Ayşenazz gebelik takvimin de hayırlı uğurlu olsun,
inşallah bir bir artar oradaki rakamlar:)))
inşallah 37'leri 38'leri görürsün rabbimin izni ve yardımıyla...
amandaaa gebelik takvimide varmış minicik bebişi de varmışşş
rabbimin izniyle gün gün ay ay çıkacakkk :)
bende doktora gittim iyileşmisin gayet sağlıklısın dedi.. tabi daha dişimi yaptırıyorum
ay siz cok yasayın emi? :89:
Allah razı olsun canlarım.Rabbim tez zamanda sizlerde nasip etsin inş.
dualarımdasınız hepiniz.gercek adlarınızı bilmedigim için yazıstıgım arkadaslarım diye dua ediyorum.
isimlerinizi bilsem isim vererek dua edicem canlar.
Senden de allah razı olsun canım, amin inşallah tez vakit gerçekleşir dualarımız
İsmim de gökçe bu arada, ben seninkini biliyorum zati:)))
Canım okumuştum bi yazında sezeryan topiğinde yada senin açtığın bi topikte aklımda kalmış işte,
h' le başlıyor dimi:)) yanlışlık olmasın:))
nerden biliyon adımı?ismini bilmek cok iyi oldu.
ayşenazz geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. eğer hamileliğim devam etseydi benim de muhtemel doğum tarihim 28 ocak 2014 görünüyordu28 ocak aynı zamanda benim doğum günüm olduğu için de çok istemiştim o tarihte doğum yapmayı ama nasip olmadı. bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim
canım herseyde vardır bir hayır.üzülme.Rabbim yeniden saglıkla sıhhatli uzun ömürlüsünü nasip etsin inş.
cok cok gecmiş olsun.her birimiz ayrı kayıplar yasadık ne yazıkki.Ama Rabbim öle istediyse vardır bir bildigi.
bunlar bize bir sınav.
öyle cnm yaneyse bu ay oluruna bıraktım illa olsun demiyorum 2güne bir de şansımızı deneyelim. olursa olur
bende şubat ayında bebeğin kalp atışlarının durması nedeniyle 10 haftalıkken gebelik sonlandırıldı. bu 3.ayımız yarın adet olmam gerek ama bi umutsuzluk var malesef.erken gebelik testi yaptım ovulasyondan 5gün sonra ama negatifacaba bu test ne kadar güvenilir bilgisi olan varmı acaba
bende şubat ayında bebeğin kalp atışlarının durması nedeniyle 10 haftalıkken gebelik sonlandırıldı. bu 3.ayımız yarın adet olmam gerek ama bi umutsuzluk var malesef.erken gebelik testi yaptım ovulasyondan 5gün sonra ama negatifacaba bu test ne kadar güvenilir bilgisi olan varmı acaba
ben hiç denemedim o testleri.bende inancım yok acıkcası.Allah bilir ona sıgın sadece.
ben mesela 14.gün muhabbetlerinide denemedim.ben reglin üstüne hamile kalıyorum bunu farkettim.
sen denemeye devam et tatlım.Allahada dua et.ben 70.000 lem yelid cekmiştim isterken.
40 gecede teheccüd namazına kalktım.sende dene istersen.
canım bende senın dedıgın gıbı ole on dorduncu gun falan degıl adet gelmeden olduguna ınanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?