Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hadi hayirli olsun .yarin kanda baktir istersen. Cikar mutlaka.

Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app

İyi gidiyor şimdilik. Eşim yapıyor iğnelerimi. Henüz ağrı, acı morarma yok. Ama salıdan sonra İstanbul' dayım. Ne olur bilemiyorum
hmm ii bakalım canım...hayırlı olsun insan kendine yapamıyor..ben önce kendim yapacaktım sonra yapamadım görümcem yaptı..

biliyorsun benimki pek bulunamadı yanımda...ama bulunduğunda ona yap dedim aldı iğneyi baktı baktı yok ben sana kıyamam yapamam dedi ablasına dedi sen yap diee

Mesleğinden dolayı eli alışık. Bir de daha önceden tecrübe edindik biz.

canım ulun bey doğru seçim ben çok memnun kaldım...olumlu mu olur olumsuz mu bilmiyorum ama gerçekten iyi bir doktor...

Tebrik ederim canim bende 9.gun idrar testi yapmistim ikinci cizgi silikti ertesi gun yine yaptim daha belliydi erken belli olduguna gore ikiside tutmustur belki benimde oyleydi cunku.hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz

Tebrik ederim canim bende 9.gun idrar testi yapmistim ikinci cizgi silikti ertesi gun yine yaptim daha belliydi erken belli olduguna gore ikiside tutmustur belki benimde oyleydi cunku.hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz

inşallah canım ikisi de olsa süper olur...çünkü dondurulmuşum yok (43:

canım hadi gözün aydın çok sevindim tebrikler kan sonucunda istediğin gibi olur

canım ulun bey doğru seçim ben çok memnun kaldım...olumlu mu olur olumsuz mu bilmiyorum ama gerçekten iyi bir doktor...

canım ben şimdilik memnun kaldım inşallah hep böyle devam eder.aslında benim doktorum süleyman beydi hep değiştirmek istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum iyi oldu belki ulun bey daha sanslı gelicek bana

kızlar bende umuta gıtmek ıstıyorum devletmı burasımı derken kararımı verdım sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…