- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Bana kalirsa okullariniz bitsin atanin evlenin senin egitim hayatim belki bitebilir universiteyi bitirirsin ama atanma işin cok zor olur sonucta baba evi gibi olmayacak belki o ara hamile olacaksin misafir bebek zor biraz tecrubeyle sabit ben olsam suan icin evlenmem nişanda yapamm isin icine aileler girince nişan genelde bozulur cunki uzun bi donem var onünunzdeMerhaba kızlar aslında bugüne kadar sorunlu giden bir ilişkim vardı bir küs bir barış. Annesiyle desen sorunlar. Bir şey oldu bi peri eli değdi sanki herşey değişti çok güzel oldu. Annesine karşı bu kızla ciddiyim sende bunu bil ona göre davran dedi. Bana karşı çok iyi. Eskiden gidemezsin sanıyordum ama seni kaybetmek neymiş anladım diye sözler verdi ve biz evlenme kararı aldık. 2018 kasım gibi nişan 2019 yazında da düğün yapmaya karar verdik. Ama sorun şu ki ikimizinde okulu bitmedi aileleri nasıl ikna ederiz bilmiyorum. Böyle okurken evlenen var mı ?? Deneyşmlerini paylaşabilir mi ??
Benim 20 onun 21 evet ikimizde okuyoruz.
Bir şey oldu bi peri eli değdi sanki herşey değişti çok güzel oldu.
Ayy nekadar küçüksünüz. Evlenmek çocuk oyuncağı değil ki büyük bir sorumluluk ve 21 yaşındaki erkeğin kaldırabileceğini sanmıyorum.Benim 20 onun 21 evet ikimizde okuyoruz.
Ayy nekadar küçüksünüz. Evlenmek çocuk oyuncağı değil ki büyük bir sorumluluk ve 21 yaşındaki erkeğin kaldırabileceğini sanmıyorum.
Kız için de erken ama kadınlar anaçtır olgundur vs hadi diyelim oldu. Ama erkek evlenmek için 30 u bekleyecek, geç olgunlaşıyor bunlar malesef. Yarın kız da konu açar kocam ana kuzusu diye.Ve 21 yaşındaki erkek daha ergenliğini tamamlamamistir,net.
Kaldi ki işi varmışta evlenip ev gecindirecekmiş,oy oy oyy.
Hemen geçmez öyle her şey... İnsanlar o kadar kolay değişmez. Emin olmak için daha çok zaman vermeniz lazım.
Yaşınız da çok genç zaten, çok pembe bakıyorsunuz şuan.
Çok istiyorsanız söz nişan yapın bekleyin okuldan sonra siz de işinizi elinize alınca evlenirsiniz.
Üniversiteye giderken lisede ilişkiye başladığım sevgilimle okul bitince evleniriz falan diye düşünüyorduk 21-22 yaşlarında olacaktım(2 senelik okul) sonra aldattı ayrıldık falan, biraz kendini kaptırma, hafif körlük, tecrübesizlik durumları vardı, ilk ilişkiye başlarken gördüğüm bazı şeyler için benimleyken olmaz nasılsa diye başlamıştım, sonraları aklıma geldikçe kendime kızdım Allah korumuş ne saçma sapan bir düşüncelermiş onlar dedim kendi kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?