Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

Tamam arkasdaslar önemli olan sohbet bende arkadaşıma aynısını yapacam valizi kol çantası sırt çantası neyi varsa banyoya koyacam cayın yanına bisey yapmam eşimde somurtsun

Tskler tam anlatmak istediğim bu kek değil mesele tavırları hareketleri eşinin bi garip olması eşin tuhafsa çağırma israr etme küsme sürekli
Hı hı. O yüzden konuyu açar açmaz tavırlardan değil de önünüze konan abur cuburdan bahsettiniz. Çevirin tam tur

Oh, kendim yemişim gibi rahatladım. Siz arkadaşınıza karşı da böyle fevri, eleştiri kabul etmez bir insansanız bırakın eşinin masaya kitap atmasını da dua edin ki sizi evden kovmamışlar. O zaman gideyim de kendime bir kek yapayım, o kadar çok kek dediniz ki imrendim doğrusu. Ya da vazgeçtim, onun yerine arkadaşlarım bana kek yapmıyor diye konu açacağım.

Bu yüzden beklentili misafiri sevmem ben, böyle misafiri de evime kabul etmem eksik olsun. Kadın evinde olanları çıkarmış zaten yemek yemişsiniz daha oturup güne gider gibi çay menüsü mü çıkarsın size? Eliniz boş gitmediyseniz getirdiğiniz tatlı, pasta her neyse yanına koymuştur. Çocuğunun odası doludur belki kimbilir kaç bavul kaç çantayla gittiniz kadının evine? Bence kabul ettiği için minnettar olmalısınız daha hala bik bik abur cuburmuş da banyoymuş da...

Üniversite arkadaşlığı özeldir. Hele ki aradan onca yıl geçmiş. Ve evine gidiyorsunuz. Sizi el üstünde tutmalıydı.

Benim evime gelen (uzun yıllar sonra ilk defa gelen) bir arkadaşım evin içine -afedersiniz- etse sesim çıkmaz. O çantanın altı kirli de olabilirdi. Eğer ki çok seviyorsam ve değer veriyorsam asla gözüme bu tarz şeyler görünmez.

İkram konusunda; kimse mükellef kral sofrası beklemez. Ama biraz özen gösterilmeli. Yani misafir ağırlamak farklı bir kültür. Demekki onda o kültür oturmamış.

Siz öyle davranmayın. O geleyim demedikçe çağırmayın. Gelince iyi ağırlayın. Belki anlar.

Gerçi eşi sizden haz etmediyse gelmezler zaten.

Sacma yada degil ama kendi fikrimizi belirtiyoruz sizde saygi icinde kendi fikrinizi belirtin konuya.

Sirt cantasi ve el cantasini da insanlar otobuste dolmusta yere koyuyor. Sizde iki cocuk var basinizin ustunde tasimiyorsunuzdur araclarda otururken herhalde. Kendi aracinizin bagaji bile pis olur. Banyoyu kadin temizlemis silmistir zaten.

Yorumunuz için tskler geleceklerini söylediler bende öyle davranacam yorumlardan çıkardığım kadarıyla ama bana yakışmaz banyoya koyamam kol cantasını

Ev sahibi konu sahibinin 12 yıllık arkadaşı da konu sahibi ev sahibinin 6 aylık arkadaşı mı? Madem hoş sohbet yetiyor, neden ikram için ağlanıyor? Madem yerde yatılacak kadar fedakarlığa hazır taraflar neden çantamı oraya koymadı da buraya koydu diye kaç yıllık dostun dedikodusu yapılıyor? Çifte standarttır bunun adı.

Sirt cantasi ve el cantasini da insanlar otobuste dolmusta yere koyuyor. Sizde iki cocuk var basinizin ustunde tasimiyorsunuzdur araclarda otururken herhalde. Kendi aracinizin bagaji bile pis olur. Banyoyu kadin temizlemis silmistir zaten.
Sanki klozetin içine sokmuş bavulları

Her gelen misafirinin kol çantasına mı yapıyon
Evet. Salonumda ayri bir yerim var,dekorasyon esyasi gibi duruyor,gazetelige benzeyen bir sey. Uzeri bezle kapli. Buyrun cantanizi koyabilirsiniz diyorum gelenlere,koyuyorlar. Disarida kadinlari gordukce buna gerek hissettim,sokakta yerlere koyuyorlar,otobuste yere koyuyorlar, avm tuvaletinde yere koyuyorlar,igrenc bir sey

Ben evime gelen olunca elimden geldiğince yapıyorum. Börek kek vs.. o an ne yapabiliyorsam işte..
ama birine gittiğim zaman önüme abur cubur kıydu diye de düşünmem. Ne bekliyorsunuz ki? Neden bekliyorsunuz belki fırsatı olmadı? Belki bilmiyor yapmayı veya sevmiyor uğraşmayı.
Hiç hoş bulmadım düşüncenizi.
Elyanız banyoya girmiş ona birşey demiyorum da belki çocuğu karıştırmasın diye oraya kıymuştur. Banyo dediğiniz de pis değildir herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…