yukarıdakiler Kasım ve Aralık'ta açtığın konular.
Bugün 3 Ocak.
sevgilin 2 haftada mı değişti?
en az 6 ay beklemen lazım değişip değişmediğini görmen için.
daha sevgililiği yolunda gitmeyen siz, evliliği kolay sanıyorsunuz galiba.
çünkü döver diye korktuğu adamı elinden kaçırmak istemiyor.Çünkü kızımız herşeyin güzel olacağını düşünüyor.
Sevgilisinin süper koca olacağını düşünüyor.
Zorluklara kolayca göğüs gerebileceklerini düşünüyor.
Dayak yemiş ve aç olsada başini yastığa koyunca herşeyin geçeceğini düşünüyor.
Burada birebir yaşamış,yüzlercesini görmüş,tecrübe etmiş onlarca kadının ne söylediğinin bir önemi yok yani,hanım kızımız öyle düşünüyorsa öyledir.
Artık buna saflık mi denir,uyuşmuşluk mu,hipnotize edilmişlik mi,yoksa mazoşistlik mi bilemedim.
Bunun için acele etme önce okul..
Hiç bir zaman hayatın sana getirisini bilemezsin.
O perinin büyüsü biter her şey eskiye döner bal kabağı ile ortada kalabilirsin.
Mesleğini eline al ve ondan sonra yapmak iatedigini yap.
çocuk düzeldiğine dair rol yapıyor. saf kızımız da emek verdim, adam ettim diye kendini kandırıyor.
aynen ya bunun kirası var faturaları var öğrenciyken 5000 kazanıyor heralde beyimizRahat mı gezemiyorsunuz
Ailen sevgili olayına mi karşı, neden evlilik hem de bu yaşta? Cinsellik yaşamak için mi nedir ben anlamadım
Ayrıca bu kadar işsiz nerde var acaba hangi ülke bu? Çocuğun okurken işi var senin işin şimdiden belli,bunca mezun işsiz ya salak ya da siz isviçreden bildiriyorsunuz
Ev geçindirecek kadar ne işinde çalışıyo tek maaşla,ev geçindirmekten ne anlıyosun sence ne kadara döner bi ev
ben üniversite okurken evlendim. 25 yaşımda. ama bizim durum farklıydı. ben zaten atanmış memurdum. eşiminde güzel bir işi vardı. yani hayata çoktan atılmış belli bir düzenimizi kurmuştuk.
bu yüzden mesleğinizi elinize almadan sakın evlenmeyin.
Ben asla istemem okurken evlenmeyi. Hatta 1 - 2 yıl çalışıp hayata karşı tecrübe kazanmak isterim. Madem ciddi ve değişti okul bitene kadar tavrını görmüş olursunuz. Bir anda karar vermeyin. Sonra pişman olursunuz. Bir de en korktuğum şey hamile kalmak olurdu okurken. Çok zor bir durum evlilik sorumluluğu altında ders filan çalışamazdım. Dışarıda görüşmek başka her an yanında olmak başka bir durum.
Bir kadın ekonomik özgürlüğünü kazanmadan nasi evlenmek ister .
Aklım fikrim almıyor ya .
Eşiniz size harçlık vericek hic mi kötü hissettirmeyecek bu sizi
Konu Ocak ayının konusu arkadaşlar.nurcuk34 hortlamışsınız konuyu :)
Bu arada aradan 6 ay geçmiş, konu sahibesi kızımız artık 6 ay daha olgunlasti. Muhtemelen hatasını fark edip okuluna dört elle sarılmış pembe rüyalardan sıyrılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?