hoşbulduk cnm iyim çok şükür biraz ev işi yaptım geldim siz nasılsınız?
sen adet oldun mu?
canım benim tüpüm tıkalı değildi sol tüpümde yapışıklık vardı bide klamidya diye bir enfeksiyon geçirmişim oda rahim duvarına zarar vermiş sol tüpümdeki yapışıklık açıldı rahim duvarıda temizlendi tabi bu işlemler sonrası rahim duvarında incelme oldu şimdi onu düzeltmeye çalışıyolar.bende şöyle belirtiler vardı adetlerim çok sancılı ve az olmaya başladı kokusuz sarı akıntım vardı sürekli adet öncesi ateş basması ve terleme oluyodu bide benim bir düşüğüm ve başarısız tüp bebek denemem olduğu için doktor şüphelendi laparoskopi yaptı ama hsg çok önce çekildi hsg de bişey çıkmadı onun için beklemeye gerek yok bence senin doktor ne bekliyo acaba.
asi bu arada hoşgeldin canım
olmadı belirti falan yok canım benim açıktı zaten bu sefer niye böyle çıktı anlamadım
yok eminem bi hastalık geçirmedim netten girdigim bazı sitelerde drlar hsg esnasında aşırı gergin olununca açık olan tüp kapalı gözükebilir diyor ilaç geçemeyebilirmiş bilmiyorum öyle bişey olmuşmudur
cnm bende 2 sefer tüp bebek yaptırmıştım ya ozaman dedim ki dr uma herkes dedim rahim filmi çektiriyo sizin işinizie karışmak gibi olmasın ama dedim bana da olmuycak mı bu rahim filminden dedim dr um zaten çok profesyonelce yapıyo işini oda bana dediki ben sende rahim filmi çekilecek bi durum görmüyorum dedi bilmiyorum bende dr uma çok güvendim o yüzden bana rahim filmi çekilmedi....şimdi bi tedavi görmüyorum bedenim çok yoruldu walla...şimdi eşim tokattan kendine özel bi karşım yaptırıyo bugün yarın o gelir artık bakıcaz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
canım bende hastalık geçirdiğimi bilmiyodum içerde olanlar olmuş harap etmiş içimi sen yinede laparoskopi ol en iyisi bu ne var ne yok görürler bazen rahimde olan bir et parçası yada zar bile gebe kalamaya engel oluyomuş ve bu gibi sorunlarda bitek laparoskopi ile görülebiliyo tabi inş. bişey çıkmaz belkide çıkar düzeltirler hemen hamiş olursun:CüvCüv:
emine korkuyorum laparoskopiden dr yarın yapalım dedi kabul edemedim bir dahaki aya yaptıracam galiba bu hafta sonu yakın akrabanın dügünü var kötü olursam dügüne gitmek iptal olur gitmezsek küserler oooooooooooooooooooooffffffffffffff oooooooooooooooffffffffffff
canım doktorlara hiç güven olmuyo ben bir kere tüp yaptırdım tutmadı eşimde sorun yok bende sorun yok gözüküyodu ama olmadı bana laparoskopi yapan doktor sana bu şekilde tüp yapsak yine tutmazdı dedi tüpü yapan merkezin bu işlemi yapması gerekti neden yapmamış diye kızdı bence sende yaptır.
canım öyle akıntım felan olmaz benim fazla anlamadım bu işi
canım hiç korkma laparoskopiden çok kolay oluyo zaten seni uyuturlar sonradan karnında şişkinlik oluyo oda karına verilen gazdan dolayı sıkma canını korkmada.kız bana bak akrabının düğünü mü önemli senin sağlığın bebeğinin gelemsi mi boşver düğünü falan ol hemen kızdırma beniklava:
walla haklısın cnm ya ne diyim ama ne biliyim ben kendi ağzımla dedim bana rahim filmi çekmiyomusunuz diye eğer bilerek çekmedilerse de rabbim bildiği gibi yapsın onları...
boşa 2 sefer tüp yaptırmış olcaz ozaman offff waalla içim sıkıldı haaafisfisfis
sen bilirsin canım içinden ne geliyosa onu yap önemli olan senin içinin rahat etmesi.yaaaaaaaaaa ne biliyim bunları başka dr a görüşmek istiyorum sanki bu gittigim dr eli agır canım yandı, biraz kendimide kastım laparokopiyi ona yaptırmak istemiyorum açıkcası
canım daha kahvaltı yapmadım hoş canımda hiç istemiyor ama bi yemeye çalışayım azıcık
ögleden sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?