Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kanamam başlayınca bıraktırdı canım. Bi dahada başlatmadı çok şükür

Kizlar
Bu ay adetim 10 gun surdu.3 gun once sukur bitti dedim.ama bugun tekrar adet oldum.bayagi kananam var.boyle olaniniz varmiydi.biliyorsunuz gecen ay olumsuz tup bebek denemem vardı. Ilaclardanmi aceba.

Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app

Geçmiş olsun. Ben 8 -9 yıl önce, 3 er gün arayla 2 ay boyunca yaşadım aynı durumu. Tüp bebek değildi benimki, diş tedavisiydi. Verdikleri ilacı ne zaman alsam, kanamam başlar. Zamanlı, zamansız. Muhtemelen ilaçlardan en az birisine tepki veriyorsun. Ama sen her ihtimale karşı bir doktorla görüş, muayeneni ol, çünkü tek sebep ilaç olmayabiliyor. Miyom gibi bazı sorunlar da değişik şekilde kanamayla kendini gösteriyor. Adetinin bitmesini beklemene gerek yok. Bir an önce, başka bir sorun olmadığına emin ol. İlaçlardan oluyorsa bir süre sonra kendiliğinden düzene girecek.

Hoşgeldin cnm aramıza şimdiden uyarim buraya bi cümleyle yazıp kaybolmak yok bize gelişmeleri yazmayı unutma
O zaman senin tedavin allahın izniyle nisanın başları gibi tedaviye başlayacaksın bende büyük bi ihtimal öyle olacak hemen hemen aynı zamanlara denk gelecek

Nihayet ben de başladım. İlk iğnemi dün yaptılar...

Tedavin hayırlı olsun...Güzel sonuçlar alırsın, hepimiz alırız inşallah. Kısa protokol mü olacak seninki de? Bende Çarşamba günü başladım iğnelerime bugün 4. günüm.

Hoşbuldum. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Kısa protokol ile başladık. Pazartesi kontrolüm var.. Çalışırken çok zor oluyor. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Hoşgeldin Ercem1. Hayırlısıyla tedavini bitir, bebeğini önce karnına sonra kucağına al inşallah.

Tedavin hayırlı olsun...Güzel sonuçlar alırsın, hepimiz alırız inşallah. Kısa protokol mü olacak seninki de? Bende Çarşamba günü başladım iğnelerime bugün 4. günüm.

Senin de hayırlı olsun, su gibi geçsin tedavin. Ben Perşembe başladım. 3 günüm. İlerle arkandayım
Bana da kısa protokol uyguluyor.

Hoşgeldin Ercem1. Hayırlısıyla tedavini bitir, bebeğini önce karnına sonra kucağına al inşallah.

Hoşbuldum. İnşallah hepimiz tedavilerden hayırlı ve güzel haberler alırız. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Hoşbuldum. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Kısa protokol ile başladık. Pazartesi kontrolüm var.. Çalışırken çok zor oluyor. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Allah yardımcın olsun cnm çalışırken gerçekten zor
Transfer olacağın zaman çalıştığın yerden izin alabilecekmisin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…