Üniversite arkadaşlığı

Daaaattttt ,❌ (bu bir uyarı sesinin efektidir)
"yav" diye birşey yok bizim dilimizde ❌❌❌
Konuyu anlatırken nokta kullanımına da dikkat etmemiş , cümleleri ardı arkasına sıralamış . Bugün hassas bir konuda Türkçenin doğru kullanımıyla ilgili gereksiz bir yorum yapınca sadece Türkçeyi nasıl kullanıyor diye okudum konuyu.Gördüm ki kendi de pek dikkat etmiyor ama bilmişlikten de geri kalmıyor.

O değil sana kızdığım ve şu konuda seni fark edemediğim için senin yaptığının aynısını yapan biri olarak gördüğüm @ikiminikprenses adlı arkadaştan özür diliyorum ki sana olan kızgınlığımı yanlış kişiden çıkarmışım.Hala ablalarını arkadaşlarını dinleyip hatani kabul etmek yerine usteliyorsun.Bir insanın hatasını kabul etmesi bu kadar zor olmasa gerek A anon
Ben de 😔 hep yorumlarına negatif emoji attım

Merhabalar, belki hiç zamanı değil ama yine de paylaşmak istiyorum. Görüşlerinize ihtiyacım var.

Sınıfta 5 kişilik arkadaş grubum var. Az çok samimiyiz. Bugün dersten sonra tuvalet ihtiyacımın olduğunu kantinden selpak almam gerektiğini söyledim birlikte eve döndüğüm arkadaşıma o da beklemek istemedi sanırım sonra girsen olmaz mı gibi bir şey dedi, kantine in tekrar lavaboya çık vs biraz bekleyecekti. Bende diğer arkadaşımdan istedim selpak. Tuvalette yok mu Desmond dedi, sert bir şekilde. Peki dedim bir hışım çıktım sınıftan. Bozuldum. Ben yiyeceğimi, notumu paylaşmaktan asla çekinmem. 1 liralık selpağın hesabının yapılması ağırıma gitti işte ne bileyim. Sonrasında birlikte döndüğüm arkadaşıma sordum, şaka amaçlı mıydı ben mi yanlış anladım diye, ciddi bir şekilde söylediğini söyledi o da. Çok mu istedin acaba son zamanlarda falan dedi, ilk dönem birkaç defa istemiştim ama çok kullandığımdan rulo taşıyorum yanımda. Öyle bir talebim olmadı yani. Bugün şansa bitmiş ve yanıma almamıştım aceleyle çıktığımdan. Bunun doğrusu nedir? İstememem mi gerekirdi? Geri çevirdiğinde içerlememem mi?
Gerçekten ilginç olmuş bi selpak için yapılması gereken bi tavır değil acaba öncesinde bi olay mı yaşadınızki bunuda bahane etti

Sizden nedense ortamdan ayrıldığında arkasından derin bir oh cekilen zoraki katlanilan insan hissiyatı aldim.

Bizde de vardi oyle bi tip illaha yanimiza gelir ne kadar terslesek anlamazdı. Sürekli trip surekli saçma muhabbetler filan...

Merhabalar, belki hiç zamanı değil ama yine de paylaşmak istiyorum. Görüşlerinize ihtiyacım var.

Sınıfta 5 kişilik arkadaş grubum var. Az çok samimiyiz. Bugün dersten sonra tuvalet ihtiyacımın olduğunu kantinden selpak almam gerektiğini söyledim birlikte eve döndüğüm arkadaşıma o da beklemek istemedi sanırım sonra girsen olmaz mı gibi bir şey dedi, kantine in tekrar lavaboya çık vs biraz bekleyecekti. Bende diğer arkadaşımdan istedim selpak. Tuvalette yok mu Desmond dedi, sert bir şekilde. Peki dedim bir hışım çıktım sınıftan. Bozuldum. Ben yiyeceğimi, notumu paylaşmaktan asla çekinmem. 1 liralık selpağın hesabının yapılması ağırıma gitti işte ne bileyim. Sonrasında birlikte döndüğüm arkadaşıma sordum, şaka amaçlı mıydı ben mi yanlış anladım diye, ciddi bir şekilde söylediğini söyledi o da. Çok mu istedin acaba son zamanlarda falan dedi, ilk dönem birkaç defa istemiştim ama çok kullandığımdan rulo taşıyorum yanımda. Öyle bir talebim olmadı yani. Bugün şansa bitmiş ve yanıma almamıştım aceleyle çıktığımdan. Bunun doğrusu nedir? İstememem mi gerekirdi? Geri çevirdiğinde içerlememem mi?
Ondan arkadaş olmaz kes at

Canim ben unideyken bi kız kalem için öyle yaptı 3 yıl konuşmadım son sene kanka olduk var öyle insanlar mesafeni koru yaptığı hatayi anlasın

Ben sözde arkadaşımdan 1 lira otobüs parası istemiştim o gün cüzdanımı evde unutmuştum. Bana dediği şey şuydu; bende de bozuk para yok, 20 lirayı bozdurunca hemen harcanıyor. Şok olmuştum o günden sonra kimseden bir şey istemem, çocukluk arkadaşlarım hariç kimseye de güvenmem. Böyle iğrenç düşünceli insanlarla arkadaş bile olunmaz

Benim de öyle bir iddiam olmadı, yanlış gördüğümü düzelttim. Ki orada şöyle bir durum da vardı. Kaç can gitmiş kaç kişinin canı yanmış, hanımefendi burada diğer ülkelerden taziye bekliyor. Ne mana? İyi dilek sunsalar ne sunmasalar ne? Önce doğru yaz gibi bir anlam vardı aslında orada. Neyse.
Konuda yorumunuz çok tepki aldı
Alıntıladığın mesajın absürtlüğü saçmalığının önüne geçti mesajın
Alıntıladın mesajın anlamı şuydu
Bize kimse baş sağlığı dilemiyor biz yanlız ve haklıyız
Bakın görüyormusunuz tüm dünya bize düşman
Ortadoğuda bir rusya bir abd ile vals yapıyoruz
Avrupayı bizdeki mültecilerle tehdit ediyoruz
Saçma sapan bir ortadoğu politikası yapıyoruz
Bunca gencimiz ölüyor ve biz neden bu hale gedik demiyoruz burada gene dünyayı suçluyoruz
Keşke rahatsız olduğun şeyi direkt söyleseydin yada hiç itibar etmeseydin
Kızlar insanların yazım yanlışları olabilir eğitimleri kaliteli olmayabilir
Özel durumları olabilir (disleksi gibi )
Yada ancak bu kadar eğitilmiş olabilirler

bende yanımda hem kagıt havlu hem ıslak mendıl tasırım
paket yenı acılmıs halınde kocamanken degılde yarıya ındıgı kıvama gelınce alırım yanıma
toplu tuvaletlerde dispanserde olmayabılıyor bazı kagıt urunlerı
mılletın klozet kapagını kapatmadan cektıgı sıfonun kalıntıları bulasmıs kagıt urununu vucuduma degdıremem nıye sasırdınız arkadasla :D
hatta rossmanda falan hıjyenık sprey ve dezenfektan tuvalet sılmeye ıslak mendıllerde var onlardan da tasıyorum sıkıyorsunuz 20 sanıye bekleyıp sılıyorsunuz tertemız
yanımda doktor eldıvenı bıle var bır kac tane

hıc unutmuyorum :D avm tuvaletı. bırı klozete oturmayı bılmıyormus alaturkaya oturur gıbı oturmus klozetı kırmıstı :D klozete oyle basanlarda var demek kı yanı yanımda bana kalsa elektrık supurgesı vıleda falan da tasırım :D

ben konu sahıbını haklı buldum altı ustu bır selpak o an verselerdı konu sahıbı zorda kalmasaydı zaten selpak paylasılır yoksa da yok dersın agız goz eyıp of pof etmek ne tuvalet dedıgın 2 saat surmez heralde

bence onlar arkadas falan degıl bız okurken kızlar hep bırlıkte gıderdık tuvalete :D

yine ben daha hijyeniğim yarışları başlamış. yarışı az farkla megg önce göturuyor hadi bakalım. aradan sıyrılan bir aslanparçası olacak mı görelim.
ben heryeri peçeteyle tutuyorum,
ben heryere havlu kağıt göturuyorum,
ben dışarda su bile içmiyorum,
ben dağdan suyumu kendim getiriyorum, guvenmiyorum damacana dolduranlara:halay:
bu saka olmalı
konuda zerre temızlık yarısı yok aksıne olması gereken bırsey var
tuvaletden sonra elını yıkamayan ınsanların oldugu bır alana gırıyorsunuz , ınsanız hepımızın tuvaletı gelıyor dısarda tuvalete gırmek zorunda kaldıgınızda sılınıp temızlenıyoruz
dusunce gucuyle sılemedıgımıze gore mecbur yanımızda kagıt urunu tasıyacagız
bunun ben daha temızımle alakası yok ınsan olarak dıkkat etmemız gereken hıjyenle alakası var

Size kendinizi kötü hissettirmelerine izin vermeyin. Saçmalayan onlar. Tuvalet bir ihtiyaç. Böyle bir konuda tafra yapmaları doğru değil.
ayrıca elinizden geldiğince WC’lerde dikkat edin. Gerçekten çok bulaşıcı hastalık var Oralarda.

Ben arkadaşlık ilişkisinde samimiyetsizliğe asla gelemediğim için üniversitede hiç arkadaşım olmadı. Vardı görüştüğüm ettiğim ama arkadaş denemez. Azıcık samimi olunca hemen sizin olayınız gibi mevzular çıkardı. Hiç sevmem ben de yüz göz olmayı. Velhasıl 4 sene ilişkilerim diplomatik olarak sürdü. Mezun olunca da herkes kendi yoluna gitti. Denemediğimden de değil. İçlerine girmeyi, arkadaşlık etmeyi de denedim ama bende şey var sizin yaşadığınız tarzda bir olay yaşayınca anında soğuyorum.
Tercihinize kalmış fakat bir selpak için tatava yapan kişilerle daha fazla içli dışlı olmayın derim.

bu saka olmalı
konuda zerre temızlık yarısı yok aksıne olması gereken bırsey var
tuvaletden sonra elını yıkamayan ınsanların oldugu bır alana gırıyorsunuz , ınsanız hepımızın tuvaletı gelıyor dısarda tuvalete gırmek zorunda kaldıgınızda sılınıp temızlenıyoruz
dusunce gucuyle sılemedıgımıze gore mecbur yanımızda kagıt urunu tasıyacagız
bunun ben daha temızımle alakası yok ınsan olarak dıkkat etmemız gereken hıjyenle alakası var

konuda temizlik yarışı yok mu?
bence var. entrylere bakarsanız. okul tuvaletine nasıl giriyosun ıyyyklar falan.
kusura bakmayın yanımda rulo kağıt havlu taşıyacak raddeye gelemem sanırım bir bebeğim olmadıkça.
1 paket peçete yeter artar.

konuda temizlik yarışı yok mu?
bence var. entrylere bakarsanız. okul tuvaletine nasıl giriyosun ıyyyklar falan.
kusura bakmayın yanımda rulo kağıt havlu taşıyacak raddeye gelemem sanırım bir bebeğim olmadıkça.
1 paket peçete yeter artar.
tum gun dısarda olan yeme ıcmesını dısarda tamamlayan ınsanlar yanında bıraz fazla pecete ve ıslak mendıl tasıyor dıye hasta veya takıntılı olmaz temızlık yarısı gıbı algılamak ıcın gercekten temızlıkten anlamamak gerekır .
sadece tuvalet kapısını acıp kapatıp klozet kapagını acıp kapatıp sıfona basmak ıcın 1 paket selpak gıdıyıor hepsıne :D
sızden bır oncekı tuvaletdekı tuvalet kagıdını yere dusurdu mu dusurmedı mı tuvaletden sonra dırek elıyle mı kulpa dokundu ne yaptı bılmeden ne guzel yasıyorsunuz oyle :) oh masalllah

tum gun dısarda olan yeme ıcmesını dısarda tamamlayan ınsanlar yanında bıraz fazla pecete ve ıslak mendıl tasıyor dıye hasta veya takıntılı olmaz temızlık yarısı gıbı algılamak ıcın gercekten temızlıkten anlamamak gerekır .
sadece tuvalet kapısını acıp kapatıp klozet kapagını acıp kapatıp sıfona basmak ıcın 1 paket selpak gıdıyıor hepsıne :KK70:
sızden bır oncekı tuvaletdekı tuvalet kagıdını yere dusurdu mu dusurmedı mı tuvaletden sonra dırek elıyle mı kulpa dokundu ne yaptı bılmeden ne guzel yasıyorsunuz oyle :) oh masalllah

klozet kapakları benim olduğum şehirdeki avmlerde hep açık kapalı olana rastgelmedim, avmdeki restorandaki falan tuvaletlerde klozete oturmuyorum asla eğer merak ediyorsanız söyleyeyim, neyle dezenfekte edilirse edilsin oturamam mantar mı dermatit mi ne olduğunu bilmediğim popoların değdiği yere, çömelir vaziyette dururum, alın size detaylar:halay:
ayrıca tuvalet kağıdı öyle faş dışarda olan bir yere rastlamadım gittiğim yerlerde, metal yuvarlak bir objenin içinden çıkan bir delikten alınıyor genelde. duşme ihtimali yok yani.
yanımda her zaman ıslak mendil taşıyorum ama bunu ay ben temizim hayır ben daha temizim rulo taşıyorum olarak kimsenin yanında söylemem, ya da birine ay sen taşımıyo musun,nasıl yaşıyosun demem. herkesin temizliği kendine.
herkesin kendisini en temiz ilan etme yarışından sıkıldım,burda herhangi konu açılırsa tuvaletle falan ilgili kimileri aç kurt gibi bekliyor en hijyenik benim diyerek.
ne yazık artık gerçek hayatta da böyle, masaya elini yıkamadan oturan insanlar geliyolar temizlik ahkamı kesiyolar.

klozet kapakları benim olduğum şehirdeki avmlerde hep açık kapalı olana rastgelmedim, avmdeki restorandaki falan tuvaletlerde klozete oturmuyorum asla eğer merak ediyorsanız söyleyeyim, neyle dezenfekte edilirse edilsin oturamam mantar mı dermatit mi ne olduğunu bilmediğim popoların değdiği yere, çömelir vaziyette dururum, alın size detaylar:halay:
ayrıca tuvalet kağıdı öyle faş dışarda olan bir yere rastlamadım gittiğim yerlerde, metal yuvarlak bir objenin içinden çıkan bir delikten alınıyor genelde. duşme ihtimali yok yani.
yanımda her zaman ıslak mendil taşıyorum ama bunu ay ben temizim hayır ben daha temizim rulo taşıyorum olarak kimsenin yanında söylemem, ya da birine ay sen taşımıyo musun,nasıl yaşıyosun demem. herkesin temizliği kendine.
herkesin kendisini en temiz ilan etme yarışından sıkıldım,burda herhangi konu açılırsa tuvaletle falan ilgili kimileri aç kurt gibi bekliyor en hijyenik benim diyerek.
ne yazık artık gerçek hayatta da böyle, masaya elini yıkamadan oturan insanlar geliyolar temizlik ahkamı kesiyolar.
tum yorumları okudum ay ben cok hıjyenıgım dıyen kımse olmamıs herkes kendıne gore nasıl cozum buldugunu yazmıs aksıne bu konuda daha cok gordugum sızde dahıl olmak uzere ,o kagıt havluyu neden yanınızda tasıyorsunuz abartmayın mınvalınde seklınde yazdıgınız ıcın ınsanlar yazmak zorunda kalmıs devamında ,hatta bende o yuzden neden sasırıyorsunuz arkadaslar su sebeple tasıyoruz dedım kı bız tasıyanlar tasımak zorunda kaldıgımız durumlar oldugu ıcın...

sızde kapak yokmus ama bızde gıttıgım yerlerde var
sızde acıkta degılmıs ama acıkta olan yerlerde var
klozetler ıcın hıjyenık spreylerde var tasımak ıcın
alaturkada olsun olmasın o kapı kulplarını tutmak var
1 bardak su ıcıp 10 kere tuvalete gıden de var

yanı ısterse yanında balyasıyla tasısın buyuk rulo tasıyanı elestıren aslında sız oldunuz arada takıntılı hasta dıyenlerı bıle okudum :KK70: devlet okulunda tuvalet sıkıntıları bırcok ıl de yasanır cogunda sabun pecete bıle bulunmaz bulunsa da kendıne hayrı olmaz

burda sıvı sabunun ıcıne cısını yapan erkek ogrencılerın oldugu konuları okudum alaturkanın ıcıne dusmus oldugundan suphe ettıgım tuvalet kagıtları gordum o kapalı dıye guvendıgınız dıspanserler acılıyor malum ıcıne bıtenı koymak ıcın , bırı bol bol rahat cekmek ıcın pıs elıyle aldı kullandı koydu belkı ?

yanı aynen dedıgınız gıbı herkesın temızlık anlayısı kendıne olmalıyken bu konuda daha hassasıyet gosterenlere de takıntı denılmesını anlayamadım :KK66:
kımse ay cok temızım ondan tasıyorum falan demedı :) o sızın yanlıs anlamanız olmus buyuk ıhtımal sıkıntı yok yanı onu anlatmaya calısıyorum bu konuda oyle bırsey olmadı

olan konular var, kı bu rahatsızlık duyulacak bırsey degıl ınsanlar pisligiyle ovunecegıne temızlıgıyle ovunsun ne guzel. bundan da rahatsızlık duyulmaz temızlıkle yarıssınlar ne guzel keske dunyanın tek yarıstıgı sey de bu konu olsa hatta.

bende yanımda hem kagıt havlu hem ıslak mendıl tasırım
paket yenı acılmıs halınde kocamanken degılde yarıya ındıgı kıvama gelınce alırım yanıma
toplu tuvaletlerde dispanserde olmayabılıyor bazı kagıt urunlerı
mılletın klozet kapagını kapatmadan cektıgı sıfonun kalıntıları bulasmıs kagıt urununu vucuduma degdıremem nıye sasırdınız arkadasla :KK70:
hatta rossmanda falan hıjyenık sprey ve dezenfektan tuvalet sılmeye ıslak mendıllerde var onlardan da tasıyorum sıkıyorsunuz 20 sanıye bekleyıp sılıyorsunuz tertemız
yanımda doktor eldıvenı bıle var bır kac tane

hıc unutmuyorum :KK70: avm tuvaletı. bırı klozete oturmayı bılmıyormus alaturkaya oturur gıbı oturmus klozetı kırmıstı :KK70: klozete oyle basanlarda var demek kı yanı yanımda bana kalsa elektrık supurgesı vıleda falan da tasırım :KK70:

ben konu sahıbını haklı buldum altı ustu bır selpak o an verselerdı konu sahıbı zorda kalmasaydı zaten selpak paylasılır yoksa da yok dersın agız goz eyıp of pof etmek ne tuvalet dedıgın 2 saat surmez heralde

bence onlar arkadas falan degıl bız okurken kızlar hep bırlıkte gıderdık tuvalete :KK70:
aaa rossman fanıyımdır ama dediklerinizi niye görmedim ya daha önce , yarın avm'ye uğrayıp özellikle sorup alıcam :halay: :dondurma:

Back
X