umut verip, vaadlerde bulunup, gitmek

Kesin adamın seks hizmeti karşılığı yüz bin euro teklif eden vardır da amca kızımıza " seninle merhametli ,iyi insan olmana hürmeten hediye babında bedavadan sevişmeye razıyım" diyecektir

Numarami sil dediginiz halde silmemesi onemli bir detay degildir.
Bu kadar kisa surede bir erkek birlikte uyuyalim diyorsa beklentisi cok bellidir.

yaaa
yaa sen bunlara mı uzuluyosun adam yatmak istemiz senle hala ne diyon iyiki ayrılmıssın

Ben
Kesin adamın seks hizmeti karşılığı yüz bin euro teklif eden vardır da amca kızımıza " seninle merhametli ,iyi insan olmana hürmeten hediye babında bedavadan sevişmeye razıyım" diyecektir
Neyi merak ettim biliyor musun hzhshhsjshsjdh
NİYE ONCA PARA neyse ben susucamm.

Arkadaşı 100 bin euroyu ne karşılığı teklif etmiş?Haram para dediğinize göre ne karşılığı olduğunu biliyorsunuz
Öff amaaan Bence pust sadece hava atmak istiyordu, güya enteresan gele bilir diye düsünmüstür soytari, biraz gangster Badboy birazda sicak ask 18 yaslarinda Beyni durmus Bir hiyar iste ya
allah bilir Nasil Bir evlilik yasadi

Ya cidden soruyorum, sizin çevrenizde hep iyiler ve saflar mı var ???
Yoksa saf numarasımı yapıyorsunuz?

Adam gayet açıkmış sizinle cinsellikten öteye gitmeyeceğini belirterek.

Temizlikçi ablanın nasıl bir samimiyeti var ki manita ayarlıyor?

Nasıl cıvık, standart dışı ilişki bunlar

Katiliyorum kesinlikle.
Belki aman eski demeyim lazim olur diye tutuyor listede yani, cok mu onemli bu.

Bu arada edilgen demek pasif olmak demek, etken kelimesi daha uygun olur.
Duzeltme icin sorry :)

temizliğe gelen kadına güvenip adamla görüsmeye mi basladınız?
Hadi onu gectim adam büyük para flaan dedikten sonra kacıp kurtulmanız lazım.

siz blöf yapıp adamı denemek istemişsiniz ,onun da işine gelip tamam demiş, yatmamanız iyi olmuş o şekilde daha fazla üzülürdünüz.

Adamı istememişsiniz ki iyi de yapmışsınız ama sonrasında neden sizi ikna etmeye çalışsın? Liseli ergenler değiliz evlenmiş, boşanmış kocaman adam kendisini istemeyen birinin neden peşinden koşsun? Numara silme olayına gelince özel bir sebebi bile olmayabilir. Hiç önemli bir detay olarak görmedim bu durumu

Ay su telefonumu neden silmiyor olaylarından gına geldi. Erkekler düz mantıktır telefon numarası da kayıtlı olmasınin bir özelliği yok. Ümitlenmeyin ve silin bu adamı! Hayatınız dan

Uygun degilmissiniz. Belli ki o cinsellik yasayabilecegi biriyle beraber olmak istiyor. Acikcasi bosanmis bekar biri olsam, bende cinsellik yasamadan kimseyle evlenmeye cesaret edemezdim. Cinsel uyumu gormek benim icin de onemli cunku.

Ama ayrilmak isteyen siz olmussunuz. Bu durumda neden bu kadar kahroldugunuzu anlamiyorum. Olgun bisekilde karariniza saygi duymus. Pesinizden kosacak kadar derin bir iliskiniz olmamis zaten. Bir aydir anca konustugu kadinin neden pesinde kossun ki adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…