Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ulun bey normalde çok hastası vardı hatta bana demiştiki "benim hastalarım bana yeter" birde süleyman beyin hastaları onada geçince birden heyecan yaptım ama neyse çok şükür bekleme konusunda kimse kötü bişi yazmadı

Daha önceden süleyman beye giden biri olarak ulun beyden memnun kalman beni çok mutlu ediyor benim artık bugün kafamdaki soru işaretler gitti sayenizde iyiki varsınız canlarım

canım benim ilk denemem eşim bu konularda çok hassas gaziantepteki doktorum tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledikten sonra eşim 1 ay araştırmalar yaptı videolar izledi..görsen dersinki kendi hamile kalacak...baya baya araştırdı ve en sonunda ulun beye karar kıldık.....sonucumuz olumlumu olur olumsuzmu bilmiyorum ama biz doğru bir yeri tercih ettiğimizi biliyorum..gerisi nasip....süleyman beyi bilmiyorum ama ben oraya ilk muayeneye gittiğimde odaları yanyanaydı...adamın sesini konusmasını duydum yan taraftan ....eşime hemen iyiki uluna geldik dedim...daha ilk gün....ulun hoca olumsuz bir şey varsa eveleğip gevelemeden söylüyor....bu da bizler için çok önemli..çoğumuzun kaybedecek zamanı yok....ibşallah sen de senin için en doğru kararı verirsin...

ben ce o ilk dönemlerde idi çünkü ben tedavi süresince orada karşılaştığım herkes çok beklemedi şimdi düzeni oturtmuşlardır....sen rahat ol....

Valla bende buluşmak çok isterim sizlerle keşke öyle bi organizasyon yapsak konuşacak konumuz aynı bol bol dertleşirdik
İnşallah cnm cuma ve cumartesi günü iki tane mutlu güzel haberler alırız sizlerden :116:

Son düzenleme:

Ben süleyman beyin hastasıydım ne zaman gitsem süper herşey yolunda diyordu ama ortada güzel olan bişi yokmuş ulun beye gittim ön görüşme olarak baya kötü seyler söyledi inan mutlu oldum bana karşı dürüst olduğu için dediğin gibi ulun bey olumsuz birşey görünce hemen söylüyor sağolsun süleyman bey iyiyede kötüyede süper diyordu
Çok şükür bekleme konusundada sorun yokmuş o zaman gönül rahatlığı ile ulun beyi seçe bilirim

inşallah sen de benım gibi memnun kalırsın her şey gönlünce olsun arkadaşımm

Canim gece banada oldu yataktan fırladım adet oldum mu diye o akıntı jelden Canim bir müddet sonra geliyo pelte pelte olandan bahsetmiyorum şeffaf kaygan akıntı dimi

canım jeli ben de kullanıyorum ve o pelte pelte olan akıntı geliyor normal mı bu durum korktum ben de... (
transferimi bekliyorum

kızlar yadün hafif bir nezle oldum bu gün de devam ediyor ama öle çok şiddetli değil yanı ağrı ateş vs yok sade burun akıntısı sizde transferi etkiler mi..yani nezleden dolayı transferi erteler mi doktor...korktum şimdi inş yarına kadar geçer....

Kizlar hepiniz sagolun simdi daha iyiyim insirah okudum sizleri okudum iyi geldi isyerinde ayagimin dibinde elektrikli fan var donumda kurudu degistiremiyorumda burda :) daha pozitifim normalde test tarihim 1 mart cumartesi esim cuma aksam igneye gidince vetelim diyo hakkimizda hayirlisi

canım jeli ben de kullanıyorum ve o pelte pelte olan akıntı geliyor normal mı bu durum korktum ben de... (
transferimi bekliyorum

CAnim yürüyüş yaparsan o peltelik yok oluyo ilaç içerde kalıp yayılmadığı için Oyle pelte pelte geliyo korkma bisey olmaz normal yani transferden iki uç gun sonra 15 dk yaparsın sonra 45 dk yaparsın bisey olmaz

Keske Canim ne iyi olur Rabbim insallah bu sefer yüzümüzü güldürür bize nasip eder

canım evet yürüyüş yapmam gerek ama hava çok soğuk zaten nezle de oldum nasıl olacak bilemiyorum yaa
normal de de çok üşüyen biriyim...burası dana çok sağollllll

Yok Canim ertelenmez bende baya hastaydim boğazım şişmişti griptim transferden once vitamin ilaç ne varsa yaptım ictim bisey olmadı yani zaten hapsirmak oksurmek etkilemiyo

canım evet yürüyüş yapmam gerek ama hava çok soğuk zaten nezle de oldum nasıl olacak bilemiyorum yaa
normal de de çok üşüyen biriyim...burası dana çok sağollllll

Evet Canim hava şansımıza Cok soğudu en azından evde yürümeye çalış ben sabahları evde yürüyorum ortalığı fln topluyorum getir götür yaparken yürümüş oluyorum

Nasil oldun canim hersey yolundami iyimisiniz

İyiyim csnım çok şükür. İki gün hiç kahverengi akıntı gelmiyordu bu sabah azar azar geliyo yine kahverengi olarak inşallah bişi yoktur. Sende oldumu böle akıntılar?
Sizde herşey yolundamı.? Beni merak etmene sevindim

Canim telefon elimde hep yazıyorum ya kaynanamda merak ediyo anlatıyorum gecen seni söylemiştim üzüldü hergun soruyo nasıl diye insallah bisey yoktur Canim ulun beye sordun mu kırmızı olmadı mi sorun olmuyo galiba

Yok ertelemez ama transferden once ihlamur falan kaynat ic.vok ilac alma cnm.dinlenerek atlatmsya calis

Transefi etkileyeceğini sanmam ama sen hemen ilerlemesin diye önlem al.bütün tavuk yada tavuk kemiği al bi güzel haşla mis gibi tavuk suyu yap. Bi yumurta sarısı bi limon bunları güzell çırp. Tavuk suyunu yeteri kadar bi tencereye alkaynat şehriyeni at pişir karabiber at ve en son limon yumurta karışımını at ocağı kapat. Dilersen tavuk parçaları at çorbana. Her tabakta yarım limon sık iç. Bak iki güne canavar gibi olursun inşallah veeeee nar portakal limon üçünü sık sabah iç misss bol c vitamini. Ben hiç ilaç kullanmadan iki güne böle kurtuluyom.
arkadaşlar umutlu1980 den haberiniz varmı merak ettim birsey oldu acaba
Kuzum burdayım ben bi ara yazmıştın bana karışıklıkta kayboldu bulamadım geçmiş sayfalarda. İyiyim çok şükür kös kös evde yatıyorum. Cuma günü 2 30 da merkezdeuim kısmetse ulun bey cuma günü kalp atışını gördü bu cumada ben duyucsm inşallah. Çok heyecanlıyım. Sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle?
Canim telefon elimde hep yazıyorum ya kaynanamda merak ediyo anlatıyorum gecen seni söylemiştim üzüldü hergun soruyo nasıl diye insallah bisey yoktur Canim ulun beye sordun mu kırmızı olmadı mi sorun olmuyo galiba
Allah razı olsun sizden canım. sağolsun anacığın düşündüğü için. Çok şükür k şimdilik sorun yok. Kırmızı olarak devam etseydi sorundu. Çok şükür hiç yok artık. Kısmet canım biz elimizden geleni yapıyoz gidicem derse yapacak bişeyim yok. Ama şükür şuan uslu duruyor seninde günlerin tükeniyor az daha sabır yakında hayırlı sonuca ulaşacaksın inşallah

Daha önceden süleyman beye giden biri olarak ulun beyden memnun kalman beni çok mutlu ediyor benim artık bugün kafamdaki soru işaretler gitti sayenizde iyiki varsınız canlarım

arkadaslar süleyman bey rahat tavırlı bır ınsan benım eşim gibi ben ondan çokta iyi enerjı almıstım sonucum negatıf olunca tabi suçlamadım onu daha döllenme aşamasında öldü bizimkiler transfer bıle olamadım ama bana dedıkı ya transfer olsaydın okadar ıgne yıycektın bırde anne zannedıcektın kendını boylesı daha ıyı oldu falan dedı bence hoş bır doktor idi ama gıttı yerde ssk raporu gecıyormu bılen varmı olmazsa ulun beye bende gıdeyım barı herkez ıyı bahsedıyor zaten ümitlerim yerlebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…