- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
:))) valla süper cevap.Demek ki konu sahibine yazanlar misafirlerini aynen yazdıkları gibi ağırlıyorlar .Hayatımda ne kendim misafirlerimi öyle boş ağırladım ne arkadaşlarımda ne akraba çevremde böyle insanlar görmedimYA bi saçmalamayı kesin ya..banyoda çantanın işi ne , temizmiş neymiş e götürsün tuvalete kapının arkasına da koysun.buradaki üyelere bakıyorum kaba olan adabı muaşeret kurak bilmeyenler hep aynı kafada her konuda aynı tarz kabalık.."tovoloto mo sokmooş" ...haha çok komiksin kardeş,
Gazete serilir, bi odaya konur valizler, edep nedir ,adap nedir bilmiyor bu yeni nesil..kafalar çürük nesiller çürük yetişiyor.yazık valla kız kimin çocuğuysanız . Şimdi çıkar derler gazete de Yok belki kadında "e yok eşeğin ziki " bi saçmalamayın misafir ağırlamasın o zaman ..
konu sahibi bu şekilde konu açtığı için konu buralara geldi.yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Yoruma tam anlamıyla katilmasamda şurada hem fikiriz bazen konu sahibinin üzerine çok gidiliyor :)
Kesinlikle katiliyorum. Coluk cocuk sahibi insanin evine 4 bas insan gidip de kek yoktu diye burun kivirmak cok ayip. Kadinin elinden gelen buymus yapmis. Su devirde yatili nasil kalinir coluk combalak hayret yani.
İster banyo götürür ister götürmez ister kek yapar ister kuru bir çay ikram eder bu karşındakine verdiğin enerji ile değişirBanyoya götürülmez valizler tuhaf bir durum cidden ama keşke ordayken sorsaydınız 'kız banyoda ne işi var bizim valizlerin' diye, açıklamanızı almış olurdunuz. İletişim önemli.
YA bi saçmalamayı kesin ya..banyoda çantanın işi ne , temizmiş neymiş e götürsün tuvalete kapının arkasına da koysun.buradaki üyelere bakıyorum kaba olan adabı muaşeret kurak bilmeyenler hep aynı kafada her konuda aynı tarz kabalık.."tovoloto mo sokmooş" ...haha çok komiksin kardeş,
Gazete serilir, bi odaya konur valizler, edep nedir ,adap nedir bilmiyor bu yeni nesil..kafalar çürük nesiller çürük yetişiyor.yazık valla kız kimin çocuğuysanız . Şimdi çıkar derler gazete de Yok belki kadında "e yok eşeğin ziki " bi saçmalamayın misafir ağırlamasın o zaman ..
Siz de mi eşeğin bir taraflarıyla bağdaştırdınız konuyu:))) valla süper cevap.Demek ki konu sahibine yazanlar misafirlerini aynen yazdıkları gibi ağırlıyorlar .Hayatımda ne kendim misafirlerimi öyle boş ağırladım ne arkadaşlarımda ne akraba çevremde böyle insanlar görmedim
İlk defa burda okuyorum ve acayip şaşırıyorum daha neler duyacağız diye...
Ne kadar ilginç bir yorum.Misafir kendi götürdüğü tatlıyı çıkarıp kendi mi kendine ikram etseydi??
Tabi ki gittiğimiz yere mutlaka tatlı,çikolata vs.götürülür fakat ikramı ev sahibine bırakırız. "Bizim tatlı inşallah güzeldir bir tadına bakalım " demem .Bunu ev sahibi zaten yapmalı .Misafirlige giderken goturulen tatlinin amaci budur zaten. Ev sahibi zaten tuzluyu yapar, tatliyla ugrasmasin diye nezaketen tatli goturursunuz.
Olurda misafiriniz gelirken tatli getirirse sizi dusundugu icindir. Ikram etmek gerekir.
Eger tatli goturduysem ve onume ivir zivir kek geliyorsa "bizim tatli insallah guzeldir bi tadina bakalim" derim.
Kutuyu onume koyup yemem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?