Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım evdeyim zaten salıya kadar raporluyum salı günü kendimi ii hissetmezsem tekrar alırım işyeri ile ilgili sıkıntım yok izinle ilgli de sıkıntım yok bu arada annemler gitti (

Kime ne anlatıyorsam
Annen erken gitmiş ama. Allah kavuştursun...

taze annecik....anlat bize belirtilerin olmuşmuydu....varmıydı farklılık..transfer sonrası olduysa da ne zamandan sonra başladı...

taze annecik....anlat bize belirtilerin olmuşmuydu....varmıydı farklılık..transfer sonrası olduysa da ne zamandan sonra başladı...

Canim Oyle belirgin bişeyim olmadı olsada kendi üstüme alınmadım Hic gecen 3 tedavidede hep belirti olunca tutundu dedim Hic olmadı ama göğüslerimde buyuyodu bu sefer Hic bisey olmadı sadece ara ara sol kasığım tatlı tatlı bi ağrı oluyodu Oyle yani bu sefer Cok kasmadım da kendimi yürüyüşde yaptım oturmama kalkmama o kadar özen göstermedim çünkü 12 gun baya yıpranıyorum bu sefer Oyle yapmadım Rabbim dwmekki nasip etti dualarıma karşılık getirdi o testte 0 görmeye Cok alışmıştım bu sefer 3 rakamli çıkınca dünyalar benim oldu ilk sizlere dua ettim gözyaşlarımız Rabbim herkese yaşatsın o heyecani

ayy canım teşekkür ederim benim de 2 gündür sol kasığımdan bacağıma doğr ağrım oluyor özellikle dün çoktu...biraz belirti olduğunu düşünmek istiyorum ama korkuyorum da hayal kırıklığından..ama ben de kendimi çok kasmıyorum ama ağır da kaldırmıyorum dikkatsiz hareket te etmiyorum..bütün işleri yapmaya çalışıyorum sadece görümcem eğilmeme izin vermiyor...onun dışında yapıyorum ...aslında işe gitseydim daha ii olacaktı ama..iki gündür çok uykuluyum...bilemiyorum...inş hayırlısı olur..benim ilk denemem biliyorsun..acemilik var...inz profesyonel olmaya gerek kalmadan bebişime kavuşurum rabbim herkesin gönlünde olanı hayır eylesin.....

Ay canim insallah hemen olur Rabbim hakkında hayırlısının da iyisini versin insallah ben 23 yaşındayım 1 senedir aralıksız 4 deneme git gel Cok yoruldum ama Rabbim insallah nasip etti bana devamını da getirsin insallah acı ceke ceke olgunlastim gercekten Cok şey ogrendim sende hayırlısını iste Rabbim zaten hayirliysa sana nasip etcek Hic belirti arama benim suan goguslerimdede bisey yok diyorum yok mu acaba inanamıyorum :) sende Hic kasma belirti de arama

oki canım..söz aramayacam belirti falan...bu arada çok gençmişsin..yaşına göre de gerçekten çok şey yaşamışsın...umarım hyatının bundan sonrasını bebişin ve eşinle sağlıklı ve mutlu geçirirsin....olgunluk yaşla falan değil yaşantılarla ölçülüyor...insan yaşadıklarından alabildikleriyle olgunlaşıyor gerçekten.....en iyisi hiç büyümemek aslında.... ama büyüdük artık...neyse her şey olacak inaşllah buna inanalım ve dua edelim...zaten 13 marta ne kaldı....

Evet canim Cok dua ediyorum kalpten tüm emek veren herkesin olsun bebisi insallah bebislwrde kıymetimizi bilir 13 Mart bende gitcem canim kese gormeye insallah seninde benimde o gunümüz Cok guzel olacak buna inan canim ya varis ya musavvir tesbihi cek canim

arkadaşlar bebeği olanlar sağlıkla kucağına alsın, bekleyenlere de Rabbim tez zamanda nasip etsin, varikosel topiğinden geldim buraya, haziranı beklerken laçka olan sinirlerim nedeniyle dün umut tüp bebek kartal hastanesine gittik, fatih beyle görüştük 5000 TL ilaç dahil tutar dedi anlaştık ve ilk iğnemi bugün yapacağım gonal f 300 lük, geriye dönük okumaya çalışcam sayfaları kısa protokol uygulayacakmış, bacılarım az biraz başından geçenler bilgi verebilir mi aşağı yukarı kaç gün sonra yumurta toplanır, durum nedir beni azıcık bi aydınlatın çok heyecanlıyım çookkkk

Senin heyecani daha buyuk insallah saglikli ikizlerin olur bende istedim ama tek embriyo koyucak galiba
belli olmuyor canım ben doktora hiç karışmadım sorgulamadım da oluruna bıraktım gönlümdeki çiftti ama yaşım uyugun değil sonra bi duydum ki iki taneeeeecik inşş benimle kalırlar.

hoş geldin canım...ben transferimin 5. günündeyim...ortama 11 gün yumurta geliştirme 11-12. gün de yumurta toplama işlemi yapılıyor..kişiden kişiye değişen bir süreç bu 2-3 defa muayene ediyorlar yumurtaları takip için yumurtalar istenilen kıvama gelince yumurta çatlatma iğneni yapıyorlar 36 saat sonra toplanıyor aynı gün eşinde sperm veriyo ve döllenmesini bekliyorsun yine duruma göre değişiyo 2.3.ve 5. günde transfer olabiliyor..şimdiden hayırlı olsun stres yapacak bişi yok zaten her konuda çok ii bilgilendiriliyorsun...yumurta toplama işlemi genel anestei ile yapılıyor....hiç bir şey hissetmiyorsun ben sonrasında da hiç ağrı çekmedim transferim de rahat geçti inş sonucum da ii olursa eyvallaah ...şükürler olsun derim....umarım seninde güzel haberlerini alırız ....bu arada genel anlattım...

eyolix

HB canım çok sağolasın rahatlattın beni, teşekkür ederim, Rabbim sanada bana da her isteyene nasip etsin inşallah. az kalmış seninde göbişin bebişinle dolsun, bir hafta sonra falan sonuç alırsın heralde inşallah dua ediyorum güzel haberler olur. öptüm

Son düzenleme:
inaşşalh canım..13 mart test günüm kızmet artık 2 tane transfer edildi belki rabbim yüzümüze bakar ikisi de tutar

kızlar slm belki bu gruptan yazan çıkar
benim dondurulmuş 5.gün embiryo transferim oldu bahçeci fulya da . sonucu 15 gün sonra dediler bugğn transferimin 2.günü
daha önceki denemeleride 12.günde sonuç öğrenmiştim
umuttüp bebek de dondurulmuşlarda 15 gün sonra mı sonuç öğreniliyor 12 gün sonra mı?

Kizlar buyuk gun belli oldu pazartesi oglen bebegimi almaya gidicm dua edin lutfen

hadi hayırlı olsun ALLAH yardımcın olsun bebeciğin seninle kalsın 9 ay inş benmde pazartesi sabahı kontrolim var test yapılcakmış cuma sonuca göre transfer olcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…