umut verip, vaadlerde bulunup, gitmek

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Size bir kisa olaydan bahsedeyim. Bir arkadasim (benden uc dort yas buyuk ) abla diyorum kendisine, evlere temizligie gidiyor. Yeni bir musterinin evine gitti temizlige. Yalniz yasayan bir bey, bosanmis. ben de bosanmis biriyim, kizim var. Bu arkadasimda bekar oldugunu gorunce, benim arkadasim var tanistirayim mi size demis. O da demis ciddi iliski istiyorum. Bu beyin kizi var, benim kizimin yaslarinda. Cocugu annesinde ama, haftasonlari aliyor. Ilgili bir baba.

Neyse ben gorusmek istemedim ilk baslarda, arkadasim israr edince gorustuk yuzyuze. benden cok etkilenmis, hoslanmis. Merhametimi, guler yuuzumu begendmis. Ertesi gunu benim numarami istedi arkadastan. Ben ilk baslarda istemiyordum, sonra baya mesajlar yazdi, israr etti beni sozleriyle ikna etmeyi basardi.

Bir ay kadar konustuk surekli telefonda, bir iki defa bulustuk. Ama surekli beni evine cagiriyor, beraber uyuyalim veya ben senin evine geleyim. bende yok diyordum. Bana ters birsey, uygun degil, hayat tarzima uygun degil dedikce, tamam deyip duruyor sonra ertesi gun yine ayni. Sana ihtiyac duyuyorum, seni istiyorum, nasilolsa evlenicez falan diyip duruyor.

Sonra bir kere dediki telefonda sohbet ederken, arkadasim bana buyuk para teklif etti ama telefonda aciklayamam, Kabul etmedim dedi. Ben orda sok oldum. Yuzbin dollar euro rakamlardan bahsediyor. Yuzyuze anlatarim dedi. teelefonda yasak dedi. Ama oncelerinde hep bana surda dugun yapalim, Suraya balayina gidelim gibi vaadlerde bulunuyordu. duysaniz, askim bebegim, iyikim. siirler, sarkilar. Kendisi dogulu, ve sesi cok guzel.

Son zamanlarda da, kizimi kaybetmek istemiyorum, beni paylasmak istemez kisim, seni kiskanir, seni Kabul etmezse ben bitirirm falan demeye baslamisti. Son olarak mesajda ben evlenmek istemiyorum seninle dedim ben kendim bu para olayindan sonra. O da israr etmedi, sen bilirsin, kararina ve sana saygi duyuyorum dedi. Ikna etme cabasi sifir. Insan demez mi ben birsey yapmadim merak etme, guven bana falan. Ya Hu kizin var, helal para haram para benim iicn onemli. senin icinde onemli olmasi lazim.

O kadar uzuldum ki, aslinda diyeceksiniz kurtuldun, ama insan sormaz mi arkasini. Bizi tanistiran ablaya bile sormadi, o konu kapandi demis kestirip atmis. ama gelgelelim onemli bir detaya: numarami sil dedigim halde silmemis, durumlarimi da takip ediyor.

Kizlar, hep mi iyi niyetliler kaybediyor ya? numarami neden silmiyor? cantada keklik, cepte tutmaya mi calisiyor?

Evine temizlige gittigi adami ne kadar taniyor da sizi taniştirayim diyebilmiş adama yahu sizin kabul etmeniz de saçma.

Ben adamin yerinde olsam amaci farkli bunlarin diye dusunurdum. Beni tanimayan etmeyen biri yakinini benimle tanistirmaya kalksa doğal gelmez.

Sizce normal mi yani evine gittigi musterisine kadin önermek?
Adamin en baştan beri evlilik dusundugunu dusunmuyorum ben zaten bakti gordu istedigi olmayacaksa tabi ki saldı.
İyi niyet degil bu saçma işler yapiyorsunuz hep beraber.

sen iyi niyetli bir melek olduğuna kendini inandırdın yani?
Adamın niyeti hali tavrı belliymiş bile isteye birlikteymişsin
evleneceğine sende inanmıyordun aslında vakit geçirdiniz cinsel ilişkiyi kabul etmeyince adam başka kadınlarla olacak tabi ki
yani evlenmiş boşanmış bir kadının kadın avcısı bir adama bu kadar kolay kanmalarını anlamıyorum
bir iki defa da adam cinsel ilişkiye girmek için eve çağırıyor bir köşeye çekip tecavüz edip öldürse mesela buraları düşünmemek iyi niyet oluyor herhalde

Evine temizlige gittigi adami ne kadar taniyor da sizi taniştirayim diyebilmiş adama yahu sizin kabul etmeniz de saçma.

Ben adamin yerinde olsam amaci farkli bunlarin diye dusunurdum. Beni tanimayan etmeyen biri yakinini benimle tanistirmaya kalksa doğal gelmez.

Sizce normal mi yani evine gittigi musterisine kadin önermek?
Adamin en baştan beri evlilik dusundugunu dusunmuyorum ben zaten bakti gordu istedigi olmayacaksa tabi ki saldı.
İyi niyet degil bu saçma işler yapiyorsunuz hep beraber.
aynı şekilde düşündüm kadın evine temizliğe gittiği adama bir kadın ayarlayıp daha iyi para kazanacakmış

ilk buluşmada merhametinizi sevmiş sizi sevmiş falan :KK70: sihirli güçleride var heralde hemen nasılda çözmüş sizi
temizliğini yapan kişi sana birini ayarlayayım mı diyor ve sizi öneriyor bence o arkadaşınızda çok yanlış biri adamın nasıl biri olduğunu asla bilemez ki onun neyine güveniyorda sizi söylüyor
birde aklına uymuş tanışmıssınız

peşinizden koşturmak için blöf yapmanızı adam anlamış ,adamın derdi belliymiş sizde bu konuda net durunca geri adım atmış engellememenize şaşırdım ben silip engellesenize ? daha temizliğini yapan kişiden adamın haberini alıyorsunuz falan tuhaf tuhaf işler

Ya böyle ne olduğu belirsiz adamlarla nasıl görüşüyorsunuz?
Arkadaşınız evine temizliğe gittiği adamla nasıl bir yakınlık kurmuş ki sizi tanıştırmış?
Dün bir bugün iki tanımadığınız, etmediğiniz adamın laflarından ümit beslenmeniz hata ilk başta.
Kendince haklı olabilir belki ama adamın niyeti evlilik falan değilmiş zaten kisa sürede evlilik yoluna girilmez, çocuğunuz var üstelik, hayatınıza giren insanlara ekstra dikkat etmeniz lazım.
Olayı dramatik bir noktaya getirmek yerine gerçekçi olmayı deneyin.

Bu adamın niyeti ciddi ilişki gibi gelmedi.sizi nekadar tanıyor ki gel evde kalalım,yatakta uyuyalim diyor.bunu kabul etmemissiniz. .2.plana geçmiş..para mevzusu. .böylelerinin ya borçları vardır para isterler.ya iş kurarlar falan..o da geri tepmis..size yol vermis

Arkadaşı 100 bin euroyu ne karşılığı teklif etmiş?Haram para dediğinize göre ne karşılığı olduğunu biliyorsunuz🙄
telefonda aciklayamam dedi, anlatamam dedi. yuzyuze anlatirim dedi. ben de vallaha bilmiyorum. zaten telefonda bu olayi dedikten hemen ertesi sabahi ben evlenmek istemiyorum seninle dedim.

telefonda aciklayamam dedi, anlatamam dedi. yuzyuze anlatirim dedi. ben de vallaha bilmiyorum. zaten telefonda bu olayi dedikten hemen ertesi sabahi ben evlenmek istemiyorum seninle dedim.
sanırsın mitden
telefonda anlatamazmışmış
anlatırsa yakalanır tabii iyikide anlatmamış belki sizinde başınız derde girerdi herkesle herşey konuşulmaz

ya yasaklı maddedir ya fuhuş işleri falandır böyle nereden geldiği belli olmayan büyük paraları başka nasıl kazansın

Size bir kisa olaydan bahsedeyim. Bir arkadasim (benden uc dort yas buyuk ) abla diyorum kendisine, evlere temizligie gidiyor. Yeni bir musterinin evine gitti temizlige. Yalniz yasayan bir bey, bosanmis. ben de bosanmis biriyim, kizim var. Bu arkadasimda bekar oldugunu gorunce, benim arkadasim var tanistirayim mi size demis. O da demis ciddi iliski istiyorum. Bu beyin kizi var, benim kizimin yaslarinda. Cocugu annesinde ama, haftasonlari aliyor. Ilgili bir baba.

Neyse ben gorusmek istemedim ilk baslarda, arkadasim israr edince gorustuk yuzyuze. benden cok etkilenmis, hoslanmis. Merhametimi, guler yuuzumu begendmis. Ertesi gunu benim numarami istedi arkadastan. Ben ilk baslarda istemiyordum, sonra baya mesajlar yazdi, israr etti beni sozleriyle ikna etmeyi basardi.

Bir ay kadar konustuk surekli telefonda, bir iki defa bulustuk. Ama surekli beni evine cagiriyor, beraber uyuyalim veya ben senin evine geleyim. bende yok diyordum. Bana ters birsey, uygun degil, hayat tarzima uygun degil dedikce, tamam deyip duruyor sonra ertesi gun yine ayni. Sana ihtiyac duyuyorum, seni istiyorum, nasilolsa evlenicez falan diyip duruyor.

Sonra bir kere dediki telefonda sohbet ederken, arkadasim bana buyuk para teklif etti ama telefonda aciklayamam, Kabul etmedim dedi. Ben orda sok oldum. Yuzbin dollar euro rakamlardan bahsediyor. Yuzyuze anlatarim dedi. teelefonda yasak dedi. Ama oncelerinde hep bana surda dugun yapalim, Suraya balayina gidelim gibi vaadlerde bulunuyordu. duysaniz, askim bebegim, iyikim. siirler, sarkilar. Kendisi dogulu, ve sesi cok guzel.

Son zamanlarda da, kizimi kaybetmek istemiyorum, beni paylasmak istemez kisim, seni kiskanir, seni Kabul etmezse ben bitirirm falan demeye baslamisti. Son olarak mesajda ben evlenmek istemiyorum seninle dedim ben kendim bu para olayindan sonra. O da israr etmedi, sen bilirsin, kararina ve sana saygi duyuyorum dedi. Ikna etme cabasi sifir. Insan demez mi ben birsey yapmadim merak etme, guven bana falan. Ya Hu kizin var, helal para haram para benim iicn onemli. senin icinde onemli olmasi lazim.

O kadar uzuldum ki, aslinda diyeceksiniz kurtuldun, ama insan sormaz mi arkasini. Bizi tanistiran ablaya bile sormadi, o konu kapandi demis kestirip atmis. ama gelgelelim onemli bir detaya: numarami sil dedigim halde silmemis, durumlarimi da takip ediyor.

Kizlar, hep mi iyi niyetliler kaybediyor ya? numarami neden silmiyor? cantada keklik, cepte tutmaya mi calisiyor?
Adamın yerinde olsam paramı gördüler hemen katil miyim sapık mıyım ne biliyolar da bana atladılar diye düşünürdüm. Numara silmeme olayına niye bu kadar takılıyosunuz anlamıyorum. Çok ergence geliyo numaramı da sil tripleri. Siz kararınızı vermişsiniz salın gitsin cepte tutmalık keklik görmelik bi durum yok kendi kararınızdan eminseniz

Adam sizi yatağa atmaya çalışmış her defasında ama sert kayaya çarpmış.

Evlilik düşünmediği için de yok kızım istemez bilmem ne bahane uydurmuş.
Bundan bir cacık olmaz kurtulmuşsun engelle gitsin üzüldüğünü değmez.

Offf siler silmez size ne
Hala numaramı silmiyor durumlarıma bakıyor yok şöyle demedi böyle etmedi ergen ergen işler, kaç yaşında koskoca kadınsınız evladınızla ilgilenin kapatın gitsin, denemişsiniz olmamaış yanlış bir insanmış size göre daha ne uzatıyorsunuz

Açık yazıcam lütfen incinme. İlk başlarda adama ulaşılmazı oynamışsın, Türkan Şoray kuralları tribine girmişsin, adam senden uyanık sağ gösterip sol vurunca da kalakalmışsın öyle. Gerçekten istemeyip, umursamıyo olsaydın şu an burda bunu sorguluyo olmazdın üzgünüm. İkili ilişkiler oyunla, hesapla yürümez. Her zaman net ve samimi ve olduğun gibi olacaksın.

Back
X