umutla hamilelik bekleyenler

Cok heyecanlı bende gün sayıyorum ama daha 4 ay var :) ben 5 te doktordan muayene ile onay alıp başlamak istiyorum, iyişallah en kısa sürede seninde güzel haberlerini alırız
Benim doktorum kan pıhtılaşmasına baktı sonucu daha çıkmadı ona göre sanırım hamileliğin başlangıcında belkide öncesinde ilaç verecek bilmiyorum

Ben vitamin desteği alıyorum folbiolude başlamısındır herhalde :))

Lavinya tekrar tekrar okuyorum bu yazdığını,iyi şeyler duymaya umutlu cümlelelere çok ihtiyacım var kötü bir gün geçirdim.Aklım bir geliyo bir gidiyor arada gücümü kaybediyorum. birbirimize destek olalım hep böyle işte.. Allahım güzel haberler paylaşacağımız günler cabuk gelsin

korunmaya basladık malesef yeniden çünkü iltihabım var canlar.ilaç kullanıyorum su an.
bu nedenle bu ayıda es gectim

Merhaba arkadaşlar. Bende umutla hamilellik bekliyorum sizler gibi. Beraber bekleyelim istedim. Aslında çok erken benim için beklemek. Daha 3 hafta oldu bebeğimi kaybedeli 16 haftalıkken kalbi durmuş. Ama ben korunmayı düşünmüyorum ilk adetimden sonra nasip kısmet diyip yola devam edeceğiz inşallah. Ben çok zor hamile kalıyorum eşimde sperm hareket ve morfolojisinde sorun var. Zaten aşılama için bütün hazırlıklarımızı tamamlamışken hamile kaldım. Korunarak vakit kaybetmek istemiyorum. Yaş 31 oldu. Tabi ilk adetimden sonra bu düşüncelerimi doktorla paylaşacağım. inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

İnşallah güzel haberlerle birbirimize ve bizim gibi acı çekmiş diğer arkadaşlara umut oluruz.

korunmaya basladık malesef yeniden çünkü iltihabım var canlar.ilaç kullanıyorum su an.

Geçmiş olsun cnm, allahım daha büyük dert vermesin, iyi ki gitmişsin bak dr.a, en azından öğrendin ve şimdi önlemini alıyorsun, kanda mı iltihap çıktı?

şimdi günler zor geçiyor gibi ama geçiyor işte 3 ay bekler bırakırım diyordum sabırsızlıktan 2 hafta sonra bitiyor dayanabildim ve inşallah daha da dayanacam doktor kalabilirsin dediği halde sabır bi şekilde geliyor bize seneye bebişlerimizi alacaz hepimiz inşallah....

geçmiş olsun canım rabbim başka sıkıntı vermesin, ne kadar bekleyeceksin ne zamana geçermiş peki...

başın sağolsun bende 2,5 ay oldu normal doğum mu yaptırdılar peki eğer öyleyse hiç bekleme canım tabi doktoruna danış gel buraya burada hepimiz aynıyız yalnız olmadığını bilirsin hem bana çok iyi geliyor burası.misal

Geçmiş olsun arkadasım.normal doğum yaptığın için adetınde normale girdiyse sanırım hamıle kalmak için bir engelin olmaz tabi doktor söyler en doğrusunu güzel haberler gelir iyişşah

kızlar benim doğum yapalı 21 mayıs ta 4 ay olacak ben 1 sene beklemeyi düşünüyordum acaba bende önemi alsam iki doktora gittim hatta 3 sadece rıza hoca git hemen hamile kal dedi o da bana çok saçmalıyo gelmişti. diğerler 2 ikisi 1 sene bekle dedi benim sezeryan acaba 6 aydan sonra bendemi başlasam çünkü bize ne beklicem ya hemen olmazsa o zaman genne beklicem bilmiyor valla hala evladımın acısı da üstümde ama evladıma sağlıklı bi kardeş gelmeden de ben normale dönemicem biliyorum yanıyom valla üf
ne ya şöyle gözümü açıp kapasam bu ünler geçse mis kokulu bi kuzu yanımda yatı verse ne güzel olur.
tıpta talillerim var bi o sonuçlar çıksın bakalım üffff
rahimden ultrasyonu çektiren varmı? benim erken doğum diye onu da çektiricem nasıl zor mu ?

Çok sağol hepimizin başı sağolsun. Normal doğum yaptım sonrada kürtaj oldum. 2 hafta sonra adet olsam diyorum ama tabi bu benim istediğim. İnşallah adet olurum sıkıntı yaşamam. Burada İçini dökmek iyi geliyor ve gerçekten seni anlayan insanlarla konuştuğunu biliyorsun. Çevremde her ne kadar beni anladığını söylesede insanlar ben pek anladıklarını sanmıyorum. Yaşamayan bilmiyor. Sen ne kadar korunacaksın? Senin normal doğum olmamış sanırım.

Geçmiş olsun arkadasım.normal doğum yaptığın için adetınde normale girdiyse sanırım hamıle kalmak için bir engelin olmaz tabi doktor söyler en doğrusunu güzel haberler gelir iyişşah

İnşallah hepimize güzel haberler yazmak nasip olur. Buradan bilgi alıyorum herkesin hikayesini okuyorum kim ne kadar beklemiş sonunda nasıl haberler vermiş. Güzel haberlerle sevinip umutlanıp, kötü haberlerle bir kez daha üzülüyorum.

doktordan da herhangi bir sıkıntı olmazsa hemen başla hiç korunma ama bana kalırsa 3 ay falan der gibi geliyor..... sezeryan bile 6 ay bekliyor bence sıkıntı olmaz hemen kalsan da..... uzman tvyi izledim sezeryan bile hemen gebe kalabilir bir sıkıntı olmaz diyor.. benim doktorum da istediğin zaman kal ama 3-4 ay toparlan dedi sezeryandan sıkıntın olmaz dedi 2,5 ay bitti bekliyorum bakalım henüz korunmayı bırakmadım sabredebildiğim kadar edecem...

yaşamayan kimse seni anlamaz sadece acını tahmin edebilir... benim yanıma damdan düşen gelsin diye boşuna denmemiş... ben 3 ay zor dayanırım derken bak bitti bile nerdeyse ve daha beklerim günler geçiyor bir şekilde içimizi yakıp geçiyor o da ayrı sabrımız bitmesin inşallah....

Son düzenleme:

Sana niye 1 sene dediler acaba, ben de 2 dr.a gittim ikisi de 6 ay dedi, hatta bana da rıza hoca hemen dedi, hemen kalmak tabi ki de saçmalık da 1 sene de çok be canım, ama dr.un sözünün dışına çıkmak da cesaret ister, öyle büyük korkularımız var ki, herşey zamanında tam olsun istiyor insan,
gittiğin dr.lar la için rahat etmediyse başka dr.a git, ya da 1 sene değil de en azından bi 8 ay fln beklersin, bi de bize de 6 ay dediler de bakalım hemen gebe kalabilcek miyiz, ben hemen olsun istiyorum ama, allahım hayırlısını, sağlıklısını versin öncelikle.

Sağol bende senin gibi düşünüyorum. Bende sezeryan olsaydım 3-4 ay beklerdim sanırım ama normal olunca dediğin gibi beklemek anlamsız geliyor. Tabi başka türlü sıkıntılar yoksa.

Zaman geçtikçe acımız külleniyor sanırım bak ne güzel sabırla beklemişsin ve hala beklerim diyorsun. Allah yardım ediyor... İnşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bu günleri azda olsa unutmuş olacağız.

Geçmiş olsun arkadaşım. 2 sene zaten çok fazla. Ama 1 senede fazla gibi. Hiçbir problemin yoksa tabi.. ki inşallah yoktur. Sonuçta doktor değiliz hiçbirimiz. Kendini iyi hissediyorsan doktorla tekrar görüşüp beklemek istemediğini söylesen herşeyde yolundaysa 6 aydan sonra başlarsın. Zaman çabuk geçiyor inşallah bu günlerde geçecek üzülme benimde 3 hafta oldu bebeğimi kaybedeli bir iyi bir kötü geçiyor günlerim.

Rahim ultrasonu dediğin rahim filmi mi oluyor tam bilemedim ama rahim filmi çektirmiştim ben hamile kalmadan önce. Kullanılan makineye göre zor yada kolay olabiliyormuş. Ben İstanbulda değildim ama araştırdığımda radyomar (yanlış hatırlamıyorsam) diye bir yer olduğunu okudum çok rahat oluyormuş orada. Çektireceğin rahim filmiyse ve İstanbuldaysan düşünebilirsin orayı. Ben anestezi ile çektirdiğim için hiçbir şey hissetmemiştim.

BASIN saolsun canım.beraber iileşiriz inş burda.güsel haberler veririz.senin normal dogum oldugu için ruhunu dinlendirdikten sonra bence hemen basla.

Geçmiş olsun cnm, allahım daha büyük dert vermesin, iyi ki gitmişsin bak dr.a, en azından öğrendin ve şimdi önlemini alıyorsun, kanda mı iltihap çıktı?

yok kuzum idrar yollarında

geçmiş olsun canım rabbim başka sıkıntı vermesin, ne kadar bekleyeceksin ne zamana geçermiş peki...

l

ilaç verdi bilmiyorum ne zaman gecer ama sürekli lavoboya gidiyorum ilaçlardan.

banada doktorum direk 2 sene demişti ama ben dinlemedim.gecen doktora gittiğimde ben korunmayı bıraktım dedim.
gülümsedi ii yapmıssın erken ama olsun dedi. benden herhangi bir tahlilde istemedi.

kızlar bende korunmayı bıraktım bu ay. rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. dualarınıza çok ihtiyacım var.

kızlar bende korunmayı bıraktım bu ay. rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. dualarınıza çok ihtiyacım var.

Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer, inşallah tez vakitte hamile kalır, vakti zamanında sağlıkla bebeğini kucaklarsın...
Güzel, umutlu haberlerimizi paylaşmak nasip olsun hepimize...

korunmayı bıraktım.ilaçları 2 gün kullandım.etkisini gördüm.
artık akıntım gelmiyor.bugünden itibaren kaldıgımız yerden devam

Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer, inşallah tez vakitte hamile kalır, vakti zamanında sağlıkla bebeğini kucaklarsın...
Güzel, umutlu haberlerimizi paylaşmak nasip olsun hepimize...

İnş. canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. inşallah burada hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız sıkıntılı günlerimiz arkada kalır.

korunmayı bıraktım.ilaçları 2 gün kullandım.etkisini gördüm.
artık akıntım gelmiyor.bugünden itibaren kaldıgımız yerden devam

canım bende bırakalı 2gün oldu benim altı ay doldu Prof. Dr. Fuat akarcanı aradık hamilelik öncesi yapmamız gereken bir şey yok. hamilelikte bebeği takip etcez sizden yana problem olmadığı için sorun yok dedi. rabbim İnş. bu sefer yüzümüzü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…