bende çok istiyorum bebeğimin olmasınıaltı ay yeni dolacak şuan adetliyim. inşallah Rabbım isteyen her-keze nasip eder. kızım aklıma geldikçe ağlayıp duruyorum ama kardeşleri olsun diye çok istiyorum. Rabbım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. korunmayı bırakmadan önce yaptığınız test falan varmı doktora gittiniz-mi.
hepimizin ilacı yeni bir evlat arkadaşlarrrr.. kaçık yok süresi gelen çalışsın.. o korkuyu gçmeyecek korkuyorum bekleyeyim yokkk... daha gebe kalmadan mkorkuyoruz, gebe kalıncada herşeyden nem kapıp doktora koşacaz korkacaz bunu engelleyemecez.. aklımızın hep köşesinde olacak... ama kucağımıza meleklerimiz kardeşlerini almadan iyilşemeyizz
çok vakit geçmesi lazım psikolojimiz düzelsin öyle olsun diyorsanız
korunmaya basladık malesef yeniden çünkü iltihabım var canlar.ilaç kullanıyorum su an.
bu nedenle bu ayıda es gectim
Lavinya tekrar tekrar okuyorum bu yazdığını,iyi şeyler duymaya umutlu cümlelelere çok ihtiyacım var kötü bir gün geçirdim.Aklım bir geliyo bir gidiyor arada gücümü kaybediyorum. birbirimize destek olalım hep böyle işte.. Allahım güzel haberler paylaşacağımız günler cabuk gelsin
korunmaya basladık malesef yeniden çünkü iltihabım var canlar.ilaç kullanıyorum su an.
Merhaba arkadaşlar. Bende umutla hamilellik bekliyorum sizler gibi. Beraber bekleyelim istedim. Aslında çok erken benim için beklemek. Daha 3 hafta oldu bebeğimi kaybedeli 16 haftalıkken kalbi durmuş. Ama ben korunmayı düşünmüyorum ilk adetimden sonra nasip kısmet diyip yola devam edeceğiz inşallah. Ben çok zor hamile kalıyorum eşimde sperm hareket ve morfolojisinde sorun var. Zaten aşılama için bütün hazırlıklarımızı tamamlamışken hamile kaldım. Korunarak vakit kaybetmek istemiyorum. Yaş 31 oldu. Tabi ilk adetimden sonra bu düşüncelerimi doktorla paylaşacağım. inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
İnşallah güzel haberlerle birbirimize ve bizim gibi acı çekmiş diğer arkadaşlara umut oluruz.
Merhaba arkadaşlar. Bende umutla hamilellik bekliyorum sizler gibi. Beraber bekleyelim istedim. Aslında çok erken benim için beklemek. Daha 3 hafta oldu bebeğimi kaybedeli 16 haftalıkken kalbi durmuş. Ama ben korunmayı düşünmüyorum ilk adetimden sonra nasip kısmet diyip yola devam edeceğiz inşallah. Ben çok zor hamile kalıyorum eşimde sperm hareket ve morfolojisinde sorun var. Zaten aşılama için bütün hazırlıklarımızı tamamlamışken hamile kaldım. Korunarak vakit kaybetmek istemiyorum. Yaş 31 oldu. Tabi ilk adetimden sonra bu düşüncelerimi doktorla paylaşacağım. inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
İnşallah güzel haberlerle birbirimize ve bizim gibi acı çekmiş diğer arkadaşlara umut oluruz.
başın sağolsun bende 2,5 ay oldu normal doğum mu yaptırdılar peki eğer öyleyse hiç bekleme canım tabi doktoruna danış gel buraya burada hepimiz aynıyız yalnız olmadığını bilirsin hem bana çok iyi geliyor burası.misal
Geçmiş olsun arkadasım.normal doğum yaptığın için adetınde normale girdiyse sanırım hamıle kalmak için bir engelin olmaz tabi doktor söyler en doğrusunu güzel haberler gelir iyişşah
Çok sağol hepimizin başı sağolsun. Normal doğum yaptım sonrada kürtaj oldum. 2 hafta sonra adet olsam diyorum ama tabi bu benim istediğim. İnşallah adet olurum sıkıntı yaşamam. Burada İçini dökmek iyi geliyor ve gerçekten seni anlayan insanlarla konuştuğunu biliyorsun. Çevremde her ne kadar beni anladığını söylesede insanlar ben pek anladıklarını sanmıyorum. Yaşamayan bilmiyor. Sen ne kadar korunacaksın? Senin normal doğum olmamış sanırım.
İnşallah hepimize güzel haberler yazmak nasip olur. Buradan bilgi alıyorum herkesin hikayesini okuyorum kim ne kadar beklemiş sonunda nasıl haberler vermiş. Güzel haberlerle sevinip umutlanıp, kötü haberlerle bir kez daha üzülüyorum.
kızlar benim doğum yapalı 21 mayıs ta 4 ay olacak ben 1 sene beklemeyi düşünüyordum acaba bende önemi alsam iki doktora gittim hatta 3 sadece rıza hoca git hemen hamile kal dedi o da bana çok saçmalıyo gelmişti. diğerler 2 ikisi 1 sene bekle dedi benim sezeryan acaba 6 aydan sonra bendemi başlasam çünkü bize ne beklicem ya hemen olmazsa o zaman genne beklicem bilmiyor valla hala evladımın acısı da üstümde ama evladıma sağlıklı bi kardeş gelmeden de ben normale dönemicem biliyorum yanıyom valla üf
ne ya şöyle gözümü açıp kapasam bu ünler geçse mis kokulu bi kuzu yanımda yatı verse ne güzel olur.
tıpta talillerim var bi o sonuçlar çıksın bakalım üffff
rahimden ultrasyonu çektiren varmı? benim erken doğum diye onu da çektiricem nasıl zor mu ?
doktordan da herhangi bir sıkıntı olmazsa hemen başla hiç korunma ama bana kalırsa 3 ay falan der gibi geliyor..... sezeryan bile 6 ay bekliyor bence sıkıntı olmaz hemen kalsan da..... uzman tvyi izledim sezeryan bile hemen gebe kalabilir bir sıkıntı olmaz diyor.. benim doktorum da istediğin zaman kal ama 3-4 ay toparlan dedi sezeryandan sıkıntın olmaz dedi 2,5 ay bitti bekliyorum bakalım henüz korunmayı bırakmadım sabredebildiğim kadar edecem...
yaşamayan kimse seni anlamaz sadece acını tahmin edebilir... benim yanıma damdan düşen gelsin diye boşuna denmemiş... ben 3 ay zor dayanırım derken bak bitti bile nerdeyse ve daha beklerim günler geçiyor bir şekilde içimizi yakıp geçiyor o da ayrı sabrımız bitmesin inşallah....
kızlar benim doğum yapalı 21 mayıs ta 4 ay olacak ben 1 sene beklemeyi düşünüyordum acaba bende önemi alsam iki doktora gittim hatta 3 sadece rıza hoca git hemen hamile kal dedi o da bana çok saçmalıyo gelmişti. diğerler 2 ikisi 1 sene bekle dedi benim sezeryan acaba 6 aydan sonra bendemi başlasam çünkü bize ne beklicem ya hemen olmazsa o zaman genne beklicem bilmiyor valla hala evladımın acısı da üstümde ama evladıma sağlıklı bi kardeş gelmeden de ben normale dönemicem biliyorum yanıyom valla üf
ne ya şöyle gözümü açıp kapasam bu ünler geçse mis kokulu bi kuzu yanımda yatı verse ne güzel olur.
rahimden ultrasyonu çektiren varmı? benim erken doğum diye onu da çektiricem nasıl zor mu ?
Geçmiş olsun cnm, allahım daha büyük dert vermesin, iyi ki gitmişsin bak dr.a, en azından öğrendin ve şimdi önlemini alıyorsun, kanda mı iltihap çıktı?
geçmiş olsun canım rabbim başka sıkıntı vermesin, ne kadar bekleyeceksin ne zamana geçermiş peki...
l
kızlar bende korunmayı bıraktım bu ay. rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. dualarınıza çok ihtiyacım var.
Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer, inşallah tez vakitte hamile kalır, vakti zamanında sağlıkla bebeğini kucaklarsın...
Güzel, umutlu haberlerimizi paylaşmak nasip olsun hepimize...
korunmayı bıraktım.ilaçları 2 gün kullandım.etkisini gördüm.
artık akıntım gelmiyor.bugünden itibaren kaldıgımız yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?