- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Kanamam başlayınca bıraktırdı canım. Bi dahada başlatmadı çok şükürCokta aramak istemiyorum dun iki kere aradım iki gun bırakmıştım jeli dun başladım dünde kan testini tekrarladım 808 çıktı daha tekrarlama dedi sanki aramamdan rahatsız oluyomys gibi napiyim o kadar acı çektim bu kadar titiz davranmam o yuzden yarında devam ederse ariyim bi aklımda kalmasın sen keseyi gördükten sonra mi biraktin
nihayet ben de başladım. Ilk iğnemi dün yaptılar...
canım bana 10 gün verdiler ama emekli sandığı çalışanı olduğum için olabilir sen ne iş yapıyorsun bilmiyorum
hadi allah hayırlı etsin inşallah sonu mutlu haber olsun
Hayırlı ugurlu olsun canim sonu bebisin olsun insallah
Kizlar
Bu ay adetim 10 gun surdu.3 gun once sukur bitti dedim.ama bugun tekrar adet oldum.bayagi kananam var.boyle olaniniz varmiydi.biliyorsunuz gecen ay olumsuz tup bebek denemem vardı. Ilaclardanmi aceba.
Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app
Amin kuzum. İnşallah...
Nihayet ben de başladım. İlk iğnemi dün yaptılar...
merhaba kızlar bende sizler gibi umut tüp merkezinde ulun beyle ilk randevumu gerçekleştirdim ama ben ilaçsız hiç adet görmüyorum ve kilolu bir bayanım tahmin edebileceğiniz gibi pikosum ulun bey ilaç verdi adet görmem için 2. adetimle Allah'ın izniyle başlıcam bebişim için çalışmalara sanırım nisanı bulacak bakalım dualarım sizlerle sizde dualarınızda beni de unutmayın lütfeninşallah hepimiz hamileliklerimizi de burdan konuşuruz.
Merhaba cnm hoşgeldin inşallah son tedavin olur
Nihayet ben de başladım. İlk iğnemi dün yaptılar...
Canim tedavin hayirli olsun Rabbim tez zamanda guzel haberlerle evini şenlendirsin.
Desene bebeğine adım adım yaklaşıyorsun
Hoşbuldum. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Kısa protokol ile başladık. Pazartesi kontrolüm var.. Çalışırken çok zor oluyor. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
Tedavin hayırlı olsun...Güzel sonuçlar alırsın, hepimiz alırız inşallah. Kısa protokol mü olacak seninki de? Bende Çarşamba günü başladım iğnelerime bugün 4. günüm.
Hoşgeldin Ercem1. Hayırlısıyla tedavini bitir, bebeğini önce karnına sonra kucağına al inşallah.
Hoşbuldum. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Kısa protokol ile başladık. Pazartesi kontrolüm var.. Çalışırken çok zor oluyor. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
Evet ya. Güzel heyecanmış. 3 gün olmuş bile. Rabbim yüzümüze baksın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?