Üniversite okurken evlenen var mı ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çünkü kızımız herşeyin güzel olacağını düşünüyor.
Sevgilisinin süper koca olacağını düşünüyor.
Zorluklara kolayca göğüs gerebileceklerini düşünüyor.
Dayak yemiş ve aç olsada başini yastığa koyunca herşeyin geçeceğini düşünüyor.

Burada birebir yaşamış,yüzlercesini görmüş,tecrübe etmiş onlarca kadının ne söylediğinin bir önemi yok yani,hanım kızımız öyle düşünüyorsa öyledir.

Artık buna saflık mi denir,uyuşmuşluk mu,hipnotize edilmişlik mi,yoksa mazoşistlik mi bilemedim.

çünkü döver diye korktuğu adamı elinden kaçırmak istemiyor.

kızlar p.ç erkekleri sever derler ya.
aynen o vaka.
çocuk düzeldiğine dair rol yapıyor. saf kızımız da emek verdim, adam ettim diye kendini kandırıyor.

20 yaş işte. bizim yarı yaşımızda.
her konuda fikri var ama tecrübesi yok.

sürekli bir hayalden bahsediyor:
"geçineceğimizi düşünüyorum.
anlaşacağımızı düşünüyorum.
iyi olur diye düşünüyorum." vs vs

ki geçmişi kriz dolu bu ilişkinin bir imza, bir düğünle peri masalına dönüşeceğini zannedecek kadar hayal aleminde yaşıyor. gerçeklere kapalı.

bir arkadasim 4 yillik uniyi 6 senede bitirdi. bu arada bebegi oldu. is bulamadi vs. yasi ilerledi guzel bir is bulamadi. sonrada bosandi.
herkes boyle olucak diye bir sey yok tabi. ama evlilik , evin sorumlulugu gercekten kolay degil.
bence ideali en az 24 . uzaktan davulun sesi hos geliyor.
bu arada bende esim askerlik yapmadan evlendim. kisa donem yapmasina ragmen cok zor gecti.
okulunuzun bitmesini bekleyin.

+1 arkadaşların ders sınrası oturup br kahve içerken sen eve gideym kocaya yemek yapayım derdine düşeceksin

aynen ya bunun kirası var faturaları var öğrenciyken 5000 kazanıyor heralde beyimiz

Bennnn eşimle okurken evlendik, askerlik yoktu aileler karşı çıktı ama evlendik
Zaten ayrı bir ev var o evi geçindiriyor bir tabak fazla olmasımı geçim sıkıntısı yaşatacak.

Hayır yüzbin kere hayır bi mesleğini eline al gez toz evlenmek nedir ya kumar resmen ne gerek var ne gerek bitir okulunu çok sinirlendim sana

Son sinifta okulun bitmesine 1 ay kala evlendim.esimde 8 yillik ogretmendi ama ben evlilikti gezmeydi ev isiydi derken 3.yilda ancak atanabildim.simdiki aklim olsa beklerdim atanmadan evlenmezdim.heleki siz ikinizde ogrencisiniz maceraya atilmaya gerek yok.okuli bitirin mesleginizi alin elinize sonra evlenin.bu sartlarla evlilik ne kadar iyi olur sizce surekli birilerine bagli yasayacaksiniz.okurken kesinlikle olmaz heleki ikinizde ogrencisiniz.ailenizi de hic ikna etmeyin bence ben olsam kabul etmezdim perisan olacaksiniz.ayrica okul gunleri bi daha geri gelmez arkadaslarinizla zaman gecirmek universitenin tadini cikarmak varken evlenmek cok sonraya birakilmali

Ikinizin yaşı da evlilik için cok küçük . En azindan erkek arkadasin bir 27 28 olsaydi.
Ikinizde daha toysunuz sorumluluklari kaldırabilecek misiniz?
Valla iyi cesaret ediyorsunuz isim gucum var okulum bitti zaten ailemle yasamıyorum ama evlilik icin hic cesaretim yok.

ben üniversite okurken evlendim. 25 yaşımda. ama bizim durum farklıydı. ben zaten atanmış memurdum. eşiminde güzel bir işi vardı. yani hayata çoktan atılmış belli bir düzenimizi kurmuştuk.
bu yüzden mesleğinizi elinize almadan sakın evlenmeyin.

Ben asla istemem okurken evlenmeyi. Hatta 1 - 2 yıl çalışıp hayata karşı tecrübe kazanmak isterim. Madem ciddi ve değişti okul bitene kadar tavrını görmüş olursunuz. Bir anda karar vermeyin. Sonra pişman olursunuz. Bir de en korktuğum şey hamile kalmak olurdu okurken. Çok zor bir durum evlilik sorumluluğu altında ders filan çalışamazdım. Dışarıda görüşmek başka her an yanında olmak başka bir durum.

Bir kadın ekonomik özgürlüğünü kazanmadan nasi evlenmek ister .
Aklım fikrim almıyor ya .
Eşiniz size harçlık vericek hic mi kötü hissettirmeyecek bu sizi

Konu Ocak ayının konusu arkadaşlar. nurcuk34 hortlamışsınız konuyu :)

Bu arada aradan 6 ay geçmiş, konu sahibesi kızımız artık 6 ay daha olgunlasti. Muhtemelen hatasını fark edip okuluna dört elle sarılmış pembe rüyalardan sıyrılmıştır

hahaha cidden ben hortlatmışım. sağ tarafa gelmişti yeni sandım. yeni olmayanlar nasıl sağ tarafa geliyor anlamadım
umarım vazgeçmiştir evlenmekten

Her şey maddiyat mı yaa? Bir yerlerden kısarlar geçinirler. Yeter ki aşk evliliği olsun birbirlerini sevsinler. Sen kimsenin lafına bakma. Önemli olan maddiyat değil sevgi.

Bende okurken evlenmistim ama eşim calisiyordu siz ikinizde okuyormussunuz zor ama tabi çalışıp yeterince para kazanirsa o ayrı ama yinede bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…