- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
-
Belki beni önceki konumdan hatırlarsınız bu sene üniversite kazandım ama babam şehir dışı olmasın diye kendi şehrimde hiç tutulmayan bi bölümü yazdırdı zorla Halkla İlişkiler .. Bölüm açıktan bile okunuyordu dış şehirlerde öğretmenlikler tutuyordu yazdırmadı erkek arkadaşımı öğrendiğinden dolayı. Ben bu bölüme gitmek istemiyorum açıktan gerekirse başka bölüm okumak istiyorum yine bunu okumak istemiyorum. Herkes o bölümden çıkan birşey olmuyor diyor bana akıl verin lütfen
İngilizce ÖğretmenliğiydiÜniversite ortamını gör derim. Aöf de okumaya benzemez. İstemediğin bölümü okuma ama tabiki de. Asıl istediğin bölüm nedir?
Zorla yaptırdı başka yerleri de yazdırmadı bulunduğum şehirde kendi istediğim bölüm de yoktu 40 km öte de ki yeri yazdırmadıkeşke tercih ypmasaydın ya da yapıpta hep yüksek yerleri yazsaydın. şimdi puanın kırılacak. yok yere. kardeşim ii yapmasına rağmen tercih yaptı okuyor diye 40bininci oldu. yoksa 15bin filandı
Keşke hiç tercih yapmasaydın. Yerleşip gitmeyince puan düşüyor öbür sene sanırım değil mi?İngilizce Öğretmenliğiydi
Konu sahibininki ön lisans. Onun için işe yaramayacağını düşünüyor bence.Ne kadar yaslanmisim
Benim zamanimda ogretmenligin puani dusuktu kimse istemezdi ogretmenlik okumak
Herkes halkla iliskiler yazardi puani da yuksekti bu yuzden
Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama hayatiniz boyunca kucuk bir sehirde yasayacaksaniz halkla iliskiler isinize yaramayabilir ama buyuk sehirde istanbulda gayet onu acik bir meslek
Konu sahibininki ön lisans. Onun için işe yaramayacağını düşünüyor bence.
O dönemi biliyorum. Ablam hava atardı öğretmenlik değil bölüm diye
34 yaşındayım. :) ortamın ablası gibiyiz.On lisans oldugunu anlamamisim
Ama evet ablan da benim donemdeyse bizim zamanimizda oyleydi , ogretmenlik kazananlara uzulurduk dusuk puan almis ne olcak ogretmen olup derdik... oyy oyyy burda kendimi yasli hissediyorum ben
34 yaşındayım. :) ortamın ablası gibiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?