- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Cnm bişi sorucam çok özür dileyerek yazıyorum idrara çok çıkıyormusun
Yok canim yaa bekleme felan adam gayet relax transfer gunu bekliyosun biraz ama cok su icme benim gibi cok sikismiyosun gonlun rahat olsun
İçim rahatladı sağol cnm
Bende bi kere öyle bi hata yaptım çok su içmiştim transferden sonra baya kıvranmıştımAllahtan suyumu içer içmez beni transfere almışlardı birde öyle bekleseydim herhalde patlardım
Yok canim ya normal
Senin idrar durumu nasildi canim benim onceki hamileligimdede hic belirtim yoktu adetim 1 gun gecmisti kanda 224 cikmisti bakalim bu ne olucak
Yorumların bi kısmını okudum anladığım kadarıyla süleyman beyin yerine gelen bayan pek sevilmemiş zaten bende ona gitmeyi düşünmüyorum hiç bi başarısını okumadım internetten
Ulun beye gideceğim bu gidişle :44: Ulun beye giden arkadaşlar çok sıra bekliyormusunuz transfer olacağınız zaman özellikle bekleyen oldumu malum su içiyoruz beklemek zor olur diye merak ettim :26:
canım ben transferimi bekliyorum bu nedenle transferi bilmiyorum ama muayenelerde ve yumurta toplamada ben hiç beklemedim...bu konuda çok memnun kaldım..yarın ya da cumartesi transfer olacağm kısmetse o zaman yazarım sana...
Benim transferim cok rahat olmustu hic beklemedim sabah giderken 2 cay bardagi cay ictim yoldada bi bardak kadar su icmisimdir merkeze varinca hemen hazirladilar beni biraz sonrada transfere aldilar ne cok dolu dediler nede az.cay icmenizi tavsiye edebilirim sudan daha etkiliymis onuda merkezdeki hemsireden ogrenmistim acik cay ama abartmadanYorumların bi kısmını okudum anladığım kadarıyla süleyman beyin yerine gelen bayan pek sevilmemiş zaten bende ona gitmeyi düşünmüyorum hiç bi başarısını okumadım internetten
Ulun beye gideceğim bu gidişle :44: Ulun beye giden arkadaşlar çok sıra bekliyormusunuz transfer olacağınız zaman özellikle bekleyen oldumu malum su içiyoruz beklemek zor olur diye merak ettim :26:
Yaa sinirim geldi cok akintim oluyo donum islak hissediyorum resmen adet oncesisw olurdu bende simdide tavan yapti surekli wc deyim akraba olduk artik boyle adetim akivericek gibi Rabbim yardim etsin bizlere
Benim transferim cok rahat olmustu hic beklemedim sabah giderken 2 cay bardagi cay ictim yoldada bi bardak kadar su icmisimdir merkeze varinca hemen hazirladilar beni biraz sonrada transfere aldilar ne cok dolu dediler nede az.cay icmenizi tavsiye edebilirim sudan daha etkiliymis onuda merkezdeki hemsireden ogrenmistim acik cay ama abartmadan
Hakkında hayırlısı olsun canım. Unutmaki bazı acılar psikolojik. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Herşey gönlünce olsun.c kollu dıye yenı bır cıhazmıs benım tupler açık bırde benım acayıp fazla yumurtlamam var bızım sorun erkekte sperm az ve yavas olayı :))
Saygı değer arksdaşım kızıyorum çok fenaaaaGunaydin kizlar nasilsinizz ben artik sabrimin sinirlarindayim esimde test yapmama izin vermiyo dun aksam adet oldum olucam agrilarim oldu yattim 9 da uyudum sinirim bozuldu karamsarliga kapiliyorum artik olmadi diye normalmiyim acaba :s
Vallahi canım ben ulun beyden çooook memnunum. İyiki sülo gitmişYorumların bi kısmını okudum anladığım kadarıyla süleyman beyin yerine gelen bayan pek sevilmemiş zaten bende ona gitmeyi düşünmüyorum hiç bi başarısını okumadım internetten
gnaydın kızlarrrrrr...güzel bir gün diliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım. Unutmaki bazı acılar psikolojik. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Herşey gönlünce olsun.
Saygı değer arksdaşım kızıyorum çok fenaaaabi uslu dur yaa ben kendimi sabırsız bilirdim benden fenaları varmış ben test yaptığımda 10.gün sanıyordum halbuki 9.günmüş değer 30 çıkmıştı sen şimdi yapsan hiç bişey çıkmaya bilir. Ben 30 u görünce karaları bağlamıştım olan çocuğu düşürecektim üzüntüden. Rahat ol sakin ol. Veeee unutma adet belirtileri adet zamanın geçene kadar devam ediyor.benim göğüsler adet zamanım geçince sakinleşti patlıyodu. Vee hiçç gebelik belirtisi arama olmuyor çünkü. 6 haftan olunca başlıyo bişeyler. 10.gün akşamı yada 10.gün geçince yap test. Allah'ın izniyle grlecek bebişin. Sabır canım
Vallahi canım ben ulun beyden çooook memnunum. İyiki sülo gitmişen çok 10 dk beklemişimdir. Fazla bekleme yok. Ulun vicdanlı adam maşallah transfer günü çok du içme ben giderken sıkışıktım hemşire bşraz beklicez yoğunluk var dedi aaa dedim tutmam ben wc girim zaten 20 dk da tekrar sıkışırım iyi o zaman yapın dedi. Wc girdim 20 dk sonra sıram geldi ultrasonla baktı süper dedi yeteri kadar sıkışıksın çıktık hemen transfere. Yani çok sıkışık olma hemen sıkışan biriysen bir saat yeter sana. Transfer sırasında usg ile yukardan baskı oluyor o çok fena işte
Günaydın canım inşallah hepimize güzel günler olsun. Bol bebişli günler olsun..
Aaa rahatsizlik olurmu hic canim aklina takilan herseyi sorabilirsin elimden geldigince cevaplarimTamam cnm çok sağol açık çayı yazdım kenera
Buarada transfer günüm gelsin seni biraz sorularımla rahatsız edicem haberin olsun
Ben internette çok araştırdım gebelik belirtiyse adet belirtisi aynıymış gebe olduğunu en iyi anlama şekli ADET gecikmesi ama işte bizler illa bişi arıyoruz ben kendimden biliyorum vücudumda değişik bişi olduğu anda internette araştırmaya başlıyordum iyice kafayı yemiştim zor bi süreç ama geçcek cuma günüydü sanırım test günün allahın izniyle pozitif sonuç alacaksın cnm benim
AYnen Canim belirtiler herkesin bünyesine göre degisiyo benim ikinci denememde kasığımda batmalar oluyodu iki gun oldu tamam yerleşti dedim malesef olmadı ucuncude belim ağrıdı 2 gun baya ama iste bu sefer oldu dedim yine yok bu sefer Hic takmıyorum kendimi kandırıyorum çünkü gerçi bu seferde basım agriyo adetten once agridigi gibi
Ayyy az kalmış hadi hayırlısı cnm sorunsuz bi transferin olur bebeklerin 9 ay seni hiçççç bırakmaz inşallah
Ben takrar donmuşları deneyeceğim için pek muayene olmayacağım iki kere gitmem yeterli olacak en çok merak ettiğim transfer günü ama hafize arkadaşımız az beklemiş bakalım sen ne kadar bekleyeceksin inşallah hiç beklemezsin
Aaa rahatsizlik olurmu hic canim aklina takilan herseyi sorabilirsin elimden geldigince cevaplarim
Valla burası olmasa biz kafayı yerdikBen nerdeyse tırnağım ağrısa hamileyim diyecek durumdayım
Fıstık sende mi cuma günü test yapacaktın heyecanla sizin sonuçlarınızı bekliyorum sizler pozitif sonuç aldıkca bizlere yeni umutlar doğuyor
Esim izin vermiyo bende tek basima cesaret edemiyorum bakamam sonuca :) en erken cuma aksamina anlastik cok umutsuzluga dusuyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?