Transefi etkileyeceğini sanmam ama sen hemen ilerlemesin diye önlem al.bütün tavuk yada tavuk kemiği al bi güzel haşla mis gibi tavuk suyu yap. Bi yumurta sarısı bi limon bunları güzell çırp. Tavuk suyunu yeteri kadar bi tencereye alkaynat şehriyeni at pişir karabiber at ve en son limon yumurta karışımını at ocağı kapat. Dilersen tavuk parçaları at çorbana. Her tabakta yarım limon sık iç. Bak iki güne canavar gibi olursun inşallahveeeee nar portakal limon üçünü sık sabah iç misss bol c vitamini. Ben hiç ilaç kullanmadan iki güne böle kurtuluyom.
Kuzum burdayım ben bi ara yazmıştın bana karışıklıkta kayboldu bulamadım geçmiş sayfalarda. İyiyim çok şükür kös kös evde yatıyorum. Cuma günü 2 30 da merkezdeuim kısmetse ulun bey cuma günü kalp atışını gördübu cumada ben duyucsm inşallah. Çok heyecanlıyım. Sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle?
Allah razı olsun sizden canım.sağolsun anacığın düşündüğü için. Çok şükür k şimdilik sorun yok. Kırmızı olarak devam etseydi sorundu. Çok şükür hiç yok artık. Kısmet canım biz elimizden geleni yapıyoz gidicem derse yapacak bişeyim yok. Ama şükür şuan uslu duruyor seninde günlerin tükeniyor az daha sabır yakında hayırlı sonuca ulaşacaksın inşallah
Yok Canim ertelenmez bende baya hastaydim boğazım şişmişti griptim transferden once vitamin ilaç ne varsa yaptım ictim bisey olmadı yani zaten hapsirmak oksurmek etkilemiyo
Evet Canim hava şansımıza Cok soğudu en azından evde yürümeye çalış ben sabahları evde yürüyorum ortalığı fln topluyorum getir götür yaparken yürümüş oluyorum
Yok ertelemez ama transferden once ihlamur falan kaynat ic.vok ilac alma cnm.dinlenerek atlatmsya calis
Transefi etkileyeceğini sanmam ama sen hemen ilerlemesin diye önlem al.bütün tavuk yada tavuk kemiği al bi güzel haşla mis gibi tavuk suyu yap. Bi yumurta sarısı bi limon bunları güzell çırp. Tavuk suyunu yeteri kadar bi tencereye alkaynat şehriyeni at pişir karabiber at ve en son limon yumurta karışımını at ocağı kapat. Dilersen tavuk parçaları at çorbana. Her tabakta yarım limon sık iç. Bak iki güne canavar gibi olursun inşallahveeeee nar portakal limon üçünü sık sabah iç misss bol c vitamini. Ben hiç ilaç kullanmadan iki güne böle kurtuluyom.
Kuzum burdayım ben bi ara yazmıştın bana karışıklıkta kayboldu bulamadım geçmiş sayfalarda. İyiyim çok şükür kös kös evde yatıyorum. Cuma günü 2 30 da merkezdeuim kısmetse ulun bey cuma günü kalp atışını gördübu cumada ben duyucsm inşallah. Çok heyecanlıyım. Sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle?
Allah razı olsun sizden canım.sağolsun anacığın düşündüğü için. Çok şükür k şimdilik sorun yok. Kırmızı olarak devam etseydi sorundu. Çok şükür hiç yok artık. Kısmet canım biz elimizden geleni yapıyoz gidicem derse yapacak bişeyim yok. Ama şükür şuan uslu duruyor seninde günlerin tükeniyor az daha sabır yakında hayırlı sonuca ulaşacaksın inşallah
İnsallah tatlı anne bebisin daha korkutmasın seni guzel guzel otursun yerindeTransefi etkileyeceğini sanmam ama sen hemen ilerlemesin diye önlem al.bütün tavuk yada tavuk kemiği al bi güzel haşla mis gibi tavuk suyu yap. Bi yumurta sarısı bi limon bunları güzell çırp. Tavuk suyunu yeteri kadar bi tencereye alkaynat şehriyeni at pişir karabiber at ve en son limon yumurta karışımını at ocağı kapat. Dilersen tavuk parçaları at çorbana. Her tabakta yarım limon sık iç. Bak iki güne canavar gibi olursun inşallahveeeee nar portakal limon üçünü sık sabah iç misss bol c vitamini. Ben hiç ilaç kullanmadan iki güne böle kurtuluyom.
bende iyiyim fazla takip edemedim burayı işlerden merak ettim seni bende pazartesi günü gittim kesemi gördüm kalpi atıyor dedi 11 martta gidicem ben duyucam gelirmi ogün bilmem ben işteyim çalışıyorum ne güzel senin geldi cuma ne kadarlık oldu suan ben 6+2 deyim
Geçmiş olsun sana canım.sağol canım yapmaya çalışırım..ben kendi evimde değilim..ama akşama kadar bi gelişme olmazsa hemen yaparım tarifin için teşekkürlerinşallah ii olurum
Amin canım inşallah uslu uslu durur yerinde .İnsallah tatlı anne bebisin daha korkutmasın seni guzel guzel otursun yerindebende Cok umutlanmiyorum hayırlısı artık 0 çıkmasına alıştım bi deger çıkarsa mucizem gerceklesicek insallah
umutlu çorbatarifini yapıyorum şimdi ama ben şehriyeyi pek sevmiyorum yerine ne ekleyebilirim bir önerin varmıTransefi etkileyeceğini sanmam ama sen hemen ilerlemesin diye önlem al.bütün tavuk yada tavuk kemiği al bi güzel haşla mis gibi tavuk suyu yap. Bi yumurta sarısı bi limon bunları güzell çırp. Tavuk suyunu yeteri kadar bi tencereye alkaynat şehriyeni at pişir karabiber at ve en son limon yumurta karışımını at ocağı kapat. Dilersen tavuk parçaları at çorbana. Her tabakta yarım limon sık iç. Bak iki güne canavar gibi olursun inşallahveeeee nar portakal limon üçünü sık sabah iç misss bol c vitamini. Ben hiç ilaç kullanmadan iki güne böle kurtuluyom.
umutlu çorbatarifini yapıyorum şimdi ama ben şehriyeyi pek sevmiyorum yerine ne ekleyebilirim bir önerin varmı
Kızlar canlar bir gün buluşsak toplansak, evde oturmaktan sıkılmadınızmı yawww.bakın toplantı adınıda söylim.
Umutlu kadınlar toplantısı. :118::118::118:
Olabilir canim once ben sonucumu aliyim hafta sonu olursa eger ortak bi noktaya gelirim seve seve :)
Kızlar canlar bir gün buluşsak toplansak, evde oturmaktan sıkılmadınızmı yawww.bakın toplantı adınıda söylim.
canım spagetti makarna ince ince kırdım attım içine bakalım kaynıyor şimdiTel ve arpa ikisinide mi sevmiyon kız. Bulgur yada pirinç denemedim ama olur sanırım. Yada hiç bişi koyma sadece terbiyesini yap tavuk parçalarını at yeter.
Baslarda benimde jelle beraber geliyodu ama simdi yokinsallah seninde gecer insani huzursuz ediyo görünce senin kanaman oldu ya belki icerde kalan pihtilar geliyor olabilir cunku benimde kanaman olduktan sonra kahverengi geldi doktora sormustum normal dedi.bizde iyiyiz cok şükür bulantilar bitti istah acildiİyiyim csnım çok şükür. İki gün hiç kahverengi akıntı gelmiyordu bu sabah azar azar geliyo yine kahverengi olarak inşallah bişi yoktur. Sende oldumu böle akıntılar?
Sizde herşey yolundamı.? Beni merak etmene sevindim
Ah canim hosgeldin ozlemezmiyiz ozledik tabi.nasilsin toparlandinmi git bakalim ne diyecek Allahtan ümit kesilmez insallah hersey guzel olacakcanlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
şimdi buluşmayın n olurrrrKızlar canlar bir gün buluşsak toplansak, evde oturmaktan sıkılmadınızmı yawww.bakın toplantı adınıda söylim.
canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
hoşbulduk canım bende sizi özledimmmm vallaAh canim hosgeldin ozlemezmiyiz ozledik tabi.nasilsin toparlandinmi git bakalim ne diyecek Allahtan ümit kesilmez insallah hersey guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?