12 gun sonra kan testinde belli olur canim umutta 12. Gun diyorlarkızlar slm belki bu gruptan yazan çıkar
benim dondurulmuş 5.gün embiryo transferim oldu bahçeci fulya da . sonucu 15 gün sonra dediler bugğn transferimin 2.günü
daha önceki denemeleride 12.günde sonuç öğrenmiştim
umuttüp bebek de dondurulmuşlarda 15 gün sonra mı sonuç öğreniliyor 12 gün sonra mı?
kızlar slm belki bu gruptan yazan çıkar
benim dondurulmuş 5.gün embiryo transferim oldu bahçeci fulya da . sonucu 15 gün sonra dediler bugğn transferimin 2.günü
daha önceki denemeleride 12.günde sonuç öğrenmiştim
umuttüp bebek de dondurulmuşlarda 15 gün sonra mı sonuç öğreniliyor 12 gün sonra mı?
hadi hayırlı olsun ALLAH yardımcın olsun bebeciğin seninle kalsın 9 ay inş benmde pazartesi sabahı kontrolim var test yapılcakmış cuma sonuca göre transfer olcakmış
Desene beraber gun sayicaz belki pazartesi karsilasiriz benim .....amin canim senin benim isteyen herkesin kucagi dolsun.....ama bu progeston ignesi cok yakiyo valla....:84::84::84:
kızlar ne güzel ben hep tektim tedavi süresince doğal olarak tahlil günümü de yalnız bekliyorum(
evet canım sol kasığımda çok batma oldu 2 gündür ama şimdi yok...göğüslerim de ağırıyor....evet antepteyim gezmeğe mi geldin..yemekleri güzeldir antebin....7 yıl oldu buralardayım ünv okumaya geldim sonrada burda kaldım...severim antepi eşimle de burda tanıştık manevi yönden de ii....inşallah tutmuştur bebişlerim...çünkü dondurulmuşum olmadı...Canim transferin hayirli olsun tek olmak sıkıcı olabilir ama bizler variz sana destek olmak icin bende bi kac ay once transfer olmustum ama olumsuz oldu malesef nisanda tekrardan dusunuyorum senin ki bence tutunma belirtileri gibi geliyo bana cunku bende hic bir belirti yoktu ne bi agri ne kasiklarda batma sende boyle belirtiler var dimi simdiden melegin seninle olmasi dilegiyle cunku burdaki her hamile haberi bana da umut oluyo! Bu arada sen Anteptesin sanirim ben de bu yaz ordaydim yemekleri nefistiiii ...
Desene beraber gun sayicaz belki pazartesi karsilasiriz benim .....amin canim senin benim isteyen herkesin kucagi dolsun.....ama bu progeston ignesi cok yakiyo valla....:84::84::84:
aminnnn inşallah canım sende hayırlısı ile git hayırlısı git güzel haberlerle gelEvet canim Cok dua ediyorum kalpten tüm emek veren herkesin olsun bebisi insallah bebislwrde kıymetimizi bilir13 Mart bende gitcem canim kese gormeye insallah seninde benimde o gunümüz Cok guzel olacak buna inan canim ya varis ya musavvir tesbihi cek canim
inşallah sana sımsıkı tutunur annesiKizlar buyuk gun belli oldu pazartesi oglen bebegimi almaya gidicm dua edin lutfen
hadi hayırlı olsun ALLAH yardımcın olsun bebeciğin seninle kalsın 9 ay inş benmde pazartesi sabahı kontrolim var test yapılcakmış cuma sonuca göre transfer olcakmış
bi damlayla hiç bişi olmaz canım. Allah'ın izniyle. Ben kan gölü olmuştum..çok şükür şimdi iyiyizKizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin
hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun. Hayırlısıyla başırılı olsun son tedavin olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar, bende yeni katılanlardanım... Bende Umutta Ulun Beyle tedaviye yarın başlıyorum inşallah aksilik olmaz ise. Umutta ilk, tüp bebekte 2. denemem olacak. Rabbim umutlarımızı kavuşmayı çocuk arzusu olan herkese o duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah.
Kuzum tam zamanını hatırlamıyorum fakat benimde belli bi zaman sonra ayak altlarım çok fenaa yanıyordu.halada ara ara yanıyor.haydi hayırlısı olsun canım.kızlar bir şey soracam.....benim 2 gündür ayaklarım ateşleniyor yanıyor sanki bir de karıncalanıyor var mı aranızda bu durumu yaşayan bu gün transferin 3. günü bir bilgisi olan lütfen paylaşsın şimdiden tşk
gözün aydın canım. Biliyordum bişi olmayacağını. :)))Kucuk leke gibi biseydi ama devam etmedi igne yaptirdim yapptirmadan oncde gelmedi bisey simdide yok cok sukur insallah daha olmaz gerci normalmis 12. Haftaya kadar da insan korkuyo esimi de korkuttum
Maşallah maşallah canım size. Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah. Allah Analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.Bugun kontrolum vardi bebisim büyümüş hersey normalmis keyfi yerinde bide haberim var size bebisim % 90 kiz misama kendi kizimada bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedi erken oldugu icin kesin degil herhalde muhim olan saglikli olmasi.
kuzum inşallah sanada böyle süpriz olsun. 1Benim annemde bana hamileyken her ay adet olmuş hatta beni 3 ,4 ay sonra farketmiş artık kötü olunca yengem hamile ola bilirsin demiş kolundan tutup doktora götürmüş de öyle öğrenmiş
ooof cok sıkılıyom ben yaaa zaman gecmiyo resmen yaaa ooof
evet canım sol kasığımda çok batma oldu 2 gündür ama şimdi yok...göğüslerim de ağırıyor....evet antepteyim gezmeğe mi geldin..yemekleri güzeldir antebin....7 yıl oldu buralardayım ünv okumaya geldim sonrada burda kaldım...severim antepi eşimle de burda tanıştık manevi yönden de ii....inşallah tutmuştur bebişlerim...çünkü
Evet Canim gezmeye ve dugune geldik hem antep hem marasi gordum cok guzel oralar.Senin bebis sana tutunuyo olabilir diyorum ya bende hic bi belirti yoktu goguslerde ne bi sisme nebi agri yoktu, Rabbim hicbirimizi fazla aratmadan kavustursun bebelerimize...
kızlar bende yarın umuttayım 15:30 da
Canim Oyle belirgin bişeyim olmadı olsada kendi üstüme alınmadım Hic gecen 3 tedavidede hep belirti olunca tutundu dedim Hic olmadı ama göğüslerimde buyuyodu bu sefer Hic bisey olmadı sadece ara ara sol kasığım tatlı tatlı bi ağrı oluyodu Oyle yani bu sefer Cok kasmadım da kendimi yürüyüşde yaptım oturmama kalkmama o kadar özen göstermedim çünkü 12 gun baya yıpranıyorum bu sefer Oyle yapmadım Rabbim dwmekki nasip etti dualarıma karşılık getirdi o testte 0 görmeye Cok alışmıştım bu sefer 3 rakamli çıkınca dünyalar benim oldu ilk sizlere dua ettim gözyaşlarımız Rabbim herkese yaşatsın o heyecani
cansencim bişi soracam sende transferden sonra hafif kanaman oldu mu ilk günlerde
sağol umutlucum hala arada biraz yanıyor ama o ilk üç gün gibi değil bu arada kaç gündür yoksun...iyisin umarım...bu gün 6.günüm oldu canım dulalarını eksik etmebi damlayla hiç bişi olmaz canım. Allah'ın izniyle. Ben kan gölü olmuştum..çok şükür şimdi iyiyiz
hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun. Hayırlısıyla başırılı olsun son tedavin olsun inşallah.
Kuzum tam zamanını hatırlamıyorum fakat benimde belli bi zaman sonra ayak altlarım çok fenaa yanıyordu.halada ara ara yanıyor.haydi hayırlısı olsun canım.
gözün aydın canım. Biliyordum bişi olmayacağını. :)))
Maşallah maşallah canım size. Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah. Allah Analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.
kuzum inşallah sanada böyle süpriz olsun. 1
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah iyi hayırlı haberlerini ver. Sen dur daha beklemek neymiş günler geçtikce görüceksin.bana hala zaman geçmek bilmiyor.
yok olmadı merak ettim sadece.....testten sonrasını hatırlıyorum senin kanamanı çok korkutmuştun bizi çok şükür atlattın...Yok canim olmadı test gunünden bir gun sonra leke gibi oldu senin kanamamı oldu
yok olmadı merak ettim sadece.....testten sonrasını hatırlıyorum senin kanamanı çok korkutmuştun bizi çok şükür atlattın...
Canim cok gecmis olsun Rabbim minik bebisi korusun bi sorun oldunu dusunmuyorum benimle ayni gun transfer olan kader arkadasim onunki tuttu 12. Haftada simdi 2 kez cok fazla kanamasi olmus ama bi sorun olmuyo dedi yerlesme kanamasiymis bunlar merak etme melegin seninledir Rabbimin izniyle hersey guzel olucak annesi.iyiki sizleri tanidim umut isigim oldunuz:))
yok canım umutlu ile karıştırmadım da onunki fazla olmuştu sen de burdan yazmıştın lekem geldi die onu kastettim....Yok canim benim olmadı kanamam Oyle leke gibiydi sanki bisey olmadı Cok şükür umutlu arkadasimizla karıştırdın galiba onun olmuştu Cok şükür iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?