Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar merhaba bende yaklaşık 1 yıldır buradaki arkadaşların sevinçlerini ,hüzünlerini paylaşmış biri olarak artık bu aileye bende katılmalıyım dedim Rabbim inşa en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımızı bize nasip eder.

Eyolix bu süperrr bi haberrr buradaki arkadaşlarda da genelde idrar testinde silik çıkanların kan sonuçları pozitif oluyodu inşşşş öyledir.

canım hoşgeldin aramıza....inşallah senin de güzel haberlerini burdan bizimle paylaşırsın...en yakın haber benden gelecek inşallah sizlere umut olacak bir sonuç olur benimki...hayırlısı hepimizin hakkında

canım hoşgeldin aramıza....inşallah senin de güzel haberlerini burdan bizimle paylaşırsın...en yakın haber benden gelecek inşallah sizlere umut olacak bir sonuç olur benimki...hayırlısı hepimizin hakkında

Her pozitif sonuç umut oluyo banada bende 2 kez negatif sonuç alan biri olarak buradaki pozitif sonuçları gördükçe belkide 3.ye kısmet olur deyip kendimi avutuyorum.

Cnm hoşgeldin neden 1 yıl bekledin ki ? keşke daha önce gelseydin ilk defamı tedaviye başlayacaksın ne aşamadasın :44:

Cnm hoşgeldin neden 1 yıl bekledin ki ? keşke daha önce gelseydin ilk defamı tedaviye başlayacaksın ne aşamadasın :44:

Ben 1 sene önce hamile kalamayınca de başvurduk eşimin sperm testinde hiç sperm görülmedi başımızdan kaynar sular döküldü daha 1 yıllık evliydik ben int Emre beyi buldum eşim ona muayene oldu Emre bey testi bide bizim klinikte yapalım emin olalım dedi testi yaptırdık bide ne görelim eşimde 2 tane hareketli sperm bulundu bu bizim için mucizeydi.1 ay ilaç kullandı eşim bu sefer 10 tane sperm bulundu ve donduruldu.bende tedaviye başladım bide ne görelim bendede yumurta rezervinde azalma ve kan pıhtılaşmasu çıktı benim umudum iyice azaldı bu arada 27 yaşındayım:)tedavide 9 yumurt toplandı 6 tanesi döllendi hepsi 5.güne geldi yaştan dolayı 1 transfer oldu diğerleride dondurulacak kalitede olmadığı için dındurulmadı ama transfer edilende tutmadı .2 tedavimde yumurtalarım döllenmedi oda büyük bi yıkım oldu yine. İlk tedavimde femera kullanmıştım sanki döllenmede onun desteği oldu.yani anlayacağınız benim sorunum bi çoğunuza göre çokkk daha zor.tedaviden korkuyorum artıkkk bi kez daha olumsuzluğu kaldırabilirmiyim bilmiyorum. Bu kez eşimin dondurulmuş spermlerini kullanıcaz eğer eşimden sperm çıkmazsa işte benim kısaca durumum bu:))

Ne diyeceğimi bilemedim cnm çok kötü günler yaşamışsın inşallahh bu son tedavin olur allahın izniyle ne zaman üçüncü tedavine başlayacaksın :26: Mucizen en kısa zamanda ilk önce göbişine sonrada kuçağına gelir inşallahhhhhh

Bunları yaşayınca önceki yaşadığım üzüntüler okadar komik geliyoki çevremdeki insanların ufacık şeylere üzülüp büyük dertmiş gibi görmeleri gülüyorum içimden.ama hiç isyan etmedim asla hiçbizaman Buda benim hayattdık en büyük sınavım dedim.açıkcası 3. Tedavime 2 ay sonra kısmetse başlamak istiyorum önümüzdeki ay ulun hocamla görüşmeye gidicem aklımda soru işareti kalmasın diye rahim filimde çektirmek istiyorum ulun hocamda istemişti çünkü ilk tedavimde embriyo kaliteliydi çünk

Eyolix bu süperrr bi haberrr buradaki arkadaşlarda da genelde idrar testinde silik çıkanların kan sonuçları pozitif oluyodu inşşşş öyledir.

sağol canım inşallah bu gün de tekrarladım biraz daha netleşmiş ama daha tam net değil...test günüm 13 mart bakalım inş pozitiftir....inşallah bütün arkadaşların pozitif haberlerini duyarız

Ayy çok sevindim gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin.

sağol canım inşallah bu gün de tekrarladım biraz daha netleşmiş ama daha tam net değil...test günüm 13 mart bakalım inş pozitiftir....inşallah bütün arkadaşların pozitif haberlerini duyarız

caım şimdiden hayırlısı olsun diyorum cünkü büyük ihtimalle bebişin seninle RABBİM hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin.Güzel haberlerini bekliyoruz

canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gercekten zor bi sınavdan geçiyoruz benimde olumsuz bi denemem olduğu için seni çok iyi anlıyorum sonu belli olmadıgından içimizdeki duygular çok karışık inşallah en kısa zamnda güzelce bebişlerimiz bize tutunurda o kutsal annelik duygusunu bizde yaşayabiliriz birbirimizin duaları ve desteğiyle herşey güzel olur EVELALLAH

Kız senin bebeler, ağzında test çubuğuyla doğacak valla. Yavaş ayol

Valla bravoo cnm ben bazen isyan ediyorum artık çevremdeki insanlardan hamileyim diyen insanları duymak istemiyorum
İki ay kısa bi süreymiş cnm gelişmeleri bizede yazmayı unutma ...inşallah senin de güzel haberlerinş aldığımızda burada halay çekicez bizim bi demaydemay arkadaşımız var halay başıdır yakında oda gelir annesiyle hasret gideriyor

Canım nasılsın? sen bu ay ne zaman regl oldun ? Bende bi dahaki ay transfer yaptırmayı düşünüyorum sende nisanda düşünüyodun belki aynı tarihlerde transfer olup birbirimize destek oluruz

Çok şükür cnm iyiyim sen nasılsın ?
fıstık ben martın 2 sinde adet oldum herhalde nisanın başlarına doğru adet olurum sen ne zaman olursun adet keşke aynı zamana denk gelse yalnız kalmamış olurum

Her pozitif sonuç umut oluyo banada bende 2 kez negatif sonuç alan biri olarak buradaki pozitif sonuçları gördükçe belkide 3.ye kısmet olur deyip kendimi avutuyorum.

canım rabbim yanında olsun umarım son tedavin olumlu sonucun olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…