- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Hı hı. O yüzden konuyu açar açmaz tavırlardan değil de önünüze konan abur cuburdan bahsettiniz. Çevirin tam turTskler tam anlatmak istediğim bu kek değil mesele tavırları hareketleri eşinin bi garip olması eşin tuhafsa çağırma israr etme küsme sürekli
Ay çok merak ettiysen söyleyeyim Malatyalıyım memleketten dönerken kayısı pestil kayısı çikolatası ayrı ayrı yapıp götürdüm oldu mu rahatladın mı anlaşıldı normal bi durummuş bende kol çantası banyoya koyacam cayın yanına bisey koymam gerek Yok eşimden asık suratlı olsun
Koysa yazarım zatenÇayın yanına sizin getirdiklerinizi koymadı mı diyor, 10 sayfadır anlamadınız
Tavırları iyiydi Allahtan ondan dolayı kararsız kaldım neden böyle yaptı üzüldüm soğudum birden bir daha da gitmem
Çayın yanına sizin getirdiklerinizi koymadı mı diyor, 10 sayfadır anlamadınız
Sacma yada degil ama kendi fikrimizi belirtiyoruz sizde saygi icinde kendi fikrinizi belirtin konuya.Konu aslında kek, çantaları banyoya koymak vs. Değil anladığım kadarı ile beklenen ilgi alaka olmamış...
Oysa sadece güler yüz hoş sohbet iyi davranış yetiyor da artıyor insana...
Her konuda illa saçmalayan arkadaşları görmekten gına geldi artık, otelde kalsaydın diye gelen öneriyi öneri olarak görmüyorum sanki dalga geçiyorsunuz?
Bu insanlar otelde kalacak olsaydı 2 çocukla evlerinden hiç bir yere kıpırdamazlardı eminim...
Evi çok küçükmüş nereye sığdırsın da ne demek, gelen benim 12 yıllık arkadaşım ise şayet gerekirse kendim yerde yatarım ama o insanları bir şekilde sığdırırım altı üstü 2 gün dünyanın sonu mu?
Böyle bir durumla karşılaşsam bir daha da evine gitmem olur biter...
Yorumunuz için tskler geleceklerini söylediler bende öyle davranacam yorumlardan çıkardığım kadarıyla ama bana yakışmaz banyoya koyamam kol cantasınıÜniversite arkadaşlığı özeldir. Hele ki aradan onca yıl geçmiş. Ve evine gidiyorsunuz. Sizi el üstünde tutmalıydı.
Benim evime gelen (uzun yıllar sonra ilk defa gelen) bir arkadaşım evin içine -afedersiniz- etse sesim çıkmaz. O çantanın altı kirli de olabilirdi. Eğer ki çok seviyorsam ve değer veriyorsam asla gözüme bu tarz şeyler görünmez.
İkram konusunda; kimse mükellef kral sofrası beklemez. Ama biraz özen gösterilmeli. Yani misafir ağırlamak farklı bir kültür. Demekki onda o kültür oturmamış.
Siz öyle davranmayın. O geleyim demedikçe çağırmayın. Gelince iyi ağırlayın. Belki anlar.
Gerçi eşi sizden haz etmediyse gelmezler zaten.
Konu aslında kek, çantaları banyoya koymak vs. Değil anladığım kadarı ile beklenen ilgi alaka olmamış...
Oysa sadece güler yüz hoş sohbet iyi davranış yetiyor da artıyor insana...
Her konuda illa saçmalayan arkadaşları görmekten gına geldi artık, otelde kalsaydın diye gelen öneriyi öneri olarak görmüyorum sanki dalga geçiyorsunuz?
Bu insanlar otelde kalacak olsaydı 2 çocukla evlerinden hiç bir yere kıpırdamazlardı eminim...
Evi çok küçükmüş nereye sığdırsın da ne demek, gelen benim 12 yıllık arkadaşım ise şayet gerekirse kendim yerde yatarım ama o insanları bir şekilde sığdırırım altı üstü 2 gün dünyanın sonu mu?
Böyle bir durumla karşılaşsam bir daha da evine gitmem olur biter...
Sanki klozetin içine sokmuş bavullarıSirt cantasi ve el cantasini da insanlar otobuste dolmusta yere koyuyor. Sizde iki cocuk var basinizin ustunde tasimiyorsunuzdur araclarda otururken herhalde. Kendi aracinizin bagaji bile pis olur. Banyoyu kadin temizlemis silmistir zaten.
Evet. Salonumda ayri bir yerim var,dekorasyon esyasi gibi duruyor,gazetelige benzeyen bir sey. Uzeri bezle kapli. Buyrun cantanizi koyabilirsiniz diyorum gelenlere,koyuyorlar. Disarida kadinlari gordukce buna gerek hissettim,sokakta yerlere koyuyorlar,otobuste yere koyuyorlar, avm tuvaletinde yere koyuyorlar,igrenc bir seyHer gelen misafirinin kol çantasına mı yapıyon
Askıya asılmaz demiSirt cantasi ve el cantasini da insanlar otobuste dolmusta yere koyuyor. Sizde iki cocuk var basinizin ustunde tasimiyorsunuzdur araclarda otururken herhalde. Kendi aracinizin bagaji bile pis olur. Banyoyu kadin temizlemis silmistir zaten.
AY evet yaniSanki klozetin içine sokmuş bavulları
Ya banyoya koyulur mu canım ilk defa duyuyorum şaka gibiAslında çantaları orda görünce herşey gözüme battı senin banyon benim çantamdan ne kadar temiz olabilir bide insanların yüzüne bisey diyemem içim içimi yer
Slm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik
Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir
İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi
Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı
Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
Kadinin evinde belki aski yoktur. Misal bizim evde yok. Koskoca sirt cantasi yani bu. Askida da durmaz ki. Zaten ust bas asiliyor. 2 oda eve 7 kisiden bahsediyoruz. Adim atilacak yer olmaz o evde.Askıya asılmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?