bizim evde de balıklar sürekli doğurup duruyor artık bozulmaya başladım yeter yaw bi ben doğuramdım
Bozma moralini. Sıra bize de gelecek inşallah
kızlar bu gün transferin 8. günü dün idrar testi yaptım 2. çizgi çokkkkk silik çıktı bu gün tekrarladım yine çok silikti ama düne oranla daha ii di bakalım yarın tekrarlayacam ve çarşamba günü akşam kan testimi yapacağım dularınızı eksik etmeyin lütfen inşallah sağlıklı bir şekilde bebişimi ya da babişlerimi alırım kucağıma...bu arada aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldiniz güzel haberlerinizi buradan bizimle paylaşmanızı diliyoruz:18::18::18::18::18::18::18:
Sabırsıııııız
Hayır haberlerin olsun inşallah. (Amin)
Bana sorarsan bu süper bi haber düşünsene allah korusun tutunmasa silik bile çıkmazdı inşallahhh cnm hamilesindir heyecanla senden güzel sonuç bekliyoruz
amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldrürcanım teşekkür ederim seninde sonucu almana çok az bi zaman kalmış İnşallah Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın Rabbim senin ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürsün
Hadi hayirli olsun .yarin kanda baktir istersen. Cikar mutlaka.
Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app
hmm ii bakalım canım...hayırlı olsun insan kendine yapamıyor..ben önce kendim yapacaktım sonra yapamadım görümcem yaptı..İyi gidiyor şimdilik. Eşim yapıyor iğnelerimi. Henüz ağrı, acı morarma yok. Ama salıdan sonra İstanbul' dayım. Ne olur bilemiyorum
2 embriyo transfer edildi canım hayırlısı artıkcanım iyi düşün herşey iyi olsun bak idrar testi yapmışsın silik çıkmış ama oda bi umut sana kaç embriyo transferi yapılmıştı
sağol canım....idrar yaptım dayanamadım... sen nasılsın nasıl gidiyor iğnelerini sen mi yapıyorsun yoksa birine mi yaptırıyorsun.......
biliyorsun benimki pek bulunamadı yanımda...ama bulunduğunda ona yap dedim aldı iğneyi baktı baktı yok ben sana kıyamam yapamam dedi ablasına dedi sen yap dieeEşim yapıyor sağolsun
biliyorsun benimki pek bulunamadı yanımda...ama bulunduğunda ona yap dedim aldı iğneyi baktı baktı yok ben sana kıyamam yapamam dedi ablasına dedi sen yap diee
kızlar cuma günü ulun beyle görüşmem çok güzel geçti ilkin muyane etti .sonra konuştuk akıntım için fitil verdi.ilk olarak polikist over den şüpelendi.çünkü çok yumurta üretüyorum ama kalitesiz. sonra kontrol esnasında böyle bir şey olmadıgını saptadı.ben pıtlılaşma için yapılan testi yaptırmadıgım icin o testi istedi vitaminler verdi mart 20 gibi adet olucam başlıycaz ama transferimi erteliycez 1-2 ay kadar bıraz vucudu dinlendirmemiz lazım nemde şeker oldugu için glufor kullanıyordum şimdi şeker ilacımı değiştirdi .ben memnun kaldım ulun beyden hayırlısı olsun her şeyin
işi neydi canım eşinin ii yapmışsınız canımmm...
Tebrik ederim canim bende 9.gun idrar testi yapmistim ikinci cizgi silikti ertesi gun yine yaptim daha belliydi erken belli olduguna gore ikiside tutmustur belki benimde oyleydi cunku.hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzkızlar bu gün transferin 8. günü dün idrar testi yaptım 2. çizgi çokkkkk silik çıktı bu gün tekrarladım yine çok silikti ama düne oranla daha ii di bakalım yarın tekrarlayacam ve çarşamba günü akşam kan testimi yapacağım dularınızı eksik etmeyin lütfen inşallah sağlıklı bir şekilde bebişimi ya da babişlerimi alırım kucağıma...bu arada aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldiniz güzel haberlerinizi buradan bizimle paylaşmanızı diliyoruz:18::18::18::18::18::18::18:
Tebrik ederim canim bende 9.gun idrar testi yapmistim ikinci cizgi silikti ertesi gun yine yaptim daha belliydi erken belli olduguna gore ikiside tutmustur belki benimde oyleydi cunku.hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
canım hadi gözün aydın çok sevindim tebrikler kan sonucunda istediğin gibi olurkızlar bu gün transferin 8. günü dün idrar testi yaptım 2. çizgi çokkkkk silik çıktı bu gün tekrarladım yine çok silikti ama düne oranla daha ii di bakalım yarın tekrarlayacam ve çarşamba günü akşam kan testimi yapacağım dularınızı eksik etmeyin lütfen inşallah sağlıklı bir şekilde bebişimi ya da babişlerimi alırım kucağıma...bu arada aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldiniz güzel haberlerinizi buradan bizimle paylaşmanızı diliyoruz:18::18::18::18::18::18::18:
canım ulun bey doğru seçim ben çok memnun kaldım...olumlu mu olur olumsuz mu bilmiyorum ama gerçekten iyi bir doktor...
canım hadi gözün aydın çok sevindim tebrikler kan sonucunda istediğin gibi olur
canım ben şimdilik memnun kaldım inşallah hep böyle devam eder.aslında benim doktorum süleyman beydi hep değiştirmek istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum iyi oldu belki ulun bey daha sanslı gelicek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?