burdayım cnm..özel değilse senin için ne şirketinde çalışıosun cnm
tamam cnm okudum.
eşinin ailesinin sana karşı tutumu nasıl bebek konusunda
günaydın kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim kendi derdimle ugraşmaktan kusura bakmayın ne olur beyzam negatif sonuca üzüldüm canım buda bir imtihan olsa gerek elbet verecek Rabbim bize evladı ama zamanı belli degil belki yalvarmamız hoşuna gitmiştir o yüzden bekletiyordur kimbilir
Emİne hsg Çektİrdİm tÜpÜn bİrİ kapalı Çıktı
Emİne hsg Çektİrdİm tÜpÜn bİrİ kapalı Çıktı
daha önce 3 yıl oluyor yaptıralı sorun yoktu 2side açıktı şimdi niye böyle oldu anlamadım dr laparoskopiyi hemeen yaplım dedi ben gelecek aya erteledim resmen şoka girdim
asi hoşgeldin canım nasılsın
canlarım bende bi sorun yoktur diye oturuyorum anca ama bizim prof .dr ben ne zaman çekeceğimi bilirim dedi ve rahim filminin bana uygun görmedi öle bişe olsa ben sölerim demişti...
şimdi bende korkmaya başladım yaaa nası anlaşılıyo tüplerin tıkalı olduğu yani vücutta ne gibi belirtiler oluyo kızlar sölermisiniz?
olmadı belirti falan yok canım benim açıktı zaten bu sefer niye böyle çıktı anlamadımcanlarım bende bi sorun yoktur diye oturuyorum anca ama bizim prof .dr ben ne zaman çekeceğimi bilirim dedi ve rahim filminin bana uygun görmedi öle bişe olsa ben sölerim demişti...
şimdi bende korkmaya başladım yaaa nası anlaşılıyo tüplerin tıkalı olduğu yani vücutta ne gibi belirtiler oluyo kızlar sölermisiniz?
demek sende laparoskopi olacan kız hep olmak istedin sen ben olduktan sonra demek içine doğmuş seninde bende hep bi sorun olduğuna inandım doktor laparoskopi deyince hemen oldum hakkında hayırlısı olsun canım inş. düzelir de kavuşursun meleğine peki neden kapanmış enfeksiyon falan mı geçirdin naptın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?