Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdirme derdinde değilim gerçekten . Sadece sevilmeme nedenim ne ? Nankörlük etmemem vefalı olmam mı ? Çıkar gözetmeden Allah rızası için iyilikte bulunmam mı bilemedim ki
Bir de üniversitenin klüpleri vardır onlara yazıl ordan çok arkadaş edinirsin sosyal ol okul dışında yapacağın bir aktiviten olsun.
Herkese fazlasıyla yardım edip iyilik gösteriyorum .
Selam kızlar . O kadar doluyum ki anlatmazsam gidip kendimi bir yerlerden atıcam artık .
Ömrümün en güzel yılları harap oldu gidiyor . Yardım edin bir akıl verin .
Ya da içimi ferahlatacak bir kaç söz söyleyin .
Başlıktaki gibi . Okuldan öylesine soğudum ki anlatamam. Buna sebep olanlar sözde sınıf arkadaşlarım en önemliside içimdeki düşman . Aslında kimsenin bana bilerek ettiği bir şey yok . Ben çok duyarlı ve hassasım . Üniversite 1. Sınıftayım . Hatırı sayılır bir üniversitenin güzel bir bölümündeyim . Size ortamdan bahsedeyim . Herkes grup olmuş durumda . Herkes birbirinin canı ciğeri . Ben bu sınıfta hiçbir yere ait olamayan kişi durumundayım . Hiç yakın arkadaşım yok . Herkese fazlasıyla yardım edip iyilik gösteriyorum . Ama sıra bana gelince sınıfta yok hükmündeyim resmen . Topluca bir şey yaparlar haberim olmaz . Bir yere giderler haberim olmaz . Şunu da eklemek istiyorum . Herkes birbirini çok seviyor kanka gibi gözüküyorlar ama inanın hepsi birbirini azılı rakip olarak görüyor. Bu kadar sahte insanın içinde bunalıp kaldım . Dediğim gibi hiç yakın dostumda yok . Kızlar berbat haldeyim . Nolur bana abla tavsiyelerinizi tecrübelerinizi yazın .
Okulun ilk senesinde yaşadığım bir şey geldi aklıma. Herkes dışarı çıkacaktı sınıfça plan yapmışlar. Ben zaten sonradan duydum salak gibi kendim atladım, aa evet güzel olur nerede buluşup çıkıyoruz falan dedim. Kendim de davetliyim sanıyorum ya. Şu saatte şu yurttan çıkıyoruz dediler. Gittim o saatte herkes çıkmış bile. Çok üzülmüştüm. O sırada hazırlıktaydık ve iki ayda bir sınıfımız değişiyordu. O sınıftakiler önceden tanıyordu çoğu birbirini. Ben hiçbiriyle daha önce aynı sınıfta değildim. Tek başıma sinemaya gitmiştim o gün. Erkek arkadaşım da başka şehirde okuyordu zaten. (Şimdiki eşim)Selam kızlar . O kadar doluyum ki anlatmazsam gidip kendimi bir yerlerden atıcam artık .
Başlıktaki gibi . Okuldan öylesine soğudum ki anlatamam. Buna sebep olanlar sözde sınıf arkadaşlarım en önemliside içimdeki düşman . Aslında kimsenin bana bilerek ettiği bir şey yok . Ben çok duyarlı ve hassasım . Üniversite 1. Sınıftayım . Hatırı sayılır bir üniversitenin güzel bir bölümündeyim . Size ortamdan bahsedeyim . Herkes grup olmuş durumda . Herkes birbirinin canı ciğeri . Ben bu sınıfta hiçbir yere ait olamayan kişi durumundayım . Hiç yakın arkadaşım yok . Herkese fazlasıyla yardım edip iyilik gösteriyorum . Ama sıra bana gelince sınıfta yok hükmündeyim resmen . Topluca bir şey yaparlar haberim olmaz . Bir yere giderler haberim olmaz . Şunu da eklemek istiyorum . Herkes birbirini çok seviyor kanka gibi gözüküyorlar ama inanın hepsi birbirini azılı rakip olarak görüyor. Bu kadar sahte insanın içinde bunalıp kaldım . Dediğim gibi hiç yakın dostumda yok . Kızlar berbat haldeyim . Nolur bana abla tavsiyelerinizi tecrübelerinizi yazın .
Öğrenci kulüplerine gir. Başka arkadaşlar edin. Sınıftakileri boş ver. İlk sene oluyor böyle gruplaşmalar önceki tanışıklıklardan falan. Sonra hep ayrılıyor bozuluyor çoğu. Asıl yakın arkadaşlık derse beraber girdiğin kişiyle değil öğrenci kulübündeki falan kişilerle oluyor bazen. Çünkü ilgi alanın aynı.İçime ara sıra bi hırs geliyor madem onlar seni tanımıyor . Sen onlara kendini tanıt . Derslerin mükemmel olsun onlar senin peşinden koşsun . Sonra dışlanmışlığım geliyor aklıma moralim yerle yeksan
Son sınıfa geldiğinde bu dostlukların kanki durumlarının ne kadar degiştiğine hayret edeceksinSelam kızlar . O kadar doluyum ki anlatmazsam gidip kendimi bir yerlerden atıcam artık .