Üniversite okurken evlenen var mı ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arada bir cikiyor boyle konular.

Hep 20 yasinda delikanlilar daha okul bitmeden ev gecindirecek gelire sahip oluyor.

Gorenlerin genelde takdir ettigi imrendigi pozisyonlardayiz esimle.

Evimiz yokken kira oduyorduk. Ve ucu ucuna yetisiyordu.

Ne is yapar da 20lik cocuklar ev cevirecek para kazanir? Allah askina soyleyin. Ulke fakirlikten kiriliyor.

Ben üni 2. Sınıfta evlendim okulumun son senesinde eşimin tayini çıktı doğuya geldik. Ben sadece sınavlara gidip geliyordum. Son senede hamile kaldım isteyerek. Bin şükür hem okulum bitti hem evlat sahibi oldum :)

Sakın evlenme üniversite okurken. Hayatımda bunun kadar saçma bir şey duymadım.

Ne söz ne nişan yapın. Okurken bunların hiçbiri yapılmaz.

Sevgiline ne kadar ayılıp bayılsan da okurken evlenme.

Evlendıkten sonra liseyi bitirdim
Sonrada açık öğretime girdim ben
Ama eşim meslegını elıne almıs ve ıkımuzı geçındırecek konumdaydı
Malesef iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor

Yaslariniz cok kucukmus, bence bekleyin. Sorun sadece maddiyat da degil. Hayat gorusunuz, yasam sekliniz, beklentileriniz universiteden sonra ve is hayatina baslayinca tahmininizden cok daha hizli degisecek.
Gezip tozmanin, sorumlulugunuzun sadece okul oldugu bu guzel gunleri ziyan etmeyin derim de, acaba dinler misin? :))
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ah iste bunlar hep instagram hep sunum sayfalari hep pembis gelincilik ozentisi. Bazen benim ogrencilerim de diyor evlensek de kurtulsak su okuldan vs alip alip pencereden atasim geliyor onlari tarlada zorla capa sallattirilan kizlarin yerini gasp ettikleri icin.
Ayni yastiga bas koyunca bunlarin onemi kalmazmis. Ya diyorum ne kafalar var millette hakkaten hollywood filmi gibi evliligi olucak saniyor. Ne iciyolar acep?

Eşim çalışıyordu ben öğrenciydim evlendik hem de aileler yardım etmedi hiç. ben de kızıma hamile iken bitirdim okulu..şimdi 10 yıl oldu evleneli eşim çalışmıyor engelli kızım var hem tekrar okuyorum hem çalışıyorum şükür evim arabam var. kanaat ederseniz yoklar var olur ama savurup instagramdaki evlere özenirseniz ve alışmazsanız çok zor

Ben evlendim . ama benim eşim memurdu. Buna rağmen ailemi ikna etmem çok zor oldu. Ve şunu düşün derim ben de eşimle ünide tanıştım o benim 2 üst devremdi fakültede o bitirdi okulu . sonra ailelere açtık tabi benim okul devam ediyordu. Bide erkekler evlendikten sonra değişiyor haberin olsun hep sana karşı öyle şuan olduğu gibi olacak sanma belli bir süre sonra sen benim ailemsin diyen adam o benim annem diyecek sana . yani en doğrusu bitirip evlenmek

Ay onu benimde yepesım geliyor hele okuyup ne yapacakler mış zengin koca bulup evleneceklermiş

Evlenince de gidemeyeceksin diye eskiye dönerse yaaa?!

Lise okurken evleneni gördük kimseye güvenip hareket etmeyin. Okullar bitsin işlerinizin basına geçin devamı gelir zaten

Sakın sakin ama sakın okul bitmeden evlenme ! Çevremde bir kaç örneği var gercekten zorlaniyorlar ve de evliliklerinin temelleri sağlam atilamiyor bu yüzden. Nişanı yapin okulun bittiği yaz evlenin. Çok seven o kadar bekler de. Şimdi evlenceksin ya artik herkes sana evli kadın ve de gelin gözüyle bakacak ama sen daha genç öğrenci kafasinda (yaşantısında) olacaksın. Evinize tebrik icim devamli misafir gelicek, senin sinavlarin olacak, kaynanan gelininden ilgi isteyecek, arkadaslarin aktiviteler yaparken eşin evli barkli kadinsin ne işin var gitme muamelesi yapacak gitsen kiyamet kopacak.... Git adam akıllı son seneni de öğrenci olarak yaşa ev hanımı olarak değil. Sonra zaten bi ömür birlikte yaşayacaksınız nasilsa. Ayrica erkekler geç olgunlaşıyor, eşini şimdiden bu sorumluluğun altina sokarsan patlar, dayanamaz erken evlendim der hayatimi yasayamadim der, bırak o da 1-2 sene daha girmesin ev gecindirme sorumluluğu altina.

yukarıdakiler Kasım ve Aralık'ta açtığın konular.
Bugün 3 Ocak.
sevgilin 2 haftada mı değişti?
en az 6 ay beklemen lazım değişip değişmediğini görmen için.

daha sevgililiği yolunda gitmeyen siz, evliliği kolay sanıyorsunuz galiba.

Aylık 5000 bin gelirimiz var ama yine de ay zor çıkıyo olağanüstü geçim planınızı bizimle paylaşır misiniz ? Burs la mi olacak o.iş acelen ne ki ???

21 yaş ne ki yaa. Şu an anlamayabilirsin ama çok küçüksünüz çok erken. Ben 24 yaşında evlendiğime pişman olacağım nerdeyse. Evlilik zor hele ki çocuk olunca çok daha zor.

Okulu bitir, işini eline al, sonra evlen. En güzeli. Sonra çok üzülürsün, iş işten geçmiş olur. Çocuk olur çalışamazsın, çocuk olmaz, tedavilere başlarsın. Evlilik karışık iş. Acele etmeyin zaten evlendiniz mi bir ömür boyu evlisiniz. Bekarlık süresini iyi değerlendir.

Bu arada eski konularına baktım, sen bile bile lades diyorsun. Evleneceksen, önce kesinlikle işini eline al. Ama şimdiden seni devamlı azarlayan biriyle evlenmek çok yazık. Çok üzüleceksin. Ve bunu görmemenin tek sebebi çok genç olman. 26 can sonra böyle bakmayacaksın hayata.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…