- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi busecikbuse
-
Aynen katılıyorum o gruplar değişiyor kaç kere. Zamanla siz de kendi grubunuzu oluşturursunuz. Zaten üni ortamında herkesle konuşulmuyor yani çok fazla konuşulmuyor bikaç arkadaş yetiyor insanaO gruplar 1365689 kez degisecek izleyin ve gorun. kalitesiz seviyesiz arkadasiniz olcsgna olmamasi daha iyi. ama illaki vardir kafaniza gore birileri
Bizim de öyle birkaç grup var.(işyeri)pekisizinde moraliniz bozulmuyomuydu yani gözüm görmese gene umrumda olmaz ama sınıfta o kadar çok gülüp eğleniyolarki anlatamam bide size bi faydası oldumu uzak kalmanın umarım bana olur
mühendislik okuyorum ya yeni mi mezun oldunuz görüşüyosunuzdur arkadÜniversiteye başladığımda sizin gibiydim. Hatta buna cok benzer konum vardi. İlk yıl bir sekilde gecti hatta yalniz kalmayayim diye takıldığım insanlarla sadece merhaba merhaba olarak gorusuyorum. İkinci sınıfta cok farkli bir arkadaş grubum oldu kendime guvendim güzel sayılacak bir üniversite hayatim oldu. Su an yine bi kazik yedim orasi ayri :) İlk yıl bir özgüven oluyo sınıfta en gec ikinci seneye sınıfinin kesin hali belli olur okulu bırakanlar sınıfta kalanlar vs. İlla ki kafana gore birileri vardır. Mesela en yakin arkadaşlarımla ders notu kitap malzeme alışverişleri sırasında kaynastim iyi ki de olmus. Zaten bölümünuz ne bilmiyorum ama grup çalışmaları ödevler bir sekilde kaynasirsiniz. He olmadi diyorsan üniversitedeki arkadaşların yüzde 80i çıkar ilişkisi. Sen önüne derslerine bak.su an pek ic açıcı gelmiyo olabilir denilenler. Yeni mezun oldum geriye bakınca o kadar bos geliyor ki bazı seyler.
okul numaramızın son 2 hanesi kaçıncı girdiğimizi gösteriyorüçüncü girdiğini nasıl anladın
çok güzel Allah dostluğunuzu daim kılsın ama benim 1 senede hazırlık okuduğumu göz önüne alırsak bu kadar yalnızlık çok fazla bence gerçi hazırlıktan arkadaşlarımla görünce selamlaşıyoruz ama çok yakın kanka dediğim kimse yokBi caba göstermeye çalışmayın bence kendi kafaniza gore takılın ne yapmak istiyorsanız yapın ben uniye hic arkadaş edinmeyecegim bol bol kitap okuyacağım diye başlamıştım mescitte kitap okurken insanlar bana yanaşmaya başladı sonra 7 kişilik bir grubun içinde kahkaha atarken buldum kendimi tabi o grup sonrada kendi içinde ayrıldı değişti değişti anlayacağın ama hala görüşürüm 3 kişiyle sık sık olaylar kendiliğinden gelişir sallama takma kafana akışına bırak... hatta simdi çok sevdiğim görüştüğüm arkadaşım ben seni çok sevdim biz hep arkadaş olalım tamam mi demişti bende çabuk ısınan biri değilimdir bilmem nasip kısmet demistim 1 yıl sonunda kanka olduk ama
ya demek sizde benim gibisiniz ama sanki işyerinde okula göre daha az muhattap olursunuz arkadaşlarınızla sonuçta herkes işini yapıyo ama tabi siz daha iyi bilirsiniz iki ortamıda gördüğünüz içinBizim de öyle birkaç grup var.(işyeri)
Eskiler ben yeniyim onların zaten arkadaşlıkları var bana ihtiyaçları yok diye umursamadılar zamanında. E öyle peşlerinde de gezmedim onlar bana soğuk olunca onur yaptım..Hatta onlara hep içten içe kırgın oldum.Sonra kafama göre elbet biri gelir dedim.Ama yok anacım bende şans yok.Yeniler de hepsi yaşı çok genç ve aynızamanda atandılar .Büyüklerine özenip bunlar da kanka grup moduna girdiler.Bu sefer bunlar da beni yaşı büyük diye aralarına almadılar.Yeni gelen ya yeni grupla ya eskiyle haşır neşir oluyor. Ortada kaldım yine anlayacağınız:)
Ne zaman gelecek arkadaş ya kafama göresi şöyle edep adap bileni benim gibi
mühendislik okuyorum ya yeni mi mezun oldunuz görüşüyosunuzdur arkad
okul numaramızın son 2 hanesi kaçıncı girdiğimizi gösteriyor
en iyisini yapmışsın ortada durmaklabizde de 2 grup vardı diğer grup diğerini sevmezdi kötülerdi vs. ben hep ortadaydım. kimseyle pek takılmazdım. SAlla gitsin.
Hic uzulme ben de ilk sene senin gibiydim ama ben bilincli olarak yakin arkadas edinmedim siniftaki herkesi tanidim oyle samimiyet kurdum ve emin ol universite arkadasliklarinin %95 gecicidir.merhaba arkadaşlar üniversite ortamına uyum sağlayamıyorum şöyleki 1. senem ve herkes birbirine alıştı sınıf gibiler herkes birbiriyle rahat rahat konuşuyor sosyal medyada herkes birbirini eklemiş eğleniyolar sınıfta ama ben ve 1 arkadaşım biraz daha uzağız daha doğrusu çoğu kişi birbirini eklemiş yani ve hani sınıfın bi popüler kısmı olur ya onlar öyle olmuşta biz altta ezikler olarak kalmışız gibi hissediyorum konuşunca konuşuyorum herkesle ama öyle rahatça aralarına katılıp beraber oturamıyorum hayır yani ben bu üniversiteye 3. olarak girdim yani aptalda değilim ama güzel değilim belki ondan oluyodur gerçi bazen iyiki biraz mesafeliyim dediğim anlar oluyor çünkü üniversitedeyiz ve bi çocuk gayet rahat bi şekilde bi kıza lan diyebiliyor yada ayı gibi gülüyosun diyebiliyor yada kızların yanında rahatça küfür edebiliyor onu görünce yok ben bunları kaldıramam diyorum ama yinede üzülüyorum yaa bi arkadaşım var o da gelmeyince yalnız kalıyorum napayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?