Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arama o dostluğu ya bence o şans işi ve çoğu zaman lisede kalıyor, benim ortaokulda kaldı düşünKonuştuğum kişiler elbette var ama lisedeki gibi can ciğer olup çok güvenemiyorum .
Yakın dürüst bir dostun eksikliğini çekiyorum . Diğerleride benim özlemini duyduğum şeyleri yaşayınca bunalıyorum
Hangi bolumdesin canimGüzel tavsiyeleriniz için çook teşekkür ederim . Sanırım hayatın gerçek yüzünü kabul etmekte zorlanıyorum herkesi kendim gibi saf sandığım için hayal kırıklıklarım kalbime battı . Toparlanıcam ve tek derdim kendimi geliştirmek olacak .
universiteden sadece bir arkadasimla gorusuyorum.o.da bambaska bolumden di son seneyakin olduk okadar. derslerine bak sallama, farkli bolumlerle arkadaslik.kur. kluplere katil mesela dagcilik fotografcilik halk oyunlari. dolu dolu yasa okul hayatini gereksiz yere bis seylere takilma. geriye donup baktiginda kafede ictigin nargile degil cektigin bir fotograf kalsin aklinda meselaSelam kızlar . O kadar doluyum ki anlatmazsam gidip kendimi bir yerlerden atıcam artık .
Ömrümün en güzel yılları harap oldu gidiyor . Yardım edin bir akıl verin .
Ya da içimi ferahlatacak bir kaç söz söyleyin .
Başlıktaki gibi . Okuldan öylesine soğudum ki anlatamam. Buna sebep olanlar sözde sınıf arkadaşlarım en önemliside içimdeki düşman . Aslında kimsenin bana bilerek ettiği bir şey yok . Ben çok duyarlı ve hassasım . Üniversite 1. Sınıftayım . Hatırı sayılır bir üniversitenin güzel bir bölümündeyim . Size ortamdan bahsedeyim . Herkes grup olmuş durumda . Herkes birbirinin canı ciğeri . Ben bu sınıfta hiçbir yere ait olamayan kişi durumundayım . Hiç yakın arkadaşım yok . Herkese fazlasıyla yardım edip iyilik gösteriyorum . Ama sıra bana gelince sınıfta yok hükmündeyim resmen . Topluca bir şey yaparlar haberim olmaz . Bir yere giderler haberim olmaz . Şunu da eklemek istiyorum . Herkes birbirini çok seviyor kanka gibi gözüküyorlar ama inanın hepsi birbirini azılı rakip olarak görüyor. Bu kadar sahte insanın içinde bunalıp kaldım . Dediğim gibi hiç yakın dostumda yok . Kızlar berbat haldeyim . Nolur bana abla tavsiyelerinizi tecrübelerinizi yazın .