Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

Ben birgün 1 hafta (kusarak) bebekli misafir ağırladım. Sürekli kusuyordum ama gezmelerinden tozmalarından hiç taviz vermediler. Evde sadece kahvaltı yapıyorduk,kahvaltı masasını muazzam hazırlayıp ben bir lokma alıp tekrar kusuyordum!
Kız gittikten 1 ay sonra beni silmiş sosyal medyadan. Hayırdır dedim,e ben sana kırgınım.
Sebeb dedim?
Ağırlayamadın sen bizi dedi
sizin gibi misafir gelmesin evime.
Siz de bi zahmet bir yerde kalmayı bırak bence çaya bile gitmeyin.

Kesinlikle katiliyorum. Coluk cocuk sahibi insanin evine 4 bas insan gidip de kek yoktu diye burun kivirmak cok ayip. Kadinin elinden gelen buymus yapmis. Su devirde yatili nasil kalinir coluk combalak hayret yani.

YA bi saçmalamayı kesin ya..banyoda çantanın işi ne , temizmiş neymiş e götürsün tuvalete kapının arkasına da koysun.buradaki üyelere bakıyorum kaba olan adabı muaşeret kurak bilmeyenler hep aynı kafada her konuda aynı tarz kabalık.."tovoloto mo sokmooş" ...haha çok komiksin kardeş,
Gazete serilir, bi odaya konur valizler, edep nedir ,adap nedir bilmiyor bu yeni nesil..kafalar çürük nesiller çürük yetişiyor.yazık valla kız kimin çocuğuysanız . Şimdi çıkar derler gazete de Yok belki kadında "e yok eşeğin ziki " bi saçmalamayın misafir ağırlamasın o zaman ..

Aslında çantaları orda görünce herşey gözüme battı senin banyon benim çantamdan ne kadar temiz olabilir bide insanların yüzüne bisey diyemem içim içimi yer
Kesinlikle sana hak verdim.
Yok kitabı fırlatma falan çok ayıp olmuş.

Ayrıca birini başka şehirden ısrarla cagirmissam, yemeğimi de tatlımı da yaparım koyarım önüne. 1 günden ben de ölmem yani. Ha çocuğu hasta olmuştur, ekstra bir işi çıkmıştır gider dışarda da yerim hiç alınmam. Ama evime misafir cagiriyorsan insan güzel ağırlamak ister.

Ayrıca çantanın banyoya konması olayı bana da çok saçma geldi.
Bir arkadaş yazmış örtü koyarım ustune koyarım gibi. Ben de aynı şekilde yapıyorum. Hadi oturdugunuz odada yatacaklarsa nereye koyacağını bilememiş olabilir. O zaman da girişte koridorda kalabilirdi. Altina gazete bile koyabilirdi. Ama bebek çantasının banyoda ne işi var allasen. Gidip bardaklarımızı banyoya bırakıyor muyuz ki biberon banyoya gidiyor.

Yazının seviyesi yerlerde fakat "adabı muaşeret" ten bahsediliyor
Neyse ki eve gelen valizi hangi odaya koyduğuma göre kimse bana çürük falan demiyor.

son sayfaları okumadım ev sahibi ne yemek yapmış,yazdı mı konu sahibi.bir arkadaş sormuştu.

Yazının seviyesi yerlerde fakat "adabı muaşeret" ten bahsediliyor
Neyse ki eve gelen valizi hangi odaya koyduğuma göre kimse bana çürük falan demiyor.
Yeni nesil esegin bir yerini pek bilmez esasen
Adabi muaserete pek uygun olmus esekli mesekli

Misafir ağırlama adabından bahsederken hakaret etmenin çelişkisinden bahsediyorum ben daha çok. Edep adap görenle görmeyen hangisinde belli olur :)
Burada iki üç yorumla birbirimizin adabını zekasını seviyesini değerlendirmemiz çok yanlış hepimizin hataları vardır
Biraz empati tolerans aslında gereken bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…