Kizlar yarin tranferim yavrumu alicam insaallah dualarinizi bekliyorum
ınsallah rabbım yuzumuzu guldursun,
DDD ii miş canım hadi kolay gelsin bu gün kaçıncı günün
kızlar bende umuta gıtmek ıstıyorum devletmı burasımı derken kararımı verdım sızce
hadi hayırlısı olsun inşallah bebişin senınle dokuz ay kalsın :)
Allah doğum için gün saydığın günleri de göstersin inşallah. Şimdiden hayırlı olsun
canım maddi yönden bir engelin yoksa umuttu secebilirsin labaratuar olarak iyi bir merkez
canım hayırlısı olsun canım.bebeişlerin sana sımsıkı sarılsın bırakmasın inşallah
canım hadi gözün aydın çok sevindim tebrikler kan sonucunda istediğin gibi olur
canım ben şimdilik memnun kaldım inşallah hep böyle devam eder.aslında benim doktorum süleyman beydi hep değiştirmek istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum iyi oldu belki ulun bey daha sanslı gelicek bana
4 bitti. Salı merkezdeyim. Sonrası için kalacağım. Otobüs saatleri uymuyor merkezle
Amin inş başımıza hamilelik kuşu konsun 😊😊😊 bnde kan verdm bkliom şimdk sonuca göre muayne olckmışımButun dilekleriniz icin sagolun kizlar suan amin demekten baska caremiz yok.duygucum darisi seni basina
kızlar bende umuta gıtmek ıstıyorum devletmı burasımı derken kararımı verdım sızce
hmmm nerede kalacaksın peki rahat olacağın bir yer olsun..yanında sevdiğin biri olsun tek gitme....
Otelden oda ayırttım. Kapımı kapatır, kafamı dinlerim
İlk muayene ve laparoskopi dışında tek gittim. Şimdi de tek olacağım. Türkiye' de sperm bankası olsa kocaya hiç ihtiyaım olmayacakmış
Allah yardımcın olsun cnm çalışırken gerçekten zor
Transfer olacağın zaman çalıştığın yerden izin alabilecekmisin :26:
İzin konusu sorun olmayacağını düşünüyorum tabi yalnız değilsem. İşlerin de en yoğun zamanı. İnşallah transfer gününde birileri olur işyerinde..
kızlar bu gün transferin 8. günü dün idrar testi yaptım 2. çizgi çokkkkk silik çıktı bu gün tekrarladım yine çok silikti ama düne oranla daha ii di bakalım yarın tekrarlayacam ve çarşamba günü akşam kan testimi yapacağım dularınızı eksik etmeyin lütfen inşallah sağlıklı bir şekilde bebişimi ya da babişlerimi alırım kucağıma...bu arada aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldiniz güzel haberlerinizi buradan bizimle paylaşmanızı diliyoruz:18::18::18::18::18::18::18:
inşallah kan sonucunda güzel haberleri alırsın.. Rabbim bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?