oyle reklam felan demediler hic son teknoloji dediler
Bu şans olsa gerek bende sonrasında bile bişi olmadı verdikleri sıvı biraz geri geldi o kadar. Senin tüpler mi tıkalıydı acaba.genelde onlarda acı oluyormuş benimkiler açıktı şükür. Valla ben çok memnun kaldım ne yalan söylim araçla bi noktadan aldılar bıraktılar.acı çekmedim en önemlisi. :) 20 dkdan fazla vaktim geçmedi orda. Şansın kötüymüş ama o lafda çok ayıp ya nedemek (acısız oluyor de) ne yaşadıysan onu söylersin kime ne.bana böyle bi tembih yapmadılar. Radyotom radyomar Fındıkzade değilmi yalnış yeri konuşmayalım. Haa bide ben bir buçuk sene önce çektirdim.
Yasin kac cnm senin 30 un altindaysan cok zor .iyi bir 5. Gun embriyosunu 1 tane koyar. Embriyolarina gore transfer sayisi belirleniyor.
canım yaaaa dogru diyosun .süleyman bey kiminle beraber çalıyor canım
Eğer yaş 35 altındaysa ve ilk ya da ikinci denemeyse 1 embriyo koymak zorunda. 35 yaş üstü ve/ veya en az üçüncü deneme ise embriyo durumu, yaş, tedavi geçmişi gibi bir çok etkene bakıyor.
Canim ben Mayıs'ta gitmiştim tup bebek için ulun bey kist var dedi bi ay erteleyelim dedi soğan suyu ictim onunda etkisi vardır tabi 21 gun kullandım hap bitince hemen adet oldum 2. Gunü gittim ulun bey kist küçülmüş ama ben alcam onu riske atmayalım dedi sinek isirigi gibi bi iğne dedi bende o zaman tecrubesizim Hic bişeyi bilmeden gitmişim beni hazırladılar ameliyathanede hemşire karnıma bastırıyor resmen dogum yaptım o kadar dayanıklı oldugum halde bağırdım ağladım baya agrili oldu esim bekliyodu Oyle görünce şaşırdı beni yani sen onceden bilerek gideceğin için anestezi iste bence benim o an belli olduğu için bide karnım ac olmadıgı için anestezi almadım.kıstı adetken yapiyolar iyice temizleniyor zar fln hepsi atılıyor Canim korkutmadım insallah bilinçli git diye anlattim
Doktor seçimine bir şey diyemem tabi ama eğer yumurta zamanında çatlayamadıysa kiste dönüşmesi için bir gün bile yetiyor. Hem çatlama hep aynı sürede de olmuyor. Stres, yediklerin, hareketliliğin, ilaçlar vs. her şey etkiliyor. Ama en çok stres. Yani birisinin yumurta diğerinin kist görmesi normal. Aynı durumu ben de yaşamıştım onun için diyorum. Bir de ben aynı doktora gitmiştim. Kendi dediğini yalanlamış gibi olmuştu.
Yeni yeri fulyada cnm.3 hastanenin labarutariyla anlasmis.memorial bahceci fulya .Diğeri ni hhatirlayamadim.avrupada otuyoyorsan suleymanla gorus cnm sen onun hastasimiydin
kızlar merhaba..benim 2 defa negatif tüp tedavim oldu..adanada yaptırdım..3.yapmak istıyorum..güvenilir bir merkez istiyorum.şehir dışından gelicem ve hiç bilgim yok..yardımcı olursanız sevınırım..bızım erkek sorunu..umut tüp merkezi nasıldır?fiyatları nasıldır? yardımcı olursanız çok sevınırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?