Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Anliyorum canim zor bu isler Allah yardim etsin herkese.yeğen iyi buyuyo masallah şimdilik iyi gidiyo insallah hep sorunsuz devam eder

canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...

Hosgeldin Canim ozlemezmiyiz işletdin kendini nasılsın toparlanabildin mi iyisindir insallah git görüş Canim ulun beyle konuşmak iyi geliyi

Kizlar bu progestan iğne kalçamı mahvetmiş ta kemiğe bacağıma vuruyo ağrısı bide üstümü giyerken aynadan gördüm kocaman:18: morarmis odum koptu bu seferde 5 tane kullandım diğerlerinde 17 tane kullanmıştım hic bu kadar kotu olmamıştı

Canim vurandan kaynaklaniyo benim totoyu gorsen renk degistirdi resmen :) medicalparkin hemsireleri guzel yapiyo acimiyo benim her aksam 8 gibi ordayim beklerim :)

Canim vurandan kaynaklaniyo benim totoyu gorsen renk degistirdi resmen :) medicalparkin hemsireleri guzel yapiyo acimiyo benim her aksam 8 gibi ordayim beklerim :)

Canim benim en son transfer gunü vuruldu Umut'a gittiğimde orda vurdurdum hemşireler Oyle vurmuski mahvetmiş bende niye oturamiyorum diyorum ayağım uyuşuyor ısınmıyor resmen göbeğimde mosmor Rabbim çektiğimiz bu sıkıntılar görüp bizi sevindirir insallah

Amin canim insallahhh

Yagli bi igne ve yavas yavas verilmesi gerek birden yapinca cok aci ve agri oluyo canim göbeğin icinde sunu söyliyim igneyi birden batir ve ilaci azar azar ver iceri birden verme bide sonradan igne yerini ovalama ve bisey surme ben oyle yapiyorum uzun suruyo biraz ama hic morarmiyo ve acimiyo bide yan taraflar bosluklara dogru olan yerlerede yapabilirsin benim orasi acimiyo gobek deligine yakin yerler daha fazla aciyo sanki.insallah bu sefer yüzün güler canim

bende sizleri özledim hemide çokkkk arada girip bakıorum,sonucunu beklion yanlış bilmiyosam dimi?eğer öyleyse Rabbim yüzünü güldürsün,al bebişini inşallah sağ salim

hoşgeldin demaydemay ii olmana sevindik bence de acele etme...inşallah her şey güzel olacak bu arada benim de transfer günüm yarın belli olacak dualarını eksik etme canım

canım beni de mahvetti valla totomun iki tarafı da ağırıyorrr.ben daha yolun başındayım ne kadar alacam daha bilemiyorum

canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
özlemezmiyiz canım hoşgeldin nasılsın ?

canım benim totişim apse yapmıştı sıtma ateş sonra bana ana sağlıktaki ebe hemşire soguk kopleksi yap demişti gerçektende çok iyi geliyodu.hatta geçmezse iğneyi bacaktan yapıcam demişti.rabbim yardımcın olsun her şey bebeklerimiz için

Evet Canim guzel fikir buluşsak ne guzel olur insallah bi pozitifi alalım da gercekten ev sikici
Bi gün toplanalım inşallah güzel olur.
canım spagetti makarna ince ince kırdım attım içine bakalım kaynıyor şimdi sosunu da yaptım
Mantıklı oda iyi fikirmiş nasıl oldu çorban vee sen nasıl oldun?
Maşallah size canım yiyin yarasın bebişine.
Kan sulandırıcı iğneden ve progestan iğneden nefret ediyorum aramızda kalsın. Kan sulandırıcı için özel bişi diyemem o kadar çok ilaç varki dengem şaştı.wc alışkanlığım berbat hemoroid azdı. Progestan iğne popomu mahvetti. Bide Progestanın hapını alıyorum. Hepten hormon oldum. Egzamam azdı krem kullanamıyorum. Uyuku düzenim fena. say say bit miii kızzz aman evladım sağlıklı olsunda inşallah. Katlanıcaz bunlara

Hoşşş gelll mişşş sefelar getirmiş demdem bacııı. Inşallah yarın hayırlı haberler alırsın. Herşey gönlünce olsun
şimdi buluşmayın n olurrrr ben cuma balıkesire anneme gidcem,10 gün falan kalırım,buluşacaksanız da beni bekleyin bende gelcemmmmmmm
Anam kambersiz düğün olurmu hiç. Kızlar sonuçlarını alsın bende kalp atışlarını duyayım. Sende güzel haberler al ulundan sonra git anana dinlen kafa dağıt. Hoppp buluşma gününe karar verelimm. İyi olsun herşey inşallah
Ben ilk günler yürümekte zorluk çektim hemde çok. Ve banada transfer sonrası hemşire yapmıştı. Çok acıtıyor ordaki hemşireler. Benim 40 ı geçti sanırım. Allah yardımcımız olsun canım. Herşey meleklerimiz için.

canım çorbam harika oldu 1 kase içtim akşam yarın da tekrar yiyecem teşekkür ederim çok beğendim

Benim 1 aydan beri devam eden ust solunum yolu enfeksiyonum var geniz akintisi oluyo gicik gibi basliyo oksuruge ceviriyo oksuruk hapsirik hic bitmiyo sonra bademcikler sisiyo ordan kulaklara geciyo ihlamur icmekten bal yemekten ööö geldi artik:2::2: bugun ignenin yan etkilerine baktim orda yaziyo boyle seyler oluyomus doktora soyleyin diyo gidince bi konusayim bakayim bebisime bisey olmasinda öksürük hapsirik idare ederiz:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…