bende sizleri özledim hemide çokkkkCanimmm ozlemdin tabi ozlenmezmisin Rabbim guzel seyler duyursun ins canim hakkinda hayirlininda iyisi ins :)
Anliyorum canim zor bu isler Allah yardim etsin herkese.yeğen iyi buyuyo masallahhoşbulduk canım bende sizi özledimmmm valladaha iyiyim hamdolsun,arada geçirdiğim buhranları saymazsak kistlerimden sebep ameliyat falan olabilir dedi ulun bey olumsuz deneme sonrası telefonda,ben tüp bebeği bile şimdi yapamam anca sene sonu gibi,peşpeşe iki kez yaptım,madden tükendik,bide ameliyat olayına nasıl gircem,ameliyat dese,sigortam da yok,ne biliim canım yaa,sorunlar peşisıra,Allah yardımcımız olsun, diyecek başka bişey bulamıyorum sen nasılsın,yeğenimiz nasıl?
canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
hoşbulduk canım benimHosgelxin canim yaa nasilsin ozledik tabi..rabbim gonlundekini kucagina versin
canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
Kizlar bu progestan iğne kalçamı mahvetmiş ta kemiğe bacağıma vuruyo ağrısı bide üstümü giyerken aynadan gördüm kocaman:18: morarmis odum koptu bu seferde 5 tane kullandım diğerlerinde 17 tane kullanmıştım hic bu kadar kotu olmamıştı
bende sizleri özledim hemide çokkkkarada girip bakıorum,sonucunu beklion yanlış bilmiyosam dimi?eğer öyleyse Rabbim yüzünü güldürsün,al bebişini inşallah sağ salim
Okurken çok etkilendim ne güzel yazmışsın cnm
Canim vurandan kaynaklaniyo benim totoyu gorsen renk degistirdi resmen :) medicalparkin hemsireleri guzel yapiyo acimiyo benim her aksam 8 gibi ordayim beklerim :)
Canim benim en son transfer gunü vuruldu Umut'a gittiğimde orda vurdurdum hemşireler Oyle vurmuski mahvetmiş bende niye oturamiyorum diyorum ayağım uyuşuyor ısınmıyor resmen göbeğimde mosmor Rabbim çektiğimiz bu sıkıntılar görüp bizi sevindirir insallah
hoşbulduk canım benimidare ederim,bakalım yarın gidicem uluna kontrole,ne dicek acaba:44:sen ne yaptın?bu arada bende özledimmmmmmm sizi
Yagli bi igne ve yavas yavas verilmesi gerek birden yapinca cok aci ve agri oluyo canim göbeğin icinde sunu söyliyim igneyi birden batir ve ilaci azar azar ver iceri birden verme bide sonradan igne yerini ovalama ve bisey surme ben oyle yapiyorum uzun suruyo biraz ama hic morarmiyo ve acimiyo bide yan taraflar bosluklara dogru olan yerlerede yapabilirsin benim orasi acimiyo gobek deligine yakin yerler daha fazla aciyo sanki.insallah bu sefer yüzün güler canimCanim benim en son transfer günü vuruldu Umut'a gittiğimde orda vurdurdum hemşireler Oyle vurmuski mahvetmiş bende niye oturamiyorum diyorum ayağım uyuşuyor ısınmıyor resmen göbeğimde mosmor Rabbim çektiğimiz bu sıkıntılar görüp bizi sevindirir insallah
bende sizleri özledim hemide çokkkkarada girip bakıorum,sonucunu beklion yanlış bilmiyosam dimi?eğer öyleyse Rabbim yüzünü güldürsün,al bebişini inşallah sağ salim
canım beni de mahvetti valla totomun iki tarafı da ağırıyorrr.ben daha yolun başındayım ne kadar alacam daha bilemiyorumKizlar bu progestan iğne kalçamı mahvetmiş ta kemiğe bacağıma vuruyo ağrısı bide üstümü giyerken aynadan gördüm kocaman:18: morarmis odum koptu bu seferde 5 tane kullandım diğerlerinde 17 tane kullanmıştım hic bu kadar kotu olmamıştı
özlemezmiyiz canım hoşgeldin nasılsın ?canlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
Kizlar bu progestan iğne kalçamı mahvetmiş ta kemiğe bacağıma vuruyo ağrısı bide üstümü giyerken aynadan gördüm kocaman:18: morarmis odum koptu bu seferde 5 tane kullandım diğerlerinde 17 tane kullanmıştım hic bu kadar kotu olmamıştı
Bi gün toplanalım inşallah güzel olur.Evet Canim guzel fikir buluşsak ne guzel olur insallah bi pozitifi alalım dagercekten ev sikici
Mantıklı oda iyi fikirmişcanım spagetti makarna ince ince kırdım attım içine bakalım kaynıyor şimdisosunu da yaptım
Maşallah size canım yiyin yarasın bebişine.Baslarda benimde jelle beraber geliyodu ama simdi yokinsallah seninde gecer insani huzursuz ediyo görünce senin kanaman oldu ya belki icerde kalan pihtilar geliyor olabilir cunku benimde kanaman olduktan sonra kahverengi geldi doktora sormustum normal dedi.bizde iyiyiz cok şükür bulantilar bitti istah acildigece gündüz yiyorum sali gunu kontrolum var ense kalinligina bakilacak bizde durumlar böyle. bide bisey merak ediyorum kan sulandırıcı iğneyi kullaniyosun dimi hala sende hic yan etkisi oldumu
Hoşşş gelll mişşş sefelar getirmiş demdem bacııı. Inşallah yarın hayırlı haberler alırsın. Herşey gönlünce olsuncanlarrrr,ben geldim yineeee,özlediniz mi beni bakiimyarın ulun beye gidicez kontrole,son durumu,neler yapabileceğimizi konuşucaz,hakkımda hayırlısı...
Anam kambersiz düğün olurmu hiç. Kızlar sonuçlarını alsın bende kalp atışlarını duyayım. Sende güzel haberler al ulundan sonra git anana dinlen kafa dağıt. Hoppp buluşma gününe karar verelimm. İyi olsun herşey inşallahşimdi buluşmayın n olurrrrben cuma balıkesire anneme gidcem,10 gün falan kalırım,buluşacaksanız da beni bekleyin bende gelcemmmmmmm
Ben ilk günler yürümekte zorluk çektim hemde çok. Ve banada transfer sonrası hemşire yapmıştı. Çok acıtıyor ordaki hemşireler. Benim 40 ı geçti sanırım. Allah yardımcımız olsun canım. Herşey meleklerimiz için.Kizlar bu progestan iğne kalçamı mahvetmiş ta kemiğe bacağıma vuruyo ağrısı bide üstümü giyerken aynadan gördüm kocaman:18: morarmis odum koptu bu seferde 5 tane kullandım diğerlerinde 17 tane kullanmıştım hic bu kadar kotu olmamıştı
Bi gün toplanalım inşallah güzel olur.
Mantıklı oda iyi fikirmişnasıl oldu çorban vee sen nasıl oldun?
Maşallah size canım yiyin yarasın bebişine.
Kan sulandırıcı iğneden ve progestan iğneden nefret ediyorum aramızda kalsın. Kan sulandırıcı için özel bişi diyemem o kadar çok ilaç varki dengem şaştı.wc alışkanlığım berbat hemoroid azdı. Progestan iğne popomu mahvetti. Bide Progestanın hapını alıyorum. Hepten hormon oldum. Egzamam azdı krem kullanamıyorum. Uyuku düzenim fena.say say bit miii kızzz aman evladım sağlıklı olsunda inşallah. Katlanıcaz bunlara
Hoşşş gelll mişşş sefelar getirmiş demdem bacııı. Inşallah yarın hayırlı haberler alırsın. Herşey gönlünce olsun
Anam kambersiz düğün olurmu hiç. Kızlar sonuçlarını alsın bende kalp atışlarını duyayım. Sende güzel haberler al ulundan sonra git anana dinlen kafa dağıt. Hoppp buluşma gününe karar verelimm. İyi olsun herşey inşallah
Ben ilk günler yürümekte zorluk çektim hemde çok. Ve banada transfer sonrası hemşire yapmıştı. Çok acıtıyor ordaki hemşireler. Benim 40 ı geçti sanırım. Allah yardımcımız olsun canım. Herşey meleklerimiz için.
canım çorbam harika oldu 1 kase içtim akşam yarın da tekrar yiyecem teşekkür ederim çok beğendim
Bi gün toplanalım inşallah güzel olur.
Mantıklı oda iyi fikirmişnasıl oldu çorban vee sen nasıl oldun?
Maşallah size canım yiyin yarasın bebişine.
Kan sulandırıcı iğneden ve progestan iğneden nefret ediyorum aramızda kalsın. Kan sulandırıcı için özel bişi diyemem o kadar çok ilaç varki dengem şaştı.wc alışkanlığım berbat hemoroid azdı. Progestan iğne popomu mahvetti. Bide Progestanın hapını alıyorum. Hepten hormon oldum. Egzamam azdı krem kullanamıyorum. Uyuku düzenim fena.say say bit miii kızzz aman evladım sağlıklı olsunda inşallah. Katlanıcaz bunlara
Hoşşş gelll mişşş sefelar getirmiş demdem bacııı. Inşallah yarın hayırlı haberler alırsın. Herşey gönlünce olsun
Anam kambersiz düğün olurmu hiç. Kızlar sonuçlarını alsın bende kalp atışlarını duyayım. Sende güzel haberler al ulundan sonra git anana dinlen kafa dağıt. Hoppp buluşma gününe karar verelimm. İyi olsun herşey inşallah
Ben ilk günler yürümekte zorluk çektim hemde çok. Ve banada transfer sonrası hemşire yapmıştı. Çok acıtıyor ordaki hemşireler. Benim 40 ı geçti sanırım. Allah yardımcımız olsun canım. Herşey meleklerimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?