Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar malesef adet olmadım işe gelir gelmez test yaptım bişey çıkmadı şimdi kan tahlili vermeye gidicem öpüyorum hepinizi

canım sakın stres yapma bak hamile olabilirsin stres oluşmuş gebeliği bozabiliyomuş sıkma kendini Rabbim hakkında hayırlısını versin inş. bebişin seninledir.

kızlar kan tahlilini verdım öyleden sonra 2 de çıkıcak
kızlar güzel dilekleriniz çok teşekkürler benim umudum böyle çok kırıldğı için umutlanmak istemiyorum bide ben bu ay tüp bebek tedavsııne başlıyacaktım adet olunca başlancaktım ama oda olmadı ne öyle , nede böyleiki türlü de bi sonuç yok biri bali olsa bende yoluma baksam ama yok işte tüp yaptırcaz diye hiç stresde yamadım bu ay çok rahat geçtı niye adet olmadım anlamadım. öf öf rbeklemek ne kadar zor.

cnm beyzacım sideki sorun neydi cnm özel değilse sölermisin seni çok merak ettim gerçekten hadi hayırlısı rabbim inş.yüzünü güldürsün ..:Saruboceq:

canım biz 4 yıllık evliyiz eşimde hareket sorunu var. gerçi çok fazla değil doktorların demesıne göre işte olmuyo . yumurtlama takıbı çatlatma iğnesi falan kullandık çok kez 1 kez aşılama yaptık oda olmadı. en son tüp bebek yapcaktık adet olmayı beliyorum ama oda olmuyo aklıma geliyo acaba menopoza giriyorum diye

cnm bizdede hareket sorunu var ama bizim ki %0 anlıycan hiç yok hareketlilik bizde 2 sefer tüp bebek yaptırdık ama malesef olmadı rabbim bi bildiği vardır elbet herkesin gönlünüe göre versin inş.cnm öle kötü şeyler düşünme lütfen o ne demek menopız felan inşallah hamilesindir siz eşine hiç bitkisel şeyler denediniz mi?
yada deniyomusuz?

canım benim seninle hemen hemen aynı durumdayız şu an bende bu ay adet olmadım lekelenmelerimde bitmedi aşılama yapılacak banada ama adet olmadım nasıl olucak bilmiyorum bugün bende doktora gidicem kontrolüm var inş. düzelme vardır.sende sıkma canını herşey olacağına varıyo inanki biz ne yaparsak yapalım boşuna bizim için hayırlı olanı Rabbim bilir ancak ona sığınıp yardım etmekten başka çaremiz yok:Saruboceq:

beyzanur sonucu aldın mı kız çok merak ediyorum hadi güzel haberi ver bizeeyvahedigeldismile

evet beyzanur sonucu almadınmı hala 2 de demiştin walla çok merak ettim hAAa rabbim inşallah yüzünü güldürsün ne diyim...

ufffffff walla şimdi çatlıycam haaaa kız nerdesin bakım sen öldüm walla meraktan herhalde sonucu aldı beyzanur kendi sevinmekten bize haber veremiyosun demi??

eminecim sen nasılsın?

iyiyim canım sağol bende birazdan doktora gidicem inş. durumumda düzelme olmuştur kahverengi akıntılarım oluyo bu ay neden böyle oldu çok üzülüyorum.sen nasılsın neler yapıyosun.

belki sonuç geç çıkmıştır yada beyzanur şu an sevinçten havalarda uçuyodur bize haber vermeye fırsatı olmamıştır ki inş. öyledir hadi kız öldürdün bizi cadı

iyiyim canım sağol bende birazdan doktora gidicem inş. durumumda düzelme olmuştur kahverengi akıntılarım oluyo bu ay neden böyle oldu çok üzülüyorum.sen nasılsın neler yapıyosun.

güzel haberlerle gelirsin inşallah senin adetin düzensizmiki öle oldu cnm yaaaa

ben nası oluyum işte uğraşıyoz işte rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah...

güzel haberlerle gelirsin inşallah senin adetin düzensizmiki öle oldu cnm yaaaa

ben nası oluyum işte uğraşıyoz işte rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah...

yok canım adetlerim düzenlidir ilk defa böyle bişey geliyo başıma Allah sonunu hayır etsin.15 dk ya çıkcam anlaşılan beyzanurun sonucunu öğrenmeden gidicem.sen tedavi oluyodun değil mi.

canım ben çıkıyorum eşim geldi almaya bugün yetişemezsem yarın görüşürüz artık kib hoşçakalopuyorumnanaktan

yok canım adetlerim düzenlidir ilk defa böyle bişey geliyo başıma Allah sonunu hayır etsin.15 dk ya çıkcam anlaşılan beyzanurun sonucunu öğrenmeden gidicem.sen tedavi oluyodun değil mi.

yok cnm şuan tedavide değilim biraz vücudumu dinlendiriyorum bakalım zaman ne göstericek...

kızlar ben geldim malesef sonuç kocaman sıfır ben alıştım gerçi sıfırlara doktor bide utanmadan gebelik oluşmamış demezmi insan yüzüne tokat atar gibi .. ilaç yazmışlar biokadın ben bu ilacı hiç kullanmadım farlutol kullanıyodum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…