- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Sonuç beklentiniz karşılamadı bu ziyaretAskıya asılmaz demi
Kesinlikle katiliyorum. Coluk cocuk sahibi insanin evine 4 bas insan gidip de kek yoktu diye burun kivirmak cok ayip. Kadinin elinden gelen buymus yapmis. Su devirde yatili nasil kalinir coluk combalak hayret yani.Ben birgün 1 hafta (kusarak) bebekli misafir ağırladım. Sürekli kusuyordum ama gezmelerinden tozmalarından hiç taviz vermediler. Evde sadece kahvaltı yapıyorduk,kahvaltı masasını muazzam hazırlayıp ben bir lokma alıp tekrar kusuyordum!
Kız gittikten 1 ay sonra beni silmiş sosyal medyadan. Hayırdır dedim,e ben sana kırgınım.
Sebeb dedim?
Ağırlayamadın sen bizi dedi
sizin gibi misafir gelmesin evime.
Siz de bi zahmet bir yerde kalmayı bırak bence çaya bile gitmeyin.
Kesinlikle sana hak verdim.Aslında çantaları orda görünce herşey gözüme battı senin banyon benim çantamdan ne kadar temiz olabilir bide insanların yüzüne bisey diyemem içim içimi yer
YA bi saçmalamayı kesin ya..banyoda çantanın işi ne , temizmiş neymiş e götürsün tuvalete kapının arkasına da koysun.buradaki üyelere bakıyorum kaba olan adabı muaşeret kurak bilmeyenler hep aynı kafada her konuda aynı tarz kabalık.."tovoloto mo sokmooş" ...haha çok komiksin kardeş,
Gazete serilir, bi odaya konur valizler, edep nedir ,adap nedir bilmiyor bu yeni nesil..kafalar çürük nesiller çürük yetişiyor.yazık valla kız kimin çocuğuysanız . Şimdi çıkar derler gazete de Yok belki kadında "e yok eşeğin ziki " bi saçmalamayın misafir ağırlamasın o zaman ..
Geçmiş olsun kardeş allah kurtarsinArtık rahat rahat banlanabilirim..vur gitsin mune
Yazının seviyesi yerlerde fakat "adabı muaşeret" ten bahsediliyorYA bi saçmalamayı kesin ya..banyoda çantanın işi ne , temizmiş neymiş e götürsün tuvalete kapının arkasına da koysun.buradaki üyelere bakıyorum kaba olan adabı muaşeret kurak bilmeyenler hep aynı kafada her konuda aynı tarz kabalık.."tovoloto mo sokmooş" ...haha çok komiksin kardeş,
Gazete serilir, bi odaya konur valizler, edep nedir ,adap nedir bilmiyor bu yeni nesil..kafalar çürük nesiller çürük yetişiyor.yazık valla kız kimin çocuğuysanız . Şimdi çıkar derler gazete de Yok belki kadında "e yok eşeğin ziki " bi saçmalamayın misafir ağırlamasın o zaman ..
Yoruma tam anlamıyla katilmasamda şurada hem fikiriz bazen konu sahibinin üzerine çok gidiliyor :)Yazının seviyesi yerlerde fakat "adabı muaşeret" ten bahsediliyor
Neyse ki eve gelen valizi hangi odaya koyduğuma göre kimse bana çürük falan demiyor.
Ne kadar ilginç bir yorum.Misafir kendi götürdüğü tatlıyı çıkarıp kendi mi kendine ikram etseydi??O zaman goturdugunuz tatliyi cayin yaninda yeseydiniz?
ben direk kilere koyuyorum.Yazının seviyesi yerlerde fakat "adabı muaşeret" ten bahsediliyor
Neyse ki eve gelen valizi hangi odaya koyduğuma göre kimse bana çürük falan demiyor.
Misafir ağırlama adabından bahsederken hakaret etmenin çelişkisinden bahsediyorum ben daha çok. Edep adap görenle görmeyen hangisinde belli olur :)Yoruma tam anlamıyla katilmasamda şurada hem fikiriz bazen konu sahibinin üzerine çok gidiliyor :)
Yeni nesil esegin bir yerini pek bilmez esasenYazının seviyesi yerlerde fakat "adabı muaşeret" ten bahsediliyor
Çürük nesil gümbür gümbür geliyorsa demekben direk kilere koyuyorum.
Eşeğin bir yerinden bahsetmek adabın temel kuralıdır lütfenYeni nesil esegin bir yerini pek bilmez esasen
Adabi muaserete pek uygun olmus esekli mesekli
Burada iki üç yorumla birbirimizin adabını zekasını seviyesini değerlendirmemiz çok yanlış hepimizin hataları vardırMisafir ağırlama adabından bahsederken hakaret etmenin çelişkisinden bahsediyorum ben daha çok. Edep adap görenle görmeyen hangisinde belli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?