günaydın kızlar malesef adet olmadım işe gelir gelmez test yaptım bişey çıkmadı şimdi kan tahlili vermeye gidicem öpüyorum hepinizi
kızlar kan tahlilini verdım öyleden sonra 2 de çıkıcak
kızlar güzel dilekleriniz çok teşekkürler benim umudum böyle çok kırıldğı için umutlanmak istemiyorum bide ben bu ay tüp bebek tedavsııne başlıyacaktım adet olunca başlancaktım ama oda olmadı ne öyle , nede böyleiki türlü de bi sonuç yok biri bali olsa bende yoluma baksam ama yok işte tüp yaptırcaz diye hiç stresde yamadım bu ay çok rahat geçtı niye adet olmadım anlamadım. öf öf rbeklemek ne kadar zor.
canım biz 4 yıllık evliyiz eşimde hareket sorunu var. gerçi çok fazla değil doktorların demesıne göre işte olmuyo . yumurtlama takıbı çatlatma iğnesi falan kullandık çok kez 1 kez aşılama yaptık oda olmadı. en son tüp bebek yapcaktık adet olmayı beliyorum ama oda olmuyo aklıma geliyo acaba menopoza giriyorum diye
kızlar kan tahlilini verdım öyleden sonra 2 de çıkıcak
kızlar güzel dilekleriniz çok teşekkürler benim umudum böyle çok kırıldğı için umutlanmak istemiyorum bide ben bu ay tüp bebek tedavsııne başlıyacaktım adet olunca başlancaktım ama oda olmadı ne öyle , nede böyleiki türlü de bi sonuç yok biri bali olsa bende yoluma baksam ama yok işte tüp yaptırcaz diye hiç stresde yamadım bu ay çok rahat geçtı niye adet olmadım anlamadım. öf öf rbeklemek ne kadar zor.
eminecim sen nasılsın?
iyiyim canım sağol bende birazdan doktora gidicem inş. durumumda düzelme olmuştur kahverengi akıntılarım oluyo bu ay neden böyle oldu çok üzülüyorum.sen nasılsın neler yapıyosun.
güzel haberlerle gelirsin inşallah senin adetin düzensizmiki öle oldu cnm yaaaa
ben nası oluyum işte uğraşıyoz işte rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah...
yok canım adetlerim düzenlidir ilk defa böyle bişey geliyo başıma Allah sonunu hayır etsin.15 dk ya çıkcam anlaşılan beyzanurun sonucunu öğrenmeden gidicem.sen tedavi oluyodun değil mi.
canım ben çıkıyorum eşim geldi almaya bugün yetişemezsem yarın görüşürüz artık kib hoşçakalopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?