Üniversite okurken evlenen var mı ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba kızlar aslında bugüne kadar sorunlu giden bir ilişkim vardı bir küs bir barış. Annesiyle desen sorunlar. Bir şey oldu bi peri eli değdi sanki herşey değişti çok güzel oldu. Annesine karşı bu kızla ciddiyim sende bunu bil ona göre davran dedi. Bana karşı çok iyi. Eskiden gidemezsin sanıyordum ama seni kaybetmek neymiş anladım diye sözler verdi ve biz evlenme kararı aldık. 2018 kasım gibi nişan 2019 yazında da düğün yapmaya karar verdik. Ama sorun şu ki ikimizinde okulu bitmedi aileleri nasıl ikna ederiz bilmiyorum. Böyle okurken evlenen var mı ?? Deneyşmlerini paylaşabilir mi ??

Nasıl geçineceksiniz?? Aileniz evinizi ,arabanızı Alır ve cebinizede harçlık koyarsa olabilir. Merak ettim ev geçindirme planınızı?

Evlenmek mesele değil de,bunun kirası,eşyası,faturaları,mutfak masrafları v.s. var.Onlari ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Evlenmek evcilik oyunu değil,gerekli şartları oluşturup o olgunluğa eristikten sonra yapılmasını doğru buluyorum.Kizimin üniversitedeyken evlenmesini kesinlikle istemezdim.

Nasıl geçineceksiniz?? Aileniz evinizi ,arabanızı Alır ve cebinizede harçlık koyarsa olabilir. Merak ettim ev geçindirme planınızı?
Sevgilimi işi var. Evlenmesek bile hem okuyup hem çalışacak. Aldığı para ev geçindirmeye yetiyor buna gğvenip bu yola çıktık

Konumu okur musun sevgili konu sahibesi sonunun nasıl olduğunu görebilmek adına

O zaman mantıklı. İyi düşünüp karar verin. İnşallah gönlünüze göre olur.

Bence olmaz. Birden kimseye sihirli değnek değmiyor maalesef sadece bazı şeyleri erteliyorlar.
Hem ikiniz de okuyorsunuz. Nasıl evi idare ettirebilirsiniz ki? Kazanacağı para en fazla ne kadar olabilir?
Askerlik de yok. Olmaz bu iş. Askerliği de aradan çıkartın öyle evlenin derim.

Evlenmek mesele değil de,bunun kirası,eşyası,faturaları,mutfak masrafları v.s. var.Onlari ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Sevgilimin şuanda da bir işi var bir ev geçindirecek kadar kendine ait geliri var. Okurken de işine devam edecek. Burdan gelen parayla da geçinebilirz

Ben askerliğin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Annemle babam da evlendiğinde babam askerliğini yapmamıştı.

Sevgilimin şuanda da bir işi var bir ev geçindirecek kadar kendine ait geliri var. Okurken de işine devam edecek. Burdan gelen parayla da geçinebilirz
Anladım,yine de erken bence.Fikirler çok değişiyor.Okulu bitirin,mesleklerinizi elinize alın,birbirinizi iyice tanıyın,hala evlenmek istiyorsaniz o zaman evlenin derim.

Bi sene daha beklemek neden zor geliyor anlamadım işi olabilir ama evlilik olduğunda okul iş evlilik kaldıramıyorum derse altertatif düşündün mü evliliği masal gibi görüp düşüncesiz davranmak geleceğinizi olumsuz etkileyebilir ikinizin de kardeşim olsaydın engel olmak için çabalardım

Askerlk bnce önemli bak biz 5 yıllık evlıyız hala gidemedi askere erteleyip duruyoruz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…