umutla hamilelik bekleyenler

benim bu ay dogum yapalı 3.ayım doldu 4e gırdım ama, doktorum korunmayın dedı es kaynaklı ınfertılıte oldugumuz ıcın, sureyı uzatma zaten dogal yoldan kaladabılırsın kalamayadabılırsın akısına bırak dedı, bende memnunıyetle bıraktım :) doktor hernekadar cok umutlanma desede ben cooook umutluyum Rabbim çoook buyuk bız melek annelerı bunun mukafatını alacagız. sırayla mujdelerımızı bırbırımıze verecegız. AYSENAZIMMMM, canım topıgımızı sen actın ınsallah ılk mujdeyı senden alırız, hayırlı haberlerını beklıcemm

canım hayırlı olsun hep hayırlı haberlere vesile olsun topikçiğin hadi bakem ilk.hamiş haberini senden alalım hayırlısı ile bizede daha sıra var...

slm bende 9 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim 3 ay korundum sonra korunmayı bırakmama rağmen 5 ay boyunca hamile kalamadım doktora gittim doktorun önerdiği günlerde birlikte olduk çok şükür şuan hamileyim o günleri sizin icinde yazacam inşallah işe yarar adetin ilk gününden sayın 10, 12, 14 ve 16. günlerde ilişkiye girin ve adet olana kadar bir daha ilişkiye girmeyin allahın izniyle inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınız olur.

canım hayırlı olsun hep hayırlı haberlere vesile olsun topikçiğin hadi bakem ilk.hamiş haberini senden alalım hayırlısı ile bizede daha sıra var...

canlarım benim saolun inş birlikte sırayla vericez haberlerimizi.benimde umudum tam.
iltihap yüzünden ara vermiştik ama şimdi gene bırakcam.daha adetime var zaten.
22sinde olmam gerekiyor.inş olmamda bir umutta ben olurum.

basın saolsun canım.cok zor.bizi bizden iyi anlayan olmaz zaten.
Allah bebegini saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşşşşş

iltihap yüzünden ara vermiştik ama şimdi gene bırakcam.daha adetime var zaten.
22sinde olmam gerekiyor.inş olmamda bir umutta ben olurum.

ay işş canım yaaa bizde geçen ay bıraktık ama olmadı bakalım umudumuz bu ay inşşşşşş
etrafımda hamilelik haberleri duydukça kötü oluyorum işyerine hergün
kucağında bi bebekle anneler geliyor tabi ne bilsinler benm bebeğimi kaybettiğimi dün bir kucağında bebeği bana bakıyor pür dikkat gülümsedi bi bakamadım bebeğe etraftaki bebekler hep çirkin geliyor gözüme benim kızım melekti diyorum en güzel benim kızım mış gibi geliyor

aaaa senle aynıyız tatlım.bende 22sinde olmm gerekiyor.inş olmayız canımmmmm.
benim kızımda dünyanın en güzel kızı gibi geliyor banada.

bat tam 9 gün.varmıdır bu ay acaba?

:) ayy çok heyecanlı bir hissiyat var mı diyecem ama psikolojimiz bize oyunlar oynuyor.. kanda ne zaman çıkar acaba ayy çok heyacanlı.. unutma elbet bigün olacak umutsuzlanma sakın hee bir engelin yok çok şükür rabbim en hayırlı vakitte versin inşallahhh :)

yok tatlım kasmıyorum kesinlikle.bunu düşünmemeye özen gösteriyorum.varsa var yoksa Allah büyük.yapacak bişi yok.
vardır vakti zamanı. bişey hissetmiyorum.hissetsemde anlam cıkarmıyorum.bir kez düştüm o tuzaga.
ama dün bi tanıdıgım yüzünde ayrı bir güzellik var dedi bilemiyorum.

Merhabalar,ben yeni uyeyeyim:)ve bizde bebek istiyoruz bu ay biraktik korunmayi.okuyorum bazen cok zamn bekleyen arkadaslar var malesef,benim daha regl tarihime 15 gun var umarim regl olmam ve buraya hamile oldugumu yazabilirim:)benim bir oglum var suan 21 aylik,biraz korkularim var acaba 2 cocuk zor olacakmi?...Umut ediyorum hepimiz guzel haberler alacagiz :)

inş hamile kalırsın cNIM.benimde bu 3.ayım denememde.bu ayda sanmıyorum.çünkü iltihabım vardı.
ilaç kullanmıstım ama neden olmasın Rabbim isterse.benim 1 haftam kaldı nerdeyse.

inş hamile kalırsın cNIM.benimde bu 3.ayım denememde.bu ayda sanmıyorum.çünkü iltihabım vardı.
ilaç kullanmıstım ama neden olmasın Rabbim isterse.benim 1 haftam kaldı nerdeyse.

Tesekkur ederim canim,evet RAB'in istegi ile oluyor hersey eger o bagislarsa sukurler olsun ona!Insallah 1 hafta sonra guzel haber verirsin hayirlisi ise,ama olmazza da denemeye devam edecegiz :):):)

Tesekkur ederim canim,evet RAB'in istegi ile oluyor hersey eger o bagislarsa sukurler olsun ona!Insallah 1 hafta sonra guzel haber verirsin hayirlisi ise,ama olmazza da denemeye devam edecegiz :):):)

inş canım bekliyorum ama pek sanmasamda neden bu bekleyş bilmiyorum?
belki bikaç gün korunmadık. o zaman tuttuysa olur oda zor sanırım Ama Allah isterse hersey mümkün.

inş canım bekliyorum ama pek sanmasamda neden bu bekleyş bilmiyorum?
belki bikaç gün korunmadık. o zaman tuttuysa olur oda zor sanırım Ama Allah isterse hersey mümkün.

az once yanlis mesaj attim umarim duzeltilecek senin sorununu yazmistin zaten.. neden bu ay hamile kalmak zor olabir diye aciklamistin zaten iltihabin vardicok pardn canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…