Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

sağol umutlucum hala arada biraz yanıyor ama o ilk üç gün gibi değil bu arada kaç gündür yoksun...iyisin umarım...bu gün 6.günüm oldu canım dulalarını eksik etme
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana canım. Herşey gönlüne göre olsun. Yarısı bitmiş yarısı kalmış Keyifsizdim o nedenle pek girmedim. Düşündüğün için saol canım.

Hayirdircanim neden keyifsizdin mutlu olman gerek bebisin için ama canim bugün jel kahverengi geldi Hic Oyle olmamıştı acaba içerde kalincami Oyle oluyo korkmiyim dımı

Hayirdircanim neden keyifsizdin mutlu olman gerek bebisin için ama canim bugün jel kahverengi geldi Hic Oyle olmamıştı acaba içerde kalincami Oyle oluyo korkmiyim dımı

Yok canım ondan bişi olmii jeli kullanırken banada olurdu. Adet gibi kanama olmadığı sürece korkma.ailevi meseleler canım. Kocan varmı derdin var

Yok canım ondan bişi olmii jeli kullanırken banada olurdu. Adet gibi kanama olmadığı sürece korkma.ailevi meseleler canım. Kocan varmı derdin var

Saol canimcim insallah bisey olmasın da zaten burdan tecrübe kazanıyoruz Rabbim korusun insallah. Aman canim bosver Hic bisey takma hamileliğin tadını cikar naz yap bu günleri daha bulamayız

AMan iyi ol da canim bosver herseyi. Canim sildikce kahverengiler geliyo niye acaba içerde bişeyler mi oluyo :)
Bende tırsıyordum her sildiğimde pütürlü kahverengi geliyordu. Çok aklına takılıyorsa ara sor hemşireye canım için rahatlar. Ben jeli bırakınca gelmedi. Kırmızı ve pet dolduracak gibi gelmediği sürece sıkıntı yok demişlerdi bana. Rahat ol.

Cokta aramak istemiyorum dun iki kere aradım iki gun bırakmıştım jeli dun başladım dünde kan testini tekrarladım 808 çıktı daha tekrarlama dedi sanki aramamdan rahatsız oluyomys gibi napiyim o kadar acı çektim bu kadar titiz davranmam o yuzden yarında devam ederse ariyim bi aklımda kalmasın sen keseyi gördükten sonra mi biraktin

merhaba kızlar bende sizler gibi umut tüp merkezinde ulun beyle ilk randevumu gerçekleştirdim ama ben ilaçsız hiç adet görmüyorum ve kilolu bir bayanım tahmin edebileceğiniz gibi pikosum ulun bey ilaç verdi adet görmem için 2. adetimle Allah'ın izniyle başlıcam bebişim için çalışmalara sanırım nisanı bulacak bakalım dualarım sizlerle sizde dualarınızda beni de unutmayın lütfen inşallah hepimiz hamileliklerimizi de burdan konuşuruz.

AMan iyi ol da canim bosver herseyi. Canim sildikce kahverengiler geliyo niye acaba içerde bişeyler mi oluyo :)
Canim ben bu konuyu ulun beye sormustum rahim kanli bi ortam dedi jel icerde belli bi sure kaldigi icin rahmin rengini aliyo o yuzden oyle geliyo korkulacak bisey degil dedi sonradan duzeliyo benimde hep oyle geldi 9- 10.haftadan sonra kesildi

Canim ben bu konuyu ulun beye sormustum rahim kanli bi ortam dedi jel icerde belli bi sure kaldigi icin rahmin rengini aliyo o yuzden oyle geliyo korkulacak bisey degil dedi sonradan duzeliyo benimde hep oyle geldi 9- 10.haftadan sonra kesildi

Allah razı olsun canim korktum ama sizden az Cok tecrübe kazandım bide korkup dun kan testini tekrarlamıştım 808 çıktı Cok şükür büyuyo içerde onun habercisi :) dwmekki korkulacak busey yok arayıp rahatsız etmiyim hemşire hanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…