- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi madamdaisy
-
Ay ben senin de ablan gibiyim caktirma
Kardeşiniz hangi bölümdeydi ben de seneye denemek istiyorum fakat hiç o aralıkta bu kadar atan görmemiştim benim de 48 gelmesi gerekirken 24 gelicek tabi eğer sınava girersem.keşke tercih ypmasaydın ya da yapıpta hep yüksek yerleri yazsaydın. şimdi puanın kırılacak. yok yere. kardeşim ii yapmasına rağmen tercih yaptı okuyor diye 40bininci oldu. yoksa 15bin filandı
Sen okumayı isteyen bi kızsın belli ama bu üniversite konusu hep benim için sorun kaldı ben gittim bitiremedim evlendim sanki evlilik kaçıyodu.Bi ortama girmek istemiyorum çoğu insan artık bu devirde üniversite mezunu aöf ön lisans lisans vs.ve okullarından mesleklerinden konuşuyolar ben kendimi çok ezilmiş hissediyorum hala çok isterim ama benim mutsuz bi evliliğim var ki ben mutsuz olduğumda günlerce yemek yemek bile çok zor gelir bana.Okul şu an benim için hayal.Evli olup okuyanlar var ne güzel gıpta ediyorum ama oku mutlaka oku.Keşke mutlu olabileceğin bölümü okuyabilseydin ama bence bu sene tercihinde çıkan okula git derim ben,belki seversin.Baktın hala istemiyosun al babanı karşına ben bu bölüme sen istedin diye gittim sevmeye çalıştım olmadı.Tekrar sınava gircem de.Belki beni önceki konumdan hatırlarsınız bu sene üniversite kazandım ama babam şehir dışı olmasın diye kendi şehrimde hiç tutulmayan bi bölümü yazdırdı zorla Halkla İlişkiler .. Bölüm açıktan bile okunuyordu dış şehirlerde öğretmenlikler tutuyordu yazdırmadı erkek arkadaşımı öğrendiğinden dolayı. Ben bu bölüme gitmek istemiyorum açıktan gerekirse başka bölüm okumak istiyorum yine bunu okumak istemiyorum. Herkes o bölümden çıkan birşey olmuyor diyor bana akıl verin lütfen
Düşüyor ister yaptır ister yaptırma bir yere yerleşme olursa kesiliyor.Kayıt yaptırmazsan seneye puanın düşmüyor diye biliyorum sen bunu bir araştır bence. Öyleyse eğer seneye tekrar gir sınava ve ailenin yaşadığı şehirde istediğin bölümü kazanmaya çalış.
İngilize bölümü kapatıldı aöf de.Açıköğretim ingilizce öğretmenliği okuyun..bir taraftan da okulunuza devam edersiniz..idealiniz bu şekilde gerçek olur hemde çift diploma.en uygunu bu olur sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?