- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
TE="limonsepeti85, post: 44443609, member: 603395"]bana da lüzumsuz geldi fotonun altına tanımadığınız birine yazdığınız yorum. ileride dersine gireceğiniz hocanız dahi olsa tanımıyorsunuz şu an sonuçta. bence siz adamı işkillendirmişsiniz bu yorumla :)
Suan engelmeyi bile düşündüm. Aslinda kotu düşünmedim yorum yaparken. Ne yapmaliyim okul geri acilana kadar unutur insallah
TE="limonsepeti85, post: 44443609, member: 603395"]bana da lüzumsuz geldi fotonun altına tanımadığınız birine yazdığınız yorum. ileride dersine gireceğiniz hocanız dahi olsa tanımıyorsunuz şu an sonuçta. bence siz adamı işkillendirmişsiniz bu yorumla :)
limonsepeti8i 44443833 .!.:Suan engelmeyi bile düşündüm. Aslinda kotu düşünmedim yorum yaparken. Ne yapmaliyim okul geri acilana kadar unutur insallah
[QUET]bendeuyeolcam, post: 44443569, member: 339578"]Iyi de siz gidip "vay arkadaslar, ne de tatlisiniz" yazmamissiniz ki.
"Hocam, ovguleriniz malum, dersiniz icin sabirsizlaniyorum" yazmissiniz.
Yani direkt adama yazip sonra da ekleyip ustune de mesaj almissaniz "bana yürüyor mu" diye hissetmeye hakkiniz yok, demeye calisiyoruz.
Yani ha mesaj atmissiniz ha yorum, sonuc olarak adam da usturuplu bir mesaj atmis.
Ve biz de haksizsiniz diyoruz.
Sabirsizlaniyorum ne demek merak etmis
olabilir.
Ogrencilerini taniyorsa sizi cikaramamis
olabilir vs vs.
Nedir bu bir filmdeki meshur replik gibi "ay bana guldu, seviyor caniiimm" tavirlari.[/
QUOTE]
L
Ne bicim laflar bunlar . Ne okul hocama yazacam. Evliyim ustelik. Offf sana daha fazla inan yazmaya değmez.
Hadi ya aman allah korusunBizim hocamiz sinifa girdiği ilk gun beni faceten ekleyin,instagramdan takip edin demisti. Öğrencilerin fotoğraflarina yorum yapar, begenir. Art niyetle kimseye yaklastigini gormedim. Sana attığı mesajda da tuhaf bisey yok bence
Ha ekleme yapmışsın. Dersine girmedigin icin merak etmis olabilir. Ama cok samimi olma derim. Daha gecen gun Sehrimdeki bi üniversite de tacizci docenti ifsa ettiler
Laubali oldugunu farketmedim ki mesajin o an.He birde engelle de tuy dik.Adam napmis ki yorumu sen attin hemde sabirsizlikla dersinize girmeyi bekliyorum diye hem ekledin adam sana mesaj atti aaaa evli kadina boyle mesaj mi olaaar e evli kadin neden bu kadar laubalisin acaba?
Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımadigim.
Arkadaşlar sürekli fotoğraf yüklüyor facebooka bende b iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .
Her neyse bende sinifca çekilmişbir fotografin altina yorum yaptim.
"Hocam,arkadaslar ovuyor. Dersinize girmeyi sabirsizlikla bekliyorum" diye. Birde facebooktan ekledim. 28 ortak arkadasimiz var sinif batagi eklemis yani.Bu adam mesaj atmis . Şöyle..
"Onlarin beni ovdugune bakma x sen karar ver. Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis". Sasirdim ve pişman oldum ne yazmaliyim
Evet aynen bayagi güçlü. Arkadaş gibi olanlardan. Ama artik dersine girer cikarim sadece. Çünkü moralim bozulduXXWOMAN, post: 44444355, member: 603820"]Bir sey yok yazdigi mesaj gayet normal. Asilma degil kesinlikle.Once siz msj atmissiniz zaten. Ogrencilerle iletişimi ve etkileşimi guclu bir hoca anladığım kadariyla...o yuzden iciniz ferah olsun.
Ben de uni deyim ogrencilerim mesaj atinca ekleyince cogunu kabul eder cevap veririm kiz olsun erkek olsun. Bazi erkek hocalar muhatap bile olmuyor karsi cins ogrenciyle.Cunku töhmet altinda kalmaktan iftiradan korkuyorlar. Kizlarin farkli yonde ilgisini sezmislerse hele kiz ogrenciler asiri cesaretli oluyor bazen.
Yahu bu KK daki arkadaşlar ya yazdigimi okumuyorlar ya da yazilani anlamiyorlar. Mesaj atmadim sinifca çekilmiş bir foto atmis bir arkadasim. Bahsettiğim hocamda var içinde. Herkes yorum yapmis bende bir şey yazdim budur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?