ben bekleyeceğimi sanmıyorum çünkü ona göre saat veriyorlar...merkezin çalışnları hepsi ii....zaten bu bir ekip işi bir kişinin düzenli olması yeterli değil...eminim beklemeyeceğim....ama zaten bekletirlerse de gerektiği içindir...
Daha önceden süleyman beye giden biri olarak ulun beyden memnun kalman beni çok mutlu ediyor benim artık bugün kafamdaki soru işaretler gitti sayenizdeiyiki varsınız canlarım
ben ce o ilk dönemlerde idi çünkü ben tedavi süresince orada karşılaştığım herkes çok beklemedi şimdi düzeni oturtmuşlardır....sen rahat ol....Ulun bey normalde çok hastası vardı hatta bana demiştiki "benim hastalarım bana yeter" birde süleyman beyin hastaları onada geçince birden heyecan yaptım ama neyse çok şükür bekleme konusunda kimse kötü bişi yazmadı
Aynen tatlım gecen esime dedim tup bebek yapanları bi eve koysalar hep birlikte yatsak dertlessek o da diyo Kadinlar kulubu var ya dedim canlı canlı daha iyi olurCanim benim normal test gunüm pazatesi ama ben 2 gun erken yapcam bi deger de çıksa goriyim Cumartesi bakalım ne olcak insallah mutlu haber verebilirim
canım benim ilk denemem eşim bu konularda çok hassas gaziantepteki doktorum tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledikten sonra eşim 1 ay araştırmalar yaptı videolar izledi..görsen dersinki kendi hamile kalacak...baya baya araştırdı ve en sonunda ulun beye karar kıldık.....sonucumuz olumlumu olur olumsuzmu bilmiyorum ama biz doğru bir yeri tercih ettiğimizi biliyorum..gerisi nasip....süleyman beyi bilmiyorum ama ben oraya ilk muayeneye gittiğimde odaları yanyanaydı...adamın sesini konusmasını duydum yan taraftan ....eşime hemen iyiki uluna geldik dedim...daha ilk gün....ulun hoca olumsuz bir şey varsa eveleğip gevelemeden söylüyor....bu da bizler için çok önemli..çoğumuzun kaybedecek zamanı yok....ibşallah sen de senin için en doğru kararı verirsin...
Ben süleyman beyin hastasıydım ne zaman gitsem süper herşey yolunda diyordu ama ortada güzel olan bişi yokmuş ulun beye gittim ön görüşme olarak baya kötü seyler söyledi inan mutlu oldum bana karşı dürüst olduğu için dediğin gibi ulun bey olumsuz birşey görünce hemen söylüyor sağolsun süleyman bey iyiyede kötüyede süper diyordu
Çok şükür bekleme konusundada sorun yokmuş o zaman gönül rahatlığı ile ulun beyi seçe bilirim
Canim gece banada oldu yataktan fırladım adet oldum mu diye o akıntı jelden Canim bir müddet sonra geliyo pelte pelte olandan bahsetmiyorum şeffaf kaygan akıntı dimi
canım jeli ben de kullanıyorum ve o pelte pelte olan akıntı geliyor normal mı bu durum korktum ben de...(
transferimi bekliyorum
Valla bende buluşmak çok isterim sizlerle keşke öyle bi organizasyon yapsak konuşacak konumuz aynı bol bol dertleşirdik
İnşallah cnm cuma ve cumartesi günü iki tane mutlu güzel haberler alırız sizlerden :116:
CAnim yürüyüş yaparsan o peltelik yok oluyo ilaç içerde kalıp yayılmadığı için Oyle pelte pelte geliyo korkma bisey olmaz normal yani transferden iki uç gun sonra 15 dk yaparsın sonra 45 dk yaparsın bisey olmaz
kızlar yadün hafif bir nezle oldum bu gün de devam ediyor ama öle çok şiddetli değil yanı ağrı ateş vs yok sade burun akıntısı sizde transferi etkiler mi..yani nezleden dolayı transferi erteler mi doktor...korktum şimdi inş yarına kadar geçer....
canım evet yürüyüş yapmam gerek ama hava çok soğuk zaten nezle de oldum nasıl olacak bilemiyorum yaa
normal de de çok üşüyen biriyim...burası dana çok sağollllll
Nasil oldun canim hersey yolundami iyimisiniz
İyiyim csnım çok şükür. İki gün hiç kahverengi akıntı gelmiyordu bu sabah azar azar geliyo yine kahverengi olarak inşallah bişi yoktur. Sende oldumu böle akıntılar?
Sizde herşey yolundamı.? Beni merak etmene sevindim
kızlar yadün hafif bir nezle oldum bu gün de devam ediyor ama öle çok şiddetli değil yanı ağrı ateş vs yok sade burun akıntısı sizde transferi etkiler mi..yani nezleden dolayı transferi erteler mi doktor...korktum şimdi inş yarına kadar geçer....
Transefi etkileyeceğini sanmam ama sen hemen ilerlemesin diye önlem al.bütün tavuk yada tavuk kemiği al bi güzel haşla mis gibi tavuk suyu yap. Bi yumurta sarısı bi limon bunları güzell çırp. Tavuk suyunu yeteri kadar bi tencereye alkaynat şehriyeni at pişir karabiber at ve en son limon yumurta karışımını at ocağı kapat. Dilersen tavuk parçaları at çorbana. Her tabakta yarım limon sık iç. Bak iki güne canavar gibi olursun inşallahkızlar yadün hafif bir nezle oldum bu gün de devam ediyor ama öle çok şiddetli değil yanı ağrı ateş vs yok sade burun akıntısı sizde transferi etkiler mi..yani nezleden dolayı transferi erteler mi doktor...korktum şimdi inş yarına kadar geçer....
Kuzum burdayım ben bi ara yazmıştın bana karışıklıkta kayboldu bulamadım geçmiş sayfalarda. İyiyim çok şükür kös kös evde yatıyorum. Cuma günü 2 30 da merkezdeuim kısmetse ulun bey cuma günü kalp atışını gördüarkadaşlar umutlu1980 den haberiniz varmı merak ettim birsey oldu acaba
Allah razı olsun sizden canım.Canim telefon elimde hep yazıyorum ya kaynanamda merak ediyo anlatıyorum gecen seni söylemiştim üzüldü hergun soruyo nasıl diyeinsallah bisey yoktur Canim ulun beye sordun mu kırmızı olmadı mi sorun olmuyo galiba
Daha önceden süleyman beye giden biri olarak ulun beyden memnun kalman beni çok mutlu ediyor benim artık bugün kafamdaki soru işaretler gitti sayenizdeiyiki varsınız canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?