- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana canım. Herşey gönlüne göre olsun. Yarısı bitmiş yarısı kalmışsağol umutlucum hala arada biraz yanıyor ama o ilk üç gün gibi değil bu arada kaç gündür yoksun...iyisin umarım...bu gün 6.günüm oldu canım dulalarını eksik etme
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana canım. Herşey gönlüne göre olsun. Yarısı bitmiş yarısı kalmışKeyifsizdim o nedenle pek girmedim. Düşündüğün için saol canım.
Hayirdircanim neden keyifsizdin mutlu olman gerek bebisin için amacanim bugün jel kahverengi geldi Hic Oyle olmamıştı acaba içerde kalincami Oyle oluyo korkmiyim dımı
Yok canım ondan bişi olmii jeli kullanırken banada olurdu. Adet gibi kanama olmadığı sürece korkma.ailevi meseleler canım. Kocan varmı derdin var
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana canım. Herşey gönlüne göre olsun. Yarısı bitmiş yarısı kalmışKeyifsizdim o nedenle pek girmedim. Düşündüğün için saol canım.
canım bana 10 gün verdiler ama emekli sandığı çalışanı olduğum için olabilir sen ne iş yapıyorsun bilmiyorumkızlar transferden sonra kaç gün rapor veriyolar ben ona göre izin alcam ya
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım.Saol canimcim insallah bisey olmasın da zaten burdan tecrübe kazanıyoruzRabbim korusun insallah. Aman canim bosver Hic bisey takma hamileliğin tadını cikar naz yap bu günleri daha bulamayız
çok şükür şimdi iyiyiz canım.şimdi iyisin değil mi
Kizlar buyuk gun belli oldu pazartesi oglen bebegimi almaya gidicm dua edin lutfen
kızlar bende yarın umuttayım 15:30 da
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım.
çok şükür şimdi iyiyiz canım.
Bende tırsıyordum her sildiğimde pütürlü kahverengi geliyordu. Çok aklına takılıyorsa ara sor hemşireye canım için rahatlar. Ben jeli bırakınca gelmedi. Kırmızı ve pet dolduracak gibi gelmediği sürece sıkıntı yok demişlerdi bana. Rahat ol.AMan iyi ol da canim bosver herseyi. Canim sildikce kahverengiler geliyo niye acaba içerde bişeyler mi oluyo :)
Nihayet ben de başladım. İlk iğnemi dün yaptılar...
Bende tırsıyordum her sildiğimde pütürlü kahverengi geliyordu. Çok aklına takılıyorsa ara sor hemşireye canım için rahatlar. Ben jeli bırakınca gelmedi. Kırmızı ve pet dolduracak gibi gelmediği sürece sıkıntı yok demişlerdi bana. Rahat ol.
Canim ben bu konuyu ulun beye sormustum rahim kanli bi ortam dedi jel icerde belli bi sure kaldigi icin rahmin rengini aliyo o yuzden oyle geliyo korkulacak bisey degil dedi sonradan duzeliyo benimde hep oyle geldi 9- 10.haftadan sonra kesildiAMan iyi ol da canim bosver herseyi. Canim sildikce kahverengiler geliyo niye acaba içerde bişeyler mi oluyo :)
Canim ben bu konuyu ulun beye sormustum rahim kanli bi ortam dedi jel icerde belli bi sure kaldigi icin rahmin rengini aliyo o yuzden oyle geliyo korkulacak bisey degil dedi sonradan duzeliyo benimde hep oyle geldi 9- 10.haftadan sonra kesildi
Hayırlı olsun şimdiden. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah :)
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?