Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

12 gun sonra kan testinde belli olur canim umutta 12. Gun diyorlar

canım bence arayıp sorabilirsin belki ayın 15i demişlerdir...onlarda yanılmış olabilirler...normali 12 gün....

hadi hayırlı olsun ALLAH yardımcın olsun bebeciğin seninle kalsın 9 ay inş benmde pazartesi sabahı kontrolim var test yapılcakmış cuma sonuca göre transfer olcakmış

Desene beraber gun sayicaz belki pazartesi karsilasiriz benim .....amin canim senin benim isteyen herkesin kucagi dolsun.....ama bu progeston ignesi cok yakiyo valla....:84::84::84:

kızlar ne güzel ben hep tektim tedavi süresince doğal olarak tahlil günümü de yalnız bekliyorum (

Canim transferin hayirli olsun tek olmak sıkıcı olabilir ama bizler variz sana destek olmak icin bende bi kac ay once transfer olmustum ama olumsuz oldu malesef nisanda tekrardan dusunuyorum senin ki bence tutunma belirtileri gibi geliyo bana cunku bende hic bir belirti yoktu ne bi agri ne kasiklarda batma sende boyle belirtiler var dimi simdiden melegin seninle olmasi dilegiyle cunku burdaki her hamile haberi bana da umut oluyo! Bu arada sen Anteptesin sanirim ben de bu yaz ordaydim yemekleri nefistiiii ...

evet canım sol kasığımda çok batma oldu 2 gündür ama şimdi yok...göğüslerim de ağırıyor....evet antepteyim gezmeğe mi geldin..yemekleri güzeldir antebin....7 yıl oldu buralardayım ünv okumaya geldim sonrada burda kaldım...severim antepi eşimle de burda tanıştık manevi yönden de ii....inşallah tutmuştur bebişlerim...çünkü dondurulmuşum olmadı...

Desene beraber gun sayicaz belki pazartesi karsilasiriz benim .....amin canim senin benim isteyen herkesin kucagi dolsun.....ama bu progeston ignesi cok yakiyo valla....:84::84::84:

amin inşallah ya hadi bakalım bekleme günleri geldi cattı iğne cokmu yakıo ya gercktn ııf

aminnnn inşallah canım sende hayırlısı ile git hayırlısı git güzel haberlerle gel

Kizlar buyuk gun belli oldu pazartesi oglen bebegimi almaya gidicm dua edin lutfen
inşallah sana sımsıkı tutunur annesi

hadi hayırlı olsun ALLAH yardımcın olsun bebeciğin seninle kalsın 9 ay inş benmde pazartesi sabahı kontrolim var test yapılcakmış cuma sonuca göre transfer olcakmış

hakkında neyse hayırlısı o olsun canım

Kizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin
bi damlayla hiç bişi olmaz canım. Allah'ın izniyle. Ben kan gölü olmuştum..çok şükür şimdi iyiyiz
hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun. Hayırlısıyla başırılı olsun son tedavin olsun inşallah.

Kuzum tam zamanını hatırlamıyorum fakat benimde belli bi zaman sonra ayak altlarım çok fenaa yanıyordu.halada ara ara yanıyor.haydi hayırlısı olsun canım.
Kucuk leke gibi biseydi ama devam etmedi igne yaptirdim yapptirmadan oncde gelmedi bisey simdide yok cok sukur insallah daha olmaz gerci normalmis 12. Haftaya kadar da insan korkuyo esimi de korkuttum
gözün aydın canım. Biliyordum bişi olmayacağını. :)))

Bugun kontrolum vardi bebisim büyümüş hersey normalmis keyfi yerinde bide haberim var size bebisim % 90 kiz mis ama kendi kizimada bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedi erken oldugu icin kesin degil herhalde muhim olan saglikli olmasi.
Maşallah maşallah canım size. Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah. Allah Analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.
Benim annemde bana hamileyken her ay adet olmuş hatta beni 3 ,4 ay sonra farketmiş artık kötü olunca yengem hamile ola bilirsin demiş kolundan tutup doktora götürmüş de öyle öğrenmiş
kuzum inşallah sanada böyle süpriz olsun. 1

ooof cok sıkılıyom ben yaaa zaman gecmiyo resmen yaaa ooof

Hadi hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah iyi hayırlı haberlerini ver. Sen dur daha beklemek neymiş günler geçtikce görüceksin. bana hala zaman geçmek bilmiyor.

kızlar bende yarın umuttayım 15:30 da

Canim ben yarin gelemiyorum hastaneye bugun telefonda ulun beyle gorustum bu ay dusunmuyosan transferini nisan adetinde gelirsin o zaman dedi sen yarin gorus bakalim ne diycek.yarin ayni zamanlarda merkezde olsak bile tanisamiycakmisiz insallah bi dahaki sefere gorusebiliriz .

Canim cok gecmis olsun Rabbim minik bebisi korusun bi sorun oldunu dusunmuyorum benimle ayni gun transfer olan kader arkadasim onunki tuttu 12. Haftada simdi 2 kez cok fazla kanamasi olmus ama bi sorun olmuyo dedi yerlesme kanamasiymis bunlar merak etme melegin seninledir Rabbimin izniyle hersey guzel olucak annesi.iyiki sizleri tanidim umut isigim oldunuz:))

sağol umutlucum hala arada biraz yanıyor ama o ilk üç gün gibi değil bu arada kaç gündür yoksun...iyisin umarım...bu gün 6.günüm oldu canım dulalarını eksik etme

yok olmadı merak ettim sadece.....testten sonrasını hatırlıyorum senin kanamanı çok korkutmuştun bizi çok şükür atlattın...

Yok canim benim olmadı kanamam Oyle leke gibiydi sanki bisey olmadı Cok şükür umutlu arkadasimizla karıştırdın galiba onun olmuştu Cok şükür iyi

Amin canim insallah bebis buyuyodur yerlesiyodur onun sinyalidir :) Rabbim tüm isteyenlere verdin sabah aksam dua ediyorum insallah bende hayirlisiyla keseyi görüp rahatlarım ama yinede günler geçmez

Yok canim benim olmadı kanamam Oyle leke gibiydi sanki bisey olmadı Cok şükür umutlu arkadasimizla karıştırdın galiba onun olmuştu Cok şükür iyi
yok canım umutlu ile karıştırmadım da onunki fazla olmuştu sen de burdan yazmıştın lekem geldi die onu kastettim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…