- 8 Temmuz 2016
- 92
- 24
- 3
- Konu Sahibi busecikbuse
-
Kaç yaşındasınmerhaba arkadaşlar üniversite ortamına uyum sağlayamıyorum şöyleki 1. senem ve herkes birbirine alıştı sınıf gibiler herkes birbiriyle rahat rahat konuşuyor sosyal medyada herkes birbirini eklemiş eğleniyolar sınıfta ama ben ve 1 arkadaşım biraz daha uzağız daha doğrusu çoğu kişi birbirini eklemiş yani ve hani sınıfın bi popüler kısmı olur ya onlar öyle olmuşta biz altta ezikler olarak kalmışız gibi hissediyorum konuşunca konuşuyorum herkesle ama öyle rahatça aralarına katılıp beraber oturamıyorum hayır yani ben bu üniversiteye 3. olarak girdim yani aptalda değilim ama güzel değilim belki ondan oluyodur gerçi bazen iyiki biraz mesafeliyim dediğim anlar oluyor çünkü üniversitedeyiz ve bi çocuk gayet rahat bi şekilde bi kıza lan diyebiliyor yada ayı gibi gülüyosun diyebiliyor yada kızların yanında rahatça küfür edebiliyor onu görünce yok ben bunları kaldıramam diyorum ama yinede üzülüyorum yaa bi arkadaşım var o da gelmeyince yalnız kalıyorum napayım sizce
20 1 sene hazırlık okudumKaç yaşındasın
ya ne kadar güzel yazmışsınız sağolun evet ben ekledim kızlardan bikaç kişi hatta gördüğümde konuşuyorum falan ama böyle sınıf ortamında geriliyorum küçük gruplar halinde iletişimim iyi sayılır sizinde dediğiniz gibi ben hep arkadaş olmak için insanları bi süre gözlemlemeye alıyorum direk üstüne atlamak istemiyorum kimsenin çünkü kötü arkadaşım olmasındansa yalnızlık daha iyi ama sınıftada benim kafamda çok kişi yok insanlar cıvık biraz ne yapayım sizce 2. 3. sınıfta falan daha çok arkadaşım olur mu yada daha çok sevilen aranan bi insan olurmuyum sizceDaha rahat davran ekle bi kaç kişi, sosyal medyadan . Selam ver, Soru sor yakınlaşmaya çalış ama asla mesafeni bozma biri senin yanında küfür ettiğinde yavaş, biraz saygı lütfen vs diyebilirsin. Ama arkadaş olamaman dert edeceğin mesele değil. Güzel olmakla alakası yok bunun, karakterli biri olduğunuz için vıcık vıcık olan kişilerin yanında rahat edemediğiniz açık. Bu arada üniversitede gruplar , arkadaşlıklar çok çabuk değişir genelde. Biraz dışarda kalmak sizin hayrınıza bile olabilir. Herkesin gerçek yüzünü görebilirsiniz
Muhtemelen insanları gözleme aldığınız sürece soğuk, mesafeli duruyorsunuz ve bu yüzden insanlar da size yanaşmıyor.ya ne kadar güzel yazmışsınız sağolun evet ben ekledim kızlardan bikaç kişi hatta gördüğümde konuşuyorum falan ama böyle sınıf ortamında geriliyorum küçük gruplar halinde iletişimim iyi sayılır sizinde dediğiniz gibi ben hep arkadaş olmak için insanları bi süre gözlemlemeye alıyorum direk üstüne atlamak istemiyorum kimsenin çünkü kötü arkadaşım olmasındansa yalnızlık daha iyi ama sınıftada benim kafamda çok kişi yok insanlar cıvık biraz ne yapayım sizce 2. 3. sınıfta falan daha çok arkadaşım olur mu yada daha çok sevilen aranan bi insan olurmuyum sizce
var evet kafama göre birileri ama o kadar az ki 4 kişi falan ve 2 si zaten birbiryle arkadaş ama onlara selam veriyorum bence iyiler diğerlerine göre diğeri üst sınıf yani kendi çevresi var 1 kişiyle arkadaşım ve sınıfta herkes topluca gülerken ben kenarda kalıyorum ve bu durum beni çok üzüyorO gruplar 1365689 kez degisecek izleyin ve gorun. kalitesiz seviyesiz arkadasiniz olcsgna olmamasi daha iyi. ama illaki vardir kafaniza gore birileri
Yaşınız genç olduğu için sevilen aranan bir insan olmak önemli gibi geliyor ama , kim tarafından sevildiğiniz ve arandığınız daha önemli değil mi? Size saygısızlık edip yanınızda küfreden, saygısızca konuşan insanlar sizi sevse ne değişecek hayatınızda? Benim üniversitede çoğu kişiyle iyi kötü muhabbetim vardı ama şuan en fazla 3 kişiyle görüşüyorum. Bi kaçı da sadece sosyal medyada ekli o kadar. Hayat sizi öyle yerlere sürükleyecek , öyle farklı kişilerle tanışacaksınız ki aklınıza bile gelmeyecek bu günler. Zamanla arkadaşlık kurabileceğiniz insanlar diğerlerinden sıyrılacaktır. Sevilen aranan biri olayım diye insanların sizi kullanmasına izin vermeyin.ya ne kadar güzel yazmışsınız sağolun evet ben ekledim kızlardan bikaç kişi hatta gördüğümde konuşuyorum falan ama böyle sınıf ortamında geriliyorum küçük gruplar halinde iletişimim iyi sayılır sizinde dediğiniz gibi ben hep arkadaş olmak için insanları bi süre gözlemlemeye alıyorum direk üstüne atlamak istemiyorum kimsenin çünkü kötü arkadaşım olmasındansa yalnızlık daha iyi ama sınıftada benim kafamda çok kişi yok insanlar cıvık biraz ne yapayım sizce 2. 3. sınıfta falan daha çok arkadaşım olur mu yada daha çok sevilen aranan bi insan olurmuyum sizce
öncelikle yazdıklarınız için teşekkür ederim bi konuya açıklık getireyim lanlı konuşma olayı benim yanımda olmadı ve ben rahatsızlığımı dile getirmedim sadece sınıfta çocuk uzaktan uzağa kıza lan falan diye konuştu bende içimden rahatsız oldum dışımdan bişey demedim millette görmedi rahatsız olduğumu evet doğru insanlar rahat olmak ister ama ben üniversitede hiç bir erkeğin bir kıza lan yada ayı gibi benzetmesini yaptığını duymadım sonuçta burda daha olgun olmasını beklerdim insanların ama dediğiniz gibi herkes bir değil o yüzdende olgun ama eğlenceli insanlarla tanışana kadar yalnız kalacağım büyük ihtimalleMuhtemelen insanları gözleme aldığınız sürece soğuk, mesafeli duruyorsunuz ve bu yüzden insanlar da size yanaşmıyor.
Evet balıklama atlamamak güzel bir şey ama sosyal ilişkiler bir köşede gözlem yaparak kurulmuyor maalesef. Tedbirinizi kendi içinizde alarak insanların, grupların içine girebilirsiniz.
Güçlü sosyal ilişkilerin güzellikle alakası yok, girişkenlikle alakası var.
Ama arkadaş ortamları rahattır, samimi bir arkadaş ortamımda lan denilmesi beni rahatsız etmez. Grupta sizin dışınızda kimseyi rahatsız etmiyorsa bu tip rahatsızlıklarınız da insanların sizi biraz dışarıda bırakmasına neden olmuş olabilir çünkü rahat etmek ister insan arkadaşlarının yanında.
Arkadaşınla lanlı konuşmak da, bundan rahatsız olmak da doğal. Herkes bir değil sonuçta. Size uymayan insanlarsa arkadaşlık etmek zorunda hissetmeyin kendinizi.
merhaba arkadaşlar üniversite ortamına uyum sağlayamıyorum şöyleki 1. senem ve herkes birbirine alıştı sınıf gibiler herkes birbiriyle rahat rahat konuşuyor sosyal medyada herkes birbirini eklemiş eğleniyolar sınıfta ama ben ve 1 arkadaşım biraz daha uzağız daha doğrusu çoğu kişi birbirini eklemiş yani ve hani sınıfın bi popüler kısmı olur ya onlar öyle olmuşta biz altta ezikler olarak kalmışız gibi hissediyorum konuşunca konuşuyorum herkesle ama öyle rahatça aralarına katılıp beraber oturamıyorum hayır yani ben bu üniversiteye 3. olarak girdim yani aptalda değilim ama güzel değilim belki ondan oluyodur gerçi bazen iyiki biraz mesafeliyim dediğim anlar oluyor çünkü üniversitedeyiz ve bi çocuk gayet rahat bi şekilde bi kıza lan diyebiliyor yada ayı gibi gülüyosun diyebiliyor yada kızların yanında rahatça küfür edebiliyor onu görünce yok ben bunları kaldıramam diyorum ama yinede üzülüyorum yaa bi arkadaşım var o da gelmeyince yalnız kalıyorum napayım sizce
çok doğru bende aynı şekilde düşünüyorum aman arkadaşım olsun diye insanları seçmeden arkadaşlık kurmak istemiyorum ama benim asıl korkum bu iş hayatıma da yansırsa orada ne yapacağım sonuçta özel şirketlerde çalışmak için sosyal girişken olmak gerekir ama ben böyle giderse işsiz ve yalnız kalırım diye korkuyorum ama insanların üstünede düşmek istemiyorumYaşınız genç olduğu için sevilen aranan bir insan olmak önemli gibi geliyor ama , kim tarafından sevildiğiniz ve arandığınız daha önemli değil mi? Size saygısızlık edip yanınızda küfreden, saygısızca konuşan insanlar sizi sevse ne değişecek hayatınızda? Benim üniversitede çoğu kişiyle iyi kötü muhabbetim vardı ama şuan en fazla 3 kişiyle görüşüyorum. Bi kaçı da sadece sosyal medyada ekli o kadar. Hayat sizi öyle yerlere sürükleyecek , öyle farklı kişilerle tanışacaksınız ki aklınıza bile gelmeyecek bu günler. Zamanla arkadaşlık kurabileceğiniz insanlar diğerlerinden sıyrılacaktır. Sevilen aranan biri olayım diye insanların sizi kullanmasına izin vermeyin.
işte sorun o ben asosyal değilim normalde çevremde çok aranan sevilen biriydim ama üniversitede birden böyle oldubu senin güzelliğin ya da zekanla alakalı değil ki asosyal yetişmişsin belli ki şimdi kalıplarını kırmakta zorlanıyorsun.
işte sorun o ben asosyal değilim normalde çevremde çok aranan sevilen biriydim ama üniversitede birden böyle oldu
zaman bulamıyorum ki mühendislik okuyorum ve çok yoğun oluyor derler haliyle tek görebildiğim insanlarda sınıf arkadaşlarım oluyorüniversitede kulüpler var onlardan sana uygun olan birine gir. sınıfta illa olmuyorsa orada tanıdığın kişiler olur.
Üniversiteyle, olgunlukla pek alakası yok aslında :) Ben 27 yaşındayım, arkadaşlarım 30lu yaşlarda. İnanın lan'dan daha ağır konuşuyoruz kendi aramızda. Ama baksanız liseyi dereceyle bitiren, ülkenin en iyi üniversitelerinin birinden mezun, anne babamın arkadaşlarıyla vakit geçirip eğlenen insanım :)öncelikle yazdıklarınız için teşekkür ederim bi konuya açıklık getireyim lanlı konuşma olayı benim yanımda olmadı ve ben rahatsızlığımı dile getirmedim sadece sınıfta çocuk uzaktan uzağa kıza lan falan diye konuştu bende içimden rahatsız oldum dışımdan bişey demedim millette görmedi rahatsız olduğumu evet doğru insanlar rahat olmak ister ama ben üniversitede hiç bir erkeğin bir kıza lan yada ayı gibi benzetmesini yaptığını duymadım sonuçta burda daha olgun olmasını beklerdim insanların ama dediğiniz gibi herkes bir değil o yüzdende olgun ama eğlenceli insanlarla tanışana kadar yalnız kalacağım büyük ihtimalle
doğru dışardan soğuk görünüyorum ama ben espirili bi insanım yani en azından yakın çevrem öyle der konuştuğum kişilerde bana hiç adım atmıyorki nerede yanlış yaptığımı gerçekten anlamıyorum küçük gruplarda iyi hoş sohbet espirili ama sonrassında herkes yine kendi arkadaşının yanına artık bende kimsenin üstüne düşmüyorum inşallah kafa dengi insanlarla karşılaşırım demekten başka bişey gelmiyor elimdenÜniversiteyle, olgunlukla pek alakası yok aslında :) Ben 27 yaşındayım, arkadaşlarım 30lu yaşlarda. İnanın lan'dan daha ağır konuşuyoruz kendi aramızda. Ama baksanız liseyi dereceyle bitiren, ülkenin en iyi üniversitelerinin birinden mezun, anne babamın arkadaşlarıyla vakit geçirip eğlenen insanım :)
Bu tamamen kafa yapısının uymasıyla alakalı. Sınıfta samimi olmadığım biri bana "lan" dese rahatsız olabilirim ama yakın arkadaşıma fazlasını söylerim mesela.
Ben sizin insanları gözlemlemek için fazla uzak durduğunuzu, bu nedenle soğuk ve mesafeli olarak değerlendirildiğinizi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?