Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burdayım cnm..özel değilse senin için ne şirketinde çalışıosun cnm

tamam cnm okudum.
eşinin ailesinin sana karşı tutumu nasıl bebek konusunda

günaydın kızlar gerçi pek kimsenin geldiğide yokta ben yinede günaydın diyorum herkese.

günaydın kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim kendi derdimle ugraşmaktan kusura bakmayın ne olur beyzam negatif sonuca üzüldüm canım buda bir imtihan olsa gerek elbet verecek Rabbim bize evladı ama zamanı belli degil belki yalvarmamız hoşuna gitmiştir o yüzden bekletiyordur kimbilir

hoşgeldin canım neyle uğraşıyon hayırdır kötü bişey yoktur umarım.

daha önce 3 yıl oluyor yaptıralı sorun yoktu 2side açıktı şimdi niye böyle oldu anlamadım dr laparoskopiyi hemeen yaplım dedi ben gelecek aya erteledim resmen şoka girdim

daha önce 3 yıl oluyor yaptıralı sorun yoktu 2side açıktı şimdi niye böyle oldu anlamadım dr laparoskopiyi hemeen yaplım dedi ben gelecek aya erteledim resmen şoka girdim

demek sende laparoskopi olacan kız hep olmak istedin sen ben olduktan sonra demek içine doğmuş seninde bende hep bi sorun olduğuna inandım doktor laparoskopi deyince hemen oldum hakkında hayırlısı olsun canım inş. düzelir de kavuşursun meleğine peki neden kapanmış enfeksiyon falan mı geçirdin naptın.

canlarım bende bi sorun yoktur diye oturuyorum anca ama bizim prof .dr ben ne zaman çekeceğimi bilirim dedi ve rahim filminin bana uygun görmedi öle bişe olsa ben sölerim demişti...
şimdi bende korkmaya başladım yaaa nası anlaşılıyo tüplerin tıkalı olduğu yani vücutta ne gibi belirtiler oluyo kızlar sölermisiniz?

önceden yaptırmıştım ve açıktı rahimde de sorun yoktu ama dün yaptırdıgımda sag taraf kapalı çıktı herhangi bi ameliyat falan da geçirmedim üstelik kapanmasına sebep olacak

canım benim tüpüm tıkalı değildi sol tüpümde yapışıklık vardı bide klamidya diye bir enfeksiyon geçirmişim oda rahim duvarına zarar vermiş sol tüpümdeki yapışıklık açıldı rahim duvarıda temizlendi tabi bu işlemler sonrası rahim duvarında incelme oldu şimdi onu düzeltmeye çalışıyolar.bende şöyle belirtiler vardı adetlerim çok sancılı ve az olmaya başladı kokusuz sarı akıntım vardı sürekli adet öncesi ateş basması ve terleme oluyodu bide benim bir düşüğüm ve başarısız tüp bebek denemem olduğu için doktor şüphelendi laparoskopi yaptı ama hsg çok önce çekildi hsg de bişey çıkmadı onun için beklemeye gerek yok bence senin doktor ne bekliyo acaba.

olmadı belirti falan yok canım benim açıktı zaten bu sefer niye böyle çıktı anlamadım

yok eminem bi hastalık geçirmedim netten girdigim bazı sitelerde drlar hsg esnasında aşırı gergin olununca açık olan tüp kapalı gözükebilir diyor ilaç geçemeyebilirmiş bilmiyorum öyle bişey olmuşmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…