Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
belki sonuç geç çıkmıştır yada beyzanur şu an sevinçten havalarda uçuyodur bize haber vermeye fırsatı olmamıştır ki inş. öyledir hadi kız öldürdün bizi cadı

cnm boşver ya üzülme yaa rabbim hakkında hayırlısını versin inş..

mrb kızlar bu gün üst üste kötü haberlerele başladı gecenin ilk saatleri önce 6 şehidimiz ardında gazzeye giden yardım gemisine israil saldırdı ve bi cok şehidimiz yaralımız var rabbim yardımcıları olsun rabbim şehadet şerbetini içirmeyi nasip etti kardeşlerimize rabbim mekanlarını cennet etsin rabbim israili kahretsin lanet olsun teröredeturkbayragi

rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun bütün müslüman kardeşlerimizin

günaydın arkadaşlar.beyzanurum üzülme desemde boşuna biliyorum o koca sıfırlar hayatımızı esir almış adeta bizim kaderimizde böylemiş.

bende bu ay adet olmadım ilaca devam edicem doktorum adet olup olmamam önemli değil şuan endometriumun iyileşmesi önemli dedi adet olunca aşılama tedavisine başlanacak.

günaydın fıstıklar bakıyorum bugün sakin ortalıkaman hep böle olun öpüyorum tektekzemuszemuskaydirigubbakcemile5

bı an önce hasta olsamda şu tedaviye başlasam artık dayanamıyorum dün iştn çıktım önüme bir sürü hamile kadın çıktı benimi bulur anlamıyorum yasa benim gözüm mü onlara takılıyo hep

canım ikimizde bu ay adet olmayı bekliyoruz dört gözle ah aaahhh arkadaşım bende geçen negatif kan testi sonucunu aldığımda öyle oldu inanırmısın nereye baksam hamile kadın bebek arabasında bebek böyle sıraya girmişlerdi sanki nasıl başım döndü anlatamam öyle sinirlerim bozulduki o yüzden seni çok iyi anlıyorum beyzanur isyan etmiyorum ama ben yoruldum be arkadaşım çookkkkmafoldumben

her ay yeni umutlar yeşeriyor içimizde her ayda yangın çıkıyo yüreğimizde o yeşertilerin yerini yanmış bir yürek kaplıyo işte bizim durumumuzun özeti Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir sınavdan geçiyoruz Rabbim sabrımızı arttırsın güç kuvvet versin bizlereki dayanalım yaşadıklarımızın ağırlığına beni affet Allahım isyan etmiyorum herşey senden biliyorum ama anlatmasamda çok kötü oluyorum biliyorumki bizlerde bigün anne olacağız buna inancım sonsuz.

beyzanur çok geç cevap yazıyosun kız işin mi oluyo onamı bakıyosun.

emine aynen öyle
her ay bi umut penceresi açılıyo sonra hüsranla bitiyo. ama ben bu filmlerden sıkıldım artık isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum dün çok ağladım eve gidince hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.yada kendimi kandırıyorum sankı herkezın evınde bebkmi var. bebek olsa sankı evıım neşe doğcak gibi geliyo..şu tüp tedavısınıde yapıcam oda olnazsa artık herşeyden elimi eteğimi çekicem hiç bir şeyle uğraşmıycan

''Günahlara kefarettir gönüldeki keder.. niyetler halis olunca, ameller olmaz heder.. biraz sabreyle bak neler göreceksin neler.. Mevlâm ihmal değil, ıMTıHAN eder ..!!

of of canım çok sıkkın saçlarımı kısacık kestırcem bide boyatıcam değişiklik yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…