Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende hiçbirşeyden mutlu olamıyorum mutlu olmam için bebeğimin olması lazım evet herkesin evinde bebek var çocuk olmayan evde hiçbişey olmuyo biz eve gidiyoruz akşam sadece eşim yemek yiyoruz oturuyoruz öylece birbirimize bakıyoruz sonra ben ağlamak istiyorum hiç ses yok bebek sesi geliyo komşulardan ama bizde çıt yok mafoldumben Allah sağlık versin ama bi bebeğimiz olsaydı daha bi neşeli huzurlu mutlu olurduk inanki bebek evin neşesi Rabbim hayırlısıyla bizimde evimiz şenlendirir inş.

cnm 2yıllık evliyim.
bir tüpüm tıkalı,biri zedeli.
eşimin spermleri düşük.
doktor tüp bebek dio ama ben bekliyorum.
senin sorunun ney cnm

cnm 2yıllık evliyim.
bir tüpüm tıkalı,biri zedeli.
eşimin spermleri düşük.
doktor tüp bebek dio ama ben bekliyorum.
senin sorunun ney cnm

canım benim sorun sol tüpümda yapışıklık vardı bide rahim duvarında aşırı kalınlaşma oluşmuş laparoskopi oldum düzeltildi şimdi ise ilaç tedavisi görüyorum eşimde sorun yok hamd olsun şuandada estrofem adlı ilacı kullanıyorum rahim duvarını istenilen kalınlığa ulaştırmaya çalışıyo doktorum kısmet oursa bu ay aşılama yapılacak.ben 5 yıllık evliyim canım temmuzda 6 yıl olacak yaklaşık 4 yıldırda hamile kalmak için uğraşıyorum.

allahım emeklerini boşa çıkarmasın cnm.bende antepteyim hangi doktora gidiosun.
benim rahim filmimi çeken doktor tüp bebek şansını bile az verdi.bende başka bi doktora götürdüm pes etmedim oda yaşınız genç bence biraz bekleyelim dedi.aşılama şansı 2side vermedi yani.

antalyada çok iyi bi doktor var birde tüm raporlarımızı ona yolladım oda aşılamada olabilir ama eşinin spermleri düşük ondan bi kaç deneme yapmalıyız demiş.ama tüp bebekle kesin olur demiş.allahtan hayırlısı.tüp bebeği verecek olanda kendi normal yolla verecek olanda inşş normal yolla olur.temennim o

hadi ya anteptemi oturuyosun çalışıyomusun kaç yaşındasın adın ne ay nasıl sevindim antepli birini bulduğuma.be hatem hastanesine gidiyorum Dr. Bülent Günhan Kahramana gidiyorum çok iyi bir doktor.

bülent beye gittimde ben ama tesadüfen gitmiştim.eşim hatemde ameliyat oldu.bend e bülent beye giitip hem sonuçlarını gösterdim hemde muayene oldum.sonrada baktım çevremden giden yok bülent beye tavsiye edende yok sedat baylara gittim primierde oda yılların doktoru biliosundur belki iyi bi doktor ama ben ilgisini beğenmedim bide çok kalabalık adam hangi birinden ilgilensin.geri nurettin kavcıya gidiyorum nurettin beyi tavsiye eden okadar insan varki anlatamam.ok iyi bi dktor ilgisini falan çok beğendim

bende gitmiştim sedat baylara hatta aşılama yaptı bana bende pek memnun kalmadım açıkçası çok yoğun ilgilenemiyo fazla bende bidaha gitmedim bülent bey i tavsiye ettiler gittim iyikide gitmişim çok memnunum bendeki sorunları bülent bey buldu yıllardır sebepsiz kısırlık diyodu doktorlar ama sebepsiz değilmiş bu benim gittiğim 6.doktor hiçbiri sebebi bulamadı bülent bey buldu bakalım bundan sonrasıda iyi olur inş.

inş cnm faydasını görürsün .nurettin beyide çok sölüyolar.tüp bebeği kime yaptıracaksın üste ölemi yazıodu benmi yalnış anladım???yani sormak istediğim her doktor tüp bebek yapabiliomu?

inş cnm faydasını görürsün .nurettin beyide çok sölüyolar.tüp bebeği kime yaptıracaksın üste ölemi yazıodu benmi yalnış anladım???yani sormak istediğim her doktor tüp bebek yapabiliomu?

nurettin bey hangi hastanede sen onamı gidiyosun.ben aşılama yaptırıcam şimdi tüp bebek değil her doktor tüp bebek yapamıyo bence.

ben 21 yaşındayım cnm aslende antepliyim.2yıldır evliyiz.çalışmıyorum ev hanımıyım.
sende kendini tanıtırmısın

ben 21 yaşındayım cnm aslende antepliyim.2yıldır evliyiz.çalışmıyorum ev hanımıyım.
sende kendini tanıtırmısın

bende 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim özel bir şirkette çalışıyorum.

Son düzenleme:
beyzanur ben hep buralardayımda sen yoksun be nerelerdesin nasılsın napıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…