umutla hamilelik bekleyenler

az once yanlis mesaj attim umarim duzeltilecek senin sorununu yazmistin zaten.. neden bu ay hamile kalmak zor olabir diye aciklamistin zaten iltihabin vardicok pardn canim

önemli değil canım olabilir dalgınlık hali. dedim ya Rabbim ol derse olur.

Hadi ayşenazım patlat bi güzel haberde sen az kaldı değilmi

son 3 gün kaldı ketenim ama nedense zannetmiyorum ben gene.
sag kasıklarım gene agrıyor.regl olmadan önce agrıyor dogumdan sonra regl olacagıma yakın.
bu nedenle var gibi gelmiyor bu müjdeli haber.bilemiyorum tatlım.

Rabbimin hikmetinden sual olmaz canım
bakarsın hamişsindir melek yavrumda öyle diyordu hiç beklemiyordu
zelalde aynı
sıra sende arkadandan dilayla ben geliyorum

Aysenaz benimde bebeğime hamile kaldığım ay adet ağrım yine olmuştu kasıklarım agrımıştı, o yüzden bende yoktur bu ay diyodum.Ama tutmuş işte . Belli olmaz seninde tutmuş olabilir .Hadi iyişallah

Rabbimin hikmetinden sual olmaz canım
bakarsın hamişsindir melek yavrumda öyle diyordu hiç beklemiyordu
zelalde aynı
sıra sende arkadandan dilayla ben geliyorum

Aysenaz benimde bebeğime hamile kaldığım ay adet ağrım yine olmuştu kasıklarım agrımıştı, o yüzden bende yoktur bu ay diyodum.Ama tutmuş işte . Belli olmaz seninde tutmuş olabilir .Hadi iyişallah

inş canlarım umudumuz Allah.bu ay beklentimin pek olmama sebebi bi süre korunmus olmamdan kaynaklanıyor.
malum ilaç kullandım iltihap için. belki bi kaç günde tuttuysa tutmustur. oda zor bir ihtimal diye dedim.

yarın regl günüm. beklentim yok.olacakmısım gibi geliyor.
olmazsam ne olur? hemen test yapmicam bu defa bakalım.

hanımlar merhaba, ben 13 mayıs 2013te kürtaj oldum. kalp atışları ve gelişimi durmuştu (normalde 10 haftalık olması lazımmış)

malum şu an bekleme süresindeyim. zaten henüz pataloji sonucumu da almadım, çıkmamış ama ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum.. sizce ben ne gibi testler yaptıraqyım gebe kalmadan evvel??? doktorum tıp literatünde 2 hatta 3 düşüğe kadar normal kabul edildiğini söyledi ama Allah korusun bir kez daha olması fikri bile çok kötü...

sizler herhangi tesler yaptırdız mı eşinizle beraber?

Allah hepinizin yardımcısı olsun inşaallah.. Hakkınızda hayırlısı olsun...

canım ben hiçbir test yaptırmadım.9 ay oldu sezaryenle dogum yapalı.
su anda cok yeni hamileyim.doktorum sıkı takip edeceğini gerekli önlemleri alacagını söyledi.
benden kan idrar ciger böbrek kan uyusmazlıgı ve seker testlerini istedi yaptırdım.
ve kan sulandırıcı vereceğini söyledi.çünkü beni kızımda gelişme geriliği yüzünden erken dogum olmustu.

aysenazzz Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde. 9 aylık bekleyiş mutlu sonla bitmiş çok şükür. Darısı bizlerin başına inşallah. Gerçekten çok sevindim Allahım hayırlı sağlıklı hamilelikler, doğumlar ve evlatlar nasip etsin.

Benimde düşükten sonra ilk adetim yeni bitti. Doktorum 2 ay daha beklememin iyi olacağını söyledi ama ben beklemek istemediğimi söyledim. Risk olur mu diye sordum olmaz dedi. O yüzden korunmayacağım zaten kolay hamile kalamıyorum. Hayırlısı artık. Yine adet döngüleri, yumurtlama günleri hesap kitap işleri başladı sanırım :) Sonu hayır olur inşallah.

,canım çok teşekkür ederim cevap için.. peki bu testleri gebeyken mi yaptırdın gebelikten önce mi??

ayrıca hamileliğine çok sevindim. Allah yardımcın olsun. Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat nasip etsin inşaallah... :)

canım Allah razı olsun.senin yerinde olsaydım ben hemen bırakırdım zaten korunmayı.
ben sezaryendim.beynimdeki tümörden dolayıda riskim vardı.ki hala hamileliğin ileriki evrelerinde varmıs ama
o zaman korunmak zorundaydım.simdi 9 ay gecti üzerinden.bakalım cok yeniyiz zaten.
persembe kontrolümüz var.keseyi görürüz inş.dıs gebelikten emin olmamız gerek.

canım ben hamileyken yaptırdım.yani gecen hafta.amin cümlemize nasip etsin Mevlam hayırlı saglıklı ve uzun ömürlüsünü inş.

teşekkür ederim aysenazz Allah yardımcın olsun doktora her gittiğinde hayırlı güzel haberler al inşaallah... sağlıklı, mutlu bir hamileleik geçir, sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah..

teşekkür ederim aysenazz Allah yardımcın olsun doktora her gittiğinde hayırlı güzel haberler al inşaallah... sağlıklı, mutlu bir hamileleik geçir, sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah..

insallah canım hepimize Rabbim nasip eder inş.

Slm bende bir melek annesiyim ağustos 2011 de 22 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi
Hala içim yanıyo. 35 yaşındayım (77 liyim) 2007 doğumlu bir oğlum var. Oğlum sürekli kardeş istiyor hergün dua ediyor bende bir bebiş daha istiyorum ama malesef eşimi ikna edemiyorum. İkinci karnımdayken bu 1,5 yaşına gelsin 3. Yaparız diyen eşim 180 derece döndü. İlk oğlum da erken doğdu 34+5 te(kalça çıkığı ile doğdu bu yaşına kadar 4 kere ameliyat oldu 3ü yumurtalıktan biri göZden)
Bende de rahim ağzı yetmezliği var
Erken doğuyo çocuklar rahim erkenden açılıyor
Eşimde diyor korkuyorum ya erken doğarsa ya sakat olursa, kerem de erken doğdu bir sürü hastalıkları oldu ikinci doğmadn öldü senin rahim tutmuyo diyor korkuyor yanaşmıyo ikinci çocuğa ama ben çooook istiyorum bir bebiş daha , oğlum tek kalmasın istiyorum. Her hamile haberi alışta, bebek ziyaretine gidişte kötü oluyorum
İçimin yangını dinmiyor
Malesef elim kolum bağlı bekliyorum sabır ve dua ile beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden

canım malesef erkekler bizlerden daha cok korkuyor.cabuk pes ediyorlar.benim eşimde bir süre istemişti.
9 ay oldu ben melegimi yitireli.Allah ne dilerse o olur.belkide cok saglıklı olacak bilemezki.
cok iyi bir doktor arastırmak gerekiyor.inş eşin ikna olur.ve Rabbim hayırlı saglıklı ve uzun ömürlüsünü nasip eder.

İnşallah herşey hayırlısıyla yolunda gider. Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ayşenazz gebelik takvimin de hayırlı uğurlu olsun,
inşallah bir bir artar oradaki rakamlar:)))
inşallah 37'leri 38'leri görürsün rabbimin izni ve yardımıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…