Cnm sana iyi kalite 1 tane embriyo koyarlar.ams cok gecssin sansin yüksek. Birde dondurulmus embriyo transferi sansini dahada artırır. Hersey cok yolunda gorunuyor.allaha kalmis.insallah yuzun guler cok yorulmadan:))
Var ama sayinin önemi yok cnm.benim o kadar cok tecrubem varki sana yazayım rahatla biraz
1. Deneme 18 yumurta 5. Gune sadece 2 embriyo kaldi
2. Deneme 16 yumurta 5. Gune sadece 2 embriyo kaldı
3. Deneme 12 yumurta 5. Gune 4 embriyo kaldi.
4. Deneme 9 yumurta 5. Gune 3 embriyo kaldi
5. Deneme 8 yumurta 5. Gune 3 embriyo kaldi.
Ayrica hafize arkadadimizin 4 yumurta 3 tane 5. Gun embriyo su kaldi.
Yani sayi hic önemli degil.hatta sayi azaldikca yumurta kalitesi artiyor.
Kafana bisey takma 2 tane 5. Gun embriyo olsa bile sana bol bol yeter.
Var ama sayinin önemi yok cnm.benim o kadar cok tecrubem varki sana yazayım rahatla biraz
1. Deneme 18 yumurta 5. Gune sadece 2 embriyo kaldi
2. Deneme 16 yumurta 5. Gune sadece 2 embriyo kaldı
3. Deneme 12 yumurta 5. Gune 4 embriyo kaldi.
4. Deneme 9 yumurta 5. Gune 3 embriyo kaldi
5. Deneme 8 yumurta 5. Gune 3 embriyo kaldi.
Ayrica hafize arkadadimizin 4 yumurta 3 tane 5. Gun embriyo su kaldi.
Yani sayi hic önemli degil.hatta sayi azaldikca yumurta kalitesi artiyor.
Kafana bisey takma 2 tane 5. Gun embriyo olsa bile sana bol bol yeter.
Canim benim tedaviye başlarken kist oldugunu öğrenmiştim 3,5 cm mis ulun bey dogum kontrol hapı verdi 21 gun kullandım bide soğan suyu kaynatip ictim 18 mm e düştü ama ulun bey riske atmayalım dedi temizledi tamamen. Alınmasaydı kistten tutmadı hic biri dicektim ama olmayınca olmuyo ulun beye birak istersen uygun görürse alır zaten seninde aklında kalmaz
ayşegülcüm yanlış anlamada sana bişi soracağım...sizde problem nedir....bizde sperm azlığı....
Estağfurullah burda herseyi sorabilirsin. Cnm bizde hic sorun görünmüyor. Esimdede bendede hersey normal.26 yaşından beri tup bebek yaptiriyorum.sayisiz tahliller rahim filimleri histeteskopi yumurtlama tedavisi, pihtilasma ,bagisiklik vs.vs.sonuc 8 tup 2 aşılama 2 kurtaj 1 kimyasal gebelik.artik yastimda yavas yavas artmaya basladi.simdi genetik yapilacak son asama.embriyolara genetik yapıp o şekilde transfer yapilacak.yumurtalarda eskisi gibi cok olmuyor artik.giderekte azalacak .ben bile şaşırıyorum cnm sabrima.ne kadar sabirliymisim diyorum. Ama oturup düşünmekle olmuyor.dahada cok yipraniyorsun. Su an tefekkür etmis durumdayim.rabbim hakkimda hayirlisini versin.bana dua edin oldumu ccok ihtiyarcim vat:))))
GEcmis olsun arkadasim seninkide cikolata kisti miydi?ben haziran ayinda 1 ay dogum kontrol hapi kullandim ama bi kuculme olmadi buay da sogan suyu ictim baya yararli bisey sanirim 27. Gun adet oldum subat periyodumda ama kuculdumu bilmiyorum adetliyken baktirdim cunku( ikamet ettigim yerde) .benim kistimde tedavi oncesi 3.5 cm di simdi 4cm olmus ulun bey oyuzden bi muayene etmem lazim dedi adet oldugunda gel dedi.bakalim gidicez bu kistin icini bosaltma sanirim adetliyken oluyormus nasil bi islem zor mu?
Doktorda oyle dedi de beni mi kandiriyo moral olsun diye dedim cunku umutluya cok iyi kalitede 2 tane vsr onlari ayirmayalim demis ikilemde kaldim amannn tutacak olunca 2. Gunde bile tutuyo
Ama senle kinusmak moral oluyo bana Allah razi olsun :)
Bu arada daha oncede yazdim ben tedaviden onceki ay saracoglunun bal polen ari sutu karisimini yedim esimede yedirdim sonra hetgun iki tane kuru incir ceviz findik yedim siylemeyi borc bilirim belki inlarin faydasi olmustur ama tedavi baslayinca yemedim fazla doping olmasin diye :)
Gecmis olsun arkadasim bende ki cikolata kisti 4 cm sol over de var bi tane ilk tedavide amh hormonuma bakildi o deger cok guzel cikti o yuzden rahim filmi falan istenmedi benden.Bu polip nasil bi kist bi de ben kistin icini bosaltir diye korkuyorum laparoskopi ne oluyo sen ne kadar ucret odedin bu isleme?
Senin tek yumurtaligin niye yok cnm amaliyat mi oldun
kızlar merhaba..benim 2 defa negatif tüp tedavim oldu..adanada yaptırdım..3.yapmak istıyorum..güvenilir bir merkez istiyorum.şehir dışından gelicem ve hiç bilgim yok..yardımcı olursanız sevınırım..bızım erkek sorunu..umut tüp merkezi nasıldır?fiyatları nasıldır? yardımcı olursanız çok sevınırım..
merhaba bende şehir dışından geldim şuan tedavi aşamasındayım umuttan memnunum bir çok arkadaş gibi...ben raporlu hastayım merkez 2000 tl aldı ilaçlarda 700 gibi bir rakam tuttu tabiki bu ilk etapta daha sonrada bir sürü ilaç var onları yazdırmadim yazdırada bilirsin şimdi transferimi bekliyorum inaşlah doğru bir karar verirsin....
Canim ben lise 1 deyken sancilandim beni acile kaldirmis annem orda bana kan testi yapmislar apandisti patlamis demisler hemen ameliyat beni apar topar ameliyat ettiler oyle gecti. Bu bahsettigim lise 1 dusun 15 16 yaslari oyle yillar gecti ben her ay saat gibi halada oyle cok sukur masallah diyim adetimi oldum hemde 7 gun hic problemim olmadi evledim 28 yasinda ilk sene cocuk dusunmedik 2. Sene doktora gittim cocuk olmayinca kadin dogumcuya hic bir problemin yok dedi esimin sayilari dusuk cikti oda urolojiye gitmisti ilac verdiler ona destekleyici kadin bana yumurtlama takibi yapti ben hamile kaldim 9. Hafta kalbi durdu kurtaj oldum baska bir kadin dogumcuya gittim bu arada bana sagda kistin var dedi dogum kontrol hapi verdi ictim ictim 3 ay gitmedi kafayi yedim sonra ilk gittigim doktora gittim dediki sen o kisti salla yumurta kisti o hapta kullanma 3 ay dene normal olmazsa gel ben seni hamile birakicam dedi. 3 ay gecti bende ulun beyi duydum ona gitmek istedim gittik 2013 agustosta bana dediki sagdaki o kist degil senin sagda yumurtan yok buyuk ihtimalle apandistini alirken goturmusler ben tabi inanamadim 2 tane doktor gormis hamile kalmisim yok dedim yaniliyo neyse bana o gun git dene desem ne kafar dayanabilirsin dedi cok dayanamam dedi o zaman senden rahim filmi esinden sperm testi dedi esimin morfolojiye hic bakilmamsti rahim filmim temiz cikti esimin morfoloji 1 tekrar ettik yine 1 ulunda bu sartlarda morfojiden dolayi tup bebek dedi boyle iste simdi burdayim :) genede cok sukur halime
teşekkür ederim..peki kalacak yer sıkıntısı var mı?siz otelde mi kalıyorsunuz?
:)) gerizekalı bu doktorlar ya.bende suleymandan ince 11 doktora gittim.3 tane doktor dediki sen menopoza girmissin 1 tane bile yumurtan yok.suleymana bunu soyledim guldu.kendi basarisizliklarini örtmek icin boyle söylüyorlar dedi:))ilk tup denememde 18 yumurta topladı.
2 sene once 7 haftalik hamileyken lekelemdim.suleyman tatildeydi.bende mahalledeki doktora gittim.kalp atisi yok ama cok kucuk daha gebeligin super dedi hic sorun yok bekle dedi.karnimdaki igne morluklarini gordu .yumurtayi burdanmi topladılar tup bebekte dedi.sok oldum.kadin dogumcu bunu soruyorsa allah yardim etsin dedim hastanlarina dedim:)))
3 gun sonra suleyman kurtaj yapalim hemen dedi.
gecen sene Tup bebek sonrası ara kanamam oldu.burda başka bir doktora gittim.kist var dedi.bu büyüklükte ki kist kesin kanserdir hastaneye yat dedi. Hemen suleymani aradim.guldu yok dedi yumurtan çalarken icine catlamis o da kansma yapmis sonraki ay adet inle gecer dedi.
Yani kadin dogumcularin cogu bes para etmez.un yapmış doktor tercih edilmeli:))))))
11 doktor tanıdım bu surecte hepside burbirinden kotuydu.
Süleyman bana ilac gibi geldi.
merhaba bende şehir dışından geldim şuan tedavi aşamasındayım umuttan memnunum bir çok arkadaş gibi...ben raporlu hastayım merkez 2000 tl aldı ilaçlarda 700 gibi bir rakam tuttu tabiki bu ilk etapta daha sonrada bir sürü ilaç var onları yazdırmadim yazdırada bilirsin şimdi transferimi bekliyorum inaşlah doğru bir karar verirsin....
kızlar merhaba..benim 2 defa negatif tüp tedavim oldu..adanada yaptırdım..3.yapmak istıyorum..güvenilir bir merkez istiyorum.şehir dışından gelicem ve hiç bilgim yok..yardımcı olursanız sevınırım..bızım erkek sorunu..umut tüp merkezi nasıldır?fiyatları nasıldır? yardımcı olursanız çok sevınırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?