- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Diğer yazdıklarınıza bir şey diyemem ama 5 yıllık evliyim ve evet gazete hiç olmadı evimde.YA bi saçmalamayı kesin ya..banyoda çantanın işi ne , temizmiş neymiş e götürsün tuvalete kapının arkasına da koysun.buradaki üyelere bakıyorum kaba olan adabı muaşeret kurak bilmeyenler hep aynı kafada her konuda aynı tarz kabalık.."tovoloto mo sokmooş" ...haha çok komiksin kardeş,
Gazete serilir, bi odaya konur valizler, edep nedir ,adap nedir bilmiyor bu yeni nesil..kafalar çürük nesiller çürük yetişiyor.yazık valla kız kimin çocuğuysanız . Şimdi çıkar derler gazete de Yok belki kadında "e yok eşeğin ziki " bi saçmalamayın misafir ağırlamasın o zaman ..
Malum bir gazete vardı ya müritlerine isteseniz istemeseniz alacaksınız diyenDiğer yazdıklarınıza bir şey diyemem ama 5 yıllık evliyim ve evet gazete hiç olmadı evimde.
Yakın çevremde de gazete alan kimse kalmadı.
Bu devirde evinde gazete olana da şaşırıyorum.
Zaten takip ettiklerimi internetten takip ediyorum, dergiler içinde yine online abone oluyorum.
Ve bence yaygınlaşması gerekende bu çünkü kağıt israfı, çünkü çevrecilik, cunku gereksiz yer kaplama, çünkü gereksiz maliyet, çünkü teknoloji nimeti.
Eşeklik bir durum yok yani.
Tabi ki gittiğimiz yere mutlaka tatlı,çikolata vs.götürülür fakat ikramı ev sahibine bırakırız. "Bizim tatlı inşallah güzeldir bir tadına bakalım " demem .Bunu ev sahibi zaten yapmalı .
Konu sahibi eşi ile gitmiş hadi diyelim arada eşler ve çocuklar olmasa buluşmayı öyle gercekleştirseylerdi. İki arkadaş oturup çayın yanında çekirdekte kırabilirlerdi
Eşler olunca hele ki ilk defa misafir olarak bana geliyorlarsa çocuklar olduğu için kek,puding benzeri ikramliklar hazırlar yetişkinlere de hadi tatlı yapamadım. Pastaneden baklava alır getirdiklerini de yanında ikram ederim.
Sırt çantasıyla kol çantasını da kaptığım gibi banyoya atmam bu hareket bana göre çok ayıp.
Hem davet etmişim hem de kovar gibi hareket etmem .Olmamalı yani
Dugun hediyesi goturdunuzmu kiza. Diger anlattiklarin takilacak seyler degil kiz evi kucuk oldugu icin belki size karsi telasli ve mahcuptur
Peki nerede ters düşmüş olabilirsinizAy ne yorumlar okudum şaştım kaldım ama benim gibi düşünen arkadaşlara teşekkürler ben ısrarlar üzerine gittim elim boş gitmedim evine hediye aldım çocuğuna aldım tatlı götürdüm evinde yardım ettim menüyü sormuş biri ısrarla hazır Sivas köfte sebzeli tavuk pilav cacık çorba
durumları gayet iyi ve arkadasım beceriklidir yapar bana laik görmemiş ama o geldiğinde misafir nasıl ağırlanır gösterecem bi daha da görüşmem eşimi zorla götürdüğüme pişman oldum
Ay ne yorumlar okudum şaştım kaldım ama benim gibi düşünen arkadaşlara teşekkürler ben ısrarlar üzerine gittim elim boş gitmedim evine hediye aldım çocuğuna aldım tatlı götürdüm evinde yardım ettim menüyü sormuş biri ısrarla hazır Sivas köfte sebzeli tavuk pilav cacık çorba
durumları gayet iyi ve arkadasım beceriklidir yapar bana laik görmemiş ama o geldiğinde misafir nasıl ağırlanır gösterecem bi daha da görüşmem eşimi zorla götürdüğüme pişman oldum
Öyle bi durum yok ama olsada arkadasım tuhaftı çantayı koyan oPeki nerede ters düşmüş olabilirsiniz
Radikal bir fikri görüşü savunuyor olabilirler mi siz bilmeden bir şekilde bir ayrıntıya dokunmuş olabilirmisiniz
Çünkü mantıksız birşeyler var
Ay ne yorumlar okudum şaştım kaldım ama benim gibi düşünen arkadaşlara teşekkürler ben ısrarlar üzerine gittim elim boş gitmedim evine hediye aldım çocuğuna aldım tatlı götürdüm evinde yardım ettim menüyü sormuş biri ısrarla hazır Sivas köfte sebzeli tavuk pilav cacık çorba
Arkadaşınız ne güzel ısrar etmiş işte,Kendisi ısrar etti gelin kalın diye yoksa benim oraya gitmem imkansız eşimi çok zorladım gitmek için
Tatlı ve başka yiyecekler götürmüş konu sahibi ama ikram etmemiş.ben yemekli davete giderken genelde tatlı alıp giderim. ya da coook cok müsait olmadığım bir zamanda - kı sizin durumunuzda arkadaşınızın çocuğu var - misafir geldiyse onlar tatlı getirir diye düşünür ve yapmam. çünkü genelde tatlı gelir ve 2 çeşit olunca biri ziyan olur. o yüzden ayrıca tatlı yapmamış olabilir. bakmış siz de bi şey getirmemişsiniz abur cubur açmış ben cok normal karşıladım. hatta sizin o kadar yemeğe rağmen bi kek yok diye ayıplamanizi ayıplarım. ve ben de zannedilenin aksine cok misafir ağırlarım gelenler memnun kalır. kuruyemiş meyve abur cubur ve ya kendi yaptıklarım, o an neye gücüm yettiyse maddi manevi koyarım önlerine.
banyo olayında sorsaydınız diyenlere katılıyorum.
kitap fırlatma meselesini de anlamadım. belki maksadını aşmıştır, siz içerdesiniz diye dalmak istememiş kapıdan fırlatmak kolayına gelmiştir. önemli olan nasıl davrandıkları. basit şeylere anlam yükleyip bozulmak kolay olan.
anlattıklarınızda bişey göremedim.
yer bulamamış banyoya koymuştur. saçma ama artniyet aramaya gerek yok.
kek börek belki yapamadı, belki yaptı yandı, belki bilmiyor. bu yemek konusuna takık olanları hiç anlamam. misafir umduğunu değil bulduğunu yer derler. aç bırakmamış ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?