Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar bende umuta gıtmek ıstıyorum devletmı burasımı derken kararımı verdım sızce

canım maddi yönden bir engelin yoksa umuttu secebilirsin labaratuar olarak iyi bir merkez
Kizlar yarin tranferim yavrumu alicam insaallah dualarinizi bekliyorum

canım hayırlısı olsun canım.bebeişlerin sana sımsıkı sarılsın bırakmasın inşallah

hadi hayırlısı olsun inşallah bebişin senınle dokuz ay kalsın :)

Allah doğum için gün saydığın günleri de göstersin inşallah. Şimdiden hayırlı olsun

canım maddi yönden bir engelin yoksa umuttu secebilirsin labaratuar olarak iyi bir merkez

canım hayırlısı olsun canım.bebeişlerin sana sımsıkı sarılsın bırakmasın inşallah

Butun dilekleriniz icin sagolun kizlar suan amin demekten baska caremiz yok.duygucum darisi seni basina

ben süleyman beyi tanımıyorum ama ilk görüşmeye gittiğimde ulun hocayla..... odaları yanyanaydı ses tonu çok yüksek geldi yanındakı bayanla bağırarak konuşuyordu eşime dedimki allahtan ulun hocaya gelmişiz adam çok asabi die...ama tam olarak tanımıyorum....

hmmm nerede kalacaksın peki rahat olacağın bir yer olsun..yanında sevdiğin biri olsun tek gitme....

Otelden oda ayırttım. Kapımı kapatır, kafamı dinlerim
İlk muayene ve laparoskopi dışında tek gittim. Şimdi de tek olacağım. Türkiye' de sperm bankası olsa kocaya hiç ihtiyaım olmayacakmış

Otelden oda ayırttım. Kapımı kapatır, kafamı dinlerim
İlk muayene ve laparoskopi dışında tek gittim. Şimdi de tek olacağım. Türkiye' de sperm bankası olsa kocaya hiç ihtiyaım olmayacakmış

evet henüz türkiye kabul etmedi...görümcem de bekar avrupada olsam ben de sperm bankasından bebiş alırım diyorr...

Allah yardımcın olsun cnm çalışırken gerçekten zor
Transfer olacağın zaman çalıştığın yerden izin alabilecekmisin :26:

İzin konusu sorun olmayacağını düşünüyorum tabi yalnız değilsem. İşlerin de en yoğun zamanı. İnşallah transfer gününde birileri olur işyerinde..

İnşallah kan sonucunda güzel haberleri alırsın.. Rabbim bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesin..

kızlar bende umuta gıtmek ıstıyorum devletmı burasımı derken kararımı verdım sızce

hayırlı olsun bence doğru karar vermişsin. Ben ilk denememi devlette yaptırmıştım negatif sonuç almıştım şimdi ikinciye umutta başladım. SGK raporun var ise umutta ta raporunu kullanabilirsin. Ben öyle yaptım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…