Sevgilimi işi var. Evlenmesek bile hem okuyup hem çalışacak. Aldığı para ev geçindirmeye yetiyor buna gğvenip bu yola çıktıkNasıl geçineceksiniz?? Aileniz evinizi ,arabanızı Alır ve cebinizede harçlık koyarsa olabilir. Merak ettim ev geçindirme planınızı?
Konumu okur musun sevgili konu sahibesi sonunun nasıl olduğunu görebilmek adınaMerhaba kızlar aslında bugüne kadar sorunlu giden bir ilişkim vardı bir küs bir barış. Annesiyle desen sorunlar. Bir şey oldu bi peri eli değdi sanki herşey değişti çok güzel oldu. Annesine karşı bu kızla ciddiyim sende bunu bil ona göre davran dedi. Bana karşı çok iyi. Eskiden gidemezsin sanıyordum ama seni kaybetmek neymiş anladım diye sözler verdi ve biz evlenme kararı aldık. 2018 kasım gibi nişan 2019 yazında da düğün yapmaya karar verdik. Ama sorun şu ki ikimizinde okulu bitmedi aileleri nasıl ikna ederiz bilmiyorum. Böyle okurken evlenen var mı ?? Deneyşmlerini paylaşabilir mi ??
Sevgilimin şuanda da bir işi var bir ev geçindirecek kadar kendine ait geliri var. Okurken de işine devam edecek. Burdan gelen parayla da geçinebilirzEvlenmek mesele değil de,bunun kirası,eşyası,faturaları,mutfak masrafları v.s. var.Onlari ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Benim 20 onun 21 evet ikimizde okuyoruz.Yaslariniz kac? Ikinizde okuyorsunuz degilmi ?
Ahh bizde eşim yapmadan evlendikBen askerliğin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Annemle babam da evlendiğinde babam askerliğini yapmamıştı.
Anladım,yine de erken bence.Fikirler çok değişiyor.Okulu bitirin,mesleklerinizi elinize alın,birbirinizi iyice tanıyın,hala evlenmek istiyorsaniz o zaman evlenin derim.Sevgilimin şuanda da bir işi var bir ev geçindirecek kadar kendine ait geliri var. Okurken de işine devam edecek. Burdan gelen parayla da geçinebilirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?