Üniversite okurken evlenen var mı ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana kalirsa okullariniz bitsin atanin evlenin senin egitim hayatim belki bitebilir universiteyi bitirirsin ama atanma işin cok zor olur sonucta baba evi gibi olmayacak belki o ara hamile olacaksin misafir bebek zor biraz tecrubeyle sabit ben olsam suan icin evlenmem nişanda yapamm isin icine aileler girince nişan genelde bozulur cunki uzun bi donem var onünunzde

Beeen kesinlikle çok rahat ders çalışıyorum ama eşinin rolü çoğu zaman senden bile büyük evde yemek olmasını sıkıntı etmeyecek derslerine zaman ayırmana sorun etmeyecekse çok güzel bence bekar hayatı gibi çok rahat oluyorsun Hatta bir de hamileyim inşallah hep beraber diploma Alıcaz Haziran’a

Var ama şöyle var; benim şükür mesleğim var fakat hep okumak istediğim bir bölüm vardı. Kazandım. Bu sene 2. senem. Evlendim. Zor oluyor mu? Benim bölümüm de devam zorunluluğu yok. Ders çalışmak için kendime belli bir süre ayırıyorum. Zor oluyor mu? Oluyor tabii ki. İlk okuduğum üniversite de dersleri rahat geçerken burada ilk seneden daha derslerim kaldı. Oluyor ama biraz daha zor oluyor.

Birden sihirli değnek değdiğine inanmıyorum. İtelenmiş sorunlar mutlaka baş gösterecektir. Ne bu acele?

kusura bakma ama seninki ozentilikten baska bir sey degil.. askerlik yok diploma yok maddi bagimsizlik yok (sizide kastediyorum sadece sevgilinizi degil ) yapmayin daha 20 yasindasin.

Değil okurken okul bittikten sonra bile bu şahısla evlenmeyin. Kimse de-ğiş-mez. Bunu unutmayın. Önceden kötüydük sonra çok iyi olduk diye devam edilen konulara bakın. Biraz zaman geçtikten sonra bütün erkekler eski hallerine dönerler hatta daha fazla anneci olurlar. Önünüzde uzun seneler var. Önce mesleğinizi elinize alın sonra ne yapacağınıza karar verin.

Benim 20 onun 21 evet ikimizde okuyoruz.

Bir şey oldu bi peri eli değdi sanki herşey değişti çok güzel oldu.

Hemen geçmez öyle her şey... İnsanlar o kadar kolay değişmez. Emin olmak için daha çok zaman vermeniz lazım.
Yaşınız da çok genç zaten, çok pembe bakıyorsunuz şuan.
Çok istiyorsanız söz nişan yapın bekleyin okuldan sonra siz de işinizi elinize alınca evlenirsiniz.
Üniversiteye giderken lisede ilişkiye başladığım sevgilimle okul bitince evleniriz falan diye düşünüyorduk 21-22 yaşlarında olacaktım(2 senelik okul) sonra aldattı ayrıldık falan, biraz kendini kaptırma, hafif körlük, tecrübesizlik durumları vardı, ilk ilişkiye başlarken gördüğüm bazı şeyler için benimleyken olmaz nasılsa diye başlamıştım, sonraları aklıma geldikçe kendime kızdım Allah korumuş ne saçma sapan bir düşüncelermiş onlar dedim kendi kendime.

Son düzenleme:
Ve 21 yaşındaki erkek daha ergenliğini tamamlamamistir,net.
Kaldi ki işi varmışta evlenip ev gecindirecekmiş,oy oy oyy.
Kız için de erken ama kadınlar anaçtır olgundur vs hadi diyelim oldu. Ama erkek evlenmek için 30 u bekleyecek, geç olgunlaşıyor bunlar malesef. Yarın kız da konu açar kocam ana kuzusu diye.

+
Ayrıca 21 yaş erkeklerin büyük bir çoğunluğu için çok çok erken...
Bir üye de yazmış ileride gençliğimi yaşayamadım der, bekar gibi yaşamak ister falan...

Benim okulum bir yıl uzadı, sadece sınavlara gidip geliyordum ve evlendim.
Yalnız şöyle bir durum var; eşimin okulu bitmişti.
İkiniz de okurken evi kim geçindirecek?
Okul masraflarınızı kim karşılayacak?
Siz hem okulu, hem de ev işlerini nasıl idare edeceksiniz?

Kesinlikle, okulunuzu bitirmeden evlenmeyin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…