emine aynen öyle
her ay bi umut penceresi açılıyo sonra hüsranla bitiyo. ama ben bu filmlerden sıkıldım artık isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum dün çok ağladım eve gidince hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.yada kendimi kandırıyorum sankı herkezın evınde bebkmi var. bebek olsa sankı evıım neşe doğcak gibi geliyo..şu tüp tedavısınıde yapıcam oda olnazsa artık herşeyden elimi eteğimi çekicem hiç bir şeyle uğraşmıycan
slm kızlar
cnm 2yıllık evliyim.
bir tüpüm tıkalı,biri zedeli.
eşimin spermleri düşük.
doktor tüp bebek dio ama ben bekliyorum.
senin sorunun ney cnm
allahım emeklerini boşa çıkarmasın cnm.bende antepteyim hangi doktora gidiosun.
benim rahim filmimi çeken doktor tüp bebek şansını bile az verdi.bende başka bi doktora götürdüm pes etmedim oda yaşınız genç bence biraz bekleyelim dedi.aşılama şansı 2side vermedi yani.
antalyada çok iyi bi doktor var birde tüm raporlarımızı ona yolladım oda aşılamada olabilir ama eşinin spermleri düşük ondan bi kaç deneme yapmalıyız demiş.ama tüp bebekle kesin olur demiş.allahtan hayırlısı.tüp bebeği verecek olanda kendi normal yolla verecek olanda inşş normal yolla olur.temennim o
bülent beye gittimde ben ama tesadüfen gitmiştim.eşim hatemde ameliyat oldu.bend e bülent beye giitip hem sonuçlarını gösterdim hemde muayene oldum.sonrada baktım çevremden giden yok bülent beye tavsiye edende yok sedat baylara gittim primierde oda yılların doktoru biliosundur belki iyi bi doktor ama ben ilgisini beğenmedim bide çok kalabalık adam hangi birinden ilgilensin.geri nurettin kavcıya gidiyorum nurettin beyi tavsiye eden okadar insan varki anlatamam.ok iyi bi dktor ilgisini falan çok beğendim
inş cnm faydasını görürsün .nurettin beyide çok sölüyolar.tüp bebeği kime yaptıracaksın üste ölemi yazıodu benmi yalnış anladım???yani sormak istediğim her doktor tüp bebek yapabiliomu?
suzan doğum merkezi var grend otelin oralarda cnm
ben 21 yaşındayım cnm aslende antepliyim.2yıldır evliyiz.çalışmıyorum ev hanımıyım.
sende kendini tanıtırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?