Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bende iyiyim fazla takip edemedim burayı işlerden merak ettim seni bende pazartesi günü gittim kesemi gördüm kalpi atıyor dedi 11 martta gidicem ben duyucam gelirmi ogün bilmem ben işteyim çalışıyorum ne güzel senin geldi cuma ne kadarlık oldu suan ben 6+2 deyim

Evet Canim hava şansımıza Cok soğudu en azından evde yürümeye çalış ben sabahları evde yürüyorum ortalığı fln topluyorum getir götür yaparken yürümüş oluyorum

dün iğne için yürüyerek gittim de bu gün göze alamadım taksi ile gittim geldim...ama evde biraz hareket etmeğe çalışıyorumm

Yok ertelemez ama transferden once ihlamur falan kaynat ic.vok ilac alma cnm.dinlenerek atlatmsya calis

sağol canım zaten çok hafif inş yarına geçecek inanıyorum zaten bir sürü vitamin kullanıyorum antibiyotikte verdiler yumurta toplamadan sonra transfere kadar inş ii olacam tşekkürler bilgin için

sağol canım yapmaya çalışırım..ben kendi evimde değilim..ama akşama kadar bi gelişme olmazsa hemen yaparım tarifin için teşekkürler inşallah ii olurum

İnsallah tatlı anne bebisin daha korkutmasın seni guzel guzel otursun yerindebende Cok umutlanmiyorum hayırlısı artık 0 çıkmasına alıştım bi deger çıkarsa mucizem gerceklesicek insallah

maşallah size canım. Kolay gelsin sana çalışmak iyi ya vakit geçiyordur ne güzel. Biz 7 haftayı bitirdik canım yarın 7+ 1 oluyoruz inşallah.
sağol canım yapmaya çalışırım..ben kendi evimde değilim..ama akşama kadar bi gelişme olmazsa hemen yaparım tarifin için teşekkürler inşallah ii olurum
Geçmiş olsun sana canım.
İnsallah tatlı anne bebisin daha korkutmasın seni guzel guzel otursun yerindebende Cok umutlanmiyorum hayırlısı artık 0 çıkmasına alıştım bi deger çıkarsa mucizem gerceklesicek insallah
Amin canım inşallah uslu uslu durur yerinde . rahat ol iyi düşün iyi olsun olmadı falan diye üzme kendini. Allah'ın izniyle gelecek bebişin. Ya varis çekin kızlarrr

umutlu çorbatarifini yapıyorum şimdi ama ben şehriyeyi pek sevmiyorum yerine ne ekleyebilirim bir önerin varmı

Kızlar canlar bir gün buluşsak toplansak, evde oturmaktan sıkılmadınızmı yawww. bakın toplantı adınıda söylim.
Umutlu kadınlar toplantısı. :118::118::118:

umutlu çorbatarifini yapıyorum şimdi ama ben şehriyeyi pek sevmiyorum yerine ne ekleyebilirim bir önerin varmı

Tel ve arpa ikisinide mi sevmiyon kız. Bulgur yada pirinç denemedim ama olur sanırım. Yada hiç bişi koyma sadece terbiyesini yap tavuk parçalarını at yeter.

Kızlar canlar bir gün buluşsak toplansak, evde oturmaktan sıkılmadınızmı yawww. bakın toplantı adınıda söylim.

Olabilir canim once ben sonucumu aliyim hafta sonu olursa eger ortak bi noktaya gelirim seve seve :)

Baslarda benimde jelle beraber geliyodu ama simdi yokinsallah seninde gecer insani huzursuz ediyo görünce senin kanaman oldu ya belki icerde kalan pihtilar geliyor olabilir cunku benimde kanaman olduktan sonra kahverengi geldi doktora sormustum normal dedi.bizde iyiyiz cok şükür bulantilar bitti istah acildi gece gündüz yiyorum sali gunu kontrolum var ense kalinligina bakilacak bizde durumlar böyle. bide bisey merak ediyorum kan sulandırıcı iğneyi kullaniyosun dimi hala sende hic yan etkisi oldumu

canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...

canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
Ah canim hosgeldin ozlemezmiyiz ozledik tabi.nasilsin toparlandinmi git bakalim ne diyecek Allahtan ümit kesilmez insallah hersey guzel olacak

şimdi buluşmayın n olurrrr ben cuma balıkesire anneme gidcem,10 gün falan kalırım,buluşacaksanız da beni bekleyin bende gelcemmmmmmm

Canimmm ozlemdin tabi ozlenmezmisin Rabbim guzel seyler duyursun ins canim hakkinda hayirlininda iyisi ins :)

Ah canim hosgeldin ozlemezmiyiz ozledik tabi.nasilsin toparlandinmi git bakalim ne diyecek Allahtan ümit kesilmez insallah hersey guzel olacak
hoşbulduk canım bende sizi özledimmmm valla daha iyiyim hamdolsun,arada geçirdiğim buhranları saymazsak kistlerimden sebep ameliyat falan olabilir dedi ulun bey olumsuz deneme sonrası telefonda,ben tüp bebeği bile şimdi yapamam anca sene sonu gibi,peşpeşe iki kez yaptım,madden tükendik,bide ameliyat olayına nasıl gircem,ameliyat dese,sigortam da yok,ne biliim canım yaa,sorunlar peşisıra,Allah yardımcımız olsun, diyecek başka bişey bulamıyorumsen nasılsın,yeğenimiz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…