Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşbulduk cnm iyim çok şükür biraz ev işi yaptım geldim siz nasılsınız?
sen adet oldun mu?

canım adeti hiç sorma bana ben bu ay adet olmadım lekeyle geçti doktora sordum sorun değil dedi şu an için endometriumdaki iyileşme önemli dedi adet olmadım diye kafana takma dedi onun amacı lekelenmeyi tamamen durdurmak bi türlü durmak bilmedi adet sancılarımda var halen

cnm bende 2 sefer tüp bebek yaptırmıştım ya ozaman dedim ki dr uma herkes dedim rahim filmi çektiriyo sizin işinizie karışmak gibi olmasın ama dedim bana da olmuycak mı bu rahim filminden dedim dr um zaten çok profesyonelce yapıyo işini oda bana dediki ben sende rahim filmi çekilecek bi durum görmüyorum dedi bilmiyorum bende dr uma çok güvendim o yüzden bana rahim filmi çekilmedi....şimdi bi tedavi görmüyorum bedenim çok yoruldu walla...şimdi eşim tokattan kendine özel bi karşım yaptırıyo bugün yarın o gelir artık bakıcaz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

emine korkuyorum laparoskopiden dr yarın yapalım dedi kabul edemedim bir dahaki aya yaptıracam galiba bu hafta sonu yakın akrabanın dügünü var kötü olursam dügüne gitmek iptal olur gitmezsek küserler oooooooooooooooooooooffffffffffffff oooooooooooooooffffffffffff

canım bende hastalık geçirdiğimi bilmiyodum içerde olanlar olmuş harap etmiş içimi sen yinede laparoskopi ol en iyisi bu ne var ne yok görürler bazen rahimde olan bir et parçası yada zar bile gebe kalamaya engel oluyomuş ve bu gibi sorunlarda bitek laparoskopi ile görülebiliyo tabi inş. bişey çıkmaz belkide çıkar düzeltirler hemen hamiş olursun:CüvCüv:

canım doktorlara hiç güven olmuyo ben bir kere tüp yaptırdım tutmadı eşimde sorun yok bende sorun yok gözüküyodu ama olmadı bana laparoskopi yapan doktor sana bu şekilde tüp yapsak yine tutmazdı dedi tüpü yapan merkezin bu işlemi yapması gerekti neden yapmamış diye kızdı bence sende yaptır.

canım öyle akıntım felan olmaz benim fazla anlamadım bu işi

canım hiç korkma laparoskopiden çok kolay oluyo zaten seni uyuturlar sonradan karnında şişkinlik oluyo oda karına verilen gazdan dolayı sıkma canını korkmada.kız bana bak akrabının düğünü mü önemli senin sağlığın bebeğinin gelemsi mi boşver düğünü falan ol hemen kızdırma beniklava:

walla haklısın cnm ya ne diyim ama ne biliyim ben kendi ağzımla dedim bana rahim filmi çekmiyomusunuz diye eğer bilerek çekmedilerse de rabbim bildiği gibi yapsın onları...
boşa 2 sefer tüp yaptırmış olcaz ozaman offff waalla içim sıkıldı haaafisfisfis

canım öyle akıntım felan olmaz benim fazla anlamadım bu işi

bak canım bi sorun çıkmış sen artık bunu düzeltmeye bak kabullenmemekle olmaz bırak bunları belirti falan oldu olmadı bazen hiçbir belirtide olmayabiliyomuş akıntın olmayabilir bende olmuştu ama ben normal akıntı sandım belkide o belirti değildi bilmiyorum sen kafaya takma bunları biranönce tedavi olmaya bak.

yaaaaaaaaaa ne biliyim bunları başka dr a görüşmek istiyorum sanki bu gittigim dr eli agır canım yandı, biraz kendimide kastım laparokopiyi ona yaptırmak istemiyorum açıkcası

canım daha kahvaltı yapmadım hoş canımda hiç istemiyor ama bi yemeye çalışayım azıcık
ögleden sonra görüşürüz

seni bilmem ama bana resmen boşa yapılmış tüp bebek bir kerede aşılama yaptırdım oda tutmadı.

yaaaaaaaaaa ne biliyim bunları başka dr a görüşmek istiyorum sanki bu gittigim dr eli agır canım yandı, biraz kendimide kastım laparokopiyi ona yaptırmak istemiyorum açıkcası
sen bilirsin canım içinden ne geliyosa onu yap önemli olan senin içinin rahat etmesi.
canım daha kahvaltı yapmadım hoş canımda hiç istemiyor ama bi yemeye çalışayım azıcık
ögleden sonra görüşürüz

tamam canım afiyet olsun sana görüşürüz.

burdayım canım sancıdan ölüyorum özlemay lekelenmem arttı adete dönüşecek galiba mafoldumben

çok sancım var belim kopacak ya ilaç durduramadı incelmeyi çok moralim bozuldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…