Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm sana iyi kalite 1 tane embriyo koyarlar.ams cok gecssin sansin yüksek. Birde dondurulmus embriyo transferi sansini dahada artırır. Hersey cok yolunda gorunuyor.allaha kalmis.insallah yuzun guler cok yorulmadan:))

:))amin inşallah hersey yolunda gider ben iki kes aşılama da yaptrdım ama olmadı bu olur inş.

sağol bilgilerin için inşallah yeter bebişimi kucağıma almaya :)

ayşegülcüm yanlış anlamada sana bişi soracağım...sizde problem nedir....bizde sperm azlığı....

GEcmis olsun arkadasim seninkide cikolata kisti miydi?ben haziran ayinda 1 ay dogum kontrol hapi kullandim ama bi kuculme olmadi buay da sogan suyu ictim baya yararli bisey sanirim 27. Gun adet oldum subat periyodumda ama kuculdumu bilmiyorum adetliyken baktirdim cunku( ikamet ettigim yerde) .benim kistimde tedavi oncesi 3.5 cm di simdi 4cm olmus ulun bey oyuzden bi muayene etmem lazim dedi adet oldugunda gel dedi.bakalim gidicez bu kistin icini bosaltma sanirim adetliyken oluyormus nasil bi islem zor mu?

ayşegülcüm yanlış anlamada sana bişi soracağım...sizde problem nedir....bizde sperm azlığı....

Estağfurullah burda herseyi sorabilirsin. Cnm bizde hic sorun görünmüyor. Esimdede bendede hersey normal.26 yaşından beri tup bebek yaptiriyorum.sayisiz tahliller rahim filimleri histeteskopi yumurtlama tedavisi, pihtilasma ,bagisiklik vs.vs.sonuc 8 tup 2 aşılama 2 kurtaj 1 kimyasal gebelik.artik yastimda yavas yavas artmaya basladi.simdi genetik yapilacak son asama.embriyolara genetik yapıp o şekilde transfer yapilacak.yumurtalarda eskisi gibi cok olmuyor artik.giderekte azalacak .ben bile şaşırıyorum cnm sabrima.ne kadar sabirliymisim diyorum. Ama oturup düşünmekle olmuyor.dahada cok yipraniyorsun. Su an tefekkür etmis durumdayim.rabbim hakkimda hayirlisini versin.bana dua edin oldumu ccok ihtiyarcim vat:))))

canım rabbim hep yanında olsun inşallah evet bayağı sabretmişsin tebrik ediyorum..ama rabbim yardımcı olur...

Canim ben Mayıs'ta gitmiştim tup bebek için ulun bey kist var dedi bi ay erteleyelim dedi soğan suyu ictim onunda etkisi vardır tabi 21 gun kullandım hap bitince hemen adet oldum 2. Gunü gittim ulun bey kist küçülmüş ama ben alcam onu riske atmayalım dedi sinek isirigi gibi bi iğne dedi bende o zaman tecrubesizim Hic bişeyi bilmeden gitmişim beni hazırladılar ameliyathanede hemşire karnıma bastırıyor resmen dogum yaptım o kadar dayanıklı oldugum halde bağırdım ağladım baya agrili oldu esim bekliyodu Oyle görünce şaşırdı beni yani sen onceden bilerek gideceğin için anestezi iste bence benim o an belli olduğu için bide karnım ac olmadıgı için anestezi almadım.kıstı adetken yapiyolar iyice temizleniyor zar fln hepsi atılıyor Canim korkutmadım insallah bilinçli git diye anlattim

Senin tek yumurtaligin niye yok cnm amaliyat mi oldun

Son düzenleme:

Polip, et parçası gibi birşey. Kistten farklı. Onu almak için yaptığı işlem laparoskopi. Kürtaj gibi biraz. 4100 tl. ödedim ben. Ama gerekmiyorsa sana yapmaz bunu. Kisti boşalttığı işlem daha farklı. Fiyatı da farklıdır ama aklıma gelmemiş, sormamışım ben.

kızlar merhaba..benim 2 defa negatif tüp tedavim oldu..adanada yaptırdım..3.yapmak istıyorum..güvenilir bir merkez istiyorum.şehir dışından gelicem ve hiç bilgim yok..yardımcı olursanız sevınırım..bızım erkek sorunu..umut tüp merkezi nasıldır?fiyatları nasıldır? yardımcı olursanız çok sevınırım..

Senin tek yumurtaligin niye yok cnm amaliyat mi oldun

Canim ben lise 1 deyken sancilandim beni acile kaldirmis annem orda bana kan testi yapmislar apandisti patlamis demisler hemen ameliyat beni apar topar ameliyat ettiler oyle gecti. Bu bahsettigim lise 1 dusun 15 16 yaslari oyle yillar gecti ben her ay saat gibi halada oyle cok sukur masallah diyim adetimi oldum hemde 7 gun hic problemim olmadi evledim 28 yasinda ilk sene cocuk dusunmedik 2. Sene doktora gittim cocuk olmayinca kadin dogumcuya hic bir problemin yok dedi esimin sayilari dusuk cikti oda urolojiye gitmisti ilac verdiler ona destekleyici kadin bana yumurtlama takibi yapti ben hamile kaldim 9. Hafta kalbi durdu kurtaj oldum baska bir kadin dogumcuya gittim bu arada bana sagda kistin var dedi dogum kontrol hapi verdi ictim ictim 3 ay gitmedi kafayi yedim sonra ilk gittigim doktora gittim dediki sen o kisti salla yumurta kisti o hapta kullanma 3 ay dene normal olmazsa gel ben seni hamile birakicam dedi. 3 ay gecti bende ulun beyi duydum ona gitmek istedim gittik 2013 agustosta bana dediki sagdaki o kist degil senin sagda yumurtan yok buyuk ihtimalle apandistini alirken goturmusler ben tabi inanamadim 2 tane doktor gormis hamile kalmisim yok dedim yaniliyo neyse bana o gun git dene desem ne kafar dayanabilirsin dedi cok dayanamam dedi o zaman senden rahim filmi esinden sperm testi dedi esimin morfolojiye hic bakilmamsti rahim filmim temiz cikti esimin morfoloji 1 tekrar ettik yine 1 ulunda bu sartlarda morfojiden dolayi tup bebek dedi boyle iste simdi burdayim :) genede cok sukur halime

merhaba bende şehir dışından geldim şuan tedavi aşamasındayım umuttan memnunum bir çok arkadaş gibi...ben raporlu hastayım merkez 2000 tl aldı ilaçlarda 700 gibi bir rakam tuttu tabiki bu ilk etapta daha sonrada bir sürü ilaç var onları yazdırmadim yazdırada bilirsin şimdi transferimi bekliyorum inaşlah doğru bir karar verirsin....

teşekkür ederim..peki kalacak yer sıkıntısı var mı?siz otelde mi kalıyorsunuz?

:)) gerizekalı bu doktorlar ya.bende suleymandan ince 11 doktora gittim.3 tane doktor dediki sen menopoza girmissin 1 tane bile yumurtan yok.suleymana bunu soyledim guldu.kendi basarisizliklarini örtmek icin boyle söylüyorlar dedi:))ilk tup denememde 18 yumurta topladı.

2 sene once 7 haftalik hamileyken lekelemdim.suleyman tatildeydi.bende mahalledeki doktora gittim.kalp atisi yok ama cok kucuk daha gebeligin super dedi hic sorun yok bekle dedi.karnimdaki igne morluklarini gordu .yumurtayi burdanmi topladılar tup bebekte dedi.sok oldum.kadin dogumcu bunu soruyorsa allah yardim etsin dedim hastanlarina dedim:)))
3 gun sonra suleyman kurtaj yapalim hemen dedi.

gecen sene Tup bebek sonrası ara kanamam oldu.burda başka bir doktora gittim.kist var dedi.bu büyüklükte ki kist kesin kanserdir hastaneye yat dedi. Hemen suleymani aradim.guldu yok dedi yumurtan çalarken icine catlamis o da kansma yapmis sonraki ay adet inle gecer dedi.

Yani kadin dogumcularin cogu bes para etmez.un yapmış doktor tercih edilmeli:))))))
11 doktor tanıdım bu surecte hepside burbirinden kotuydu.
Süleyman bana ilac gibi geldi.

Ayyyy sana neler demisler insan kalpten gider Allah iyi doktorlarla karsilastirsin bak adam benim yumurtaligimi goturmus ya ikisinide alsaydi resmen insanin hayatiyla oynuyorlar diplomayla doktor olunmuyo malesef

canım geç oldu cevap ama anca yazıyorum transferde bayıltmıyolar ayrıca embriyo sayında bence gayet iyi benim 15 yumurtadan sadece 2 si döllenmişti bizdeki sorunda sperm azlığı

bi de kaç embriyo transferi filan konuşulmuş benim sadece iki tane olunca sanırım ikisini de transfer ettiler yoksa ilk denemem ve 25. yaşındayım sanırım duuma göre transfer yapıyolar dr'un insiyatifine kalmış

Gecmis olsun cnm.memorail cok iyi ama biraz pahalı. İstanbul tup bebek merkezide cok iyi oldugunu duydum., birde acibadem .umut tup merkezi de hem uygun hemde cok iyi bir merkez.umuttan ayrilan suleyman tosunuda öneririm oda cok iyi bir doktor.tercih senin cnm.ama jinopol e asla gitme.birde jinemmede .:))

Canim napiyosun bakalım nasıl gidiyo bebis belirtileri var mi benim adet olmadan basım ağrır aynı Oyle ağrı 2 3 gündür var olmadı mi acaba :18: Hic oldu diye düşünemiyorum sonunda yine Cok üzülürüm diye

Kızlar Selam uzun bir aradan ve oluşmayan tüp denemesinden sonra ilk görüşmeye geldim. Hiçbir şey hissetmek istemedim. Ama canım acıyor size yazmak istedim çünkü beni sizler anlarsınız diye düşünüyorum. Yanımda hamile olmuş bir bayan var ve benim içim gitti. Gözlerim doldu. Umudumun söndüğü gün geldi aklıma ve tekrardan yaptırdığımda yaşayacağım hem acı hem umut hemde psikoloji. Bu arada burda olan varmı şuanda veya gelecek olan. Neyse tekrar görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…