- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Ay onu benimde yepesım geliyor hele okuyup ne yapacakler mış zengin koca bulup evleneceklermişAh iste bunlar hep instagram hep sunum sayfalari hep pembis gelincilik ozentisi. Bazen benim ogrencilerim de diyor evlensek de kurtulsak su okuldan vs alip alip pencereden atasim geliyor onlari tarlada zorla capa sallattirilan kizlarin yerini gasp ettikleri icin.
Ayni yastiga bas koyunca bunlarin onemi kalmazmis. Ya diyorum ne kafalar var millette hakkaten hollywood filmi gibi evliligi olucak saniyor. Ne iciyolar acep?
Evlenince de gidemeyeceksin diye eskiye dönerse yaaa?!Merhaba kızlar aslında bugüne kadar sorunlu giden bir ilişkim vardı bir küs bir barış. Annesiyle desen sorunlar. Bir şey oldu bi peri eli değdi sanki herşey değişti çok güzel oldu. Annesine karşı bu kızla ciddiyim sende bunu bil ona göre davran dedi. Bana karşı çok iyi. Eskiden gidemezsin sanıyordum ama seni kaybetmek neymiş anladım diye sözler verdi ve biz evlenme kararı aldık. 2018 kasım gibi nişan 2019 yazında da düğün yapmaya karar verdik. Ama sorun şu ki ikimizinde okulu bitmedi aileleri nasıl ikna ederiz bilmiyorum. Böyle okurken evlenen var mı ?? Deneyşmlerini paylaşabilir mi ??
Lise okurken evleneni gördükMerhaba kızlar aslında bugüne kadar sorunlu giden bir ilişkim vardı bir küs bir barış. Annesiyle desen sorunlar. Bir şey oldu bi peri eli değdi sanki herşey değişti çok güzel oldu. Annesine karşı bu kızla ciddiyim sende bunu bil ona göre davran dedi. Bana karşı çok iyi. Eskiden gidemezsin sanıyordum ama seni kaybetmek neymiş anladım diye sözler verdi ve biz evlenme kararı aldık. 2018 kasım gibi nişan 2019 yazında da düğün yapmaya karar verdik. Ama sorun şu ki ikimizinde okulu bitmedi aileleri nasıl ikna ederiz bilmiyorum. Böyle okurken evlenen var mı ?? Deneyşmlerini paylaşabilir mi ??
Sakın sakin ama sakın okul bitmeden evlenme ! Çevremde bir kaç örneği var gercekten zorlaniyorlar ve de evliliklerinin temelleri sağlam atilamiyor bu yüzden. Nişanı yapin okulun bittiği yaz evlenin. Çok seven o kadar bekler de. Şimdi evlenceksin ya artik herkes sana evli kadın ve de gelin gözüyle bakacak ama sen daha genç öğrenci kafasinda (yaşantısında) olacaksın. Evinize tebrik icim devamli misafir gelicek, senin sinavlarin olacak, kaynanan gelininden ilgi isteyecek, arkadaslarin aktiviteler yaparken eşin evli barkli kadinsin ne işin var gitme muamelesi yapacak gitsen kiyamet kopacak.... Git adam akıllı son seneni de öğrenci olarak yaşa ev hanımı olarak değil. Sonra zaten bi ömür birlikte yaşayacaksınız nasilsa. Ayrica erkekler geç olgunlaşıyor, eşini şimdiden bu sorumluluğun altina sokarsan patlar, dayanamaz erken evlendim der hayatimi yasayamadim der, bırak o da 1-2 sene daha girmesin ev gecindirme sorumluluğu altina.Merhaba kızlar aslında bugüne kadar sorunlu giden bir ilişkim vardı bir küs bir barış. Annesiyle desen sorunlar. Bir şey oldu bi peri eli değdi sanki herşey değişti çok güzel oldu. Annesine karşı bu kızla ciddiyim sende bunu bil ona göre davran dedi. Bana karşı çok iyi. Eskiden gidemezsin sanıyordum ama seni kaybetmek neymiş anladım diye sözler verdi ve biz evlenme kararı aldık. 2018 kasım gibi nişan 2019 yazında da düğün yapmaya karar verdik. Ama sorun şu ki ikimizinde okulu bitmedi aileleri nasıl ikna ederiz bilmiyorum. Böyle okurken evlenen var mı ?? Deneyşmlerini paylaşabilir mi ??
Artık dayanamıyorum. Buraya yazıp içimi dökmek istedim sadece. Anlatabileceğim pek kimsem yok. Bilirsiniz belki benim zor giden bie ilişkin vardı ben her zaman çok sevdim affettim hemen herşeyi. Ağzımı açsam azarlar oldu. Bişeylere sinirlendi benden çıkardı. Yaşadığı şeyler canını sıktı benden çıkardı. Ben ona hiç bir zaman kötülük yapmadım hep mutlu etmek için uğraştım. Hep o mutlu olsun istedim. Maddi manevi elimen ne geliyorsa yaptım. O değerini bilmedi. Ağladım aylarca ağladım hala ağlıyorum. Bir kere bile kıyamam sana diyip yaralarımı sarmadı. Hep kıydı hep kıydı. Ayrıldım değişecem dedi söz verdi tamam değişti de ama sonra herşey eski haline döndü. Bir sevgilim var güya beni seviyor ama ben yalnızım ben sevgisizim. Bir gün sen çok ağladın seni çok ağlattım çok canın acıdı bundan sonra her şey farklı olacak der diye bekledim. Bekliyorum. Ama ondan korkuyorum. Ondan çok korkuyorum. Her ağzımı açtığımda beni azarlar oldu. Her canım yandığında ağladığımda saçmalıyorsun dedi gitti. Hep ihmal etti. Belki ilerde beni döver de. Ona her attıım mesaj da sanki fazlalıkmışım gibi hissettim. Zorla kavgalarla benle ilgilen beni sev dedim. Artık bişey demeye gücüm yok. Neşem yok kalbimde sadece kırgınlıklar. Gözümde sadece yaş
Merhaba kızlar. Sevgilime sürekli süpriz yapar hediye alırım ama o bana almaz bende beklemezdim eskiden yani maddiyatçı değilim aman varsın anlamasn derdim. Son zamanlarda bişeylerin farkına vardım ki aslında hedite maddiyat değil. Yıldönümümüz oldu sana kolye aldım dedi ama o kolye hiç bana gelmedi. Büyük ihtimalle almamış. Onun haricinde bir gün bi hediye almadı. Bi süpriz yapmadı. Doğum günüm oldu hiçbir şey almadı. Hep çiçek istediğimi bana çiçek almasını söyledim almadı. Yılbaşında kendisine annesi kardeşine hediye aldım annesi mesaj attı çok teşekkür etti sonra işte acaba ben ne alayım derdine girmiş bende laf arasında sevgilime sordum sen bişey.alcak mısın diye ya ne alayım bi eksiğin varsa söyle alayım yoksa bişey almayı düşünmüyorum dedi. Ya kızlar doğum günümde bi sakız alır gelir bu senin seni düşündüm aldım der fiyatı umrumda değil derim düşünmüş sevinirim. Hiçbie şey yapmıyor değer vermiyor bana galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?